!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Bazoomba έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:32 Τι συμπερασματα εβγαλες εσυ;
Οτι οσο μεγαλυτερο το βαρος τοσο μεγαλυτερες οι αναγκες στη συγκεκριμενη βιταμινη.Τωρα σε ποια φαση της διαδρομης υπαρχει η απωλεια λιγο μας ενδιαφερει στο συγκεκριμενο τοπικ.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

GoBack έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:34
Fata_Morgana έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:30
GoBack έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:20

Περπατημα σε ανηφορα με μεγαλη κλιση ειναι βαρβατη ασκηση,πιο εντονη απο τρεξιμο σε χαλαρο ρυθμο.Για οσους δεν ειναι φαν της ταχυτητας.
Να περπατήσουμε είπαμε ρε μπρο όχι να πεθάνουμε. Βασικά το ανέβασμα άντε το κάνεις, το κατέβασμα πως το κάνεις.
Γερνεις το βαρος προς τα πισω για να πεσεις με τον κωλο.
Απαπα. Αν χρειαστεί μόνο ζιγκ ζαγκ , κάθετα ζαλίζομαι.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Fata_Morgana έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:38
Fata_Morgana έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:30

Να περπατήσουμε είπαμε ρε μπρο όχι να πεθάνουμε. Βασικά το ανέβασμα άντε το κάνεις, το κατέβασμα πως το κάνεις.
Eπισης

Reduced participation in physical activity was correlated with vitamin D deficiency. Furthermore, vitamin D deficiency was associated with a lower frequency of participation in all forms of physical activity, and the association increased significantly with an increase in body mass index.

https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9320294/
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

GoBack έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:40

Eπισης

Reduced participation in physical activity was correlated with vitamin D deficiency. Furthermore, vitamin D deficiency was associated with a lower frequency of participation in all forms of physical activity, and the association increased significantly with an increase in body mass index.

Οντως ούτε αθλούμαι,ούτε γυμνάζομαι και επειδή δε πρόκειται ποτέ ας πάρω βιταμίνες.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Isildur έγραψε: 01 Φεβ 2025, 11:55
Fata_Morgana έγραψε: 01 Φεβ 2025, 11:40 Ισχύει μεγάλη υπόθεση το περπάτημα, αισθάνεσαι πιο καλά μετά. Και ας μην είναι γρήγορο βάδισμα.
Εμένα μ αρέσει να περπατάω και μεγάλες αποστάσεις αλλά μόνη μου. Ή και με παρέα αλλά να μη μιλάμε.
Για να κάνει και δουλειά όμως (σωματικά) και όχι μόνο για να νιώσεις καλά, θέλει σχετικά έντονο ρυθμό. Χοντρικά, γύρω στα 10 λεπτά το χιλιόμετρο είναι ένα καλό όριο, από 'κει και κάτω (σε χρόνο) ό,τι κάνεις προσφέρει όλο και περισσότερα. Κι αν το κάνεις συστηματικά, ο ρυθμός έρχεται σιγά-σιγά από μόνος του, δεν είναι ανάγκη να σκοτωθεί κανείς απ' την αρχή. Γενικά αυτό που λένε είναι να είσαι στα όρια της κόπωσης.
Περπατημα σε ανηφορα με μεγαλη κλιση ειναι βαρβατη ασκηση,πιο εντονη απο τρεξιμο σε χαλαρο ρυθμο.Για οσους δεν ειναι φαν της ταχυτητας.
Σαφώς. Απλά, όταν η μέρα σου είναι "γεμάτη" και ο ελεύθερος χρόνος λίγος και δεν μπορείς να βρεις την κατάλληλη περιοχή γι' αυτό, βολεύεσαι με τις διαδρομές που θα έκανες έτσι κι αλλιώς για τις μετακινήσεις σου και μακάρι αυτές να έχουν τα απαραίτητα "σκαμπανεβάσματα".
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Bazoomba έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:21 δεν υπαρχει λογος να βαδιζεις σαν τρελος. Ειναι πιο ωφελιμο για τους σωληνες λαδιου σου, να περπατας μεγαλες αποστασεις με κανονικο ρυθμο.
Εγώ δεν είπα σαν τρελός. Είπαμε, στα όρια της κόπωσης, να μην κουράζεσαι δηλαδή, αλλά να είσαι ένα σκαλί κάτω. Και για να μπορείς να το κάνεις για μεγαλύτερες αποστάσεις, αλλά και για να έχει αποτέλεσμα. Αυτό μού είπαν (όταν ξεκίνησα) ένας γιατρός και ένας γυμναστής. Και οι δυο, το ίδιο. Και είδα αποτελέσματα, όπως είπα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

GoBack έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:47 Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GoBack

Isildur έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:48
Για να κάνει και δουλειά όμως (σωματικά) και όχι μόνο για να νιώσεις καλά, θέλει σχετικά έντονο ρυθμό. Χοντρικά, γύρω στα 10 λεπτά το χιλιόμετρο είναι ένα καλό όριο, από 'κει και κάτω (σε χρόνο) ό,τι κάνεις προσφέρει όλο και περισσότερα. Κι αν το κάνεις συστηματικά, ο ρυθμός έρχεται σιγά-σιγά από μόνος του, δεν είναι ανάγκη να σκοτωθεί κανείς απ' την αρχή. Γενικά αυτό που λένε είναι να είσαι στα όρια της κόπωσης.
Σαφώς. Απλά, όταν η μέρα σου είναι "γεμάτη" και ο ελεύθερος χρόνος λίγος και δεν μπορείς να βρεις την κατάλληλη περιοχή γι' αυτό, βολεύεσαι με τις διαδρομές που θα έκανες έτσι κι αλλιώς για τις μετακινήσεις σου και μακάρι αυτές να έχουν τα απαραίτητα "σκαμπανεβάσματα".
Mε κανες να το ψαξω,τσαμπα πραμα λογικα

https://www.youtube.com/watch?v=yUif-XWtWjU
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Φεβ 2025, 10:58
Εγώ την καταβρίσκω με το περπάτημα, ευτυχώς. Αυτό που βαριέμαι τρελλά είναι το τζόκινγκ, δεν ξέρω γιατί, για κάποιο λόγο με εκνευρίζει. :lol:
Το ίδιο και εγώ.
Περπάτημα με τις ώρες αλλά το τρέξιμο το απεχθάνομαι.
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Fata_Morgana έγραψε: 01 Φεβ 2025, 11:40 Ισχύει μεγάλη υπόθεση το περπάτημα, αισθάνεσαι πιο καλά μετά. Και ας μην είναι γρήγορο βάδισμα.
Εμένα μ αρέσει να περπατάω και μεγάλες αποστάσεις αλλά μόνη μου. Ή και με παρέα αλλά να μη μιλάμε.
30' κάνω στο γυμναστήριο και βγάζω 3 με 3.2 χλμ.
Αλλά είναι πολύ έντονο περπάτημα. Έχω συγκεκριμένα playlists που ταιριάζουν ακριβώς με αυτόν τον ρυθμό αλλιώς δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα.
Yippie Kay Yay
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

Νon4me έγραψε: 01 Φεβ 2025, 11:57
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 01 Φεβ 2025, 09:48 :078:
Γιατι ξυνιζεις ? (πες το θειο νον4με τι σε βασανιζει ? )
Fata_Morgana έγραψε: 01 Φεβ 2025, 09:43 Δε κάνω για hostess. Θα έτρωγα τα ορντεβρ των πελατώνε και θα έφευγαν δίσκοι σε ξινισμένους πλούσιους πελάτες που θα μου είχαν ύφος
Ο κωλοτουμπας σε νέα ταξική πάλη. Ακόμα να τύχει να διαβάσει το Σταντ απ ρεζιλοθεμα
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

ρε ασε τον κοσμο να ζησει το ονειρο του . μην εισαι ζηλιαρικο ....
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

GoBack έγραψε: 01 Φεβ 2025, 12:40

Eπισης

Προσπαθείς να πείσεις μια υπέρβαρη, τύπε, ότι η κύρια αιτία των προβλημάτων υγείας της είναι η παχυσαρκία και όχι κάτι άλλο και αυτή σου λέει για συμπληρώματα και ότι περπατάει στο γραφείο.

Σαν να πας στο συνεργείο με πρόβλημα στα πιστόνια και ίσως ραγισμένη μηχανή και να σου λέει ο άλλος:

- Ελέγχω τον αέρα στα λάστιχα κάθε εβδομάδα και συμπληρώνω αν χρειαστεί.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

τι σημασια εχει αν ειναι υπέρβαρη; Οτι δηλαδή αν ηταν 40 κιλα θα βγάζατε ακρη με την δανάη; Οκ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”