!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μα γιατί;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Re: Μα γιατί;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Ναύτης έγραψε: 02 Απρ 2021, 11:37
Καραμελίτσα έγραψε: 02 Απρ 2021, 11:24 Όταν διάβασα για το βιβλίο είπα τί βλακείες είναι αυτές, αλλά αυτό το νήμα με κάνει να αναθεωρώ.

Σοβαρά; Η κριτική ενός βιβλίου είναι η εμφάνιση του συγγραφέα; Ή αυτό αφορά μόνο γυναίκες;
Αγαπητή μου, τι κριτική θες να κάνουμε σ' ένα βιβλίο που τιτλοφορείται "Μισώ τους τάδε", υποτίθεται υπερασπιζόμενο τα δικαιώματα κάποιων άλλων τάδε;
Κατά τα λοιπά, νομίζω ότι απ' την στιγμή που η Πωλίν εκθέτει δημόσια τις φωτογραφίες με τις αξούριστες μασχάλες της -δικαίωμά της και το ένα και το άλλο- δικαίωμά μας κι εμάς να εκφράσουμε την αισθητική μας άποψη.
Δεκάδες συγγραφείς άνδρες κυκλοφορούν με φωτογραφίες τους, έχεις άντρες με υπερμεγέθεις μπυροκοιλιές, περπατισιά αθλητή σούμο, ατημελησιά και μπίχλα, αλλά προφανώς και σπανίως θα δεις σ' αυτές τις περιπτώσεις "έκφραση της αισθητικής άποψης".
Z
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Nostalgia έγραψε: 02 Απρ 2021, 13:01
νύχτα έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:56
Nostalgia έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:52Υπαρχει και λειζερ μανδαμ, δεν ειμαστε στο 1970.
σαφώς, πονάει, δεν είναι δωρεάν, και δεν μπορεί να εφαρμοστεί
τους καλοκαιρινούς μήνες

έχεις δοκιμάσει ο ίδιος;

αν όχι, απλά δοκίμασε να τραβήξεις μια τρίχα από τα φρύδια* σου με τσιμπιδάκι

*ή αλλού :lol:
Εφερες τον χρονο ως δικαιολογια και σου απαντησα οτι με λειζερ ξεμπερδευεις. Εναλλακτικα σιλκ επιλ οπου μετα απο ορισμενες χρησεις η τριχα αδυνατει, βγαινει πιο αργα και πιο λεπτη.
Είσαι ανησυχητικά και τολμώ να πω ύποπτα ειδικός επί του θέματος αδελφέ. :D
Οπότε υπάρχουν δύο μόνον πιθανές περιπτώσεις, από τα χαρν έβιντενς που έχεις παρουσιάσει κατά καιρούς έχω αποκλείσει την μία περίπτωση (της ομοφυλοφιλίας) να ξες, όχι επειδής σε συμπαθώ.
Πρέπει να είσαι μεγάλος μουνάκιας εσύ αδερφάκι μου, και όχι, δεν σε κατηγορώ καθόλου, είναι ωραίο πράμα το, ξες.
:lol:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Καραμελίτσα έγραψε: 02 Απρ 2021, 13:45
Καραμελίτσα έγραψε: 02 Απρ 2021, 11:24 Όταν διάβασα για το βιβλίο είπα τί βλακείες είναι αυτές, αλλά αυτό το νήμα με κάνει να αναθεωρώ.

Σοβαρά; Η κριτική ενός βιβλίου είναι η εμφάνιση του συγγραφέα; Ή αυτό αφορά μόνο γυναίκες;
Αγαπητή μου, τι κριτική θες να κάνουμε σ' ένα βιβλίο που τιτλοφορείται "Μισώ τους τάδε", υποτίθεται υπερασπιζόμενο τα δικαιώματα κάποιων άλλων τάδε;
Κατά τα λοιπά, νομίζω ότι απ' την στιγμή που η Πωλίν εκθέτει δημόσια τις φωτογραφίες με τις αξούριστες μασχάλες της -δικαίωμά της και το ένα και το άλλο- δικαίωμά μας κι εμάς να εκφράσουμε την αισθητική μας άποψη.
Δεκάδες συγγραφείς άνδρες κυκλοφορούν με φωτογραφίες τους, έχεις άντρες με υπερμεγέθεις μπυροκοιλιές, περπατισιά αθλητή σούμο, ατημελησιά και μπίχλα, αλλά προφανώς και σπανίως θα δεις σ' αυτές τις περιπτώσεις "έκφραση της αισθητικής άποψης".
Τα θες όλα δικά σου, ε δε γίνεται.

