Nαι, αλλα εσυ ασχοληθηκες μια βδομαδα μετα, που εχει κανει τον κυκλο του το νημα. Επρεπε να βρεθει καποιος αρκετα σχολαστικος να τον ρουμπωσει απο την πρωτη σελιδα. Ειναι ελαχιστοι.hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2025, 15:34Έλα ρε, είναι εμφανής η επεξεργασία. Η σφραγίδα έχει ακριβώς ίδιο αποτύπωμα μελάνης, που είναι αδύνατον να συμβεί, και η ημερομηνία είναι 3-9, που δεν υπάρχει πουθενά. Παντού είναι 03-09 γιατί έτσι δουλεύουν οι σφραγίδες· είναι διψήφια νούμερα.Bazoomba έγραψε: 23 Μαρ 2025, 00:16 Σε ρουμπωσεο τζορτζ πριν καν φτάσουμε στην 2η σελίδα.
Απίστευτη η
ατυχία σου. Έπεσες πάνω στον μοναδικό τύπο που μπορούσε να το κάνει σε αυτό το νήμα πριν καν κάνει τον κύκλο του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
U.S. Embassy in Bulgaria(Sofia) 1/9/89-3/9/89.The painting hoax.
Re: U.S. Embassy in Bulgaria(Sofia) 1/9/89-3/9/89.The painting hoax.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- hellegennes
Α, πέρασε μια εβδομάδα; Δεν είδα πότε άνοιξε το νήμα. Ε, κάντε με ένα tag, θα σας το είχα λύσει στο δευτερόλεπτο. Έχω ασχοληθεί εκτεταμένα με το φωτομοντάζ και αναγνωρίζω αμέσως επεξεργασμένες εικόνες. Έχω κάνει και μερικές δουλειές πάνω σ' αυτόν τον τομέα στο παρελθόν.Bazoomba έγραψε: 29 Μαρ 2025, 15:37Nαι, αλλα εσυ ασχοληθηκες μια βδομαδα μετα, που εχει κανει τον κυκλο του το νημα. Επρεπε να βρεθει καποιος αρκετα σχολαστικος να τον ρουμπωσει απο την πρωτη σελιδα. Ειναι ελαχιστοι.hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2025, 15:34Έλα ρε, είναι εμφανής η επεξεργασία. Η σφραγίδα έχει ακριβώς ίδιο αποτύπωμα μελάνης, που είναι αδύνατον να συμβεί, και η ημερομηνία είναι 3-9, που δεν υπάρχει πουθενά. Παντού είναι 03-09 γιατί έτσι δουλεύουν οι σφραγίδες· είναι διψήφια νούμερα.Bazoomba έγραψε: 23 Μαρ 2025, 00:16 Σε ρουμπωσεο τζορτζ πριν καν φτάσουμε στην 2η σελίδα.
Απίστευτη η
ατυχία σου. Έπεσες πάνω στον μοναδικό τύπο που μπορούσε να το κάνει σε αυτό το νήμα πριν καν κάνει τον κύκλο του.![]()
Ας πούμε ο Γιώργος σωστά στάθηκε στην μελάνη αλλά δεν παρατήρησε τα οφθαλμοφανή. Όπως το ότι το αποτύπωμα της σφραγίδας είναι τελείως ίδιο, πράγμα εντελώς αδύνατον (σύγκρινε τις δυο γνήσιες σφραγίδες στην πάνω εικόνα και την κάλπικη με το πρωτότυπό της, όπου έχω σημειώσει κυκλάκια). Όμως συγχαρητήρια στον Γιώργο που ξετρύπωσε την αρχική φωτογραφία.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ηoaxhellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2025, 15:34
Έλα ρε, είναι εμφανής η επεξεργασία. Η σφραγίδα έχει ακριβώς ίδιο αποτύπωμα μελάνης, που είναι αδύνατον να συμβεί, και η ημερομηνία είναι 3-9, που δεν υπάρχει πουθενά. Παντού είναι 03-09 γιατί έτσι δουλεύουν οι σφραγίδες· είναι διψήφια νούμερα.
