Το πατρικό μου ήταν στην Π. Κοκκινιά και μεγάλωσα ανάμεσα σε Σμυρνιούς και έζησα στην Καλλιθέα, που έχει περισσότερους Πανιωνίους από τη Νέα Σμύρνη
Πήγα Γυμνάσιο πάντως στη Νέα Σμύρνη, αλλά ήμουν ήδη έτοιμος:
Πανιώνιος κι ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος
Το πατρικό μου ήταν στην Π. Κοκκινιά και μεγάλωσα ανάμεσα σε Σμυρνιούς και έζησα στην Καλλιθέα, που έχει περισσότερους Πανιωνίους από τη Νέα Σμύρνη
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πρώτον οι Πάνθηρες ιδρύθηκαν το 83 όταν πλέον δεν υπήρχε ουσιαστικά ο Ρήγας. Μιλάμε για άλλη γενιά.Drexler έγραψε: 05 Αύγ 2018, 12:55 Τοσους πολλους εχει στη Καλλιθεα?
Ξερω αυτο το συνθημα για Ρηγα και Πανιωνιο και μου κανει εντυπωση γιατι οι παλιοι πανθηρες ηταν ναζι κυριως με κελτικους κτλ.Εκτος αν ηταν πιο παλια Ρηγαδες.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ξέρετε τι θα κάνετε πάλι Αλλαγή ονόματος και είστε κομπλε Αλήθεια πως λέγεται τώρα ο τραβεστί Ηρακλης;zteo έγραψε: 07 Αύγ 2018, 22:24 Οργασμος μεταγραφων σημερα και αυριο στον Ηρακλη.6 παικτες κλεισαμε σημερα και θα κλεισουμε αλλους 5-6 αυριο.Τα ονοματα αυτων.
1)Εμμάνουελ Περόνε
2)Γεώργιος Κούσας
3)Κώστας Μενδρινός
4)Δημήτριος Στάμου
5)Νίκος Καλτσάς
6)Δημήτριος Κουτρομάνος
Ελπιζω να ειναι αξιοπιστος ο Φαραω διοτι αλλιως εχουμε κανει μαλακια που ανοιχτηκαμε τοσο.![]()
Δεν νομιζω οτι μας παιρνει για αλλες τετοιες καταστασεις.Ας μην προτρεχουμε μπορει ο Αιγυπτιος να φανει αξιοπιστος και να καλυψει το ανοιγμα.hades έγραψε: 07 Αύγ 2018, 22:45Ξέρετε τι θα κάνετε πάλι Αλλαγή ονόματος και είστε κομπλε Αλήθεια πως λέγεται τώρα ο τραβεστί Ηρακλης;zteo έγραψε: 07 Αύγ 2018, 22:24 Οργασμος μεταγραφων σημερα και αυριο στον Ηρακλη.6 παικτες κλεισαμε σημερα και θα κλεισουμε αλλους 5-6 αυριο.Τα ονοματα αυτων.
1)Εμμάνουελ Περόνε
2)Γεώργιος Κούσας
3)Κώστας Μενδρινός
4)Δημήτριος Στάμου
5)Νίκος Καλτσάς
6)Δημήτριος Κουτρομάνος
Ελπιζω να ειναι αξιοπιστος ο Φαραω διοτι αλλιως εχουμε κανει μαλακια που ανοιχτηκαμε τοσο.![]()
Περόνε-Καλτσάς θα σου βάλουν 15 γκόλ σίγουρα οι 2 τους.zteo έγραψε: 07 Αύγ 2018, 22:24 Οργασμος μεταγραφων σημερα και αυριο στον Ηρακλη.6 παικτες κλεισαμε σημερα και θα κλεισουμε αλλους 5-6 αυριο.Τα ονοματα αυτων.
1)Εμμάνουελ Περόνε
2)Γεώργιος Κούσας
3)Κώστας Μενδρινός
4)Δημήτριος Στάμου
5)Νίκος Καλτσάς
6)Δημήτριος Κουτρομάνος
ναι μονο προσοχη μη πασαλειφτείτε απ'τους οργασμους.zteo έγραψε: 07 Αύγ 2018, 22:24 Οργασμος μεταγραφων σημερα και αυριο στον Ηρακλη.6 παικτες κλεισαμε σημερα και θα κλεισουμε αλλους 5-6 αυριο.Τα ονοματα αυτων.
1)Εμμάνουελ Περόνε
2)Γεώργιος Κούσας
3)Κώστας Μενδρινός
4)Δημήτριος Στάμου
5)Νίκος Καλτσάς
6)Δημήτριος Κουτρομάνος