!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Εγώ παντως πριν 3 εβδομάδες είχα λαιμό, καταρροή, πυρετό μέχρι 38 με ρίγος και εφιδρώσεις. Την δεύτερη μέρα μετά τα συμπτώματα έκανα το rapid και βγήκε αρνητικό. Μετά από μια μέρα τέρμα ο πυρετός αλλά είχα καταρροή για καμια εβδομάδα. Ανοσμία και αγευσία όχι. Κατά πάσα πιθανότητα δεν ήταν covid αλλά δεν μπορεί να είσαι σίγουρος 100%. Δεν ξέρει κανένας και αν το κοινό κρυολόγημα που οφείλεται σε άλλους κορωνοιούς σου αφήνει μια περιορισμένη χρονικά ανοσία στον covid19.
- hellegennes
Υπάρχουν κι άλλες γριπωειδείς νόσοι (πέρα δηλαδή κι από την γρίπη). Φυσικά δεν αποκλείεται να πέρασες κορωνοϊό. Να προσέχεις.Namrail έγραψε: 27 Οκτ 2020, 08:43 Αφού βρέθηκα για ώρα κοντά σε (μετέπειτα) επιβεβαιωμένο κρούσμα, εμφάνισα μετά από 4-5 μέρες συμπτώματα ενός πολύ επιθετικού κρυώματος. Τόσο επιθετικού, που αναγκάστηκα να κόψω το τσιγάρο για μια εβδομάδα (που τσιγάρο εγώ δεν έκοβα ούτε με 39 πυρετό) και το οξυγόνο κάποια στιγμή είχε φτάσει να κυμαίνεται από 91 ως 89! Εννοείται πως σταμάτησα τη δουλειά(καλά-καλά δεν μπορούσα να σταθώ, ούτε να κάνω δυο βήματα, ούτε μπορούσα να οδηγήσω)και έμεινα μέσα υπομένοντας μια διαρκή κατάσταση ασφυξίας, με τους γονείς μου να έχουν το νου τους. Δεν πήγα τελικά νοσοκομείο, επειδή έχω ξαναπεράσει περιπέτειες με το αναπνευστικό-ποτέ όμως τόσο σοβαρές- και δεν με πανικοβάλλουν εύκολα, και το ξεπέρασα πλήρως μετά από 10 μέρες. Κανένα από τα άτομα στο περιβάλλον μου δεν εμφάνισαν κάτι ανησυχητικό (αν και φρόντισα με τα πρώτα συμπτώματα να απομονωθώ και ενημέρωσα άπαντες. Μερικοί μάλιστα έκαναν και τεστ και βγήκε αρνητικό).
Αν ήταν όντως κρύωμα και όχι covid, σημαίνει ότι με covid απλά χαιρετάω. Αν και δεκαήμερο κρύωμα δεν έχω ξαναπεράσει. Πυρετό δεν ανέβασα. Μόνο έναν διαρκή, ανελέητο, ολοήμερο ξερόβηχα. Πλάνταξε η γειτονιά από τις οιμωγές μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το έχουν εξετάσει σαν υπόθεση για την Ασία, αλλά κανείς δεν το βρίσκει ιδιαίτερα πιθανό. Επίσης έχουν πει ότι ανοσία στον SARS-1 δεν πιάνει στον νέο κορωνοϊό και αυτός είναι ο κοντινότερος γνωστός ιός. Αν έκανες το τεστ έχοντας συμπτώματα, είναι μικρή η πιθανότητα να βγήκε ψευδώς αρνητικό.Arisvilla έγραψε: 27 Οκτ 2020, 10:13 Δεν ξέρει κανένας και αν το κοινό κρυολόγημα που οφείλεται σε άλλους κορωνοιούς σου αφήνει μια περιορισμένη χρονικά ανοσία στον covid19.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στην 8η μέρα άναψα τσιγάρο. Μόλις ανέβηκε λίγο το οξυγόνο από 91 σε 93-94. Αλλά δεν μπορούσα να ρουφήξω και στις πρώτες τζουρες επανερχοταν ο βήχας.GoBack έγραψε: 27 Οκτ 2020, 10:01Επρεπε να κανεις το τεστ εστω και στα τελειωματα για να ξερεις σιγουρα.Στην 11η μερα αναψες τσιγαρο;Namrail έγραψε: 27 Οκτ 2020, 08:43 Αφού βρέθηκα για ώρα κοντά σε (μετέπειτα) επιβεβαιωμένο κρούσμα, εμφάνισα μετά από 4-5 μέρες συμπτώματα ενός πολύ επιθετικού κρυώματος. Τόσο επιθετικού, που αναγκάστηκα να κόψω το τσιγάρο για μια εβδομάδα (που τσιγάρο εγώ δεν έκοβα ούτε με 39 πυρετό) και το οξυγόνο κάποια στιγμή είχε φτάσει να κυμαίνεται από 91 ως 89! Εννοείται πως σταμάτησα τη δουλειά(καλά-καλά δεν μπορούσα να σταθώ, ούτε να κάνω δυο βήματα, ούτε μπορούσα να οδηγήσω)και έμεινα μέσα υπομένοντας μια διαρκή κατάσταση ασφυξίας, με τους γονείς μου να έχουν το νου τους. Δεν πήγα τελικά νοσοκομείο, επειδή έχω ξαναπεράσει περιπέτειες με το αναπνευστικό-ποτέ όμως τόσο σοβαρές- και δεν με πανικοβάλλουν εύκολα, και το ξεπέρασα πλήρως μετά από 10 μέρες. Κανένα από τα άτομα στο περιβάλλον μου δεν εμφάνισαν κάτι ανησυχητικό (αν και φρόντισα με τα πρώτα συμπτώματα να απομονωθώ και ενημέρωσα άπαντες. Μερικοί μάλιστα έκαναν και τεστ και βγήκε αρνητικό).
