Δεν σε ρώτησα αν υπάρχουν γυναίκες, κινήματα κτλ που είναι ακραία. Την διαφορετική αντιμετώπιση τους από την κοινωνία που την βλέπεις;Βλήμα έγραψε: 04 Απρ 2021, 00:39https://en.wikipedia.org/wiki/SCUM_Manifesto
https://en.wikipedia.org/wiki/Kill_the_Man
Δεν σου λέω ότι με προσβάλει ο τίτλος "kill the man" αλλά σίγουρα με προβάλλει η διαφορά μεταξύ του kill the man και του kill the woman. Δεν θέλω να πεθάνει κάποιος ή κάποια, αλλά το να λες "οι γυναίκες μπορούν να λένε ψόφο στους άνδρες ενώ οι άνδρες δεν μπορούν να λένε ψόφο στις γυναίκες" μου λέει ότι φαντασιώνεσαι όχι την ισότητα, αλλά την πατριαρχία να αντικατασταθεί από μητριαρχία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μα γιατί;
Re: Μα γιατί;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Καραμελίτσα
Τίποτα από αυτα δεν είναι τεταρτοκυματικό. Ακόμα και το βιβλίο ειναι τρίτο κύμα στη νοοτροπία.AlienWay έγραψε: 03 Απρ 2021, 23:35 Το τέταρτο κύμα σε όλο του το μεγαλείο:
" I hate men"
"Kill all men"
"The age of men is over"
"The future is female"
Μιλλένιαλς! Θα μου πεις δεν είναι pure evil όπως οι μπούμερς, αλλά ώρες ώρες δεν αντέχονται ακόμα κι αν είναι με το μέρος σου.
Z
-
the comet the course the tail
εσύ καραμελίτσα τι είσαι; gen χ;Καραμελίτσα έγραψε: 04 Απρ 2021, 11:08Τίποτα από αυτα δεν είναι τεταρτοκυματικό. Ακόμα και το βιβλίο ειναι τρίτο κύμα στη νοοτροπία.AlienWay έγραψε: 03 Απρ 2021, 23:35 Το τέταρτο κύμα σε όλο του το μεγαλείο:
" I hate men"
"Kill all men"
"The age of men is over"
"The future is female"
Μιλλένιαλς! Θα μου πεις δεν είναι pure evil όπως οι μπούμερς, αλλά ώρες ώρες δεν αντέχονται ακόμα κι αν είναι με το μέρος σου.
- Καραμελίτσα
Ζούμερ.the comet the course the tail έγραψε: 04 Απρ 2021, 11:11εσύ καραμελίτσα τι είσαι; gen χ;Καραμελίτσα έγραψε: 04 Απρ 2021, 11:08Τίποτα από αυτα δεν είναι τεταρτοκυματικό. Ακόμα και το βιβλίο ειναι τρίτο κύμα στη νοοτροπία.AlienWay έγραψε: 03 Απρ 2021, 23:35 Το τέταρτο κύμα σε όλο του το μεγαλείο:
" I hate men"
"Kill all men"
"The age of men is over"
"The future is female"
Z
-
Καραμελίτσα έγραψε: 04 Απρ 2021, 11:13Ζούμερ.the comet the course the tail έγραψε: 04 Απρ 2021, 11:11εσύ καραμελίτσα τι είσαι; gen χ;Καραμελίτσα έγραψε: 04 Απρ 2021, 11:08
Τίποτα από αυτα δεν είναι τεταρτοκυματικό. Ακόμα και το βιβλίο ειναι τρίτο κύμα στη νοοτροπία.
Ναι, γιατί η σεξουαλική είναι κλάην ανάγκη, δεν είναι αυτό που σε ξυπνάει το πρωί και δεν σε αφήνει να κοιμηθείς το βράδυ, δεν είναι υπαρξιακιά δλδ.Βλήμα έγραψε: 03 Απρ 2021, 23:22Εγώ θα επιμείνω στο "ανάγκη". Δεν μιλάω μόνο για σεξουαλική ανάγκη, αλλά και για υπαρξιακή. Δεν χρειάζεται να την νοιώθουμε όλοι και όλες, αλλά ας μην υφιστάμεθα μπούλινγκ όσοι και όσες την νοιώθουμε.Naida έγραψε: 03 Απρ 2021, 22:30 Ωραία τα λες αλλά οι ανάγκες δημιουργούν ανισότητες. Επιθυμία θα έλεγα καλύτερα.
Σ/φε, σ/φε, είσαι σκουλήκι
Κι όμως η Ακρόπολη δεν σου ανήκει.
