Εσυ αγορίνα που ξέρεις και διαίρεση πες μου γιατί κλείνουν την εστίαση παντού σχεδόν στην Ευρώπη πια? Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία κτλ? Δεν φοβούνται και εκεί οτι θα μείνουν άνεργοι τα 3/4 του ενεργού πληθυσμού όπως έγραψε πριν ο άλλος ψεκ? Είναι μια συνομωσία του Biil Gates κατά της εστίασης?CRWH έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:54 Δουλευε λεει η εστιαση με πακετο ο αλλος που δεν ξερει να κανει διαιρεση και εχει και αποψη.
Δουλευε για το 90%: δεν εμπαινε μεσα 1000 εμπαινε 800.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Ήταν όμως προφανέστατα λάθος κίνηση. Γιατί το πρόβλημα αποκλείεται να εξαφανιστεί μέχρι το επόμενο καλοκαίρι (τουλάχιστον) και οι μόνιμοι περιορισμοί είναι μια διατηρήσιμη κατάσταση που το αντιμετωπίζει επιτυχώς όπως μας δείχνουν οι χώρες της Ασίας. Αντίθετα η εναλλαγή lockdown και yolo τα γαμάει όλα.GoBack έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:41 Θελω να πιστευω οτι εκατσαν τα ζυγισαν και αποφασισαν οτι καλυτερα 4 μηνες γιολο καλοκαιρι και ενα λοκνταουν το χειμωνα παρα μονιμους περιορισμους χωρις λοκνταουν για ολο το χρονο.
- hellegennes
Ποιο λιανεμπόριο, γαμώ την Παναχαϊκή μου; Μόνο μαγαζιά και δημόσιες υπηρεσίες υπάρχουν σ' αυτήν την ζωή;Arisvilla έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:49 Aντε πάλι τα ίδια. Το λιανεμπόριο συμβάλλει ελάχιστα στην εξάπλωση της νόσου και δεν το κλείνει κανένας πια. Και ξέρεις γιατι? Γιατί φοράνε μάσκα και μένουν ελάχιστο χρόνο οι πελάτες στα μαγαζια. Ακόμα και τον Μάρτιο που έκαναν σκληρό λοκ ντάουν πάλι δεν ισχύει αυτό που γράφεις. Δούλευαν και φούρνοι και σουπερ μάρκετ και εστίαση με πακέτο και μανάβικα και μπακάλικα και φυσικά λειτουργούσαν κανονικά τα εργοστάσια. Και τώρα δεν θα κλείσει το λιανεμπόριο. Οπότε σταμάτα να γράφεις χαζομάρες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Δημοκρατικός
GoBack έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:53 Μισο μηνα νωριτερα απ οτι υπολογιζοταν
https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ell ... imeroy-vidΟι αριθμοί ξέφυγαν, και η κυβέρνηση σκέφτεται πλέον να πάρει δραστικά μέτρα με καραντίνα σε όλη τη χώρα, εντός 15νθημέρου. Ίσως και νωρίτερα αν σύντομα τα κρούσματα φτάσουν τα 2.000
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η κυβέρνηση δεν θα αφήσει άλλος χρόνος να χαθεί καθώς το σύστημα υγείας φτάνει στα όρια του. Αν τις επόμενες μέρες αυξηθεί κι άλλο ο αριθμός τότε δεν αποκλείεται το lock down σε όλη τη χώρα να επισπευθεί.
Μετά τη δραματική αύξηση των κρουσμάτων, άπαντες είναι θορυβημένοι και οι εισηγήσεις πληθαίνουν για γενικό lock down. Ο τηλεοπτικός σταθμός Mega αποκάλυψε ότι πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως εντός 15νθημέρου θα κλειδώσουν τα πάντα στην Ελλάδα, ενώ είναι πιθανό να συμβεί ακόμα νωρίτερα αν ο αριθμός τις επόμενες μέρες ξεπεράσει τα 2.000 κρούσματα.\
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Εμπεδοκλής
Ναι. Αλλιώς δεν θα γκαρίζατε να κλείσουν όλα. Από τη στιγμή που θα βγεις από το σπίτι σου καταναλώνεις.
