!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Λατινοπούλου κατά Trump: Με ενοχλεί η συμπεριφορά του σερίφη, στηρίζω Ουκρανία και Zelensky

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: Λατινοπούλου κατά Trump: Με ενοχλεί η συμπεριφορά του σερίφη, στηρίζω Ουκρανία και Zelensky

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Φεβ 2025, 14:25
Saturn έγραψε: 22 Φεβ 2025, 14:21
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Φεβ 2025, 14:16
Το "με προβλημάτισαν αυτά που είπε" είναι "εκφράζεται για τον Τραμπ προσωπικά";
Δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα την ερώτησή σου
Όχι , δεν αναφέρομαι μόνο στις προσωπικές κατηγορίες που εκτόξευσε στον Τραμπ, απλώς αυτό , ένα μήνα μετά το ενθουσιώδες YMCA της, φαίνεται παρατραβγηγμένο.
Δηλαδή η Λατινοπούλου υιοθέτησε με "σκληρό ροκ" την εκλογή Τραμπ και έδειξε να ποντάρει σε αυτή και να σπεύδει να υποβάλλει τα διαπιστευτήριά της.
Λογικά, κάτι θα είχε στο μυαλό της...
Και αναρωτιέμαι, τί στράβωσε (δεδομένου οτι ο Τραμπ δεν το είχε και κρυφό οτι μια κοντρίτσα με την ΕΕ παίζει να την αναπτύξει0
Η ερώτηση μου είναι απλή ρε συ, και τώρα έγραψες πάλι για "προσωπικές κατηγορίες". Εγώ δεν κατάλαβα ποιες είναι αυτές. Επειδή διαφώνησε στο Ουκρανικό;
Για μένα έχει άλλη έννοια η φράση, προσωπικό σημαίνει σχολιάζεις το πρόσωπο, όχι τη θέση.
Δεν τον απεκάλεσε παιδί μου "Σερίφη" και οτι εμείς δεν θέλουμε σερίφηδες? Εκτός δηλαδή των άλλων που είπε.
Ε, αυτό είναι -εσκεμμένα-βαρύς χαρακτηρισμός και είναι στο τελείως αντίθετο ρεύμα με αυτά που άφηνε να εννοηθούν πολύ σαφώς μετά την εκλογή του
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Λατινοπούλου κατά Trump: Με ενοχλεί η συμπεριφορά του σερίφη, στηρίζω Ουκρανία και Zelensky

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την υποστήριξή της στην Ουκρανία. Αντιθέτως, συμφωνώ.

Όμως η αντίθεσή της στην ομιλία του Βανς που υποστήριξε τις πολιτικές ελευθερίες και την ελευθερία του λόγου στην Ευρώπη, βρωμοκοπά νεοδημοκρατίλα. Δηλαδή της αρέσει η δικτατορία της πολιτικής ορθότητας που υπάρχει τώρα; Τόσα χρόνια που οι Αμερικάνοι πίεζαν την Ευρώπη για το αντίθετο δεν είχε πρόβλημα και τώρα που ζητούν Δημοκρατία της ξυνίζει;

Κάνει την μία πατάτα μετά την άλλη.

Την μία έκανε επερώτηση κατα της εξόρυξης του αντιμονίου απο την Ελλάδα (ο λόγος που σταμάτησα να την στηρίζω).

Την άλλη αντιτάχθηκε στην πρόταση για συζήτηση για τα Τέμπη στην ευρωβουλή. Μια πρόταση που αφορούσε αποκλειστικά τα Τέμπη και τίποτε άλλο, την μπλόκαρε και πήρε στο λαιμό της και την ευρωομάδα της που την κινητοποίησε για αυτό.

Τώρα κράζει τον Βανς επειδή υποστηρίζει...την Δημοκρατία!

Στις δύο προηγούμενες πατάτες της πίστευα ότι εξυπηρετούσε επιχειρηματίες που μεριμνούσαν για την προβολή της στα κανάλια. Τώρα αρχίζω να πιστεύω ότι τορπιλίζει εσκεμένα τα ποσοστά της και την άνοδό της προς όφελος της ΝΔ.
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Παίζει να επιστρέψει στο μαντρί
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Γι αυτό ρώτησα πριν

Ο Μητσοτάκης, επέστρεψε από Αμέρικα?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Saturn έγραψε: 22 Φεβ 2025, 14:38
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Φεβ 2025, 14:25
Saturn έγραψε: 22 Φεβ 2025, 14:21

Δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα την ερώτησή σου
Όχι , δεν αναφέρομαι μόνο στις προσωπικές κατηγορίες που εκτόξευσε στον Τραμπ, απλώς αυτό , ένα μήνα μετά το ενθουσιώδες YMCA της, φαίνεται παρατραβγηγμένο.
Δηλαδή η Λατινοπούλου υιοθέτησε με "σκληρό ροκ" την εκλογή Τραμπ και έδειξε να ποντάρει σε αυτή και να σπεύδει να υποβάλλει τα διαπιστευτήριά της.
Λογικά, κάτι θα είχε στο μυαλό της...
Και αναρωτιέμαι, τί στράβωσε (δεδομένου οτι ο Τραμπ δεν το είχε και κρυφό οτι μια κοντρίτσα με την ΕΕ παίζει να την αναπτύξει0
Η ερώτηση μου είναι απλή ρε συ, και τώρα έγραψες πάλι για "προσωπικές κατηγορίες". Εγώ δεν κατάλαβα ποιες είναι αυτές. Επειδή διαφώνησε στο Ουκρανικό;
Για μένα έχει άλλη έννοια η φράση, προσωπικό σημαίνει σχολιάζεις το πρόσωπο, όχι τη θέση.
Δεν τον απεκάλεσε παιδί μου "Σερίφη" και οτι εμείς δεν θέλουμε σερίφηδες? Εκτός δηλαδή των άλλων που είπε.
Ε, αυτό είναι -εσκεμμένα-βαρύς χαρακτηρισμός και είναι στο τελείως αντίθετο ρεύμα με αυτά που άφηνε να εννοηθούν πολύ σαφώς μετά την εκλογή του
Όχι ακριβώς πάλι απέφυγε να τον χαρακτηρίσει, μίλησε για συμπεριφορά σερίφη. Η συμπεριφορά είναι μια στιγμή, σήμερα είναι έτσι, αύριο είναι αλλιώς.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι στον τραμπικο κόσμο, ή είσαι μαζί ή είσαι εναντίον, δεν υπάρχει κάτι στη μέση.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Saturn

ε, έλα τώρα Νάνε!
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Saturn έγραψε: 22 Φεβ 2025, 14:42 Γι αυτό ρώτησα πριν

Ο Μητσοτάκης, επέστρεψε από Αμέρικα?

Τη Δευτερα επιστρεφει.

.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

nikos_hellas έγραψε: 22 Φεβ 2025, 14:25
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 22 Φεβ 2025, 14:22 Τι το περίεργο είπε η Λατινοπούλου?Ευρωβουλευτρια είναι δεν είναι μέλος του Κογκρέσου,Ρεπουμπλικανή για να προσυπογράφει ο,τι κάνει ο Τράμπ εις βάρος της ΕΕ.Εξάλλου και η Λεπέν κρατάει αποστάσεις από τον Τραμπ.
Εμεις δεν πρέπει να επικεντρώνουμε στις ΗΠΑ είναι μια διεφθαρμένη χώρα. Ομοδοξη χώρα και αδελφός λαός είμαστε με τους Ρώσους και όχι με τους Αμερικανούς .αυτό πρέπει να βγαίνει και να λέει κάθε Έλληνας πολιτικός που τιμάει τα παντελόνια του και γνωρίζει ποιος έκανε το παν για την Ελλάδα και την ορθοδοξία. Ο Τραμπ είναι απλώς ο καλύτερος παίκτης του Πούτιν για να αποκαταστήσει την παλαιά ταξη πραγμάτων στο διεθνές. Δεν εμπιστευόμαστε πρώτα τον Τραμπ αλλά τον Πούτιν και τις κινήσεις του που του καθορίζει.
ΤΑ ΛΕΦΤΑ με τα οποία ζεις δεν έρχονται από τη Μόσχα αλλά από τις Βρυξέλλες.Και ο Μυτιληναίος από εκεί επιδοτείται και στην Ευρώπη πουλάει.
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

πατησιωτης έγραψε: 22 Φεβ 2025, 14:50

ΤΑ ΛΕΦΤΑ με τα οποία ζεις δεν έρχονται από τη Μόσχα αλλά από τις Βρυξέλλες.Και ο Μυτιληναίος από εκεί επιδοτείται και στην Ευρώπη πουλάει.
To fallacy ειναι οτι η Μοσχα ενδιαφερεται
Ξερει οτι η Ελλαδα θα ακολουθει την κυριαρχη ναυτικη δυναμη

Και ο Βενιζελος και ο Μεταξας
Και ο Τσιπρας και οι Παπαδοπουλος/Ιωαννιδης
Και ο Παπανδρεου και ο Παπαγος

Ολοι το ήξεραν ή το καταλαβαν στην πορεια.

Ποσο μαλλον που η Ρωσια στρεφει το ενδιαφερον της στον θαλασσιο δρομο της αρκτικης που θα ανοιξει σταδιακα και της δινει πλεονεκτημα
Το ενδιαφερον της για τη Μεσογειο θα μειωθει ακομα περισσοτερο
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Golden Age έγραψε: 22 Φεβ 2025, 14:38 Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την υποστήριξή της στην Ουκρανία. Αντιθέτως, συμφωνώ.

Όμως η αντίθεσή της στην ομιλία του Βανς που υποστήριξε τις πολιτικές ελευθερίες και την ελευθερία του λόγου στην Ευρώπη, βρωμοκοπά νεοδημοκρατίλα.
Αυτό ακριβώς.

Αλλα ας μην βιαζόμαστε.
Και στο Ρεπουμπλικάνικο κόμμα, κι απο τώρα μάλιστα, υπάρχουν δυνατές φωνές υπερ της Ουκρανίας.
https://www.independent.co.uk/news/worl ... 01516.html

Βασικά αν ο Τραμπ δεν το ρίξει πάλι στη μούρλια και δεν κάνει την καθημερινή του κωλοτούμπα, θα υπάρξει τελικά ρίξη. Ο Ρεπουμπλικάνος δεν ψηφίζει στα καλά καθούμενα Ρώσο που εισέβαλλε σε φιλο-Δυτική και φιλο-καπιταλιστική χώρα, μη λέμε αστεία. Για να δούμε πόσο μακρυά θα πάει η βαλίτσα.

Για την Λατινοπούλου ίσως καλά λένε, θα μυρίστηκε καμιά καρέκλα.
Άβαταρ μέλους
exiledd
Phorum.gr user: exiledd

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από exiledd »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Φεβ 2025, 09:58 "SIRINA! Η Αφροδιτη Αδαμη πρωταγωνίστρια στην ταινία: «Έχασα το Αφροδιτάκι μου στο στοίχημα» (Ακατάλληλο)"
Να και μια περίπτωση όπου η wokίλα έχει λόγο.
Τι είναι ρε ένας θηλυκός άνθρωπος για να τον χάσεις στο στοίχημα;. Το αυτοκίνητο του μπαμπά;
KRAKEN

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KRAKEN »

Golden Age έγραψε: 22 Φεβ 2025, 14:38 Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την υποστήριξή της στην Ουκρανία. Αντιθέτως, συμφωνώ.

Όμως η αντίθεσή της στην ομιλία του Βανς που υποστήριξε τις πολιτικές ελευθερίες και την ελευθερία του λόγου στην Ευρώπη, βρωμοκοπά νεοδημοκρατίλα. Δηλαδή της αρέσει η δικτατορία της πολιτικής ορθότητας που υπάρχει τώρα; Τόσα χρόνια που οι Αμερικάνοι πίεζαν την Ευρώπη για το αντίθετο δεν είχε πρόβλημα και τώρα που ζητούν Δημοκρατία της ξυνίζει;

Την μία έκανε επερώτηση κατα της εξόρυξης του αντιμονίου απο την Ελλάδα (ο λόγος που σταμάτησα να την στηρίζω).

Την άλλη αντιτάχθηκε στην πρόταση για συζήτηση για τα Τέμπη στην ευρωβουλή. Μια πρόταση που αφορούσε αποκλειστικά τα Τέμπη και τίποτε άλλο, την μπλόκαρε και πήρε στο λαιμό της και την ευρωομάδα της που την κινητοποίησε για αυτό.

Στις δύο προηγούμενες πατάτες της πίστευα ότι εξυπηρετούσε επιχειρηματίες που μεριμνούσαν για την προβολή της στα κανάλια. Τώρα αρχίζω να πιστεύω ότι τορπιλίζει εσκεμένα τα ποσοστά της και την άνοδό της προς όφελος της ΝΔ.
Η στόχευση προφανώς δεν είναι να τορπιλίσει τα ποσοστά της, απλώς πιθανότατα υπάρχει υπόγεια συνεννόηση με τη ΝΔ για σύγκλιση, οπότε προσανατολίζει τις πολιτικές της θέσεις πιο κοντά σε αυτήν.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

KRAKEN έγραψε: 22 Φεβ 2025, 15:32

Η στόχευση προφανώς δεν είναι να τορπιλίσει τα ποσοστά της, απλώς πιθανότατα υπάρχει υπόγεια συνεννόηση με τη ΝΔ για σύγκλιση, οπότε προσανατολίζει τις πολιτικές της θέσεις πιο κοντά σε αυτήν.
Δεν μπορώ να εξηγήσω την επερώτηση που έκανε κατά εξόρυξης αντιμονίου απο την Ελλάδα. Αυτό δεν είναι σύγκλιση θέσεων με την ΝΔ. Και δεδομένου ότι η Λατινοπούλου δεν είναι ρωσομπλιετ, μάλλον με υπόγεια κομματική εξυπηρέτηση προς την ΝΔ μου κάνει, υποσκάποντας τα ποσοστά της. Εκτός κι αν στην προκειμένη θέλησε να εξυπηρετήσει επιχειρηματίες που ήθελαν να εποφεληθούν απο την πίτα της εξόρυξης αλλά δεν εποφελούνταν.
KRAKEN

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KRAKEN »

Golden Age έγραψε: 22 Φεβ 2025, 15:36
KRAKEN έγραψε: 22 Φεβ 2025, 15:32

Δεν μπορώ να εξηγήσω την επερώτηση που έκανε κατά εξόρυξης αντιμονίου απο την Ελλάδα. Αυτό δεν είναι σύγκλιση θέσεων με την ΝΔ. Και δεδομένου ότι η Λατινοπούλου δεν είναι ρωσομπλιετ, μάλλον με υπόγεια κομματική εξυπηρέτηση προς την ΝΔ μου κάνει, υποσκάποντας τα ποσοστά της. Εκτός κι αν στην προκειμένη θέλησε να εξυπηρετήσει επιχειρηματίες που ήθελαν να εποφεληθούν απο την πίτα της εξόρυξης αλλά δεν εποφελούνταν.
Αυτή η επερώτηση δεν εντάσσεται σε αυτό που αναφέρω ως σύγκλιση με τη ΝΔ, έχει προηγηθεί αρκετά χρονικά. Η ΝΔ ήταν υπέρ της εξόρυξης του αντιμονίου αρα δεν τιθοταν εκεί θέμα σύγκλισης. Και ο Βελόπουλος για παράδειγμα είναι λάβρος κατά οποιασδήποτε τοποθέτησης ανεμογεννητριων που δε φαίνεται λογικό. Οτιδήποτε μπορεί να είναι, είτε λόγω αντίδρασης των ντόπιων που εξυπηρετεί κάποιος τοπικός πολιτευτής είτε κάποιο μεγάλο συμφέρον.

Αυτά στα οποία αναφέρομαι είναι η άρνηση συζήτησης για τα Τέμπη και η κριτική στάση απέναντι στον Τραμπ - υποστήριξη στον ζελενσκι που δείχνουν στροφή προς θέσεις πιο κοντά στη ΝΔ.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

nikos_hellas έγραψε: 22 Φεβ 2025, 14:14 Όλοι μας στηρίζουμε την Ελληνική λύση το μόνο κόμμα που είναι καθαρά στο πλευρό της ομοδοξης Ρωσίας μας στον αγώνα κατά των καμπαλιστων ναζί του Κιέβου !

Το κόμμα φωνή λογικης είναι ένα κόμμα βιτρίνα ! Φωνή λογικης = ΝΔ και μασωνια .
Για να δούμε τι ρόλο βαράει και αυτός;
viewtopic.php?f=92&t=55529
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”