...από σόγια; Θα ήταν όντως ενδιαφέρουσα φάση αλλά δεν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλό μου παιδί, η βόλτα ναι, ήταν παράνομη, το οτιδήποτε άλλο θα ήταν επιλογή. Ξεκόλλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μην λεμε πάλι τα ίδια. Νοστιμο μπορει να ήταν, αλλά αυτό που έβγαλες φωτογραφία, μοιάζει σαν εμετός απο λαχανοντολμαδες.Naida έγραψε: 13 Μαρ 2021, 22:12Γιατί να μη το βγάλω; νόστιμο ήταν. Άμα έψαχνα για γαμβρό θα έπαιρνα μια μερίδα από μαγαζί και θα την εβγαζα φώτοΖενίθεδρος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 22:09Naida έγραψε: 06 Μαρ 2021, 16:19 Λαχανοντολμαδες. Δεν μου πέτυχαν στο τύλιγμα, ποτε δεν μου πετυχαίνουν, ποτε δεν θα μου πετύχουν. Δεν ξέρω ίσως φταίει που νευριαζω και βρίζω πολύ όταν τους φτιάχνω. Δεν με νοιάζει όμως το έχω αποδεχθεί.
Τους έκανα με χοιρινό κιμά και μπόλικο άνιθο. Ψιλεκοψα κα έξτρα λάχανο στο ζουμακι, έβαλα βούτυρο και το έκανα αυγολέμονο. Απο όψη δεν.. αλλά από γεύση
![]()
![]()
Στη θέση σου, δεν θα το εβγαζα φωτογραφία αυτό το πράγμα.
Φταίει ότι βάζεις στρογγυλο λάχανο. Θέλει πλακουτσο, που έχει λεπτό φύλλο.πως διάολο τα βγάζουν αλφαδιασμενα αυτοί
![]()
Τα λάχανα στρογγυλά είναι τι εννοείς πλακουτσωτο;
Εννοω την ρατσα jaroma.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Για να μην έχετε αυτό το νια νια αποτέλεσμα που δεν είναι και χάρμα οφθαλμών, παίξτε με κολοκυθάκια. Συμμαζεμενα πράματα.
μακρυά απο κουκυά
Και πάλι νόστιμοΖενίθεδρος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 22:40
Μην λεμε πάλι τα ίδια. Νοστιμο μπορει να ήταν, αλλά αυτό που έβγαλες φωτογραφία, μοιάζει σαν εμετός απο λαχανοντολμαδες.![]()
Εννοω την ρατσα jaroma.
Οχι. Εγώ θέλω λαχανοντολμαδες και ας βγαίνουν σαν να τους πάτησε τραχτερ.Μπαντάς έγραψε: 13 Μαρ 2021, 22:44 Για να μην έχετε αυτό το νια νια αποτέλεσμα που δεν είναι και χάρμα οφθαλμών, παίξτε με κολοκυθάκια. Συμμαζεμενα πράματα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 13 Μαρ 2021, 22:46Και πάλι νόστιμοΖενίθεδρος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 22:40
Μην λεμε πάλι τα ίδια. Νοστιμο μπορει να ήταν, αλλά αυτό που έβγαλες φωτογραφία, μοιάζει σαν εμετός απο λαχανοντολμαδες.![]()
Εννοω την ρατσα jaroma.
Οχι. Εγώ θέλω λαχανοντολμαδες και ας βγαίνουν σαν να τους πάτησε τραχτερ.Μπαντάς έγραψε: 13 Μαρ 2021, 22:44 Για να μην έχετε αυτό το νια νια αποτέλεσμα που δεν είναι και χάρμα οφθαλμών, παίξτε με κολοκυθάκια. Συμμαζεμενα πράματα.
μακρυά απο κουκυά
Ελάχιστα
Κι εγώ από περιέργεια τα πήρα
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Δοκίμασα να φτιάξω τηγανιά από μανιτάρια στον χυτοσίδηρο. Γαμάτα βγήκανε.
Ordem e Progresso.
Cavaliere έγραψε: 14 Μαρ 2021, 16:28 Δοκίμασα να φτιάξω τηγανιά από μανιτάρια στον χυτοσίδηρο. Γαμάτα βγήκανε.
επομενο βημα η αγορα καταλληλου μονοεστιακου αεριου για την σωστη εκμεταλλευση κ απογειωση των δυνατοτητων του τηγανιου χυτοσιδηρου
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καβαλιέρε, μαζί με το μονοεστιακό φτιάξε έναν ξυλόφουρνο και μια ψησταριά εκεί περα να ευχαριστηθείς φαί.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Κεμπάπ ρε πστη ;
Gherschaagk έγραψε: 14 Μαρ 2021, 16:33 Καβαλιέρε, μαζί με το μονοεστιακό φτιάξε έναν ξυλόφουρνο και μια ψησταριά εκεί περα να ευχαριστηθείς φαί.
Μπορείς να στείλεις, αν έχεις, κάτι ενημερωτικό, να κοζάρω;
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-