!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ηρακλης η ζωντανη ιστορια της πολης.

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Ηρακλης η ζωντανη ιστορια της πολης.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Drexler έγραψε: 05 Αύγ 2018, 12:26
Beria έγραψε: 04 Αύγ 2018, 19:51

Ούτε εγώ είμαι Σμυρνιός και δεν είχα σχέση με Ν. Σμύρνη μέχρι μια ηλικία
Τοτε πως εγινες πανιωνιος?
Το πατρικό μου ήταν στην Π. Κοκκινιά και μεγάλωσα ανάμεσα σε Σμυρνιούς και έζησα στην Καλλιθέα, που έχει περισσότερους Πανιωνίους από τη Νέα Σμύρνη :)

Πήγα Γυμνάσιο πάντως στη Νέα Σμύρνη, αλλά ήμουν ήδη έτοιμος:
Πανιώνιος κι ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler »

Τοσους πολλους εχει στη Καλλιθεα?

Ξερω αυτο το συνθημα για Ρηγα και Πανιωνιο και μου κανει εντυπωση γιατι οι παλιοι πανθηρες ηταν ναζι κυριως με κελτικους κτλ.Εκτος αν ηταν πιο παλια Ρηγαδες.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Drexler έγραψε: 05 Αύγ 2018, 12:55 Τοσους πολλους εχει στη Καλλιθεα?

Ξερω αυτο το συνθημα για Ρηγα και Πανιωνιο και μου κανει εντυπωση γιατι οι παλιοι πανθηρες ηταν ναζι κυριως με κελτικους κτλ.Εκτος αν ηταν πιο παλια Ρηγαδες.
Πρώτον οι Πάνθηρες ιδρύθηκαν το 83 όταν πλέον δεν υπήρχε ουσιαστικά ο Ρήγας. Μιλάμε για άλλη γενιά.

Δεύτερον οι Κέλτες ήταν 3. Ο Ταρζάν και οι δύο δορυφόροι του, όταν ήταν χωμένοι στις ουσίες. Ευτυχώς ξεκόλλησαν και από τις ουσίες και τα ναζιστιλικια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Drexler

Α ενταξει τωρα βγαζει νοημα.

Για να βγαινουν πανια συνδεσμων με εθνικιστικα συμβολα(π.φαληρο,κουκακι κτλ) σημαινει οτι δεν ηταν μονο 3.Εγω ο ιδιος θυμαμαι παλια σε αγωνα Πανιωνιος-Ολυμπιακος στη Ν.Σμυρνη κερκιδοπανι των πανθηρων με τον γερμανικο σταυρο.Προφανως δεν ηταν ολοι αλλα η πλειοψηφια η τουλαχιστον ο σκληρος πυρηνας ηταν.Και η εφημεριδα της ΧΑ τους επαινουσε ως τους πιο εθνικιστες οπαδους στην αθηνα.

Οι παλιοι Ρηγαδες τι απεγιναν?πηγαν στον ΣΦΟΠ?
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Χαλάμε το νήμα του Ηρακλή και δεν έχει και νόημα να προσπαθείς να με πείσεις για αυτά που δεν ξέρεις
Άβαταρ μέλους
Drexler

Τι να σε πεισω,οι φωτο μιλανε απο μονες τους.Πληθωρα εθνικιστικων πανο απο τα ''3 ατομα''

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

http://bluearena.gr/blog/2018/08/06/i-g ... on-soroyr/
Ξεπερναει καθε οριο γελοιοτητας αυτο που γινεται.Δηλαδη ο ερασιτεχνης επρεπε να βρει ενα παραθυρακι στον νομο για να αναγκασει το κρατος να κανει σοβαρο ελεγχο στον Αιγυπτιο.
Μη μου μιλατε λοιπον για διαιτησιες και για μειωσεις ομαδων.Οταν το συστημα δινει την δυνατοτητα σε εναν πεθαμενο,ζητιανο η λαμογιο να γινει σε ενα βραδυ μεγαλομετοχος σε μια ΠΑΕ καθως και την ασυλια να φεσωνει το κρατος ολα τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες.Αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα του Ελληνικου Ποδοσφαιρου και εαν δεν το καταλαβατε απλα γυριστε πλευρο και συνεχιστε τον υπνο σας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo

Οργασμος μεταγραφων σημερα και αυριο στον Ηρακλη.6 παικτες κλεισαμε σημερα και θα κλεισουμε αλλους 5-6 αυριο.Τα ονοματα αυτων.
1)Εμμάνουελ Περόνε
2)Γεώργιος Κούσας
3)Κώστας Μενδρινός
4)Δημήτριος Στάμου
5)Νίκος Καλτσάς
6)Δημήτριος Κουτρομάνος
Ελπιζω να ειναι αξιοπιστος ο Φαραω διοτι αλλιως εχουμε κανει μαλακια που ανοιχτηκαμε τοσο. :P
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