Aφού το αναφέρει και το κανάλι του Βαγγέλα το λοκ νταουν πια κλείδωσε. Τα 2 χιλιάδες κρούσματα πάντως την επόμενη εβδομάδα είναι σίγουρα. Μπορεί και σε 3-4 μέρες.Δημοκρατικός έγραψε: 28 Οκτ 2020, 21:01GoBack έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:53 Μισο μηνα νωριτερα απ οτι υπολογιζοταν
https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ell ... imeroy-vidΟι αριθμοί ξέφυγαν, και η κυβέρνηση σκέφτεται πλέον να πάρει δραστικά μέτρα με καραντίνα σε όλη τη χώρα, εντός 15νθημέρου. Ίσως και νωρίτερα αν σύντομα τα κρούσματα φτάσουν τα 2.000
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η κυβέρνηση δεν θα αφήσει άλλος χρόνος να χαθεί καθώς το σύστημα υγείας φτάνει στα όρια του. Αν τις επόμενες μέρες αυξηθεί κι άλλο ο αριθμός τότε δεν αποκλείεται το lock down σε όλη τη χώρα να επισπευθεί.
Μετά τη δραματική αύξηση των κρουσμάτων, άπαντες είναι θορυβημένοι και οι εισηγήσεις πληθαίνουν για γενικό lock down. Ο τηλεοπτικός σταθμός Mega αποκάλυψε ότι πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως εντός 15νθημέρου θα κλειδώσουν τα πάντα στην Ελλάδα, ενώ είναι πιθανό να συμβεί ακόμα νωρίτερα αν ο αριθμός τις επόμενες μέρες ξεπεράσει τα 2.000 κρούσματα.\![]()
σύμφωνα με ολόκληρο το ιστορικό μηνυμάτων σου από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα, ναι. Η οικονομία μας είναι βασικά επιχειρήσεις που είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να λειτουργήσουν με περιοριστικά μέτρα και δημόσιοι υπάλληλοι που εισπράττουν.hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2020, 21:00Ποιο λιανεμπόριο, γαμώ την Παναχαϊκή μου; Μόνο μαγαζιά και δημόσιες υπηρεσίες υπάρχουν σ' αυτήν την ζωή;Arisvilla έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:49 Aντε πάλι τα ίδια. Το λιανεμπόριο συμβάλλει ελάχιστα στην εξάπλωση της νόσου και δεν το κλείνει κανένας πια. Και ξέρεις γιατι? Γιατί φοράνε μάσκα και μένουν ελάχιστο χρόνο οι πελάτες στα μαγαζια. Ακόμα και τον Μάρτιο που έκαναν σκληρό λοκ ντάουν πάλι δεν ισχύει αυτό που γράφεις. Δούλευαν και φούρνοι και σουπερ μάρκετ και εστίαση με πακέτο και μανάβικα και μπακάλικα και φυσικά λειτουργούσαν κανονικά τα εργοστάσια. Και τώρα δεν θα κλείσει το λιανεμπόριο. Οπότε σταμάτα να γράφεις χαζομάρες.
Τώρα λοιπόν έρχεται lockdown και καλή διασκέδαση σε όσους δεν ήθελαν περιοριστικά μέτρα.
Περιμέναμε ότι λόγω μνημονίων θα δραπέτευαν με τα ελικόπτερα, τελικά θα δραπετεύσουν λόγω κορωνοϊού.Δημοκρατικός έγραψε: 28 Οκτ 2020, 21:01GoBack έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:53 Μισο μηνα νωριτερα απ οτι υπολογιζοταν
Μετά τη δραματική αύξηση των κρουσμάτων, άπαντες είναι θορυβημένοι και οι εισηγήσεις πληθαίνουν για γενικό lock down. Ο τηλεοπτικός σταθμός Mega αποκάλυψε ότι πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως εντός 15νθημέρου θα κλειδώσουν τα πάντα στην Ελλάδα, ενώ είναι πιθανό να συμβεί ακόμα νωρίτερα αν ο αριθμός τις επόμενες μέρες ξεπεράσει τα 2.000 κρούσματα.\![]()
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
time will tell,μπορει να ειχαν και τις ευλογιες της ΕΕ για να διακοπαρουν οι λαοι,να κονομησουν οι αεροπορικες,να αποφορτιστουν και αυτοι απο την πλεμπα κλπ.Θα το καταλαβουμε συντομα απο την επιδοματικη πολιτικη που θα ακολουθησει στο λοκνταουν.Αν δεν παιξει σαλιο παει να πει οτι τα σκατωσαν μονοι τους.foscilis έγραψε: 28 Οκτ 2020, 21:00Ήταν όμως προφανέστατα λάθος κίνηση. Γιατί το πρόβλημα αποκλείεται να εξαφανιστεί μέχρι το επόμενο καλοκαίρι (τουλάχιστον) και οι μόνιμοι περιορισμοί είναι μια διατηρήσιμη κατάσταση που το αντιμετωπίζει επιτυχώς όπως μας δείχνουν οι χώρες της Ασίας. Αντίθετα η εναλλαγή lockdown και yolo τα γαμάει όλα.GoBack έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:41 Θελω να πιστευω οτι εκατσαν τα ζυγισαν και αποφασισαν οτι καλυτερα 4 μηνες γιολο καλοκαιρι και ενα λοκνταουν το χειμωνα παρα μονιμους περιορισμους χωρις λοκνταουν για ολο το χρονο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Δεν υπάρχει φάρμακο που να βοηθάει έναν ασθματικό να ξεπεράσει την γρίπη. Βασικά στην ουσία δεν υπάρχει φάρμακο για την γρίπη. Υπάρχουν αντιπυρετικά, όπως και για τον κορωνοϊό. Υπάρχει το tamiflu που είναι αμφίβολο αν κάνει τίποτα.Naida έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:58Βέβαια στην γρίπη έχεις εμβόλιο. Και φάρμακα.hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:55Ναι, η πιθανότητα να έχει κάποιος 40άρης ασθματικός σοβαρές επιπλοκές από τον κορωνοϊό είναι αυξημένες. Σχεδόν φτάνουν τις πιθανότητες του ίδιου πράγματος στην γρίπη.
