Επιστημονική προσέγγιση από τον the rebel για άλλη μια φορά, ποστάρει memesThe Rebel έγραψε: 13 Φεβ 2025, 20:50Polaris3 έγραψε: 12 Φεβ 2025, 22:54 Χρόνια πολλά σε όλα τα ζευγάρια και ειδικά στα λοατκι τα οποία έχουν τραβήξει τα πάντα![]()
[img]https://i.postimg.cc/fLpScdN7/4767 ... .jpg[/img]
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
Re: ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
Κάποια τρανς άτομα μπορεί να είναι μια χαρά. Διαταραγμένοι είναι όσοι θεωρούν ότι είναι το ίδιο πράγμα οι γυναίκες με τις θηλυκότητες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν εννοείς ότι δεν είναι γυναίκα μια τρανς γυναίκα, γυναίκα είναι. Για κακή τύχη της, γεννήθηκε σε ''λάθος'' σώμα αλλά ευτυχώς με την τεχνολογία και την ιατρική, αυτό μπορεί να αλλάξει.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Φεβ 2025, 21:29Κάποια τρανς άτομα μπορεί να είναι μια χαρά. Διαταραγμένοι είναι όσοι θεωρούν ότι είναι το ίδιο πράγμα οι γυναίκες με τις θηλυκότητες.
Σε κάποια χρόνια οι τρανς γυναίκες θα μπορούν να τεκνοποιούν κιόλας.
Εννοείς ότι θα αποκτήσουν μήτρα, ωοθήκες και ωάρια;Polaris3 έγραψε: 13 Φεβ 2025, 21:33Αν εννοείς ότι δεν είναι γυναίκα μια τρανς γυναίκα, γυναίκα είναι. Για κακή τύχη της, γεννήθηκε σε ''λάθος'' σώμα αλλά ευτυχώς με την τεχνολογία και την ιατρική, αυτό μπορεί να αλλάξει.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Φεβ 2025, 21:29Κάποια τρανς άτομα μπορεί να είναι μια χαρά. Διαταραγμένοι είναι όσοι θεωρούν ότι είναι το ίδιο πράγμα οι γυναίκες με τις θηλυκότητες.Polaris3 έγραψε: 13 Φεβ 2025, 21:25
Πως συνεννοούνται οι μπαρμπάδες μεταξύ τους ρε παιδί μου![]()
Πιστεύετε ότι τα τρανς άτομα είναι διαταραγμένα επειδή το λέει ένα meme![]()
Σε κάποια χρόνια οι τρανς γυναίκες θα μπορούν να τεκνοποιούν κιόλας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μη μου ρεμπελιάζετε το τίμιο αυτό νήμα ρε ρεμάλια. Στην τελική τι σας νοιάζει άμα βαλεντινιάζουν οι τράβελοι; Αφού εσάς δε σας αγγίζουν αυτά και κυκλοφορείτε με τριμένες φόρμες, σκιντμαρκς στο σώβρακο, φανέλα τσιόρδα με κίτρινους λεκέδες, κλάνοντας, σκαλίζοντας την μύτη σας και με κρέατα από το προχθεσινό κοκορέτσι σφηνωμένα μεταξύ κυνόδοντα και πρώτου προγόμφιου 
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Fata_Morgana
Ρομαντική playlist.για το αυτοκίνητο σκέφτηκες;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Φεβ 2025, 22:33 Μη μου ρεμπελιάζετε το τίμιο αυτό νήμα ρε ρεμάλια. Στην τελική τι σας νοιάζει άμα βαλεντινιάζουν οι τράβελοι; Αφού εσάς δε σας αγγίζουν αυτά και κυκλοφορείτε με τριμένες φόρμες, σκιντμαρκς στο σώβρακο, φανέλα τσιόρδα με κίτρινους λεκέδες, κλάνοντας, σκαλίζοντας την μύτη σας και με κρέατα από το προχθεσινό κοκορέτσι σφηνωμένα μεταξύ κυνόδοντα και πρώτου προγόμφιου![]()
Θα του προτεινα αυτοFata_Morgana έγραψε: 13 Φεβ 2025, 22:39Ρομαντική playlist.για το αυτοκίνητο σκέφτηκες;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Φεβ 2025, 22:33 Μη μου ρεμπελιάζετε το τίμιο αυτό νήμα ρε ρεμάλια. Στην τελική τι σας νοιάζει άμα βαλεντινιάζουν οι τράβελοι; Αφού εσάς δε σας αγγίζουν αυτά και κυκλοφορείτε με τριμένες φόρμες, σκιντμαρκς στο σώβρακο, φανέλα τσιόρδα με κίτρινους λεκέδες, κλάνοντας, σκαλίζοντας την μύτη σας και με κρέατα από το προχθεσινό κοκορέτσι σφηνωμένα μεταξύ κυνόδοντα και πρώτου προγόμφιου![]()
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
δεν το είχα σκεφθεί γτ θα κινηθούμε κέντρο, οπότε ή πόδια ή ουμπεράκι θα παίξει, αλλά μου έδωσες την ιδέα να βάλω κάτι βαλεντινο-playlists που έχει στο σπότιφαϊ όταν ετοιμαζόμαστε για να βγούμε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Belladonna_new
- Phorum.gr user: Belladonna
Λοιπον, ιδεαρα αυτή, ρομαντζαδα αλα καρτ σε τυπου πλειρουμΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 21:22
Θα πρότεινα στα γουότερ φαν παρκ να κάνουν εκτός από τσουλήθρες κλπ και μια παραλλαγή με γόνδολες και καντάδες για ενήλικους.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Φεβ 2025, 22:47δεν το είχα σκεφθεί γτ θα κινηθούμε κέντρο, οπότε ή πόδια ή ουμπεράκι θα παίξει, αλλά μου έδωσες την ιδέα να βάλω κάτι βαλεντινο-playlists που έχει στο σπότιφαϊ όταν ετοιμαζόμαστε για να βγούμε![]()
Εννοείται το αλκοόλ τόσο όσο, ε...
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Ποδαρατο ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Φεβ 2025, 22:47δεν το είχα σκεφθεί γτ θα κινηθούμε κέντρο, οπότε ή πόδια ή ουμπεράκι θα παίξει, αλλά μου έδωσες την ιδέα να βάλω κάτι βαλεντινο-playlists που έχει στο σπότιφαϊ όταν ετοιμαζόμαστε για να βγούμε![]()
Ταριφες;
Απαραδεκτα
Μια Λιμο ειναι το πρεπον για να κυκλοφορησεις την Βαλεντινα σου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ουμπεράκι και μόνο ηλεκτρικό, πύτοι μου 
Αγις έγραψε: 13 Φεβ 2025, 22:57Ποδαρατο ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Φεβ 2025, 22:47δεν το είχα σκεφθεί γτ θα κινηθούμε κέντρο, οπότε ή πόδια ή ουμπεράκι θα παίξει, αλλά μου έδωσες την ιδέα να βάλω κάτι βαλεντινο-playlists που έχει στο σπότιφαϊ όταν ετοιμαζόμαστε για να βγούμε![]()
Ταριφες;
Απαραδεκτα
Μια Λιμο ειναι το πρεπον για να κυκλοφορησεις την Βαλεντινα σου
ΕΛΕΟC!
Δεν είναι prom night..
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Κι όμω, ο έρωτας απ' το στομάχι ξεκινάει.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Λεω να ψηθω κι εγω για ουμπεράκι γιατι εχω και κοπόνι
Αλλά για Γλειφάδα που μαλλον εκει μας βλεπω, παιζει να με συμφερει περισσοτερο το αμαξι. Δεν πινω που δεν πινω κιολας, δε βαριέσαι, εχω να οδηγήσω και απ'το περασμενο ΣΚ, νταξ' παλεύεται
Αλλά για Γλειφάδα που μαλλον εκει μας βλεπω, παιζει να με συμφερει περισσοτερο το αμαξι. Δεν πινω που δεν πινω κιολας, δε βαριέσαι, εχω να οδηγήσω και απ'το περασμενο ΣΚ, νταξ' παλεύεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 13 Φεβ 2025, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 79 Απαντήσεις
- 2546 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 20 Απαντήσεις