enaon έγραψε: 26 Ιαν 2019, 22:48
συς πρέπει να τα πάρεις και να μην σκάσει ο τόπος. Να ζήσουμε να σε θυμόμαστε.
Α ναι θα σκασουν άμα τα πάρει;
Μπζιτ sys3xako έλα αγόρι μου να τα πάρεις. Σ' αφήνω και τα κλειδιά στη πορτα.
βρέ παιδί μου, ο ανσκ που λέμε, ο αντικειμενικός σκοπός είναι ο εξής:
Να πάρουμε δείγμα απο το δνα και να το πάμε στο εργαστήριο, πριν περάσουν 14 ώρες ή αγχωθείς. Εδώ ο άλλος ήρθε και έκανε πλιάτσικο, αν δεν διακτινιστεί μέχρι το εργαστήριο θα τα πάρεις στο κρανίο οταν μπεις μέσα, μπούμ.
enaon έγραψε: 26 Ιαν 2019, 22:53
παιδιά ο ήθαν δεν χρειάζεται να είναι ένας απο εμάς, ο άγις πχ ή ο πλούφ κλπ. Για την τζούνο θα ντυνόταν σαν τον ρεντφορντ, ενα διακριτικό μονόγραμα της ΝΔ, καθηγητής πολιτικού δικαίου ίσως, δεξιός σίγουρα κλπ.
Γιατί να μην είστε; Εμείς τι θα ψήσουμε για μπριτζολάκια;
enaon έγραψε: 26 Ιαν 2019, 22:36
η juno μου αρέσει για παράδειγμα, την περιμένεις κάπου και τυχαία σου πέφτουν τα κλειδιά με το μπρελοκάκι με τον εθνάρχη. Είσαι συντετριμμένος που σκονίστηκε, σήμερα δεν θα κάνεις τίποτα, είναι μέρα που θα τιμήσεις την δεξια. Της ζητάς να σε συνοδεύσει.
Ποιον εθνάρχη; Το κουφό εθνάρχη που προκάλεσε την κώφωσή του για να μην πολεμήσει το '40 και το '74 έψηνε αρνιά για να γιορτάσει τη Δημοκρατία ενώ τα μεμέτια από το 3% του νησιού πήγαιναν στο 30%;
Πάει ο γαλαξίας.
Γιατί δεν στήνεις Ειδικό Δικαστήριο για τους 153 συν τον Καμμένο;
Μετά και να με βρίσεις και να με χτυπήσεις, εγώ δεν θα το καταλάβω από τη χαρά μου.
παιδιά ο ήθαν δεν χρειάζεται να είναι ένας απο εμάς, ο άγις πχ ή ο πλούφ κλπ. Για την τζούνο θα ντυνόταν σαν τον ρεντφορντ, ενα διακριτικό μονόγραμα της ΝΔ, καθηγητής πολιτικού δικαίου ίσως, δεξιός σίγουρα κλπ.
Γιατί να μην είστε; Εμείς τι θα ψήσουμε για μπριτζολάκια;
Χαοτικός έγραψε: 26 Ιαν 2019, 23:03
Ρε συ, Γιατί να σώσουμε τον κόσμο και δεν τον αφήνουμε να πάει να γμθεί;
ναι το σκέφτηκα και εγώ, για το γαμώτο ρε, γιατί αν είναι να το κάνουμε εμείς, όχι μία γυναίκα. Οπότε να την σώσουμε και μετά κάνουμε μπούμ σε ανύποπτο χρόνο.
Τι λύσσα αυτή με τη ΝΔ; Ειδικά τώρα που ο Κούλης είπε πώς δεν θεωρεί προδότες αυτούς που υπερψήφισαν την προδοσία.
Μετά από αυτό, όποιος θέλει να κάνει δεξιό κομμα, να η ευκαιρία!
Είμαι δεξιά, όλοι στο σόι είμαστε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν κρίνω τους δεξιούς.
Τι λύσσα αυτή με τη ΝΔ; Ειδικά τώρα που ο Κούλης είπε πώς δεν θεωρεί προδότες αυτούς που υπερψήφισαν την προδοσία.
Μετά από αυτό, όποιος θέλει να κάνει δεξιό κομμα, να η ευκαιρία!
Είμαι δεξιά, όλοι στο σόι είμαστε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν κρίνω τους δεξιούς.