Μέσα από το κόμμα σου
Και τις παρατάξεις
Ο φασισμός το μόνο
Που έχεις ν' αντιτάξεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Casper -
Είπες πωςΠασιφάη έγραψε: 03 Απρ 2021, 10:55 νύχτα,- Casper-, Naida
Βρε κορίτσια, μη βαράτε. Χαλαρώστε λίγο.![]()
Τουλάχιστον μπορούμε να συμφωνήσουμε πως διαφωνούμε, στο συγκεκριμένο θέμα.Η θέση μου είναι ξεκαθαρη,την διατύπωσα όσο καλλίτερα μπορούσα.Αν καταλαβαίνω, ο λόγος του ''πεσίματός'' σας είναι επειδή θεωρείτε πως έθιξα το γυναικείο φύλο, έτσι; Είναι κακό δλδ που λέω πως δεν είναι ωραίο μια γυναίκα να είναι απεριποίητη και άπλυτη και πως η τρίχα κάγκελο δεν συνάδει με μια όμορφη εικόνα; Σημαίνει πως κατακρίνω και δαιμονοποιώ την ύπαρξή μας ή οτι έχω ''σκουριασμένο'' μυαλό που δεν αντιλαμβάνομαι, πως στην ευχή πρέπει να θεωρήσω ''αναφαίρετο δικαίωμα'' την τριχοφυία, που τη θεωρώ και αντιαισθητική, συν τις άλλοις;
Με αφορμή το νήμα, απήντησα αυτό που εγώ θεωρώ λογικό. Δεν είστε υποχρεωμένες να το δεχτείτε.
Δεν μπαίνω σε σοφιστείες περί Πατριαρχίας, σεξισμού, φεμινιστικής οπτικής, κλπ κλπ. Μιλώ αποκλειστικά,για την εικόνα της γυναίκας εν έτει 2021, που στα μάτια μου τουλάχιστον φαντάζει διαφορετικά σε σχέση με πριν 100 χρόνια. Ε, πως να το κάνουμε τώρα.
Το λήγω εδώ._
και ότι
Πασιφάη έγραψε: 02 Απρ 2021, 14:15 Θεωρώ πως δεν περιποιείται τον εαυτό της. Τι διαόλο. Μπορεί να βρει λίγο χρόνο για τον εαυτό της, να ξυριστεί, να κάνει κάτι τέλοσπάντων που θα κάνει και την ίδια να νοιώσει καλλίτερα. Γιατί θα πρέπει να ανατρέψουμε αυτή την άποψη;
μια γυναίκα προκειμένου να νιώσει καλύτερα, "πρέπει" να περιποιηθεί τον εαυτό της με την αποτρίχωση. (Το τι θα την κάνει να νιώσει καλύτερα, το ξέρει η κάθεμια ξεχωριστά).
Και απλά σου απαντάω πως είτε με τρίχες είτε χωρίς, είτε με μπάνιο είτε χωρίς, κάποιοι άνθρωποι μυρίζουν. Άντρες και γυναίκες. Και εφόσον η τρίχα σας μυρίζει άσχημα, δεν καταλαβαίνω εφόσον τίθεται το θέμα απλυσιάς από εσάς, να μην απαιτείτε την αποτρίχωση και από τους άντρες.
Επιπλέον, προσωπικά δεν βάρεσα κανέναν και είμαι απόλυτα χαλαρή
Το γεγονός πως είσαι αγριάνθρωπος σε νόηση, επηρεάζει σαφέστατα και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις το αντίθετο φύλο.Ζενίθεδρος έγραψε: 03 Απρ 2021, 20:39Ευχαριστώ για την μεριμνα, αλλα μια χαρά είμαι και γαμάω φυσιολογικότατα. Δεν μου χρειάζεται να είναι σαν άτριχο 9χρονο κοριτσάκι η γυναίκα για να μου σηκωθεί.Πασιφάη έγραψε: 03 Απρ 2021, 16:14Εσύ κάνε κράττει, μη γαμάς πολύ, θα σκίσεις τα δέρματα της σπηλιάς.Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Απρ 2021, 20:30 Έχω γαμήσει και γυναικα με τρίχες στην αμασχαλη. Την γυρνάς μπρούμυτα ή στα 4 και είναι το ίδιο. Εντάξει, ο κωλος πρέπει να ναι πλυμένος.
Η ουσια δεν είναι πώς γαμάς, αλλά ο τρόπος που βλέπεις τη γυναίκα. Σαν δοχείο, στα χύσια σου.
Είσαι από τους χρήστες που με κάνουν να ξερνάω, διότι υπάρχετε εκεί έξω και κατά πάσα πιθανότητα, αντιμετωπίζετε με ανάλογο τρόπο, όποιο ''πετούμενο'' θηλυκό, πάει ενάντια, στις βουλές σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 04 Απρ 2021, 14:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
αυτό το "γάμησα" μου φέρνει αποστροφή κι εμένα. πες έκανα σεξ. συνευρέθηκα ερωτικώς.Πασιφάη έγραψε: 04 Απρ 2021, 14:12Το γεγονός πως είσαι αγριάνθρωπος σε νόηση, επηρεάζει σαφέστατα και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις το αντίθετο φύλο.Ζενίθεδρος έγραψε: 03 Απρ 2021, 20:39Ευχαριστώ για την μεριμνα, αλλα μια χαρά είμαι και γαμάω φυσιολογικότατα. Δεν μου χρειάζεται να είναι σαν άτριχο 9χρονο κοριτσάκι η γυναίκα για να μου σηκωθεί.Πασιφάη έγραψε: 03 Απρ 2021, 16:14
Εσύ κάνε κράττει, μη γαμάς πολύ, θα σκίσεις τα δέρματα της σπηλιάς.
Η ουσια δεν είναι πώς γαμάς, αλλά ο τρόπος που βλέπεις τη γυναίκα. Σαν δοχείο, στα χύσια σου.
Είσαι από τους χρήστες που με κάνουν να ξερνάω, διότι υπάρχετε εκεί έξω και κατά πάσα πιθανότητα, αντιμετωπίζετε με ανάλογο τρόπο, όποιο ''πετούμενο'' θηλυκό, πάει ενάντια, στις βουλές σας.
αυτό το ρήμα σε ενεργητική φωνή υποβιβάζει το αντικείμενο που γάμησες σε κάτι παθητικό, σε πλαστική κούκλα ενδεχομένως.
Δεν υπάρχουν χυδαίες λέξεις, αλλά χυδαίοι άνθρωποι.the comet the course the tail έγραψε: 04 Απρ 2021, 14:31αυτό το "γάμησα" μου φέρνει αποστροφή κι εμένα. πες έκανα σεξ. συνευρέθηκα ερωτικώς.Πασιφάη έγραψε: 04 Απρ 2021, 14:12Το γεγονός πως είσαι αγριάνθρωπος σε νόηση, επηρεάζει σαφέστατα και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις το αντίθετο φύλο.Ζενίθεδρος έγραψε: 03 Απρ 2021, 20:39
Ευχαριστώ για την μεριμνα, αλλα μια χαρά είμαι και γαμάω φυσιολογικότατα. Δεν μου χρειάζεται να είναι σαν άτριχο 9χρονο κοριτσάκι η γυναίκα για να μου σηκωθεί.
αυτό το ρήμα σε ενεργητική φωνή υποβιβάζει το αντικείμενο που γάμησες σε κάτι παθητικό, σε πλαστική κούκλα ενδεχομένως.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δεν βλέπεις όμως ότι αυτοί σας κάνουν πλύση εγκεφάλου;Καραμελίτσα έγραψε: 04 Απρ 2021, 11:08Τίποτα από αυτα δεν είναι τεταρτοκυματικό. Ακόμα και το βιβλίο ειναι τρίτο κύμα στη νοοτροπία.AlienWay έγραψε: 03 Απρ 2021, 23:35 Το τέταρτο κύμα σε όλο του το μεγαλείο:
" I hate men"
"Kill all men"
"The age of men is over"
"The future is female"
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Πασιφάη έγραψε: 04 Απρ 2021, 14:12Το γεγονός πως είσαι αγριάνθρωπος σε νόηση, επηρεάζει σαφέστατα και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις το αντίθετο φύλο.Ζενίθεδρος έγραψε: 03 Απρ 2021, 20:39Ευχαριστώ για την μεριμνα, αλλα μια χαρά είμαι και γαμάω φυσιολογικότατα. Δεν μου χρειάζεται να είναι σαν άτριχο 9χρονο κοριτσάκι η γυναίκα για να μου σηκωθεί.Πασιφάη έγραψε: 03 Απρ 2021, 16:14
Εσύ κάνε κράττει, μη γαμάς πολύ, θα σκίσεις τα δέρματα της σπηλιάς.
.
Σήμερα που θά έρθετε να πληρωθείτε απο την Ασφάλεια .....
μήν ξεχάστε να ζητήσετε καί τό επίδομα γιά τίς Ψυχολογικές πραγματογνωμοσύνες πού κάνετε.....
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την δουλεία σας.....
.

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
ε, τελοσπαντων, για ν αμισησει καποια τους αντρες, πρεπει πρωτα να γνωρισει 5-6, δε νομιζεις;Καραμελίτσα έγραψε: 02 Απρ 2021, 11:24 Όταν διάβασα για το βιβλίο είπα τί βλακείες είναι αυτές, αλλά αυτό το νήμα με κάνει να αναθεωρώ.
Σοβαρά; Η κριτική ενός βιβλίου είναι η εμφάνιση του συγγραφέα; Ή αυτό αφορά μόνο γυναίκες;
κι αν η εμφανιση της ειναι επιτηδες ανθρωποδιωχτικη, δυσκολο να τα καταφερει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.