εμπρος για νεα φεσια η γρια :P
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

zteo έγραψε: 07 Αύγ 2018, 22:24 Οργασμος μεταγραφων σημερα και αυριο στον Ηρακλη.6 παικτες κλεισαμε σημερα και θα κλεισουμε αλλους 5-6 αυριο.Τα ονοματα αυτων.
1)Εμμάνουελ Περόνε
2)Γεώργιος Κούσας
3)Κώστας Μενδρινός
4)Δημήτριος Στάμου
5)Νίκος Καλτσάς
6)Δημήτριος Κουτρομάνος
Ελπιζω να ειναι αξιοπιστος ο Φαραω διοτι αλλιως εχουμε κανει μαλακια που ανοιχτηκαμε τοσο. :P
Ξέρετε τι θα κάνετε πάλι Αλλαγή ονόματος και είστε κομπλε Αλήθεια πως λέγεται τώρα ο τραβεστί Ηρακλης;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
zteo

hades έγραψε: 07 Αύγ 2018, 22:45
zteo έγραψε: 07 Αύγ 2018, 22:24 Οργασμος μεταγραφων σημερα και αυριο στον Ηρακλη.6 παικτες κλεισαμε σημερα και θα κλεισουμε αλλους 5-6 αυριο.Τα ονοματα αυτων.
1)Εμμάνουελ Περόνε
2)Γεώργιος Κούσας
3)Κώστας Μενδρινός
4)Δημήτριος Στάμου
5)Νίκος Καλτσάς
6)Δημήτριος Κουτρομάνος
Ξέρετε τι θα κάνετε πάλι Αλλαγή ονόματος και είστε κομπλε Αλήθεια πως λέγεται τώρα ο τραβεστί Ηρακλης;
Δεν νομιζω οτι μας παιρνει για αλλες τετοιες καταστασεις.Ας μην προτρεχουμε μπορει ο Αιγυπτιος να φανει αξιοπιστος και να καλυψει το ανοιγμα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

1)Εμμάνουελ Περόνε
2)Γεώργιος Κούσας
3)Κώστας Μενδρινός
4)Δημήτριος Στάμου
5)Νίκος Καλτσάς
6)Δημήτριος Κουτρομάνος
Περόνε-Καλτσάς θα σου βάλουν 15 γκόλ σίγουρα οι 2 τους.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ολοι αυτοι μαζι πολυ αργοι παικτες

δυσκολη η κατηγορια για τον ηρακλη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

1)Εμμάνουελ Περόνε
2)Γεώργιος Κούσας
3)Κώστας Μενδρινός
4)Δημήτριος Στάμου
5)Νίκος Καλτσάς
6)Δημήτριος Κουτρομάνος
ναι μονο προσοχη μη πασαλειφτείτε απ'τους οργασμους.
Το νου σου,ειστε και πολλοι.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
zteo

Να ενημερωσω οτι προχθες ειχαμε το δευτερο κυμα μεταγραφων στον Ηρακλη.
1.Νικολαος Ζιαμπαρης
2.Χρηστος Κουκουλης
3.Δημητρης Χασομερης
4.Φωτης Γεωργιου
5.Γιαννη Πασας
Περιμενουμε το τελευταιο τσουναμι μεταγραφων την αλλη εβδομαδα με 4-5 νεες προσθηκες.
Θετικα κλεινει μαλλον και το ζητημα του Αιγυπτιου.Οι μεχρι τωρα ελεχοι που του εχουν γινει(απο τον ερασιτεχνη Ηρακλη και απο το κρατος) δειχνουν οτι ειναι σοβαρος επιχειρηματιας με αρκετα καλη οικονομικη επιφανεια.Ερχεται στις 12 Αυγουστου προκειμενου μεχρι τις 15 να εχει παρει τον Ηρακλη.
Το μονο προβλημα που υπαρχει ειναι οτι ειναι επιχειρηματιας χωρας εκτος ΕΕ γιαυτο και οι μες θα περασουν στα χερια της γυναικας του λογω ελληνικης καταγωγης Σαρα Ομαρ Σορουρ.
Σας βαζω μια φωτογραφια απο τον μελλοντικο μεγαλομετοχο της ΠΑΕ Ηρακλης Καριμ Σορουρ με την γυναικα του Σαρα.
Εικόνα
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”