Όπου μ αρέσει το είδα.stergiosbik έγραψε: 11 Μαρ 2021, 14:19Γκαβη είσαι μωρέ;Που το είδες το κοκορέτσι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
stergiosbik
Naida έγραψε: 11 Μαρ 2021, 14:34Όπου μ αρέσει το είδα.
-
the comet the course the tail
χοντρέλαc
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
χοιρινός λαιμός με πράσα
Σήμερα μαγείρεψα κάτι πολύ κακό.
Είπα να δοκιμάσω σόγια αντί για κιμά με μακαρόνια και έχω επιστρέψει πριν 5 λεπτά από παράνομη βόλτα που έκανα για να φέρω στα ίσα του το στομάχι μου, μετά από τρεις πηρουνιές.
Ποτέ ξανά.
Είπα να δοκιμάσω σόγια αντί για κιμά με μακαρόνια και έχω επιστρέψει πριν 5 λεπτά από παράνομη βόλτα που έκανα για να φέρω στα ίσα του το στομάχι μου, μετά από τρεις πηρουνιές.
Ποτέ ξανά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Naida έγραψε: 06 Μαρ 2021, 16:19 Λαχανοντολμαδες. Δεν μου πέτυχαν στο τύλιγμα, ποτε δεν μου πετυχαίνουν, ποτε δεν θα μου πετύχουν. Δεν ξέρω ίσως φταίει που νευριαζω και βρίζω πολύ όταν τους φτιάχνω. Δεν με νοιάζει όμως το έχω αποδεχθεί.
Τους έκανα με χοιρινό κιμά και μπόλικο άνιθο. Ψιλεκοψα κα έξτρα λάχανο στο ζουμακι, έβαλα βούτυρο και το έκανα αυγολέμονο. Απο όψη δεν.. αλλά από γεύση
![]()
Στη θέση σου, δεν θα το εβγαζα φωτογραφία αυτό το πράγμα.
Φταίει ότι βάζεις στρογγυλο λάχανο. Θέλει πλακουτσο, που έχει λεπτό φύλλο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Γιατί να μη το βγάλω; νόστιμο ήταν. Άμα έψαχνα για γαμβρό θα έπαιρνα μια μερίδα από μαγαζί και θα την εβγαζα φώτοΖενίθεδρος έγραψε: 13 Μαρ 2021, 22:09Naida έγραψε: 06 Μαρ 2021, 16:19 Λαχανοντολμαδες. Δεν μου πέτυχαν στο τύλιγμα, ποτε δεν μου πετυχαίνουν, ποτε δεν θα μου πετύχουν. Δεν ξέρω ίσως φταίει που νευριαζω και βρίζω πολύ όταν τους φτιάχνω. Δεν με νοιάζει όμως το έχω αποδεχθεί.
Τους έκανα με χοιρινό κιμά και μπόλικο άνιθο. Ψιλεκοψα κα έξτρα λάχανο στο ζουμακι, έβαλα βούτυρο και το έκανα αυγολέμονο. Απο όψη δεν.. αλλά από γεύση
![]()
![]()
Στη θέση σου, δεν θα το εβγαζα φωτογραφία αυτό το πράγμα.
Φταίει ότι βάζεις στρογγυλο λάχανο. Θέλει πλακουτσο, που έχει λεπτό φύλλο.
Τα λάχανα στρογγυλά είναι τι εννοείς πλακουτσωτο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2021, 22:04 Σήμερα μαγείρεψα κάτι πολύ κακό.
Ποτέ ξανά.![]()
Αυτά παθαίνει όποιος μπλέκει με σόγια. Αν δεν μαγειρευτεί σωστά, επίμονο βαρυστομαχιασμα.
μακρυά απο κουκυά
Με το που τα είδα νόμισα ότι ήταν ολικής άλεσης.
Πως είναι τα ζυμαρικά με χαρούπι; Ρωτάω γιατί βλέπω κάτι αντίστοιχα προϊόντα και ψαρώνω. Γλυκίζουν;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι είναι σαν τα κουρκουμπινια, τουλουμπιτσες πως τα λένε
μακρυά απο κουκυά
Ρε συ, εγώ δεν έχω στομάχι, έχω μύλο. Αλέθει τα πάντα όλα, ανεξαρτήτως ώρας.Μπαντάς έγραψε: 13 Μαρ 2021, 22:13ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2021, 22:04 Σήμερα μαγείρεψα κάτι πολύ κακό.
Ποτέ ξανά.![]()
Αυτά παθαίνει όποιος μπλέκει με σόγια. Αν δεν μαγειρευτεί σωστά, επίμονο βαρυστομαχιασμα.
Η γεύση και η μυρωδιά με χάλασαν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ααα, έτσι πες. Να το προσέξεις το στομαχακι αν έχεις ευαισθησία.
μακρυά απο κουκυά
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2021, 22:17Ρε συ, εγώ δεν έχω στομάχι, έχω μύλο. Αλέθει τα πάντα όλα, ανεξαρτήτως ώρας.Μπαντάς έγραψε: 13 Μαρ 2021, 22:13ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μαρ 2021, 22:04 Σήμερα μαγείρεψα κάτι πολύ κακό.
Ποτέ ξανά.![]()
Αυτά παθαίνει όποιος μπλέκει με σόγια. Αν δεν μαγειρευτεί σωστά, επίμονο βαρυστομαχιασμα.![]()
Η γεύση και η μυρωδιά με χάλασαν.
Δε με λες; Μην είσαι σε...;
μακρυά απο κουκυά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-