Cecily Anne έγραψε: 17 Μαρ 2019, 14:56
Μλκια. Γυρνά πισω και δήλωσε μετανιωμένος.
Εσύ πάντως γύρισες χειρότερη, αν κρίνω από την υπογραφή σου. Τι νομίζεις ότι κάνεις με αυτή τη μλκία; Ξέρεις μπορώ να βάλω κι εγώ υπογραφή και να σε ξανακάνω ηφαίστειο. Και η πλάκα είναι ότι είπα στον Spiros252 να φύγω εγώ στη θέση σου για να γυρίσεις. Και είπα μάλιστα και καλά λόγια ότι έχω καλές αναμνήσεις από παλιά που ήσουν πρόσχαρη και κακώς σε πίεσα τόσο.
Δηλαδή θα πρέπει να απολογούμαι για το επάγγελμά μου, επειδή η κάθε Cecily έχει πρόβλημα; Βάλε με στην ignore list, αν δεν το αντέχεις.
Υπάρχει και κανονισμός για τις υπογραφές για «υβριστικά, προσβλητικά και απαξιωτικά σχόλια» και τον παραβιάζεις.
Το ανοιγμα των φακελων της Κυπρου του phorum.com.gr
mec έγραψε: 18 Μαρ 2019, 00:32
Και η πλάκα είναι ότι είπα στον Spiros252 να φύγω εγώ στη θέση σου για να γυρίσεις. Και είπα μάλιστα και καλά λόγια ότι έχω καλές αναμνήσεις από παλιά που ήσουν πρόσχαρη και κακώς σε πίεσα τόσο.
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
talaipwros έγραψε: 25 Φεβ 2019, 16:54
οταν καποιος αορατος γινεται quote πως θα γινει να μην τον βλεπουμε;
Η παράθεση λαμβάνεται από την πλατφόρμα ως κείμενο (και όχι ως παρένθετο ποστ) οπότε είναι δύσκολο να εφαρμοστεί απόκρυψη μέρους του κειμένου.
Επίσης θα κατέστρεφε όλην την ροή της συζήτησης και αν είσαι τόσο νευρωτικός που δεν αντέχεις να διαβάζεις πράγματα που σε ενοχλούν, τι στον πούτσο κάνεις σε ένα δημόσιο φόρουμ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
talaipwros έγραψε: 25 Φεβ 2019, 16:54
οταν καποιος αορατος γινεται quote πως θα γινει να μην τον βλεπουμε;
Η παράθεση λαμβάνεται από την πλατφόρμα ως κείμενο (και όχι ως παρένθετο ποστ) οπότε είναι δύσκολο να εφαρμοστεί απόκρυψη μέρους του κειμένου.
Επίσης θα κατέστρεφε όλην την ροή της συζήτησης και αν είσαι τόσο νευρωτικός που δεν αντέχεις να διαβάζεις πράγματα που σε ενοχλούν, τι στον πούτσο κάνεις σε ένα δημόσιο φόρουμ;
Τα αποφεύγω ακόμα και αν είναι σε παράθεση. Δεν αξίζει να ασχολούμαι.
stavmanr έγραψε: 17 Μαρ 2019, 21:51
Αποφεύγω εκφράσεις όπως "το καλύτερο". Όσο φιλοξενεί απόψεις, μου κάνει.
Ναι αλλά δεν είναι "το καλύτερο", έλεος γαμάτο είπαμε και ανοιχτόμυαλο, τι είμαστε τίποτα νεοναζί; άσε τους άλλους να είναι καλύτεροι, εμείς είμαστε γαμάτοι.
Από εδώ και στο εξής, ας υποθέτει όλη η ανθρωπότητα πως όταν κάνουμε αρνητική ή θετική κριτική σε κάτι, δεν έχουμε ποτέ στον νου μας το απόλυτο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
mec έγραψε: 18 Μαρ 2019, 00:32Δηλαδή θα πρέπει να απολογούμαι για το επάγγελμά μου, επειδή η κάθε Cecily έχει πρόβλημα;
ουτε να απολογεισαι για το επαγγελμα σου πρεπει
ουτε ομως και αυτο που κανεις συστηματικα, δλδ να γραφεις προσβολες επι προσωπικου αν καποιος γραψει κατι για το επαγγελμα σου και οχι για σενα προσωπικα
στην τελικη αν δεν μπορεις να ανεχτεις κακες γνωμες για την δουλεια σου κακως εισαι σε δημοσιο φορουμ οπου ο καθενας γραφει την αποψη του
ειδικα για μια περιπτωση που ελαχιστοι ξεκινησαν να κανουν κρισεις για το ατομο σου πριν αρχισεις τις προσβολες επι προσωπικου
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
alekhine έγραψε: 18 Μαρ 2019, 10:22
ουτε ομως και αυτο που κανεις συστηματικα, δλδ να γραφεις προσβολες επι προσωπικου αν καποιος γραψει κατι για το επαγγελμα σου και οχι για σενα προσωπικα
Κάποιος μπορεί να προσβληθεί όχι μόνο όταν θίγεται προσωπικά, αλλά και όταν τσουβαλιάζεται μία ομάδα στην οποία ανήκει. Αν πχ πεις μπροστά σε ένα γιατρό «οι γιατροί παίρνετε φακελάκια» έχει δικαίωμα να αισθανθεί προσβεβλημένος. Πρέπει να πεις «πολλοί γιατροί παίρνουν φακελάκια». Καταλαβαίνεις τη διαφορά. Στο επίμαχο νήμα έγινε τσουβάλιασμα, για αυτό κι αντέδρασα. Αλλά είναι κακή ιδέα να το συνεχίσουμε εδώ, τώρα που κλειδώθηκε.
Κάποιος μπορεί να προσβληθεί όχι μόνο όταν θίγεται προσωπικά, αλλά και όταν τσουβαλιάζεται μία ομάδα στην οποία ανήκει. Αν πχ πεις μπροστά σε ένα γιατρό «οι γιατροί παίρνετε φακελάκια» έχει δικαίωμα να αισθανθεί προσβεβλημένος. Πρέπει να πεις «πολλοί γιατροί παίρνουν φακελάκια». Καταλαβαίνεις τη διαφορά. Στο επίμαχο νήμα έγινε τσουβάλιασμα, για αυτό κι αντέδρασα. Αλλά είναι κακή ιδέα να το συνεχίσουμε εδώ, τώρα που κλειδώθηκε.
'Γω πάντως συνεχίζω να έχω μόνο έναν στο ignore, κι αυτό όχι επειδή μ' ενοχλούν τα κείμενά του ή ότι δεν συμφωνώ μαζί τους, αλλά για άλλον λόγο.
Και είναι και η πρώτη φορά που έχω βάλει σε ignore χρήστη. Ποτέ άλλοτε, σε κανέναν forum, ούτε στο παλιό phorum (φυσικά).
Α, είχα κι εκείνον τον παπάρα το Αίολο, αλλά μας άφησε χρόνους (η περσόνα) οπότε δεν έχει νόημα πια.
'Γω πάντως συνεχίζω να έχω μόνο έναν στο ignore, κι αυτό όχι επειδή μ' ενοχλούν τα κείμενά του ή ότι δεν συμφωνώ μαζί τους, αλλά για άλλον λόγο.
Ποιόνα ρε, ονόματα, εγώ τον δικό μου ένα τον έβαλα γιατί είναι σπασαρχιδικά επαναλαμβανόμενος, θα μου πεις και ο ΑΙΝΕΙΑΝ είναι αλλά ... 1% τον σώζει, όπως το νήμα με τις υποκλοπές της συζύγου
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ποιόνα ρε, ονόματα, εγώ τον δικό μου ένα τον έβαλα γιατί είναι σπασαρχιδικά επαναλαμβανόμενος, θα μου πεις και ο ΑΙΝΕΙΑΝ είναι αλλά ... 1% τον σώζει, όπως το νήμα με τις υποκλοπές της συζύγου
Ε, όχι ρε συ, μην θίγουμε και υπολήψεις να 'ουμ...
Εμένα έβαλε.
Δεν θα μπορούσα παρά να είμαι τέτοιος που λέει απέναντι στη Νεοναζιστική Χρυσή Αυγή. Αυτό τον ενοχλεί.
shrike έγραψε: 18 Μαρ 2019, 11:30
Εμένα έβαλε.
Δεν θα μπορούσα παρά να είμαι τέτοιος που λέει απέναντι στη Νεοναζιστική Χρυσή Αυγή. Αυτό τον ενοχλεί.
που έχει Νεοναζί στην ηγεσία της όπως είπε και ο Συναδινός (video follows)