!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Εμπεδοκλής
Re: Ο πρώτος νεκρός
Η Ευρώπη των λαών και της αλληλεγγύης.
Έπρεπε να φάμε τον ιό κατακέφαλα για να καταλάβουν και οι τελευταίοι ότι η ευρωπαϊκή ένωση είναι ένωση μόνο για το κεφάλαιο και όχι για τους λαούς...
Έπρεπε να φάμε τον ιό κατακέφαλα για να καταλάβουν και οι τελευταίοι ότι η ευρωπαϊκή ένωση είναι ένωση μόνο για το κεφάλαιο και όχι για τους λαούς...
told ya, soΕμπεδοκλής έγραψε: 24 Μαρ 2020, 13:21 Η Ευρώπη των λαών και της αλληλεγγύης.
Καπετάν Γιώτης
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Επειδή σε λίγο θα αρχίσει το κρίσιμο σημείο που από το "μένουμε στο σπίτι" θα φτάσουμε στο "πεθαίνουμε μόνοι στο σπίτι" η περίπτωση της ηλικιωμένης από τα Καλά Νερά που πέθανε σήμερα ενώ είχε πάει στους αγίους Τόπους και η αδελφή της ήταν θετική στον κορωνοιό θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Όπως και άλλοι θάνατοι ηλικιωμένων τελευταία σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα. Η τακτική δεν κάνω τεστ δεν λειτουργεί, το έχει αναφέρει πολλάκις ο ΠΟΥ. Πρέπει να βρουν τρόπους να κάνουν τεστ.
-
Εμπεδοκλής
Ναι αλλά έτσι κρατάς τους θανάτους από τον ιό χαμηλά. Αν εξετάζεις όσους πεθαίνουν για τον ιό τότε μπορεί να ήσουν ήδη σε τριψήφιο...Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2020, 13:34 Επειδή σε λίγο θα αρχίσει το κρίσιμο σημείο που από το "μένουμε στο σπίτι" θα φτάσουμε στο "πεθαίνουμε μόνοι στο σπίτι" η περίπτωση της ηλικιωμένης από τα Καλά Νερά που πέθανε σήμερα ενώ είχε πάει στους αγίους Τόπους και η αδελφή της ήταν θετική στον κορωνοιό θα πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Όπως και άλλοι θάνατοι ηλικιωμένων τελευταία σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα. Η τακτική δεν κάνω τεστ δεν λειτουργεί, το έχει αναφέρει πολλάκις ο ΠΟΥ. Πρέπει να βρουν τρόπους να κάνουν τεστ.
Η Γερμανία έδειξε το δρόμο ως προς τον τρόπο καταμέτρησης...
Διαβάζω ότι τα υλικά ήταν ιταλικής παραγωγής από περιοχή του... Μιλάνο.
Καλά, πόσο βλάκες οι δικοί μας να δώσουν παραγγελία σε Ιταλούς;
Καλά, πόσο βλάκες οι δικοί μας να δώσουν παραγγελία σε Ιταλούς;
Στο μεταξύ ο Πολάκης ανέφερε ότι η κυβέρνηση πέρασε στην ζούλα ΠΝΠ για να διπλασιάσει την αποζημίωση (από 800 σε 1600 ευρώ) για κάθε κρεβάτι ΜΕΘ που θα επιτάξει σε ιδιωτική κλινική. Να μην βγάλουν και κάποιοι το κατιτίς τους;
My Life had stood, a Loaded Gun
Ένας θείος μου γιατρός συνταξιούχος μου είπε ότι κάθε χρόνο έχουμε περίπου 100.000 θανάτους ίσως αυτή η απαγόρευση κυκλοφορίας να τους περιορίσει και στο τέλος να έχουμε και λιγότερους θανάτους αυτήν την χρονιά.
Εξαρτάται είπε ΄πως θα πάει με τον ιό.
Αλλά μέχρι τώρα μου είπε να είμαι αισιόδοξη.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Επιτασσω κ αποζημιωνω;aljawn έγραψε: 24 Μαρ 2020, 13:58 Στο μεταξύ ο Πολάκης ανέφερε ότι η κυβέρνηση πέρασε στην ζούλα ΠΝΠ για να διπλασιάσει την αποζημίωση (από 800 σε 1600 ευρώ) για κάθε κρεβάτι ΜΕΘ που θα επιτάξει σε ιδιωτική κλινική. Να μην βγάλουν και κάποιοι το κατιτίς τους;
Επιτασσω κ... το παίρνω, νόμιζα πως είναι...
100.000 θανάτους τη χρονιά από κάθε αίτιο προφανώς. Τώρα αν ο θείος σου νομίζει ότι θα περιοριστούν πλανάται πλάνην οικτράν. Στο Μπέργκαμο 10πλασιάστηκαν οι Θάνατοι τον προηγούμενο μήνα. Τώρα πως θα μειωθούν εδώ στην Ελλάδα οι Θάνατοι ενώ δεν θα έχουμε κρεβάτια στις ΜΕΘ ούτε για τους ασθενείς με κορωνοιό ένας θεός το ξέρει.Niki έγραψε: 24 Μαρ 2020, 14:02 Ένας θείος μου γιατρός συνταξιούχος μου είπε ότι κάθε χρόνο έχουμε περίπου 100.000 θανάτους ίσως αυτή η απαγόρευση κυκλοφορίας να τους περιορίσει και στο τέλος να έχουμε και λιγότερους θανάτους αυτήν την χρονιά.
Κλειστηκαμε σπίτια.Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2020, 14:06100.000 θανάτους τη χρονιά από κάθε αίτιο προφανώς. Τώρα αν ο θείος σου νομίζει ότι θα περιοριστούν πλανάται πλάνην οικτράν. Στο Μπέργκαμο 10πλασιάστηκαν οι Θάνατοι τον προηγούμενο μήνα. Τώρα πως θα μειωθούν εδώ στην Ελλάδα οι Θάνατοι ενώ δεν θα έχουμε κρεβάτια στις ΜΕΘ ούτε για τους ασθενείς με κορωνοιό ένας θεός το ξέρει.Niki έγραψε: 24 Μαρ 2020, 14:02 Ένας θείος μου γιατρός συνταξιούχος μου είπε ότι κάθε χρόνο έχουμε περίπου 100.000 θανάτους ίσως αυτή η απαγόρευση κυκλοφορίας να τους περιορίσει και στο τέλος να έχουμε και λιγότερους θανάτους αυτήν την χρονιά.
Δε θα έχει τροχαία.
Ήθελε να πει ότι εργατικά ατυχήματα μειώνονται,τροχαία το ίδιο, με σκάφη με βάρκες το ίδιο ακόμα και η προσοχή και το πλύσιμο περιορίζει την γρίπη και άλλες ασθένειες.Arisvilla έγραψε: 24 Μαρ 2020, 14:06100.000 θανάτους τη χρονιά από κάθε αίτιο προφανώς. Τώρα αν ο θείος σου νομίζει ότι θα περιοριστούν πλανάται πλάνην οικτράν. Στο Μπέργκαμο 10πλασιάστηκαν οι Θάνατοι τον προηγούμενο μήνα. Τώρα πως θα μειωθούν εδώ στην Ελλάδα οι Θάνατοι ενώ δεν θα έχουμε κρεβάτια στις ΜΕΘ ούτε για τους ασθενείς με κορωνοιό ένας θεός το ξέρει.Niki έγραψε: 24 Μαρ 2020, 14:02 Ένας θείος μου γιατρός συνταξιούχος μου είπε ότι κάθε χρόνο έχουμε περίπου 100.000 θανάτους ίσως αυτή η απαγόρευση κυκλοφορίας να τους περιορίσει και στο τέλος να έχουμε και λιγότερους θανάτους αυτήν την χρονιά.
Μου είπε στο τέλος του χρόνου μπορεί να είναι ανάποδα τα πράγματα.
Δηλαδή μείωση των θανάτων.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Η επίταξη είναι το αντίστοιχο της απαλλοτρίωσης για προσωπικές υπηρεσίες. Προφανώς και έχει αποζημίωση.Custom_F έγραψε: 24 Μαρ 2020, 14:05Επιτασσω κ αποζημιωνω;aljawn έγραψε: 24 Μαρ 2020, 13:58 Στο μεταξύ ο Πολάκης ανέφερε ότι η κυβέρνηση πέρασε στην ζούλα ΠΝΠ για να διπλασιάσει την αποζημίωση (από 800 σε 1600 ευρώ) για κάθε κρεβάτι ΜΕΘ που θα επιτάξει σε ιδιωτική κλινική. Να μην βγάλουν και κάποιοι το κατιτίς τους;
Ακόμα και η στρατιωτική θητεία που υπηρετούμε έχει μια τυπική "μηνιαία αποζημίωση".
Η επίταξη και η απαλλοτρίωση αφορούν τον αναγκαστικό χαρακτήρα των μέτρων και το ότι πρώτα προσφέρεις και μετά ζητάς.
My Life had stood, a Loaded Gun
Ααχμμ... Μάλιστα...aljawn έγραψε: 24 Μαρ 2020, 14:11Η επίταξη είναι το αντίστοιχο της απαλλοτρίωσης για προσωπικές υπηρεσίες. Προφανώς και έχει αποζημίωση.Custom_F έγραψε: 24 Μαρ 2020, 14:05Επιτασσω κ αποζημιωνω;aljawn έγραψε: 24 Μαρ 2020, 13:58 Στο μεταξύ ο Πολάκης ανέφερε ότι η κυβέρνηση πέρασε στην ζούλα ΠΝΠ για να διπλασιάσει την αποζημίωση (από 800 σε 1600 ευρώ) για κάθε κρεβάτι ΜΕΘ που θα επιτάξει σε ιδιωτική κλινική. Να μην βγάλουν και κάποιοι το κατιτίς τους;
Ακόμα και η στρατιωτική θητεία που υπηρετούμε έχει μια τυπική "μηνιαία αποζημίωση".
Η επίταξη και η απαλλοτρίωση αφορούν τον αναγκαστικό χαρακτήρα των μέτρων και το ότι πρώτα προσφέρεις και μετά ζητάς.
Προσφερω όμως το μικρότερο δυνατό, σε τέτοιες περιπτώσεις, όχι;
Εδώ λες διπλασιαστηκε...
Υπαρχει απαγορευτικο εξαγωγης ιατροφαρμακευτικου υλικου.Αίγαγρος έγραψε: 24 Μαρ 2020, 13:17 Θεόδωρος Ανδρεάδης-Συγγελάκης:
Χιλιάδες υλικά αναπνευστήρων για νοσοκομειακή χρήση που μεταφέρονταν στην Ελλάδα κατεσχέθηκαν στην Ανκόνα από τις Ιταλικές αρχές, λίγο πριν μπουν στο πλοίο στο λιμάνι της Ανκόνας.
ο σώζον εαυτό σωθείτο
Η εταιρεια πηγε να περασει παρανομα το υλικο, κρυμμενο σε φορτηγο και τους επιασε η αστυνομια του τελωνειου.
https://www.ilmessaggero.it/italia/coro ... 30130.html
Winter is coming
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1696 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