Καλά δεν μιλάμε για κλειστούς χώρους, όπου φαίνεται να μπαίνει κάποια απαγορευτική τάξη τελευταία, "πλακώνομαι" από το 1980 με τους γύρω μου.
Ακόμα και σε ανοιχτούς χώρους (ιδίως υπό συνθήκες καλοκαιρινής άπνοιας) "αρπάζομαι" αν κάποιος με πλησιάζει φουμάροντας...
Μακριά παίδες φουμαδόροι!
Ψυχανώμαλος εδώ...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
elchav έγραψε: 02 Ιουν 2020, 15:49
υπάρχει κάποιος μύστης που το ελάττωσε στα 5 τσι/ημέρα, και αν ναι, πως το κατάφερε;
1. ξύπνημα
2. καφέ
3. φαγητό
4. χαλαρωτικό με την είσοδο στο σπίτι, μετά τη δουλειά
5. αφτερ σεξ ή πριν τον ύπνο
το δικό μου
1. Τελος δουλειάς
2. φαϊ
3. μπαλκονι κοιτάζωντας το άπειρο
4. το 3 σε επανάληψη
5. πριν τον ύπνο
Βέβαια όλα αυτά αλλάζουν όταν βγώ
καλά, δεν πιάνεται όταν βγαίνεις
λοιπόν, πως ελάττωσες στα 5 τσι;
μην μου πεις να κάνω παιδί
Είχα ξεκινήσει τότε το 11-12 ηλεκτρονικό για λίγο και κάπως το σταμάτησα. μετά αποφάσισα να κάνω μόνο οταν νιώθω οτι το θέλω πολύ. Αυτές τις 5 φορές λοιπόν το θέλω πραγματικά
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Chilloutbuddy έγραψε: 02 Ιουν 2020, 13:58
κατά μέσο όρο 1 μάλμπορο τη μέρα, κάτι μέρες 2 κάτι μέρες κανένα...
ατμίζω όμως.
Δεν αναγουλιάζεις με την εναλλαγή;
Ήρεμα ρωτάω. Spoiler
είχα παύσει το κάπνισμα για μερικούς μήνες και έκανα ηλεχτρικό, έρλη αντόπτερ, με κοιτούσαν υπερβολικά περίεργα , όταν είπα σε κάποια φάση δώσε με ρε μαλάκα ένα κανονικό να δοκιμάσω στην αρχή αηδίασα με το κανονικό και όσες φορές προσπάθησα να ατμίσω ξερνοβολούσα, τελικά ξανάρχισα το κανονικό.
Καλά δεν μιλάμε για κλειστούς χώρους, όπου φαίνεται να μπαίνει κάποια απαγορευτική τάξη τελευταία, "πλακώνομαι" από το 1980 με τους γύρω μου.
Ακόμα και σε ανοιχτούς χώρους (ιδίως υπό συνθήκες καλοκαιρινής άπνοιας) "αρπάζομαι" αν κάποιος με πλησιάζει φουμάροντας...
Γάταρος έγραψε: 01 Ιουν 2020, 16:26
Το κάπνισμα ξεκίνησε ως μια συνήθεια υπανάπτυκτων και όσοι καπνίζουν γίνονται κοινωνοί της κουλτούρας αυτών των υπανάπτυκτων. Δεν είναι τυχαίο ότι όσο πιο υπανάπτυκτη είναι μια κοινωνία τόσο μεγαλύτερα ποσοστά καπνιστών έχει, ούτε είναι τυχαίο ότι τα μέλη των υπανάπτυκτων κοινοτήτων (Ρομά) ξεκινούν το κάπνισμα από πολύ μικρή ηλικία.