Αν ήταν όντως κρύωμα και όχι covid, σημαίνει ότι με covid απλά χαιρετάω. Αν και δεκαήμερο κρύωμα δεν έχω ξαναπεράσει. Πυρετό δεν ανέβασα. Μόνο έναν διαρκή, ανελέητο, ολοήμερο ξερόβηχα. Πλάνταξε η γειτονιά από τις οιμωγές μου.
Για κάθε τζούρα εβηχα συνεχόμενα για κάνα λεπτό.
Καταλαβαίνεις για τι αρρώστια μιλάμε.
- Cecily Anne
Πέρσι που γύρισα από Ιταλία, οριακά στις αρχές κόβιντ και σε ζώνη με κοβιντ, περιέγραψα ότι πέρασα ακριβώς αυτό που λες στα μέσα Γενάρη και ήταν η αιτία που εκοψα το τσιγάρο. Η διαφορά ήταν ότι έκανα κ αφωνία 10ημερη.Namrail έγραψε: 27 Οκτ 2020, 10:36Στην 8η μέρα άναψα τσιγάρο. Μόλις ανέβηκε λίγο το οξυγόνο από 91 σε 93-94. Αλλά δεν μπορούσα να ρουφήξω και στις πρώτες τζουρες επανερχοταν ο βήχας.GoBack έγραψε: 27 Οκτ 2020, 10:01Επρεπε να κανεις το τεστ εστω και στα τελειωματα για να ξερεις σιγουρα.Στην 11η μερα αναψες τσιγαρο;Namrail έγραψε: 27 Οκτ 2020, 08:43 Αφού βρέθηκα για ώρα κοντά σε (μετέπειτα) επιβεβαιωμένο κρούσμα, εμφάνισα μετά από 4-5 μέρες συμπτώματα ενός πολύ επιθετικού κρυώματος. Τόσο επιθετικού, που αναγκάστηκα να κόψω το τσιγάρο για μια εβδομάδα (που τσιγάρο εγώ δεν έκοβα ούτε με 39 πυρετό) και το οξυγόνο κάποια στιγμή είχε φτάσει να κυμαίνεται από 91 ως 89! Εννοείται πως σταμάτησα τη δουλειά(καλά-καλά δεν μπορούσα να σταθώ, ούτε να κάνω δυο βήματα, ούτε μπορούσα να οδηγήσω)και έμεινα μέσα υπομένοντας μια διαρκή κατάσταση ασφυξίας, με τους γονείς μου να έχουν το νου τους. Δεν πήγα τελικά νοσοκομείο, επειδή έχω ξαναπεράσει περιπέτειες με το αναπνευστικό-ποτέ όμως τόσο σοβαρές- και δεν με πανικοβάλλουν εύκολα, και το ξεπέρασα πλήρως μετά από 10 μέρες. Κανένα από τα άτομα στο περιβάλλον μου δεν εμφάνισαν κάτι ανησυχητικό (αν και φρόντισα με τα πρώτα συμπτώματα να απομονωθώ και ενημέρωσα άπαντες. Μερικοί μάλιστα έκαναν και τεστ και βγήκε αρνητικό).
