hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 01:16
Σκάσε, μωρέ Γιαννόπουλε. Υπήρχαν συγκεκριμένα μέτρα για ραντεβού και περιορισμούς και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι φορούσε μάσκα μόνο όταν έμπαινε κάποιος, που είναι παραβίαση των μέτρων.
Εξ ου και κόλλησε ο ίδιος και κόλλησαν τουλάχιστον άλλα 6 άτομα εξαιτίας του, κατά τον ίδιο πάντα, και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι απ' αυτούς.
Μαλακα τα χεις χασει τελειως
Κανεις εναν χρονο αγωνα κατα της μασκας ,εναν χρονο αγωνα να αποδειξεις οτι ειναι οχι μονο αναποτελεσματικη αλλα αυξανει και την μεταδοση και μολιςκατηγορησες καποιον οτι κολλησε επειδη εβγαζε την μασκα οταν ηταν μονος
Δεν ξερεις πλεον ουτε που πατας ουτε που βρισκεσαι
hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 01:16Σκάσε, μωρέ Γιαννόπουλε. Υπήρχαν συγκεκριμένα μέτρα για ραντεβού και περιορισμούς και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι φορούσε μάσκα μόνο όταν έμπαινε κάποιος, που είναι παραβίαση των μέτρων.
Εξ ου και κόλλησε ο ίδιος και κόλλησαν τουλάχιστον άλλα 6 άτομα εξαιτίας του, κατά τον ίδιο πάντα, και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι απ' αυτούς.
Μα δε σκάει ο άτιμος , γραμμή κλωστοϋφαντουργικης παραγωγής
ethereal έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 01:41
Ναι, αλίμονο.
Μια στο τόσο που μπαίνεις, πού να τα προλάβεις όλα.
Έχεις και ζωή.
Προφανως
Οποτε θελεις κανουμε και μια συγκριση της ζωης μας
Μπορεις μεχρι και να επιλεξεις και τον τροπο
Αλλα κατιμου λεει οτι θα βαλεις την ουρα στα σκελια
hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 01:16
Σκάσε, μωρέ Γιαννόπουλε. Υπήρχαν συγκεκριμένα μέτρα για ραντεβού και περιορισμούς και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι φορούσε μάσκα μόνο όταν έμπαινε κάποιος, που είναι παραβίαση των μέτρων.
Μαλακα τα χεις χασει τελειως
Κανεις εναν χρονο αγωνα κατα της μασκας ,εναν χρονο αγωνα να αποδειξεις οτι ειναι οχι μονο αναποτελεσματικη αλλα αυξανει και την μεταδοση και μολιςκατηγορησες καποιον οτι κολλησε επειδη εβγαζε την μασκα οταν ηταν μονος
Δεν ξερεις πλεον ουτε που πατας ουτε που βρισκεσαι
Η μάσκα σαν μέτρο είναι αναποτελεσματική, εξ ου και κόλλησε νομίζοντας ότι αρκεί να φοράει μάσκα για να μπορεί να συναντιέται και να μιλάει με τις ώρες με κόσμο μπροστά στα μούτρα του. Το ότι δεν την φορούσε όταν δεν ήταν κόσμος μέσα το αναφέρω ως παραβίαση των μέτρων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ethereal έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 01:41
Ναι, αλίμονο.
Μια στο τόσο που μπαίνεις, πού να τα προλάβεις όλα.
Έχεις και ζωή.
Προφανως
Οποτε θελεις κανουμε και μια συγκριση της ζωης μας
Μπορεις μεχρι και να επιλεξεις και τον τροπο
Αλλα κατιμου λεει οτι θα βαλεις την ουρα στα σκελια
Είσαι άρρωστος μεγάλε.
Δεν είναι κάτι που ακούς πρώτη φορά, αλλά είπα να το επαναλάβω κι εγώ για να μην έχεις ψευδαισθήσεις.
Είσαι άρρωστος μεγάλε.
Δεν είναι κάτι που ακούς πρώτη φορά, αλλά είπα να το επαναλάβω κι εγώ για να μην έχεις ψευδαισθήσεις.
Δεν ειναι οντς η πρωτη φορα που καποιος γραφει για την ζωη μου αλλα μολις τον προκαλω να εμβαθυνουμε με στοιχεια να βαζει την ουρα στα σκελια
Ουτε θα ειναι η τελευταια
Είσαι άρρωστος μεγάλε.
Δεν ειναι οντς η πρωτη φορα που καποιος γραφει για την ζωη μου αλλα μολις τον προκαλω να εμβαθυνουμε με στοιχεια να βαζει την ουρα στα σκελια
Ουτε θα ειναι η τελευταια
Αν μπαίνεις για να "εμβαθύνεις με στοιχεία" στη ζωή σου συγκριτικά με άλλους, δεν είσαι άρρωστος.
Είσαι ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.