Το κάπνισμα ξεκίνησε ως μια συνήθεια των πλουσίων και αριστοκρατών. Αλλά το δεύτερο σκέλος αληθεύει. Από κάποιο σημείο κι έπειτα, δηλαδή μετά την δεκαετία του '60, οι υψηλότερες τάξεις άρχισαν να κόβουν το κάπνισμα ενώ στις χαμηλότερες αυξανόταν. Υπάρχει ισχυρή συσχέτιση του καπνίσματος σήμερα και με το εισόδημα και με το μορφωτικό επίπεδο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Το έκοψα με το ηλεκτρονικό πριν ενάμιση χρόνο (από ένα καπνό στις 2-3 μέρες). Τεράστια διαφορά, μέρα με τη νύχτα αλλά σίγουρα δεν είναι σαν να μην καπνίζεις καθόλου. Πάντως το σπίτι δεν μυρίζει, η όσφρησή μου επέστρεψε και είδα μεγάλη διαφορά σε σκάλες, περπάτημα, τρέξιμο.
Μια φορά που ξέμεινα από υγρό στο εξωτερικό δοκίμασα να κάνω ένα κανονικό και μετά την πρώτη τζούρα και την αηδία είπα ποτέ ξανά και το έσβησα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
sys3x έγραψε: 02 Ιουν 2020, 16:42
Ήρεμα ρωτάω. Spoiler
είχα παύσει το κάπνισμα για μερικούς μήνες και έκανα ηλεχτρικό, έρλη αντόπτερ, με κοιτούσαν υπερβολικά περίεργα , όταν είπα σε κάποια φάση δώσε με ρε μαλάκα ένα κανονικό να δοκιμάσω στην αρχή αηδίασα με το κανονικό και όσες φορές προσπάθησα να ατμίσω ξερνοβολούσα, τελικά ξανάρχισα το κανονικό.
Είναι ακριβώς σαν το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα, κάνουν την ίδια δουλειά, αλλά 8 στους 10 που οδηγάν αυτοκίνητο δε γουστάρουν τη μηχανή, 1 γουστάρει μόνο μηχανή, και ένας γουστάρει και τα δύο. Ε εγώ είμαι ο τελευταίος.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
sys3x έγραψε: 02 Ιουν 2020, 16:42
Ήρεμα ρωτάω. Spoiler
Είναι ακριβώς σαν το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα, κάνουν την ίδια δουλειά, αλλά 8 στους 10 που οδηγάν αυτοκίνητο δε γουστάρουν τη μηχανή, 1 γουστάρει μόνο μηχανή, και ένας γουστάρει και τα δύο. Ε εγώ είμαι ο τελευταίος.
Κατ' αρχάς πρόκειται για άλλης τάξεως συζήτηση: όταν ανοιχθεί νήμα για χασίς θα τοποθετηθώ
Κατά δεύτερον, όταν πρόκειται για ακρόαση χασισικών ασμάτων, "καπνίζω" νοερά μόνο τη μελωδία και τραγουδάω/ απολαμβάνω τους στίχους απλώς ως σημαίνοντα κενά σημαινομένων (και σκέψου ότι το μακράν πιο αγαπημένο μου από όλα τα ρεμπέτικα είναι το "Πέντε μάγκες" του Γιοβάν Τσαούς)
Πρόκειται για αισθητικής τάξεως πρόσληψη "ντουμανίων" που δεν προξενεί καπνικές βλάβες
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Κατ' αρχάς πρόκειται για άλλης τάξεως συζήτηση: όταν ανοιχθεί νήμα για χασίς θα τοποθετηθώ
Κατά δεύτερον, όταν πρόκειται για ακρόαση χασισικών ασμάτων, "καπνίζω" νοερά μόνο τη μελωδία και τραγουδάω/ απολαμβάνω τους στίχους απλώς ως σημαίνοντα κενά σημαινομένων (και σκέψου ότι το μακράν πιο αγαπημένο μου από όλα τα ρεμπέτικα είναι το "Πέντε μάγκες" του Γιοβάν Τσαούς)
Πρόκειται για αισθητικής τάξεως πρόσληψη "ντουμανίων" που δεν προξενεί καπνικές βλάβες
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 02 Ιουν 2020, 19:45