Αν ήταν όντως κρύωμα και όχι covid, σημαίνει ότι με covid απλά χαιρετάω. Αν και δεκαήμερο κρύωμα δεν έχω ξαναπεράσει. Πυρετό δεν ανέβασα. Μόνο έναν διαρκή, ανελέητο, ολοήμερο ξερόβηχα. Πλάνταξε η γειτονιά από τις οιμωγές μου.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Κόφτο ρε το γαμίδι , έχω χάσει 2 συγγενείς από αυτή τη μαλακία...Namrail έγραψε: 27 Οκτ 2020, 10:36Στην 8η μέρα άναψα τσιγάρο. Μόλις ανέβηκε λίγο το οξυγόνο από 91 σε 93-94. Αλλά δεν μπορούσα να ρουφήξω και στις πρώτες τζουρες επανερχοταν ο βήχας.GoBack έγραψε: 27 Οκτ 2020, 10:01Επρεπε να κανεις το τεστ εστω και στα τελειωματα για να ξερεις σιγουρα.Στην 11η μερα αναψες τσιγαρο;Namrail έγραψε: 27 Οκτ 2020, 08:43 Αφού βρέθηκα για ώρα κοντά σε (μετέπειτα) επιβεβαιωμένο κρούσμα, εμφάνισα μετά από 4-5 μέρες συμπτώματα ενός πολύ επιθετικού κρυώματος. Τόσο επιθετικού, που αναγκάστηκα να κόψω το τσιγάρο για μια εβδομάδα (που τσιγάρο εγώ δεν έκοβα ούτε με 39 πυρετό) και το οξυγόνο κάποια στιγμή είχε φτάσει να κυμαίνεται από 91 ως 89! Εννοείται πως σταμάτησα τη δουλειά(καλά-καλά δεν μπορούσα να σταθώ, ούτε να κάνω δυο βήματα, ούτε μπορούσα να οδηγήσω)και έμεινα μέσα υπομένοντας μια διαρκή κατάσταση ασφυξίας, με τους γονείς μου να έχουν το νου τους. Δεν πήγα τελικά νοσοκομείο, επειδή έχω ξαναπεράσει περιπέτειες με το αναπνευστικό-ποτέ όμως τόσο σοβαρές- και δεν με πανικοβάλλουν εύκολα, και το ξεπέρασα πλήρως μετά από 10 μέρες. Κανένα από τα άτομα στο περιβάλλον μου δεν εμφάνισαν κάτι ανησυχητικό (αν και φρόντισα με τα πρώτα συμπτώματα να απομονωθώ και ενημέρωσα άπαντες. Μερικοί μάλιστα έκαναν και τεστ και βγήκε αρνητικό).
Αν ήταν όντως κρύωμα και όχι covid, σημαίνει ότι με covid απλά χαιρετάω. Αν και δεκαήμερο κρύωμα δεν έχω ξαναπεράσει. Πυρετό δεν ανέβασα. Μόνο έναν διαρκή, ανελέητο, ολοήμερο ξερόβηχα. Πλάνταξε η γειτονιά από τις οιμωγές μου.![]()
Κόφτο ρε παπάρα νομίζεις 10% μεγαλύτερη στύση μόνο για τις γκόμενες είναι καλά νέα;Namrail έγραψε: 27 Οκτ 2020, 10:36Στην 8η μέρα άναψα τσιγάρο. Μόλις ανέβηκε λίγο το οξυγόνο από 91 σε 93-94. Αλλά δεν μπορούσα να ρουφήξω και στις πρώτες τζουρες επανερχοταν ο βήχας.GoBack έγραψε: 27 Οκτ 2020, 10:01Επρεπε να κανεις το τεστ εστω και στα τελειωματα για να ξερεις σιγουρα.Στην 11η μερα αναψες τσιγαρο;Namrail έγραψε: 27 Οκτ 2020, 08:43 Αφού βρέθηκα για ώρα κοντά σε (μετέπειτα) επιβεβαιωμένο κρούσμα, εμφάνισα μετά από 4-5 μέρες συμπτώματα ενός πολύ επιθετικού κρυώματος. Τόσο επιθετικού, που αναγκάστηκα να κόψω το τσιγάρο για μια εβδομάδα (που τσιγάρο εγώ δεν έκοβα ούτε με 39 πυρετό) και το οξυγόνο κάποια στιγμή είχε φτάσει να κυμαίνεται από 91 ως 89! Εννοείται πως σταμάτησα τη δουλειά(καλά-καλά δεν μπορούσα να σταθώ, ούτε να κάνω δυο βήματα, ούτε μπορούσα να οδηγήσω)και έμεινα μέσα υπομένοντας μια διαρκή κατάσταση ασφυξίας, με τους γονείς μου να έχουν το νου τους. Δεν πήγα τελικά νοσοκομείο, επειδή έχω ξαναπεράσει περιπέτειες με το αναπνευστικό-ποτέ όμως τόσο σοβαρές- και δεν με πανικοβάλλουν εύκολα, και το ξεπέρασα πλήρως μετά από 10 μέρες. Κανένα από τα άτομα στο περιβάλλον μου δεν εμφάνισαν κάτι ανησυχητικό (αν και φρόντισα με τα πρώτα συμπτώματα να απομονωθώ και ενημέρωσα άπαντες. Μερικοί μάλιστα έκαναν και τεστ και βγήκε αρνητικό).
- hellegennes
Τώρα που πέρασε αυτό, πέρνα από το νήμα με τις μάσκες, γιατί έχει λυσσάξει η Naida.Namrail έγραψε: 27 Οκτ 2020, 10:36 Στην 8η μέρα άναψα τσιγάρο. Μόλις ανέβηκε λίγο το οξυγόνο από 91 σε 93-94. Αλλά δεν μπορούσα να ρουφήξω και στις πρώτες τζουρες επανερχοταν ο βήχας.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν λυσσαξα, απλά είπαhellegennes έγραψε: 27 Οκτ 2020, 10:44Τώρα που πέρασε αυτό, πέρνα από το νήμα με τις μάσκες, γιατί έχει λυσσάξει η Naida.Namrail έγραψε: 27 Οκτ 2020, 10:36 Στην 8η μέρα άναψα τσιγάρο. Μόλις ανέβηκε λίγο το οξυγόνο από 91 σε 93-94. Αλλά δεν μπορούσα να ρουφήξω και στις πρώτες τζουρες επανερχοταν ο βήχας.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Πως να το κόψω το πούστικο; Έχω τώρα εδώ έναν μαλέα, που είναι και πολιτικός μηχανικός υποτίθεται, που ήθελε να μπει σε ένα χρηματοδοτουμενο πρόγραμμα. Όλα καλά και ωραία, γίνονται οι μελέτες κλπ.foscilis έγραψε: 27 Οκτ 2020, 10:43
Κόφτο ρε παπάρα νομίζεις 10% μεγαλύτερη στύση μόνο για τις γκόμενες είναι καλά νέα;
Πάνε τεσσερις μέρες δουλειάς τσάμπα (δεν παίρνουμε λεφτά αναμεταξύ μας, μόνο τα απαραιτητα συμβολικά ποσά) για να ανακαλύψει ότι δεν πληρούνται οι όροι για να μπει στην επιδότηση.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
foscilis έγραψε: 27 Οκτ 2020, 10:43Κόφτο ρε παπάρα νομίζεις 10% μεγαλύτερη στύση μόνο για τις γκόμενες είναι καλά νέα;Namrail έγραψε: 27 Οκτ 2020, 10:36Στην 8η μέρα άναψα τσιγάρο. Μόλις ανέβηκε λίγο το οξυγόνο από 91 σε 93-94. Αλλά δεν μπορούσα να ρουφήξω και στις πρώτες τζουρες επανερχοταν ο βήχας.GoBack έγραψε: 27 Οκτ 2020, 10:01
Επρεπε να κανεις το τεστ εστω και στα τελειωματα για να ξερεις σιγουρα.Στην 11η μερα αναψες τσιγαρο;![]()
Δεν ξέρω για 10% ή μικροτερο ποσοστό, πάντως η διαφορά σε μένα ήταν αρκετά αισθητά εμφανής.
- hellegennes
Δηλαδή τι; Αν καπνίζεις δεν σου σηκώνεται τέρμα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ναι. Και δεν έχει τόσο "γεμάτη" αίσθηση. Αν δεν κόψεις το τσιγάρο είναι πολύ δύσκολο να εξηγηθεί η διαφορά.
- hellegennes
Δεν έχω καπνίσει ποτέ, δεν έχω καν δοκιμάσει. Αλλά από όλες τις συνέπειες του τσιγάρου αυτή μού φαίνεται η χειρότερη (κι απ' τον θάνατο).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ναι. Οσο καπνιζα βασικά, δεν το καταλάβαινα οτι δεν μου σηκωνόταν τέρμα. Απλά μου σηκωνόταν και απλά ήταν πολύ οκ. Πάνω στο μήνα περίπου αφότου το έκοψα, κατάλαβα τεράστια διαφορά. Ειχε γίνει κυριολεκτικά σαν γκλοπ.
Το ανεφερα στο γιατρό μου όλο αυτο και ναι, μου ειπε οτι ειναι ξεκάθαρα λογω κοψίματος τσιγάρου. Και ολα αυτά χωρίς να ημουν ποτέ και κανένας φανατικός καπνιστής που να ανάβει το ενα πίσω απ'το άλλο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 5908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-
- 35 Απαντήσεις