Fake News

Δεν μου κανει καμια εντυπωση ακομη και να σε πληρωσε καποιος επειδη του το παιξες ειδικοςΈχω ασχοληθεί εκτεταμένα με το φωτομοντάζ και αναγνωρίζω αμέσως επεξεργασμένες εικόνες. Έχω κάνει και μερικές δουλειές πάνω σ' αυτόν τον τομέα στο παρελθόν
Εχω δει χιλιαδες περιπτωσεις ψευτοειδικων που πουλανε ψευτουπηρεσιες
- SeaHawk
Μην βιαζεσαι ρε εχει ψωμι ακομη το νημαBazoomba έγραψε: 29 Μαρ 2025, 15:37
Nαι, αλλα εσυ ασχοληθηκες μια βδομαδα μετα, που εχει κανει τον κυκλο του το νημα.
Με εχεις δει ποτε να καταθετω ευκολα τα οπλα;
Ηδη αρχισαν τα fake news απο ειδικους που ξερουν οτι οι σφραγιδες γραφουν 03 και οχι 3
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 29 Μαρ 2025, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είναι παράνομη η πλαστογραφία;Κοινός εγκληματίας ο τύπος.
- SeaHawk
Vardos
Πλαστογραφια ποιου πραγματος;
Πλαστογραφια ποιου πραγματος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 29 Μαρ 2025, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η μόνη διέξοδος.SeaHawk έγραψε: 29 Μαρ 2025, 16:23 Μην βιαζεσαι ρε εχει ψωμι ακομη το νημα
Με εχεις δει ποτε να καταθετω ευκολα τα οπλα;
για βρες απο που εχει παρει το κομματάκι που έχει κρύψει το 2, αλλα μην κλεψεις, μην διαβάσεις ολο το νήμα.hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2025, 15:45 Α, πέρασε μια εβδομάδα; Δεν είδα πότε άνοιξε το νήμα. Ε, κάντε με ένα tag, θα σας το είχα λύσει στο δευτερόλεπτο. Έχω ασχοληθεί εκτεταμένα με το φωτομοντάζ και αναγνωρίζω αμέσως επεξεργασμένες εικόνες. Έχω κάνει και μερικές δουλειές πάνω σ' αυτόν τον τομέα στο παρελθόν.
- hellegennes
Της φωτογραφίας που έκλεψες. Απαγορεύεται η επεξεργασία χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη, πόσο μάλλον η δημοσίευση και δη αλλοιωμένης της φωτογραφίας.
Αν θέλει να κινηθεί νομικά απέναντί σου την έχεις γαμήσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- SeaHawk
Πλαστογραφια φωτογραφιας.Μαλιστα
Εισαι ειδικος και σε αυτο;
Εισαι ειδικος και σε αυτο;
- hellegennes
Σιγά μην κάτσω να διαβάσω 10 σελίδες ψέματα του ΓΓ.enaon έγραψε: 29 Μαρ 2025, 16:32για βρες απο που εχει παρει το κομματάκι που έχει κρύψει το 2, αλλα μην κλεψεις, μην διαβάσεις ολο το νήμα.hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2025, 15:45 Α, πέρασε μια εβδομάδα; Δεν είδα πότε άνοιξε το νήμα. Ε, κάντε με ένα tag, θα σας το είχα λύσει στο δευτερόλεπτο. Έχω ασχοληθεί εκτεταμένα με το φωτομοντάζ και αναγνωρίζω αμέσως επεξεργασμένες εικόνες. Έχω κάνει και μερικές δουλειές πάνω σ' αυτόν τον τομέα στο παρελθόν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ωραια, στις εικόνες, μπορείς να βρεις με το ματι στα επόμενα 2 λεπτα, απο που εχει παρει το κομματάκι που εκρυψε το 2; Αντε 5 λεπτα, και πολλά ειναι. Εχει πλάκα που κυκλωνουμε λεπτομεριες που ειναι ιδιες και καλα, ενώ ειναι ολο ιδιο, αναποδα επρεπε να κυκλωνουμε, διαφορές.hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2025, 16:37Σιγά μην κάτσω να διαβάσω 10 σελίδες ψέματα του ΓΓ.enaon έγραψε: 29 Μαρ 2025, 16:32για βρες απο που εχει παρει το κομματάκι που έχει κρύψει το 2, αλλα μην κλεψεις, μην διαβάσεις ολο το νήμα.hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2025, 15:45 Α, πέρασε μια εβδομάδα; Δεν είδα πότε άνοιξε το νήμα. Ε, κάντε με ένα tag, θα σας το είχα λύσει στο δευτερόλεπτο. Έχω ασχοληθεί εκτεταμένα με το φωτομοντάζ και αναγνωρίζω αμέσως επεξεργασμένες εικόνες. Έχω κάνει και μερικές δουλειές πάνω σ' αυτόν τον τομέα στο παρελθόν.
