Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
hellegennes έγραψε: 29 Οκτ 2020, 13:15
Εκεί που πέθαναν 1 εκατομμύριο άνθρωποι και δεν το έμαθες ποτέ;
Με αυτό το ποστ περασες σε αλλο λεβελ ψεκασμού.
Καθόλου. Όποιος πιστεύει ότι η Κινα δεν έχει βιάσει ανάποδα τα στοιχεία πριν τα δημοσιεύσει είναι επικίνδυνα αφελής.
Ενώ όποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος διασταύρωσης των στοιχείων είναι τζιμάνι.
Που ξέρεις, μπορεί να υπάρχει και η Wakanda, δεν εμπιστεύομαι την κυβέρνηση της Αιθιοπίας.
There are decades where you fuck around and days where you find out
elchav έγραψε: 29 Οκτ 2020, 14:39
Εντιτ: μην πρήξεις μπάλες για τη διπλή χρήση κόμματος με διαφορετικό νόημα (δεκαδικά-χιλιάδες)
Με έχεις πάρει από πολύ φόβο.
Όχι ότι δεν θα το έλεγα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2020, 15:49
Ενώ όποιος πιστεύει ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος διασταύρωσης των στοιχείων είναι τζιμάνι.
Για πες μερικούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 29 Οκτ 2020, 13:15
Εκεί που πέθαναν 1 εκατομμύριο άνθρωποι και δεν το έμαθες ποτέ;
Καθόλου. Όποιος πιστεύει ότι η Κινα δεν έχει βιάσει ανάποδα τα στοιχεία πριν τα δημοσιεύσει είναι επικίνδυνα αφελής.
Πάντως η ζωή στην Κίνα όντως έχει επανέλθει σε προ Κόβιντ ρυθμό, νυχτερινή ζωή με κλαμπ γεμάτα, καμμία μάσκα κλπ.
Και φυσικά η παραγωγή το ίδιο, αυτή τη στιγμή το άγχος του δυτικού κόσμου είναι ότι θα τους ξεπεράσει και ενόσω αυτοί παλεύουν ακόμη με τον ιό θα πάρει κεφάλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 29 Οκτ 2020, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2020, 15:49
Για πες μερικούς.
Παρακολούθηση κοινωνικών δικτύων. Ακόμα και η λογοκρισία δεν λειτουργεί αμέσως.
Πάνε τουρίστες ή ντόπιοι πράκτορες και καλούν για συμπτώματα κορονοϊού και ριπορτάρουν αν τα νοσοκομεία είναι τίγκα ή όχι.
Στην πραγματικότητα βέβαια δεν υπάρχει ανάγκη γιατί οι Κινέζοι πολίτες δεν διστάζουν καθόλουν να διαμαρτυρηθούν δημοσίως για τέτοια θέματα. Ειδικά όταν καταγγέλουν τοπικούς αξιωματούχους στην κεντρική κυβέρνηση είναι η καλύτερη τους.
Επιτέλους μιλάμε για μία από τις πιο διεθνώς προσανατολισμένες ανοικτές χώρες στον κόσμο και όχι για κανένα φαροφύλακα που υπέγραψε ότι ήταν ξύπνιος την Τετάρτη το βράδυ στα κατσάβραχα της Γροιλανδίας και πρέπει να τον πιστέψουμε.
There are decades where you fuck around and days where you find out
omg kai 3 lol έγραψε: 29 Οκτ 2020, 15:29
τη προηγουμενη βδομαδα πετυχα ενα γνωστο που ειχα χρονια να τον δω, απο το μπασκετ, 50αρης κολλησε covid απο τους πρωτους τον Μαρτιο, ηταν στην εντατικη για 2 βδομαδες και τον πλακωσαν σε καθε λογης φαρμακο αφου οι ασθενεις τοτε ηταν πειραματοζωα, κολλησε απο τη γυναικα του που ειναι νοσηλευτρια σε νοσοκομειο,
ηταν θετικος στον ιο για 2 μηνες, ακομα και σημερα μου λεει εχει καποια μικρα υπολειμματα του ιου,
τα 2 παιδακια του ηλικιας 8-10 τον περασαν με μιας ημερας 37αρη πυρετο
μια φιλη μου που εργαζεται σε real estate με ρωσους και κινεζους και ερχονται σε επαφη με αυτους μου ειπε οτι μεσα Φεβρουαριου πριν καν γινει πρωτοσελιδο ο κορονοιος ειχαν κρυολογησει ο ενας μετα τον αλλο οι συναδελφοι στο γραφειο, βηχας, πυρετος, αοσμια, σχεδον ολοι μεσα σε 1 βδομαδα πηραν 2ημερη αδεια και την εβγαλαν με λιγα δεκατα πυρετου
Δηλαδη απο τους 10 γνωστούς σου που κόλλησαν κοβιντ ο ενας την έβγαλε στην εντατικη και δεν έχει συνελθει 100% 7 μηνες αργοτερα.Οχι ιδιαιτερα ενθαρρυντικο.
foscilis έγραψε: 29 Οκτ 2020, 12:37
Ταυτόχρονα τα παιδιά είναι το κομμάτι του πληθυσμού με τη μικρότερη πιθανότητα να νοσήσει και (όπως αποδεικνύεται στην πράξη) πολύ μικρή ικανότητα μετάδοσης του ιού.
Δεν ξέρω πώς σού ήρθε αυτή η μεταστροφή αλλά είναι ευπρόσδεκτη.
Όλοι οι άθρωποι με έστω μισό γραμμάριο φαιάς ουσίας κάποια στιγμή έρχονται στα λόγια μας Χέλλη.
Green Dragon έγραψε: 29 Οκτ 2020, 15:42
Πάντως η ζωή στην Κίνα όντως έχει επανέλθει σε προ Κόβιντ ρυθμό, νυχτερινή ζωή με κλαμπ γεμάτα, καμμία μάσκα κλπ.
Και φυσικά η παραγωγή το ίδιο, αυτή τη στιγμή το άγχος του δυτικού κόσμου είναι ότι θα τους ξεπεράσει και ενόσω αυτοί παλεύουν ακόμη με τον ιό θα πάρει κεφάλι.
Για τώρα το πιστεύω ότι το έχουν ελέγξει, είναι το πιθανότερο σενάριο. Αλλά όταν ξεκίνησε και χωρίς να υπάρχει εμπειρία από άλλη χώρα σίγουρα το πλήρωσαν πολύ πιο ακριβά απ' όσο το αφήνουν να φαίνεται.
NewModelArmy έγραψε: 29 Οκτ 2020, 13:22
omg kai 3 lol έγραψε: 29 Οκτ 2020, 15:29
τη προηγουμενη βδομαδα πετυχα ενα γνωστο που ειχα χρονια να τον δω, απο το μπασκετ, 50αρης κολλησε covid απο τους πρωτους τον Μαρτιο, ηταν στην εντατικη για 2 βδομαδες και τον πλακωσαν σε καθε λογης φαρμακο αφου οι ασθενεις τοτε ηταν πειραματοζωα, κολλησε απο τη γυναικα του που ειναι νοσηλευτρια σε νοσοκομειο,
ηταν θετικος στον ιο για 2 μηνες, ακομα και σημερα μου λεει εχει καποια μικρα υπολειμματα του ιου,
τα 2 παιδακια του ηλικιας 8-10 τον περασαν με μιας ημερας 37αρη πυρετο
μια φιλη μου που εργαζεται σε real estate με ρωσους και κινεζους και ερχονται σε επαφη με αυτους μου ειπε οτι μεσα Φεβρουαριου πριν καν γινει πρωτοσελιδο ο κορονοιος ειχαν κρυολογησει ο ενας μετα τον αλλο οι συναδελφοι στο γραφειο, βηχας, πυρετος, αοσμια, σχεδον ολοι μεσα σε 1 βδομαδα πηραν 2ημερη αδεια και την εβγαλαν με λιγα δεκατα πυρετου
Δηλαδη απο τους 10 γνωστούς σου που κόλλησαν κοβιντ ο ενας την έβγαλε στην εντατικη και δεν έχει συνελθει 100% 7 μηνες αργοτερα.Οχι ιδιαιτερα ενθαρρυντικο.
μια χαρα ειναι αφου επαιξε και μπασκετ, ταλαιπωρηθηκε για 2 βδομαδες στην εντατικη γιατι τον πλακωσαν σε φαρμακα που δεν γνωριζαν ουτε οι γιατροι αν θα εφεραν αποτελεσμα, κατι που ηταν απολυτως λογικο τη δεδομενη χρονικη στιγμη
Πηγή μου είναι δημοσιογράφος της Γερμανικής Τιβι. Για τεχνικούς λόγους δεν μπορώ να την παραθέσω, αλλά την εμπιστεύομαι περισσότερο από τα διάφορα τουίτα.