!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:43 :wave:
under έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:33
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 12:30

Aυτό ακριβώς λέω κι εγώ.

Δεν νομίζω ο σύριζας να αντιδρούσε διαφορετικά σ' αυτήν τη φάση.

Ε, αν η νδ ενδιαφέρεται για τους ψηφοφόρους του Τσίπρα, τί θες να κάνω εγώ;

Να παριστάνω τη ζαία για να στηρίξω; Δεν πας καλά. :lol:
Το θεμα ειναι για τι ενδιαφερεσαι εσυ.
Αν ενδοαφερεσαι να φερεις τον Τσιπρα,την προφαση θα την βρεις ειτε τωρα ειτε αργοτερα.
under, αν θεωρείς ότι μασάω με αυτά τα τσαχπίνικα, κάνεις λάθος.

Βρες κάποια ζαία να τα παίξεις, ως είδος είναι πολύ πιο επιρρεπείς σε παπαριές. :lol:

Εγώ, δεν είμαι μαζοχίστρια για να στηρίζω ένα κόμμα που σαφώς δεν γουστάρει τις απόψεις μου.

Ούτως ή άλλως, ήμουν ήδη στην εξώπορτα και το είχα διευκρινήσει. Η φάση λειτούργησε καταλυτικά στο να την κλείσω. Καλή σας τύχη αλλά μέχρι εδώ. :wave:
Δεν ειναι οτι δεν γουσταρει τις αποψεις μας, μας εφτυσε στα μουτρα και εμας και την ιστορια. Ας μην γουσταριζε αλλα ας εκανε το σωστο. Τωρα αντιο. Αυτοδυναμια γιοκ.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Manolis έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:36
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:34
Manolis έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:30

αντί να τους διώξει ποινικά και να απαιτήσει πίσω τα κλεμμένα ο πρωθυπουργός τους παραχωρεί και τον χώρο είναι πραγματικά εξοργιστικοι εμ βέβαια όμως αφού ο πατέρας του επέτρεψε την κλοπή ώστε να μπορούν να κανουν τώρα τη μεγάλη ζωή του τζετ σετ στη Νέα Υόρκη οι γαλαζοαιματοι χαραμοφάηδες
Αν μετρήσεις τους γαλαζοαίματους χαραμοφάηδες της Ελλάδας και τους κοκκινοαίματους χαραμοφάηδες που κάνουν μεγάλη ζωή στο τζετ σετ με θεσμική ταυτότητα, θα διαπιστώσεις ότι οι δεύτεροι αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία.

Οπότε, δεν πιάνει πια αυτή η καραμέλα, βρείτε άλλη.
κανείς κοκκινοαιματος δεν κάνει ζωή τζετ σετ με κλεμμένα από τον ελληνικό λαό στη νέα Υόρκη και μάλιστα οι βουλευτές του ΚΚΕ και από τη βουλευτική αποζημίωση που δικαιούνται νόμιμα κρατούν μόνο τα 800 ευρώ.
Βρε δεν μ' ενδιαφέρει τι κάνει το κκε, αυτοί είναι αγάλματα. Στους υπόλοιπους αναφέρομαι. Κατά τα άλλα, με τα νόμιμα και τα εθιμικά ημινόμιμα, δεν βρίσκει κανείς άκρη στην Ελλάδα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Καλά, μιλάει το πένθος τώρα. Μέχρι τις εκλογές θα τα έχετε ξεχάσει όλα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

George_V έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:34
Manolis έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:30
zteo έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:24 https://www.imerodromos.gr/apo-to-tatoi ... lh-arpagh/
Ο Κωνσταντίνος δεν είχε άδεια συλλέκτη ούτε ποτέ αιτήθηκε στο Υπουργείο.
Ακόμα και την καταπτυστη συμφωνία με την κυβέρνηση Μητσοτάκη παραβίασε.
αντί να τους διώξει ποινικά και να απαιτήσει πίσω τα κλεμμένα ο πρωθυπουργός τους παραχωρεί και τον χώρο είναι πραγματικά εξοργιστικοι εμ βέβαια όμως αφού ο πατέρας του επέτρεψε την κλοπή ώστε να μπορούν να κανουν τώρα τη μεγάλη ζωή του τζετ σετ στη Νέα Υόρκη οι γαλαζοαιματοι χαραμοφάηδες
Λες και τα ειχε αναγκη. Ο πεθερος του Παυλου εχει περιουσια ισαμε τον προυπολογισμο της Ελλάδας.
Στη φάση τους είναι περισσότερο παθολογικό, όχι αν το έχουν ανάγκη.

Δες και τους μισθούς που πλήρωνε η εξαδέλφη Ελισσάβετ για απασχόληση στο παλάτι, χρεωμένος καφετζής στην Ευρυτανία θα ντρεπόταν να δώσει τα ίδια λεφτά στο γκαρσόνι.
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Space_Passenger »

vatraxos έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:51 Καλά, μιλάει το πένθος τώρα. Μέχρι τις εκλογές θα τα έχετε ξεχάσει όλα.
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ. Στην Ελλάδα (κυριως) ψηφιζουμε με το συναισθημα. Ειδικα πως ειμαστε την περιοδο λιγο πριν τις εκλογες. Ειμαστε ικανοι να ξεχασουμε τερατα αν π.χ πεσει ενα επιδοματακι πριν την καλπη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Nostalgia έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:47
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:43 :wave:
under έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:33

Το θεμα ειναι για τι ενδιαφερεσαι εσυ.
Αν ενδοαφερεσαι να φερεις τον Τσιπρα,την προφαση θα την βρεις ειτε τωρα ειτε αργοτερα.
under, αν θεωρείς ότι μασάω με αυτά τα τσαχπίνικα, κάνεις λάθος.

Βρες κάποια ζαία να τα παίξεις, ως είδος είναι πολύ πιο επιρρεπείς σε παπαριές. :lol:

Εγώ, δεν είμαι μαζοχίστρια για να στηρίζω ένα κόμμα που σαφώς δεν γουστάρει τις απόψεις μου.

Ούτως ή άλλως, ήμουν ήδη στην εξώπορτα και το είχα διευκρινήσει. Η φάση λειτούργησε καταλυτικά στο να την κλείσω. Καλή σας τύχη αλλά μέχρι εδώ. :wave:
Δεν ειναι οτι δεν γουσταρει τις αποψεις μας, μας εφτυσε στα μουτρα και εμας και την ιστορια. Ας μην γουσταριζε αλλα ας εκανε το σωστο. Τωρα αντιο. Αυτοδυναμια γιοκ.
Ποια αυτοδυναμία ρε συ; Πότε ήταν σίγουρη η αυτοδυναμία και δεν το' πιασα;

Το μόνον που κατάφεραν ήταν να κάνουν ακόμη πιο ζόρικα τα πράγματα στο πλαίσιο των συνεργασιών. Και όλα αυτά χωρίς ούτε ένα σήμα από το πασόκ.

Προσωπικώς, δεν θεωρώ ότι θα χάσουν κάποιο σημαντικό ποσοστό. Αλλά στο σημείο που ήταν μέχρι χθες τα πράγματα, ακόμη και τα μικρά ποσοστά έχουν σημασία για τον πρώτο γύρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Space_Passenger έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:53
vatraxos έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:51 Καλά, μιλάει το πένθος τώρα. Μέχρι τις εκλογές θα τα έχετε ξεχάσει όλα.
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ. Στην Ελλάδα (κυριως) ψηφιζουμε με το συναισθημα. Ειδικα πως ειμαστε την περιοδο λιγο πριν τις εκλογες. Ειμαστε ικανοι να ξεχασουμε τερατα αν π.χ πεσει ενα επιδοματακι πριν την καλπη.
ένα vote pass τέλος πάντων
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Ε ρε πστ μου, την ξενοιασιά σας να 'χα...
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

vatraxos έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:55
ένα vote pass τέλος πάντων
Ραντεβου στις καλπες.... :c020:
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

vatraxos έγραψε: 13 Ιαν 2023, 12:31
under έγραψε: 13 Ιαν 2023, 12:01 Τον Τσιπρα τον φερνει αυτος που ψηφιζει αναλογως.
Όπως μπορείς να διαπιστώσεις, τουλάχιστον εδώ μέσα, το πολιτικό κριτήριο των δεξιών δεν είναι και τίποτες σοβαρό πράμα, επηρεάζεται ακόμα και από μία επιλογή του Κούλη σχετικά με τον τρόπο που θα τελεστεί η κηδεία του τέως. Κατά συνέπεια, κι επειδή η ψήφος είναι αμφίδρομη διεργασία, η απώλεια ψήφων θα οφείλεται και στους χειρισμούς του.
Αν δεν υπηρχαν οι χρησιμοι ηλιθιοι δεν θα κυβερνουσε ποτε η αριστερα αυτον τον τοπο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Δεν θα κοστίσει στην κυβέρνηση η αθλιότητα με την θεσμική και επικοινωνιακή διαχείριση των παρακολουθήσεων και θα κοστίσει ο θάνατος του Τέως
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Σαφώς και ισχύει αυτό που λες αλλά ακριβώς γι' αυτό όσοι δεν εξαρτώνται από τα επιδόματα ή τα κομματικά κονέ, δεν έχουν λόγο να ξεχνάνε κάτι.

Ή θεωρείς ότι στο συγκεκριμένο θέμα, πρωτεύουσα σημασία έχει η οικονομική και όχι "συναισθηματική" προσέγγιση των χρηστών; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

under έγραψε: 13 Ιαν 2023, 15:01
vatraxos έγραψε: 13 Ιαν 2023, 12:31
under έγραψε: 13 Ιαν 2023, 12:01 Τον Τσιπρα τον φερνει αυτος που ψηφιζει αναλογως.
Όπως μπορείς να διαπιστώσεις, τουλάχιστον εδώ μέσα, το πολιτικό κριτήριο των δεξιών δεν είναι και τίποτες σοβαρό πράμα, επηρεάζεται ακόμα και από μία επιλογή του Κούλη σχετικά με τον τρόπο που θα τελεστεί η κηδεία του τέως. Κατά συνέπεια, κι επειδή η ψήφος είναι αμφίδρομη διεργασία, η απώλεια ψήφων θα οφείλεται και στους χειρισμούς του.
Αν δεν υπηρχαν οι χρησιμοι ηλιθιοι δεν θα κυβερνουσε ποτε η αριστερα αυτον τον τοπο.
Σωστό, διότι δε θα είχε λόγο ύπαρξης, απούσας της δεξιάς.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Beria έγραψε: 13 Ιαν 2023, 15:02 Δεν θα κοστίσει στην κυβέρνηση η αθλιότητα με την θεσμική και επικοινωνιακή διαχείριση των παρακολουθήσεων και θα κοστίσει ο θάνατος του Τέως
Το κόστος είχε ήδη ξεκαθαρίσει με τις δημοσκοπήσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”