Τι θα τον κάνατε;Juno έγραψε: 26 Ιαν 2019, 23:12Δεν έτυχε, πέτυχε. Μετά από σφαγές αμάχων και στα δύο σόγια, από τους κατσαπλιάδες και να έβγαινε Κατά λάθος κανένας αριστερός, δεν θα πήγαινε μακριά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επικίνδυνες αποστολές
Re: Επικίνδυνες αποστολές
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι θες να πεις; ότι δεν θα πάει η νάϊ με μεγάλη χαρά να γνωρίσει την μέλλουσα πεθερά της για τον πλουφ;enaon έγραψε: 26 Ιαν 2019, 22:48 συς πρέπει να τα πάρεις και να μην σκάσει ο τόπος. Να ζήσουμε να σε θυμόμαστε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ποια πεθερά; Ποιος γάμος; Καλά σκάσαμε στο δευτερόλεπτο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δηλαδή ήθελες να είμαι καμία χοντρομπαλού για να μην μπορείτε να με σηκώσετε; Τι σχέδιο είχες στο μυαλό σου;
Δεν ξέρω, δεν έγινε ποτέ. Απλά αιωρείται ως απειλή. Κακώς κατά τη γνώμη μου, γιατί όταν μαθαίνεις τα πάντα με λεπτομέρειες, δεν υπάρχει περίπτωση να εξωκείλεις.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Μπράβο ρε.
.
.
Μπορεί να είναι καλή πεθερά. Και αυτές οι αριστερές δεν σε πρήζουν αν περνάει η όχι, καλά ο γιος τους.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Βοήθησε με λίγο με το 3Ε.enaon έγραψε: 26 Ιαν 2019, 23:25οκ αλλάζω το πλάνο λίγο, πέφτουν τυχαία τα κλειδιά με το 3Ε. Τα πιάνω με σταθερή και σίγουρη κίνηση, σε κοιτάω και σου λέω μην ανησυχείς, δεν θα προλάβουν. Θέλεις να έρθεις μαζί μου, έχουμε κρεμάλες απόψε.
Το 3 είναι τόσο 3 όσο το δικό μου.
.
.
???
το δελφικό έψιλον βρε, αυτό που αντέγραψε ο κοκακόλα ελλάδος 
Όχι ρε δεν έχω θέμα με τις πεθερές. Τι μου φταίνε οι γυναίκες αν ο γιος τους είναι ζαβός;Juno έγραψε: 26 Ιαν 2019, 23:26![]()
![]()
![]()
Μπορεί να είναι καλή πεθερά. Και αυτές οι αριστερές δεν σε πρήζουν αν περνάει η όχι, καλά ο γιος τους.
Η όλη ιδέα είναι τρομακτική.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έχω σκεφτεί και κάτι για την aLiCat αλλά κι αυτή ευκολάκι είναι, οποιονδήποτε μπορούμε να στείλουμε μεταμφιεσμένο σε γάτα.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 307 Προβολές
-