Χωρίζουν.alekhine έγραψε: 18 Μαρ 2022, 19:59 βαντονε καλο θαναι να παρεις αποφαση για το θελεις να κανεις - αλλα και να πραξεις αναλογως
οσοι πατανε σε δυο βαρκες ξερεις τι παθαινουν στο τελος![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και οι δυο σας είστε μεγάλη απάτη,....,να μου γνωρίσεις την Βαντονενα.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Να γνωρίσει στην βαντονενα το παιδί από την δουλειά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν μετά απ' όλα αυτά, κωλοτρίβεσαι ακόμη, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.vantono έγραψε: 18 Μαρ 2022, 18:44 Δύσκολα τα πράγματα, δεν έχω καθόλου καλά νέα.
Από 'κει και πέρα, συνεχίστηκε με κάποια ηχητικά μηνύματα η συζήτηση (τα οποία και διαγράφτηκαν μετά) που δεν θα ήθελα να διαπομπεύσω.Spoiler
Εγώ το ξεκίνησα ελαφρώς, αλλά δεν περίμενα ότι θα κλιμακώσει τόσο εκείνη.
![]()
Ευτυχώς δεν ξέφυγε η φάση, δεν ειπώθηκαν τίποτα βαριά και κίνκυ δηλαδή με φουλ πρόστυχες κουβέντες κτλ, αλλά μόνο με υπονοούμενα. Παρ'όλα αυτά, έλεγε-έλεγε-έλεγε και δεν ήθελα πολύ για να το στήσω το αντίσκηνο από κάτω. Παραλίγο να μου μαγκώσει στο συρτάρι.
Βρήκα μια δικαιολογία και βγήκα τελείως απ'την κουβέντα πριν αρχίσω να ξεφεύγω κι εγώ. Το μόνο που μένει έτσι όπως εγιναν τώρα τα πράγματα, είναι να την κάνω πριονοκορδέλα μόνος μου για να ξεσπάσω ή να περιμένω τη δικιά μου που έρχεται σε λίγο. Δεν την κόβω να προλαβαίνει ούτε τα κλειδιά να βάζει στην κλειδαριά.
Προτιμώ να μην πάει τζάμπα όλο αυτο που δημιουργήθηκε, και τουλάχιστον να πιάσει τόπο.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Eπιβιωσε η βαντοναινα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μπα, μετά και την τελευταία ανταλλαγή μηνυμάτων πείστηκα ότι είναι όλο στημένο.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
α, εσύ είσαι σαϊνότερος κι από μέναΛεγεών έγραψε: 18 Μαρ 2022, 21:08 Μπα, μετά και την τελευταία ανταλλαγή μηνυμάτων πείστηκα ότι είναι όλο στημένο.
ο βαντόνο κατάφερε να ξεφτιλίσει τρία άτομα στο μεταξύ, και το συνεχίζει
σταυροκοπιέμαι
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Α ετσι;Θελετε περισσοτερες αποδειξεις;Μην κλαιγεστε μετα ομως
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Λεγεών έγραψε: 18 Μαρ 2022, 21:08 Μπα, μετά και την τελευταία ανταλλαγή μηνυμάτων πείστηκα ότι είναι όλο στημένο.
Κουβάς.
Κουβαδότερος του Γούντυ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το πας καλά. Ρίξε και μερικές βολιδοσκοπήσεις για το πως βλέπει το ζήτημα του ξεσκονίσματος του κουραμπιέ, και σε λίγο θα πλησιάσεις στο όνειρο.vantono έγραψε: 18 Μαρ 2022, 18:44 Δύσκολα τα πράγματα, δεν έχω καθόλου καλά νέα.
Από 'κει και πέρα, συνεχίστηκε με κάποια ηχητικά μηνύματα η συζήτηση (τα οποία και διαγράφτηκαν μετά) που δεν θα ήθελα να διαπομπεύσω.Spoiler
Εγώ το ξεκίνησα ελαφρώς, αλλά δεν περίμενα ότι θα κλιμακώσει τόσο εκείνη.
![]()
Ευτυχώς δεν ξέφυγε η φάση, δεν ειπώθηκαν τίποτα βαριά και κίνκυ δηλαδή με φουλ πρόστυχες κουβέντες κτλ, αλλά μόνο με υπονοούμενα. Παρ'όλα αυτά, έλεγε-έλεγε-έλεγε και δεν ήθελα πολύ για να το στήσω το αντίσκηνο από κάτω. Παραλίγο να μου μαγκώσει στο συρτάρι.
Βρήκα μια δικαιολογία και βγήκα τελείως απ'την κουβέντα πριν αρχίσω να ξεφεύγω κι εγώ. Το μόνο που μένει έτσι όπως εγιναν τώρα τα πράγματα, είναι να την κάνω πριονοκορδέλα μόνος μου για να ξεσπάσω ή να περιμένω τη δικιά μου που έρχεται σε λίγο. Δεν την κόβω να προλαβαίνει ούτε τα κλειδιά να βάζει στην κλειδαριά.
Προτιμώ να μην πάει τζάμπα όλο αυτο που δημιουργήθηκε, και τουλάχιστον να πιάσει τόπο.![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Έχεις γίνει τόσο ινβέστιντ, που τείνω να πιστέψω ότι εσύ κάνεις την ρωσίδα στα μηνύματα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
засунь себе в задницу
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πολύ καλά είναι. Εγώ δεν είμαι καλά. Νιώθω πολύ ηλίθιος. Εχω ενα θησαυρό δίπλα μου και καθομαι και ασχολούμαι με ενα καυλοράπανο. Προσπαθούν και τα παιδιά εδώ με ενα σωρό συμβουλές και παροτρύνσεις να με συνεφέρουν αλλά ακόμα και αυτούς τους προδίδω με τη συμπεριφορά μου.
Πρέπει επιτέλους να πάρω μια απόφαση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-