- SeaHawk
hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2025, 16:33
Της φωτογραφίας που έκλεψες. Απαγορεύεται η επεξεργασία χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη, πόσο μάλλον η δημοσίευση και δη αλλοιωμένης της φωτογραφίας.
Αν θέλει να κινηθεί νομικά απέναντί σου την έχεις γαμήσει.
Ρε Χελι ;Την παλευεις καθολου;
Εχω διαβασει μαλακιες και μαλακιες αλλα καπου ωπα εσυ το τερματισες
Δηλαδη τωρα μας λες οτι εσυ εχεις την αδεια των ιδιοκτητητων και εκανες αυτο;
- hellegennes
Με το μάτι σε τόσο μικρό πάτερν δεν μπορώ να το δω αν δεν το μεγαλώσω και αυτήν την στιγμή φεύγω για δουλειά. Συνήθως αυτό το κάνω αλλάζοντας το error level.enaon έγραψε: 29 Μαρ 2025, 16:39ωραια, στις εικόνες, μπορείς να βρεις με το ματι στα επόμενα 2 λεπτα, απο που εχει παρει το κομματάκι που εκρυψε το 2; Αντε 5 λεπτα, και πολλά ειναι. Εχει πλάκα που κυκλωνουμε λεπτομεριες που ειναι ιδιες και καλα, ενώ ειναι ολο ιδιο, αναποδα επρεπε να κυκλωνουμε, διαφορές.hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2025, 16:37Σιγά μην κάτσω να διαβάσω 10 σελίδες ψέματα του ΓΓ.enaon έγραψε: 29 Μαρ 2025, 16:32
για βρες απο που εχει παρει το κομματάκι που έχει κρύψει το 2, αλλα μην κλεψεις, μην διαβάσεις ολο το νήμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 29 Μαρ 2025, 16:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
βρε σιχαμένο σίχαμα, δεν ειπαμε οτι πλεον βρίσκουμε εικόνες στο νετ ευκολα, γιατι εκοψες το 2, ηλίθιος εισαι;SeaHawk έγραψε: 29 Μαρ 2025, 16:19Ηoaxhellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2025, 15:34
Έλα ρε, είναι εμφανής η επεξεργασία. Η σφραγίδα έχει ακριβώς ίδιο αποτύπωμα μελάνης, που είναι αδύνατον να συμβεί, και η ημερομηνία είναι 3-9, που δεν υπάρχει πουθενά. Παντού είναι 03-09 γιατί έτσι δουλεύουν οι σφραγίδες· είναι διψήφια νούμερα.
Fake News
[img]https://i.postimg.cc/7L35TyZD/Scre ... .jpg[/img]
Δεν μου κανει καμια εντυπωση ακομη και να σε πληρωσε καποιος επειδη του το παιξες ειδικοςΈχω ασχοληθεί εκτεταμένα με το φωτομοντάζ και αναγνωρίζω αμέσως επεξεργασμένες εικόνες. Έχω κάνει και μερικές δουλειές πάνω σ' αυτόν τον τομέα στο παρελθόν
Εχω δει χιλιαδες περιπτωσεις ψευτοειδικων που πουλανε ψευτουπηρεσιες
Εχει δίκιο ο χέλης, ποτε κενό ενα νουμερο, 0 ή παύλα, για την επόμενη φωτοσοπιά σου το λεω.
χέλη ακόμα δεν το βρήκες;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 29 Μαρ 2025, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση