Δεν τον απεκάλεσε παιδί μου "Σερίφη" και οτι εμείς δεν θέλουμε σερίφηδες? Εκτός δηλαδή των άλλων που είπε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Φεβ 2025, 14:25Η ερώτηση μου είναι απλή ρε συ, και τώρα έγραψες πάλι για "προσωπικές κατηγορίες". Εγώ δεν κατάλαβα ποιες είναι αυτές. Επειδή διαφώνησε στο Ουκρανικό;Saturn έγραψε: 22 Φεβ 2025, 14:21Δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα την ερώτησή σουDwarven Blacksmith έγραψε: 22 Φεβ 2025, 14:16
Το "με προβλημάτισαν αυτά που είπε" είναι "εκφράζεται για τον Τραμπ προσωπικά";
Όχι , δεν αναφέρομαι μόνο στις προσωπικές κατηγορίες που εκτόξευσε στον Τραμπ, απλώς αυτό , ένα μήνα μετά το ενθουσιώδες YMCA της, φαίνεται παρατραβγηγμένο.
Δηλαδή η Λατινοπούλου υιοθέτησε με "σκληρό ροκ" την εκλογή Τραμπ και έδειξε να ποντάρει σε αυτή και να σπεύδει να υποβάλλει τα διαπιστευτήριά της.
Λογικά, κάτι θα είχε στο μυαλό της...
Και αναρωτιέμαι, τί στράβωσε (δεδομένου οτι ο Τραμπ δεν το είχε και κρυφό οτι μια κοντρίτσα με την ΕΕ παίζει να την αναπτύξει0
Για μένα έχει άλλη έννοια η φράση, προσωπικό σημαίνει σχολιάζεις το πρόσωπο, όχι τη θέση.
Ε, αυτό είναι -εσκεμμένα-βαρύς χαρακτηρισμός και είναι στο τελείως αντίθετο ρεύμα με αυτά που άφηνε να εννοηθούν πολύ σαφώς μετά την εκλογή του