Δεν ειναι οτι δεν γουσταρει τις αποψεις μας, μας εφτυσε στα μουτρα και εμας και την ιστορια. Ας μην γουσταριζε αλλα ας εκανε το σωστο. Τωρα αντιο. Αυτοδυναμια γιοκ.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:43
under, αν θεωρείς ότι μασάω με αυτά τα τσαχπίνικα, κάνεις λάθος.under έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:33Το θεμα ειναι για τι ενδιαφερεσαι εσυ.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 12:30
Aυτό ακριβώς λέω κι εγώ.
Δεν νομίζω ο σύριζας να αντιδρούσε διαφορετικά σ' αυτήν τη φάση.
Ε, αν η νδ ενδιαφέρεται για τους ψηφοφόρους του Τσίπρα, τί θες να κάνω εγώ;
Να παριστάνω τη ζαία για να στηρίξω; Δεν πας καλά.![]()
Αν ενδοαφερεσαι να φερεις τον Τσιπρα,την προφαση θα την βρεις ειτε τωρα ειτε αργοτερα.
Βρες κάποια ζαία να τα παίξεις, ως είδος είναι πολύ πιο επιρρεπείς σε παπαριές.![]()
Εγώ, δεν είμαι μαζοχίστρια για να στηρίζω ένα κόμμα που σαφώς δεν γουστάρει τις απόψεις μου.
Ούτως ή άλλως, ήμουν ήδη στην εξώπορτα και το είχα διευκρινήσει. Η φάση λειτούργησε καταλυτικά στο να την κλείσω. Καλή σας τύχη αλλά μέχρι εδώ.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Βρε δεν μ' ενδιαφέρει τι κάνει το κκε, αυτοί είναι αγάλματα. Στους υπόλοιπους αναφέρομαι. Κατά τα άλλα, με τα νόμιμα και τα εθιμικά ημινόμιμα, δεν βρίσκει κανείς άκρη στην Ελλάδα.Manolis έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:36κανείς κοκκινοαιματος δεν κάνει ζωή τζετ σετ με κλεμμένα από τον ελληνικό λαό στη νέα Υόρκη και μάλιστα οι βουλευτές του ΚΚΕ και από τη βουλευτική αποζημίωση που δικαιούνται νόμιμα κρατούν μόνο τα 800 ευρώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:34Αν μετρήσεις τους γαλαζοαίματους χαραμοφάηδες της Ελλάδας και τους κοκκινοαίματους χαραμοφάηδες που κάνουν μεγάλη ζωή στο τζετ σετ με θεσμική ταυτότητα, θα διαπιστώσεις ότι οι δεύτεροι αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία.Manolis έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:30
αντί να τους διώξει ποινικά και να απαιτήσει πίσω τα κλεμμένα ο πρωθυπουργός τους παραχωρεί και τον χώρο είναι πραγματικά εξοργιστικοι εμ βέβαια όμως αφού ο πατέρας του επέτρεψε την κλοπή ώστε να μπορούν να κανουν τώρα τη μεγάλη ζωή του τζετ σετ στη Νέα Υόρκη οι γαλαζοαιματοι χαραμοφάηδες
Οπότε, δεν πιάνει πια αυτή η καραμέλα, βρείτε άλλη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά, μιλάει το πένθος τώρα. Μέχρι τις εκλογές θα τα έχετε ξεχάσει όλα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Στη φάση τους είναι περισσότερο παθολογικό, όχι αν το έχουν ανάγκη.George_V έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:34Λες και τα ειχε αναγκη. Ο πεθερος του Παυλου εχει περιουσια ισαμε τον προυπολογισμο της Ελλάδας.Manolis έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:30αντί να τους διώξει ποινικά και να απαιτήσει πίσω τα κλεμμένα ο πρωθυπουργός τους παραχωρεί και τον χώρο είναι πραγματικά εξοργιστικοι εμ βέβαια όμως αφού ο πατέρας του επέτρεψε την κλοπή ώστε να μπορούν να κανουν τώρα τη μεγάλη ζωή του τζετ σετ στη Νέα Υόρκη οι γαλαζοαιματοι χαραμοφάηδεςzteo έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:24 https://www.imerodromos.gr/apo-to-tatoi ... lh-arpagh/
Ο Κωνσταντίνος δεν είχε άδεια συλλέκτη ούτε ποτέ αιτήθηκε στο Υπουργείο.
Ακόμα και την καταπτυστη συμφωνία με την κυβέρνηση Μητσοτάκη παραβίασε.
Δες και τους μισθούς που πλήρωνε η εξαδέλφη Ελισσάβετ για απασχόληση στο παλάτι, χρεωμένος καφετζής στην Ευρυτανία θα ντρεπόταν να δώσει τα ίδια λεφτά στο γκαρσόνι.
- Space_Passenger
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ. Στην Ελλάδα (κυριως) ψηφιζουμε με το συναισθημα. Ειδικα πως ειμαστε την περιοδο λιγο πριν τις εκλογες. Ειμαστε ικανοι να ξεχασουμε τερατα αν π.χ πεσει ενα επιδοματακι πριν την καλπη.vatraxos έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:51 Καλά, μιλάει το πένθος τώρα. Μέχρι τις εκλογές θα τα έχετε ξεχάσει όλα.
Ποια αυτοδυναμία ρε συ; Πότε ήταν σίγουρη η αυτοδυναμία και δεν το' πιασα;Nostalgia έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:47Δεν ειναι οτι δεν γουσταρει τις αποψεις μας, μας εφτυσε στα μουτρα και εμας και την ιστορια. Ας μην γουσταριζε αλλα ας εκανε το σωστο. Τωρα αντιο. Αυτοδυναμια γιοκ.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:43
under, αν θεωρείς ότι μασάω με αυτά τα τσαχπίνικα, κάνεις λάθος.under έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:33
Το θεμα ειναι για τι ενδιαφερεσαι εσυ.
Αν ενδοαφερεσαι να φερεις τον Τσιπρα,την προφαση θα την βρεις ειτε τωρα ειτε αργοτερα.
Βρες κάποια ζαία να τα παίξεις, ως είδος είναι πολύ πιο επιρρεπείς σε παπαριές.![]()
Εγώ, δεν είμαι μαζοχίστρια για να στηρίζω ένα κόμμα που σαφώς δεν γουστάρει τις απόψεις μου.
Ούτως ή άλλως, ήμουν ήδη στην εξώπορτα και το είχα διευκρινήσει. Η φάση λειτούργησε καταλυτικά στο να την κλείσω. Καλή σας τύχη αλλά μέχρι εδώ.![]()
Το μόνον που κατάφεραν ήταν να κάνουν ακόμη πιο ζόρικα τα πράγματα στο πλαίσιο των συνεργασιών. Και όλα αυτά χωρίς ούτε ένα σήμα από το πασόκ.
Προσωπικώς, δεν θεωρώ ότι θα χάσουν κάποιο σημαντικό ποσοστό. Αλλά στο σημείο που ήταν μέχρι χθες τα πράγματα, ακόμη και τα μικρά ποσοστά έχουν σημασία για τον πρώτο γύρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ένα vote pass τέλος πάντωνSpace_Passenger έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:53ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ. Στην Ελλάδα (κυριως) ψηφιζουμε με το συναισθημα. Ειδικα πως ειμαστε την περιοδο λιγο πριν τις εκλογες. Ειμαστε ικανοι να ξεχασουμε τερατα αν π.χ πεσει ενα επιδοματακι πριν την καλπη.vatraxos έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:51 Καλά, μιλάει το πένθος τώρα. Μέχρι τις εκλογές θα τα έχετε ξεχάσει όλα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ε ρε πστ μου, την ξενοιασιά σας να 'χα...
Ραντεβου στις καλπες....vatraxos έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:55ένα vote pass τέλος πάντωνSpace_Passenger έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:53ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ. Στην Ελλάδα (κυριως) ψηφιζουμε με το συναισθημα. Ειδικα πως ειμαστε την περιοδο λιγο πριν τις εκλογες. Ειμαστε ικανοι να ξεχασουμε τερατα αν π.χ πεσει ενα επιδοματακι πριν την καλπη.vatraxos έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:51 Καλά, μιλάει το πένθος τώρα. Μέχρι τις εκλογές θα τα έχετε ξεχάσει όλα.
Αν δεν υπηρχαν οι χρησιμοι ηλιθιοι δεν θα κυβερνουσε ποτε η αριστερα αυτον τον τοπο.vatraxos έγραψε: 13 Ιαν 2023, 12:31Όπως μπορείς να διαπιστώσεις, τουλάχιστον εδώ μέσα, το πολιτικό κριτήριο των δεξιών δεν είναι και τίποτες σοβαρό πράμα, επηρεάζεται ακόμα και από μία επιλογή του Κούλη σχετικά με τον τρόπο που θα τελεστεί η κηδεία του τέως. Κατά συνέπεια, κι επειδή η ψήφος είναι αμφίδρομη διεργασία, η απώλεια ψήφων θα οφείλεται και στους χειρισμούς του.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Δεν θα κοστίσει στην κυβέρνηση η αθλιότητα με την θεσμική και επικοινωνιακή διαχείριση των παρακολουθήσεων και θα κοστίσει ο θάνατος του Τέως
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σαφώς και ισχύει αυτό που λες αλλά ακριβώς γι' αυτό όσοι δεν εξαρτώνται από τα επιδόματα ή τα κομματικά κονέ, δεν έχουν λόγο να ξεχνάνε κάτι.Space_Passenger έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:53ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ. Στην Ελλάδα (κυριως) ψηφιζουμε με το συναισθημα. Ειδικα πως ειμαστε την περιοδο λιγο πριν τις εκλογες. Ειμαστε ικανοι να ξεχασουμε τερατα αν π.χ πεσει ενα επιδοματακι πριν την καλπη.vatraxos έγραψε: 13 Ιαν 2023, 14:51 Καλά, μιλάει το πένθος τώρα. Μέχρι τις εκλογές θα τα έχετε ξεχάσει όλα.
Ή θεωρείς ότι στο συγκεκριμένο θέμα, πρωτεύουσα σημασία έχει η οικονομική και όχι "συναισθηματική" προσέγγιση των χρηστών;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σωστό, διότι δε θα είχε λόγο ύπαρξης, απούσας της δεξιάς.under έγραψε: 13 Ιαν 2023, 15:01Αν δεν υπηρχαν οι χρησιμοι ηλιθιοι δεν θα κυβερνουσε ποτε η αριστερα αυτον τον τοπο.vatraxos έγραψε: 13 Ιαν 2023, 12:31Όπως μπορείς να διαπιστώσεις, τουλάχιστον εδώ μέσα, το πολιτικό κριτήριο των δεξιών δεν είναι και τίποτες σοβαρό πράμα, επηρεάζεται ακόμα και από μία επιλογή του Κούλη σχετικά με τον τρόπο που θα τελεστεί η κηδεία του τέως. Κατά συνέπεια, κι επειδή η ψήφος είναι αμφίδρομη διεργασία, η απώλεια ψήφων θα οφείλεται και στους χειρισμούς του.
Το κόστος είχε ήδη ξεκαθαρίσει με τις δημοσκοπήσεις.Beria έγραψε: 13 Ιαν 2023, 15:02 Δεν θα κοστίσει στην κυβέρνηση η αθλιότητα με την θεσμική και επικοινωνιακή διαχείριση των παρακολουθήσεων και θα κοστίσει ο θάνατος του Τέως
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση