Οτι οσο μεγαλυτερο το βαρος τοσο μεγαλυτερες οι αναγκες στη συγκεκριμενη βιταμινη.Τωρα σε ποια φαση της διαδρομης υπαρχει η απωλεια λιγο μας ενδιαφερει στο συγκεκριμενο τοπικ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Fata_Morgana
Απαπα. Αν χρειαστεί μόνο ζιγκ ζαγκ , κάθετα ζαλίζομαι.GoBack έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:34Γερνεις το βαρος προς τα πισω για να πεσεις με τον κωλο.Fata_Morgana έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:30Να περπατήσουμε είπαμε ρε μπρο όχι να πεθάνουμε. Βασικά το ανέβασμα άντε το κάνεις, το κατέβασμα πως το κάνεις.GoBack έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:20
Περπατημα σε ανηφορα με μεγαλη κλιση ειναι βαρβατη ασκηση,πιο εντονη απο τρεξιμο σε χαλαρο ρυθμο.Για οσους δεν ειναι φαν της ταχυτητας.
EπισηςFata_Morgana έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:38Απαπα. Αν χρειαστεί μόνο ζιγκ ζαγκ , κάθετα ζαλίζομαι.GoBack έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:34Γερνεις το βαρος προς τα πισω για να πεσεις με τον κωλο.Fata_Morgana έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:30
Να περπατήσουμε είπαμε ρε μπρο όχι να πεθάνουμε. Βασικά το ανέβασμα άντε το κάνεις, το κατέβασμα πως το κάνεις.
Reduced participation in physical activity was correlated with vitamin D deficiency. Furthermore, vitamin D deficiency was associated with a lower frequency of participation in all forms of physical activity, and the association increased significantly with an increase in body mass index.
https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9320294/
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Fata_Morgana
Οντως ούτε αθλούμαι,ούτε γυμνάζομαι και επειδή δε πρόκειται ποτέ ας πάρω βιταμίνες.GoBack έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:40Eπισης
Reduced participation in physical activity was correlated with vitamin D deficiency. Furthermore, vitamin D deficiency was associated with a lower frequency of participation in all forms of physical activity, and the association increased significantly with an increase in body mass index.

Σαφώς. Απλά, όταν η μέρα σου είναι "γεμάτη" και ο ελεύθερος χρόνος λίγος και δεν μπορείς να βρεις την κατάλληλη περιοχή γι' αυτό, βολεύεσαι με τις διαδρομές που θα έκανες έτσι κι αλλιώς για τις μετακινήσεις σου και μακάρι αυτές να έχουν τα απαραίτητα "σκαμπανεβάσματα".GoBack έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:20Περπατημα σε ανηφορα με μεγαλη κλιση ειναι βαρβατη ασκηση,πιο εντονη απο τρεξιμο σε χαλαρο ρυθμο.Για οσους δεν ειναι φαν της ταχυτητας.Isildur έγραψε: 01 Φεβ 2025, 11:55Για να κάνει και δουλειά όμως (σωματικά) και όχι μόνο για να νιώσεις καλά, θέλει σχετικά έντονο ρυθμό. Χοντρικά, γύρω στα 10 λεπτά το χιλιόμετρο είναι ένα καλό όριο, από 'κει και κάτω (σε χρόνο) ό,τι κάνεις προσφέρει όλο και περισσότερα. Κι αν το κάνεις συστηματικά, ο ρυθμός έρχεται σιγά-σιγά από μόνος του, δεν είναι ανάγκη να σκοτωθεί κανείς απ' την αρχή. Γενικά αυτό που λένε είναι να είσαι στα όρια της κόπωσης.Fata_Morgana έγραψε: 01 Φεβ 2025, 11:40 Ισχύει μεγάλη υπόθεση το περπάτημα, αισθάνεσαι πιο καλά μετά. Και ας μην είναι γρήγορο βάδισμα.
Εμένα μ αρέσει να περπατάω και μεγάλες αποστάσεις αλλά μόνη μου. Ή και με παρέα αλλά να μη μιλάμε.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Εγώ δεν είπα σαν τρελός. Είπαμε, στα όρια της κόπωσης, να μην κουράζεσαι δηλαδή, αλλά να είσαι ένα σκαλί κάτω. Και για να μπορείς να το κάνεις για μεγαλύτερες αποστάσεις, αλλά και για να έχει αποτέλεσμα. Αυτό μού είπαν (όταν ξεκίνησα) ένας γιατρός και ένας γυμναστής. Και οι δυο, το ίδιο. Και είδα αποτελέσματα, όπως είπα.Bazoomba έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:21 δεν υπαρχει λογος να βαδιζεις σαν τρελος. Ειναι πιο ωφελιμο για τους σωληνες λαδιου σου, να περπατας μεγαλες αποστασεις με κανονικο ρυθμο.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Fata_Morgana
Mε κανες να το ψαξω,τσαμπα πραμα λογικαIsildur έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:48Σαφώς. Απλά, όταν η μέρα σου είναι "γεμάτη" και ο ελεύθερος χρόνος λίγος και δεν μπορείς να βρεις την κατάλληλη περιοχή γι' αυτό, βολεύεσαι με τις διαδρομές που θα έκανες έτσι κι αλλιώς για τις μετακινήσεις σου και μακάρι αυτές να έχουν τα απαραίτητα "σκαμπανεβάσματα".GoBack έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:20Περπατημα σε ανηφορα με μεγαλη κλιση ειναι βαρβατη ασκηση,πιο εντονη απο τρεξιμο σε χαλαρο ρυθμο.Για οσους δεν ειναι φαν της ταχυτητας.Isildur έγραψε: 01 Φεβ 2025, 11:55
Για να κάνει και δουλειά όμως (σωματικά) και όχι μόνο για να νιώσεις καλά, θέλει σχετικά έντονο ρυθμό. Χοντρικά, γύρω στα 10 λεπτά το χιλιόμετρο είναι ένα καλό όριο, από 'κει και κάτω (σε χρόνο) ό,τι κάνεις προσφέρει όλο και περισσότερα. Κι αν το κάνεις συστηματικά, ο ρυθμός έρχεται σιγά-σιγά από μόνος του, δεν είναι ανάγκη να σκοτωθεί κανείς απ' την αρχή. Γενικά αυτό που λένε είναι να είσαι στα όρια της κόπωσης.
https://www.youtube.com/watch?v=yUif-XWtWjU
Το ίδιο και εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Φεβ 2025, 10:58
Εγώ την καταβρίσκω με το περπάτημα, ευτυχώς. Αυτό που βαριέμαι τρελλά είναι το τζόκινγκ, δεν ξέρω γιατί, για κάποιο λόγο με εκνευρίζει.![]()
Περπάτημα με τις ώρες αλλά το τρέξιμο το απεχθάνομαι.
Yippie Kay Yay
30' κάνω στο γυμναστήριο και βγάζω 3 με 3.2 χλμ.Isildur έγραψε: 01 Φεβ 2025, 11:55Για να κάνει και δουλειά όμως (σωματικά) και όχι μόνο για να νιώσεις καλά, θέλει σχετικά έντονο ρυθμό. Χοντρικά, γύρω στα 10 λεπτά το χιλιόμετρο είναι ένα καλό όριο, από 'κει και κάτω (σε χρόνο) ό,τι κάνεις προσφέρει όλο και περισσότερα. Κι αν το κάνεις συστηματικά, ο ρυθμός έρχεται σιγά-σιγά από μόνος του, δεν είναι ανάγκη να σκοτωθεί κανείς απ' την αρχή. Γενικά αυτό που λένε είναι να είσαι στα όρια της κόπωσης.Fata_Morgana έγραψε: 01 Φεβ 2025, 11:40 Ισχύει μεγάλη υπόθεση το περπάτημα, αισθάνεσαι πιο καλά μετά. Και ας μην είναι γρήγορο βάδισμα.
Εμένα μ αρέσει να περπατάω και μεγάλες αποστάσεις αλλά μόνη μου. Ή και με παρέα αλλά να μη μιλάμε.
Αλλά είναι πολύ έντονο περπάτημα. Έχω συγκεκριμένα playlists που ταιριάζουν ακριβώς με αυτόν τον ρυθμό αλλιώς δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα.
Yippie Kay Yay
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Ο κωλοτουμπας σε νέα ταξική πάλη. Ακόμα να τύχει να διαβάσει το Σταντ απ ρεζιλοθεμαFata_Morgana έγραψε: 01 Φεβ 2025, 09:43 Δε κάνω για hostess. Θα έτρωγα τα ορντεβρ των πελατώνε και θα έφευγαν δίσκοι σε ξινισμένους πλούσιους πελάτες που θα μου είχαν ύφος
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
ρε ασε τον κοσμο να ζησει το ονειρο του . μην εισαι ζηλιαρικο ....
Προσπαθείς να πείσεις μια υπέρβαρη, τύπε, ότι η κύρια αιτία των προβλημάτων υγείας της είναι η παχυσαρκία και όχι κάτι άλλο και αυτή σου λέει για συμπληρώματα και ότι περπατάει στο γραφείο.GoBack έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:40Eπισης
Σαν να πας στο συνεργείο με πρόβλημα στα πιστόνια και ίσως ραγισμένη μηχανή και να σου λέει ο άλλος:
- Ελέγχω τον αέρα στα λάστιχα κάθε εβδομάδα και συμπληρώνω αν χρειαστεί.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
τι σημασια εχει αν ειναι υπέρβαρη; Οτι δηλαδή αν ηταν 40 κιλα θα βγάζατε ακρη με την δανάη; Οκ.