Ερμής έγραψε: 18 Φεβ 2025, 13:20
Otto Weininger έγραψε: 18 Φεβ 2025, 13:11
Ερμής έγραψε: 18 Φεβ 2025, 12:52
μα ακούγεται πως θα είναι προεκλογικό χαρτί και όχι μονο 13ος αλλά πλήρη επιστροφή δώρων/επιδοματων.
Δε ξέρω βέβαια αν θα τον σώσει αυτό ή θα τον μαυρίσει περισσότερο, με την κατάσταση που ήδη επικρατεί στην τσέπη του κόσμου.
Όταν δηλαδή βλέπει ο ιδιωτικός τομέας να του γαμιέται ο πάτος και η κυβέρνηση να βολεύει πάλι τους αυλικούς.
Και στο τέλος θα τον πιεί πάλι απο τους ΔΥ.
Ο φίλος σας ο Οττο σας έχει ενημερώσει πολύ καιρό για το τι έπεται.
Για το 2025 ανακοινωθηκαν όσα ήταν να να γίνουν και έπεσε βάρος στο χρέος και στην θωράκιση του με πρόωρες πλήρωμες (άλλο που δεν νοιάζει κανέναν αυτό)
Το 2026 θα υπάρχουν επιπλέον μειωσεις σε φόρους αλλά και ανακοινώσεις για το δημόσιο (13ος σίγουρα)
Συν περαιτέρω εξοπλιστικά.
Συν το ενεργειακό.
Για το 2027 δεν ξέρω, αλλά εκτός συγκλονιστικου απροόπτου το έτος εκλογών θα τους έχει βρει όλους σε πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση και την οικονομία ακόμα πιο σταθερή.
το χάιδεμα στο δημόσιο θα γυρίσει μπούμερανγκ
Αν δε γίνει κάτι με το θέμα ακρίβειας θα δεις αποτελέσματα που δε θα τα πιστεύεις.
Νομίζεις νοιάζεται κανεις πραγματικά για τα Τέμπη;
Παπάρια, τη δυσαρέσκεια του θέλει να δείξει για τα καθημερινά του προβλήματα και υπάρχουν τα Τέμπη.
Αν δεν ηταν τα Τέμπη θα ήταν κάτι άλλο.
Ο κόσμος δεν είναι όπως πριν τις εκλογές.
Εγω τους ψήφισα αλλά δε μπορώ να μη βλέπω το τι γίνεται έξω.
Μετά τις εκλογές υπάρχει η αίσθηση(και οχι μονο) οτι εσωτερικά τουλάχιστον η Χώρα πάει στον αυτόματο και επικρατεί το δίκαιο του ισχυρότερου.
Ναι γιαυτό λέω ότι δεν αντιλαμβανονται τι σημαίνει η διευθέτηση δανείων και τόκων από τώρα.
40 δις μας έδιναν οι αγορές τις προαλλες. Άμα ήθελε τα αρπαζε και έπαιρνε 50% στις επόμενες.
Αλλά δεν πάει έτσι.
Σε κάθε περίπτωση ξαναγράφω ότι:
Ερχονται και άλλες μειωσεις φορων
Αυξήσεις μισθών
13ος (και ΔΥ συνεισφέρουν στην εσωτερική οικονομία, άλλο που ο panos δε τους υπολογίζει για πελάτες του)
Εξοπλιστικά
Λύση στην ενέργεια και τεράστιες ενεργειακές συμφωνίες.
Και όλα αυτά χωρίς να γαμησουν την οικονομία.
Μόνο η ΝΔ μπορεί να τα κάνει αυτά και θα τα κάνει.
Όσοι θέλουν ακυβερνησια θα κάτσουν στο παγωτό.