!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Εμπεδοκλής

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Η Ευρώπη των λαών και της αλληλεγγύης.

Έπρεπε να φάμε τον ιό κατακέφαλα για να καταλάβουν και οι τελευταίοι ότι η ευρωπαϊκή ένωση είναι ένωση μόνο για το κεφάλαιο και όχι για τους λαούς...
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Εμπεδοκλής έγραψε: 24 Μαρ 2020, 13:21 Η Ευρώπη των λαών και της αλληλεγγύης.

Έπρεπε να φάμε τον ιό κατακέφαλα για να καταλάβουν και οι τελευταίοι ότι η ευρωπαϊκή ένωση είναι ένωση μόνο για το κεφάλαιο και όχι για τους λαούς...
told ya, so

Καπετάν Γιώτης
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Επειδή σε λίγο θα αρχίσει το κρίσιμο σημείο που από το "μένουμε στο σπίτι" θα φτάσουμε στο "πεθαίνουμε μόνοι στο σπίτι" η περίπτωση της ηλικιωμένης από τα Καλά Νερά που πέθανε σήμερα ενώ είχε πάει στους αγίους Τόπους και η αδελφή της ήταν θετική στον κορωνοιό θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Όπως και άλλοι θάνατοι ηλικιωμένων τελευταία σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα. Η τακτική δεν κάνω τεστ δεν λειτουργεί, το έχει αναφέρει πολλάκις ο ΠΟΥ. Πρέπει να βρουν τρόπους να κάνουν τεστ.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2020, 13:34 Επειδή σε λίγο θα αρχίσει το κρίσιμο σημείο που από το "μένουμε στο σπίτι" θα φτάσουμε στο "πεθαίνουμε μόνοι στο σπίτι" η περίπτωση της ηλικιωμένης από τα Καλά Νερά που πέθανε σήμερα ενώ είχε πάει στους αγίους Τόπους και η αδελφή της ήταν θετική στον κορωνοιό θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Όπως και άλλοι θάνατοι ηλικιωμένων τελευταία σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα. Η τακτική δεν κάνω τεστ δεν λειτουργεί, το έχει αναφέρει πολλάκις ο ΠΟΥ. Πρέπει να βρουν τρόπους να κάνουν τεστ.
Ναι αλλά έτσι κρατάς τους θανάτους από τον ιό χαμηλά. Αν εξετάζεις όσους πεθαίνουν για τον ιό τότε μπορεί να ήσουν ήδη σε τριψήφιο...

Η Γερμανία έδειξε το δρόμο ως προς τον τρόπο καταμέτρησης...
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

Διαβάζω ότι τα υλικά ήταν ιταλικής παραγωγής από περιοχή του... Μιλάνο.

Καλά, πόσο βλάκες οι δικοί μας να δώσουν παραγγελία σε Ιταλούς;
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Στο μεταξύ ο Πολάκης ανέφερε ότι η κυβέρνηση πέρασε στην ζούλα ΠΝΠ για να διπλασιάσει την αποζημίωση (από 800 σε 1600 ευρώ) για κάθε κρεβάτι ΜΕΘ που θα επιτάξει σε ιδιωτική κλινική. Να μην βγάλουν και κάποιοι το κατιτίς τους;
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Ένας θείος μου γιατρός συνταξιούχος μου είπε ότι κάθε χρόνο έχουμε περίπου 100.000 θανάτους ίσως αυτή η απαγόρευση κυκλοφορίας να τους περιορίσει και στο τέλος να έχουμε και λιγότερους θανάτους αυτήν την χρονιά.
Εξαρτάται είπε ΄πως θα πάει με τον ιό.
Αλλά μέχρι τώρα μου είπε να είμαι αισιόδοξη.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

aljawn έγραψε: 24 Μαρ 2020, 13:58 Στο μεταξύ ο Πολάκης ανέφερε ότι η κυβέρνηση πέρασε στην ζούλα ΠΝΠ για να διπλασιάσει την αποζημίωση (από 800 σε 1600 ευρώ) για κάθε κρεβάτι ΜΕΘ που θα επιτάξει σε ιδιωτική κλινική. Να μην βγάλουν και κάποιοι το κατιτίς τους;
Επιτασσω κ αποζημιωνω;
Επιτασσω κ... το παίρνω, νόμιζα πως είναι...

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Niki έγραψε: 24 Μαρ 2020, 14:02 Ένας θείος μου γιατρός συνταξιούχος μου είπε ότι κάθε χρόνο έχουμε περίπου 100.000 θανάτους ίσως αυτή η απαγόρευση κυκλοφορίας να τους περιορίσει και στο τέλος να έχουμε και λιγότερους θανάτους αυτήν την χρονιά.
100.000 θανάτους τη χρονιά από κάθε αίτιο προφανώς. Τώρα αν ο θείος σου νομίζει ότι θα περιοριστούν πλανάται πλάνην οικτράν. Στο Μπέργκαμο 10πλασιάστηκαν οι Θάνατοι τον προηγούμενο μήνα. Τώρα πως θα μειωθούν εδώ στην Ελλάδα οι Θάνατοι ενώ δεν θα έχουμε κρεβάτια στις ΜΕΘ ούτε για τους ασθενείς με κορωνοιό ένας θεός το ξέρει.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Προφανώς εννοεί τα τροχαία
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2020, 14:06
Niki έγραψε: 24 Μαρ 2020, 14:02 Ένας θείος μου γιατρός συνταξιούχος μου είπε ότι κάθε χρόνο έχουμε περίπου 100.000 θανάτους ίσως αυτή η απαγόρευση κυκλοφορίας να τους περιορίσει και στο τέλος να έχουμε και λιγότερους θανάτους αυτήν την χρονιά.
100.000 θανάτους τη χρονιά από κάθε αίτιο προφανώς. Τώρα αν ο θείος σου νομίζει ότι θα περιοριστούν πλανάται πλάνην οικτράν. Στο Μπέργκαμο 10πλασιάστηκαν οι Θάνατοι τον προηγούμενο μήνα. Τώρα πως θα μειωθούν εδώ στην Ελλάδα οι Θάνατοι ενώ δεν θα έχουμε κρεβάτια στις ΜΕΘ ούτε για τους ασθενείς με κορωνοιό ένας θεός το ξέρει.
Κλειστηκαμε σπίτια.
Δε θα έχει τροχαία.

Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2020, 14:06
Ήθελε να πει ότι εργατικά ατυχήματα μειώνονται,τροχαία το ίδιο, με σκάφη με βάρκες το ίδιο ακόμα και η προσοχή και το πλύσιμο περιορίζει την γρίπη και άλλες ασθένειες.
Μου είπε στο τέλος του χρόνου μπορεί να είναι ανάποδα τα πράγματα.
Δηλαδή μείωση των θανάτων.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Custom_F έγραψε: 24 Μαρ 2020, 14:05
aljawn έγραψε: 24 Μαρ 2020, 13:58 Στο μεταξύ ο Πολάκης ανέφερε ότι η κυβέρνηση πέρασε στην ζούλα ΠΝΠ για να διπλασιάσει την αποζημίωση (από 800 σε 1600 ευρώ) για κάθε κρεβάτι ΜΕΘ που θα επιτάξει σε ιδιωτική κλινική. Να μην βγάλουν και κάποιοι το κατιτίς τους;
Επιτασσω κ αποζημιωνω;
Η επίταξη είναι το αντίστοιχο της απαλλοτρίωσης για προσωπικές υπηρεσίες. Προφανώς και έχει αποζημίωση.
Ακόμα και η στρατιωτική θητεία που υπηρετούμε έχει μια τυπική "μηνιαία αποζημίωση".

Η επίταξη και η απαλλοτρίωση αφορούν τον αναγκαστικό χαρακτήρα των μέτρων και το ότι πρώτα προσφέρεις και μετά ζητάς.
My Life had stood, a Loaded Gun
Άβαταρ μέλους
Custom_F

aljawn έγραψε: 24 Μαρ 2020, 14:11
Custom_F έγραψε: 24 Μαρ 2020, 14:05
Επιτασσω κ αποζημιωνω;
Η επίταξη είναι το αντίστοιχο της απαλλοτρίωσης για προσωπικές υπηρεσίες. Προφανώς και έχει αποζημίωση.
Ακόμα και η στρατιωτική θητεία που υπηρετούμε έχει μια τυπική "μηνιαία αποζημίωση".

Η επίταξη και η απαλλοτρίωση αφορούν τον αναγκαστικό χαρακτήρα των μέτρων και το ότι πρώτα προσφέρεις και μετά ζητάς.
Ααχμμ... Μάλιστα...

Προσφερω όμως το μικρότερο δυνατό, σε τέτοιες περιπτώσεις, όχι;
Εδώ λες διπλασιαστηκε...

Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

Αίγαγρος έγραψε: 24 Μαρ 2020, 13:17 Θεόδωρος Ανδρεάδης-Συγγελάκης:

Χιλιάδες υλικά αναπνευστήρων για νοσοκομειακή χρήση που μεταφέρονταν στην Ελλάδα κατεσχέθηκαν στην Ανκόνα από τις Ιταλικές αρχές, λίγο πριν μπουν στο πλοίο στο λιμάνι της Ανκόνας.

ο σώζον εαυτό σωθείτο
Υπαρχει απαγορευτικο εξαγωγης ιατροφαρμακευτικου υλικου.
Η εταιρεια πηγε να περασει παρανομα το υλικο, κρυμμενο σε φορτηγο και τους επιασε η αστυνομια του τελωνειου.
https://www.ilmessaggero.it/italia/coro ... 30130.html
Winter is coming
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”