.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

sys3x έγραψε: 02 Απρ 2021, 13:48
Τι εννοείς μ' αυτό, φίλτατε σις;
Z
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

sys3x έγραψε: 02 Απρ 2021, 13:47
νύχτα έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:56

σαφώς, πονάει, δεν είναι δωρεάν, και δεν μπορεί να εφαρμοστεί
τους καλοκαιρινούς μήνες

έχεις δοκιμάσει ο ίδιος;

αν όχι, απλά δοκίμασε να τραβήξεις μια τρίχα από τα φρύδια* σου με τσιμπιδάκι

*ή αλλού :lol:
Εφερες τον χρονο ως δικαιολογια και σου απαντησα οτι με λειζερ ξεμπερδευεις. Εναλλακτικα σιλκ επιλ οπου μετα απο ορισμενες χρησεις η τριχα αδυνατει, βγαινει πιο αργα και πιο λεπτη.
Οπότε υπάρχουν δύο μόνον πιθανές περιπτώσεις, από τα χαρν έβιντενς που έχεις παρουσιάσει κατά καιρούς έχω αποκλείσει την μία περίπτωση (της ομοφυλοφιλίας) να ξες, όχι επειδής σε συμπαθώ.
Πρέπει να είσαι μεγάλος μουνάκιας εσύ αδερφάκι μου, και όχι, δεν σε κατηγορώ καθόλου, είναι ωραίο πράμα το, ξες.
Η αληθεια ειναι οτι εαν εχεις διδυμη αδερφη και το σπιτι σου ειναι συνεχεια με φιλες της, θελοντας και μη ακους και μαθαινεις διαφορα πραγματα, ε ολο αυτο προσπαθησα απο μικρη ηλικια να το εκμεταλλευτω οσο μπορω μιας και δεν κρυβω την αγαπη μου προς το γυναικειο φυλο. Κατα περιοδους συνανταμε στην ζωη μας αρκετες που ειχαν πολλες δυνατοτητες και που απλα επρεπε να τις ωθησεις εσυ προς την σωστη κατευθυνση (ειδικα πριν κανα δυο δεκαετιες). Στην τελικη με τα λεγομενα "χαζόμουνα" δεν θα μιλησεις ουτε για τον Κολοκοτρωνη ουτε για τις εξελιξεις στην Ουκρανια. Επλιζω να ξεδιαλυνα μερικα συννεφακια.
:wave:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
sys3x

Καραμελίτσα έγραψε: 02 Απρ 2021, 13:53

Ένα νοώ, ότι δεν γίνεται να τα έχεις όλα δικά σου, και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
Από τις σερβιέτες με φτερά που κάνανε το μουνί άπιαστο όνειρο θα πάμε στο τέλος με φαίνεται στα ανεπτυγμένα σεξ ντολς και μετά κλάφτα Λίτσα μου.
Πατριαρχία θα λέτε και θα κλαίτε.

.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

stergiosbik έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:19
Naida έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:18
stergiosbik έγραψε: 02 Απρ 2021, 11:58

Αφου με την εμφανιση που εχει δεν την πλησιαζει κανενας αντρας.
Περίμενες να εχει αλλον τιτλο το βιβλιο.
Παντρεμένη είναι :lol:
Κανας θηριοδαμαστης θα ειναι,οποτε δικαιολογειται.
Και πάλι άνδρα έχει :102:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Ναύτης έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:30
νύχτα έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:24 (...)
μα σε φάση που θα βαριόσουν ή δεν θα προλάβαινες κάποια στιγμή
να ξυριστείς, θα δεχόσουν να σε αποκαλεί ο καλός σου ακούρευτη προβατίνα
ή αισθητικό αίσχος;
Φοβάμαι ότι παρεξηγήσατε, κυρία.
Εγώ δεν μίλησα για κυρίες που από έλλειψη χρόνου τυχαίνει κάποιες φορές να είναι απεριποίητες.
Ασφαλώς κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και ασφαλώς δεν εμπίπτει η περίπτωση αυτή στα γέτι.
Βεβαίως, προσωπικά ενδεχομένως θα επισήμαινα το ατυχές γεγονός, ομολογουμένως με τη μεγαλύτερη δυνατή λεπτότητα.
Εδώ μιλάμε για γυναίκες που επιλέγουν να περιφέρονται μονίμως σαν γέτι από άποψη.
Δικαίωμά τους βεβαίως, για να μην έχουμε άσκοπες παρεξηγήσεις, δικαίωμά μου κι εμένα -ελπίζω μού το αναγνωρίζετε- να τις θεωρώ αισθητικά αποκρουστικές.
Νερό και σαπούνι. Α.. και ξυραφάκι. :102:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
sys3x

Nostalgia έγραψε: 02 Απρ 2021, 13:58
sys3x έγραψε: 02 Απρ 2021, 13:47

Η αληθεια ειναι οτι εαν εχεις διδυμη αδερφη και το σπιτι σου ειναι συνεχεια με φιλες της, θελοντας και μη ακους και μαθαινεις διαφορα πραγματα, ε ολο αυτο προσπαθησα απο μικρη ηλικια να το εκμεταλλευτω οσο μπορω μιας και δεν κρυβω την αγαπη μου προς το γυναικειο φυλο. Κατα περιοδους συνανταμε στην ζωη μας αρκετες που ειχαν πολλες δυνατοτητες και που απλα επρεπε να τις ωθησεις εσυ προς την σωστη κατευθυνση (ειδικα πριν κανα δυο δεκαετιες). Στην τελικη με τα λεγομενα "χαζόμουνα" δεν θα μιλησεις ουτε για τον Κολοκοτρωνη ουτε για τις εξελιξεις στην Ουκρανια. Επλιζω να ξεδιαλυνα μερικα συννεφακια.
:wave:
Νομίζω ότι ξέρω ακριβώς για τι πράμα μιλάς νος, ακριβώς όμως, καθώς εγώ έχω δύο αδερφές που φέρνανε τις φίλες τους στο σπίτι, βέβαια, πριν καν προλάβω να εκμεταλλευτώ το οτιδήποτε έπεσα θύμα εκμετάλλευσης από τις λίγο μεγαλύτερες σε ηλικία φίλες. Οκ, κάρχιες, αλλά και εγώ ήμουν πολύ γλυκό παιδί ανέκαθεν, τι να κάνω :102:
Όσον αφορά τα υπόλοιπα που λες είναι σοβαροί λόγοι για να γίνει κάποιος ομοφυλόφιλος άντρας, εγώ δυστυχώς δεν τα κατάφερα, με αρέσουν υπερβολικά πολύ τα μουνάκια.
:D

.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Από πότε η βρώμα που πηγάζει από την ιδρωτίλα, είναι δικαίωμα; Διότι η τρίχα φέρνει δυσοσμία.
Δεν θα κάνουμε και κίνημα metoo σε θέματα υγιεινής. Έλεος.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

sys3x έγραψε: 02 Απρ 2021, 14:00

Ένα νοώ, ότι δεν γίνεται να τα έχεις όλα δικά σου, και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
Από τις σερβιέτες με φτερά που κάνανε το μουνί άπιαστο όνειρο θα πάμε στο τέλος με φαίνεται στα ανεπτυγμένα σεξ ντολς και μετά κλάφτα Λίτσα μου.
Όταν λέω για στοιχειώδεις τρόπους εσύ το μεταφράζεις ότι τα θέλω όλα δικά μου; Μήπως απλά είστε κακομαθημένοι μπούμερ;
Θα κλάψετε πολύ με την απώλεια των προνομίων σας.
Z
Άβαταρ μέλους
sys3x

Νος, εμείς που μεγαλώσαμε με πολλές γυναίκες στο σπίτι είναι σα να παίζουμε το ίδιο παιγνίδι μεν αλλά με ενεργοποιημένα διάφορα τσητς. Λογικά πρέπει να έχουν γίνει και έρευνες που το πιστοποιούν αυτό που λέω.
(:

.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Πασιφάη έγραψε: 02 Απρ 2021, 14:08 Από πότε η βρώμα που πηγάζει από την ιδρωτίλα, είναι δικαίωμα; Διότι η τρίχα φέρνει δυσοσμία.
Δεν θα κάνουμε και κίνημα metoo σε θέματα υγιεινής. Έλεος.
Και χωρίς τρίχα η ιδωτίλα μυρίζει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
sys3x

Καραμελίτσα έγραψε: 02 Απρ 2021, 14:12
sys3x έγραψε: 02 Απρ 2021, 14:00

Όταν λέω για στοιχειώδεις τρόπους εσύ το μεταφράζεις ότι τα θέλω όλα δικά μου; Μήπως απλά είστε κακομαθημένοι μπούμερ;
Θα κλάψετε πολύ με την απώλεια των προνομίων σας.
Κακομαθημένοι;
Μπούμερ;
Προνόμια;

Δε νομίζω Λίτσα.

.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

νύχτα έγραψε: 02 Απρ 2021, 12:50

απ ό,τι αντιλαμβάνομαι, σας είναι αποκρουστικές οι τρίχες γενικά,
αφού τις συγκρίνετε με μύξες και ακαθαρσίες
Κι εμένα μου είναι αποκρουστικές, να τις βλέπω σε γυναίκα. Θεωρώ πως δεν περιποιείται τον εαυτό της. Τι διαόλο. Μπορεί να βρει λίγο χρόνο για τον εαυτό της, να ξυριστεί, να κάνει κάτι τέλοσπάντων που θα κάνει και την ίδια να νοιώσει καλλίτερα. Γιατί θα πρέπει να ανατρέψουμε αυτή την άποψη;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”