Μαζί με το εμβόλιο της γρίπης, η πιθανότητα ένας 40άρης ασθματικός να πεθάνει από επιπλοκές είναι μεγαλύτερη από ό,τι στον κορωνοϊό.
Έχω πάθει σοβαρή επιπλοκή από γρίπη (στα 29) και έκανε 2 χρόνια να επανέλθει ο οργανισμός μου στο φυσιολογικό. Έναν χρόνο έβηχα ασταμάτητα. Ακόμη και τώρα όταν έχει λίγο παραπάνω υγρασία από το κανονικό βήχω. Αυτήν την στιγμή ας πούμε. Περίπου 5 μήνες τον χρόνο βήχω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
2 εκατομμύρια στα ΜΜΕ για να λένε ότι ο κορονοϊος δεν κολλάει στα ΜΜΜ είναι ευκαιρία πάντως
- Δημοκρατικός
Η Γαλλία προετοιμάζεται για να διατάξει τους πολίτες της να παραμείνουν στα σπίτια τους, εκτός των πλέον απαραίτητων ταξιδιών, των μετακινήσεων εργασίας, αλλά και των αθλητικών δραστηριοτήτων, σε μία νέα προσπάθεια για τον έλεγχο της εξάπλωσης των κρουσμάτων της πανδημίας το κορωνοϊού.
https://www.cnn.gr/kosmos/story/240341/ ... eis-makron
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
- hellegennes
Σύμφωνα με το δικό μου ιστορικό;foscilis έγραψε: 28 Οκτ 2020, 21:04 σύμφωνα με ολόκληρο το ιστορικό μηνυμάτων σου από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα, ναι. Η οικονομία μας είναι βασικά επιχειρήσεις που είναι ΑΔΥΝΑΤΟ να λειτουργήσουν με περιοριστικά μέτρα και δημόσιοι υπάλληλοι που εισπράττουν.
Τώρα λοιπόν έρχεται lockdown και καλή διασκέδαση σε όσους δεν ήθελαν περιοριστικά μέτρα.
Έχετε γαμηθεί εσύ να λες για κομμώτριες και ο Άρης για καφέ και είμαι εγώ που θεωρώ ότι η οικονομία μας αποτελείται αποκλειστικά από διασκέδαση και καλλωπισμό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιατι εκει οσους κλεινουν, τους αναπληρωνουν οχι μονο ενα ελαχιστο μερος των εξοδων οπως ο θιασος εδω αλλα ποσοστο επι του τζιρου.Arisvilla έγραψε: 28 Οκτ 2020, 21:00Εσυ αγορίνα που ξέρεις και διαίρεση πες μου γιατί κλείνουν την εστίαση παντού σχεδόν στην Ευρώπη πια? Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία κτλ? Δεν φοβούνται και εκεί οτι θα μείνουν άνεργοι τα 3/4 του ενεργού πληθυσμού όπως έγραψε πριν ο άλλος ψεκ? Είναι μια συνομωσία του Biil Gates κατά της εστίασης?CRWH έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:54 Δουλευε λεει η εστιαση με πακετο ο αλλος που δεν ξερει να κανει διαιρεση και εχει και αποψη.
Δουλευε για το 90%: δεν εμπαινε μεσα 1000 εμπαινε 800.
Ο επομενος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 5908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-