Θα ριξω σπαλομπριΤζολες στα καρβουνα - για ρομαντικο αρωμα τσικνας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
Re: ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Βάλε και κάνα πανσετάκι πιο μαλακό ,πιο εύπεπτο και κάνα μπιφτέκι γεμιστό και λευκό ξηρό άφθονο , όχι ουίσκια και μαλακίες
- Fata_Morgana
Μπέρδεψες του Αγ. Βαλεντίνου με την Τσικνοπέμπτη
Και όμως οι γήινες μυρωδιές είναι αυτές που ενισχύουν τα γήινα ένστικτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Κοίτα και εγώ θεωρώ πολύ ερωτικά τα κοψίδια. Οργασμικά θα έλεγα.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 20:58Και όμως οι γήινες μυρωδιές είναι αυτές που ενισχύουν τα γήινα ένστικτα.
Είναι ο τύπος ο Liver King, τύπε;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Φεβ 2025, 20:34Ο Ποντίκας όντως δεν τρώει κρέας. Τουλάχιστον όχι μαγειρεμένο.vantono έγραψε: 12 Φεβ 2025, 13:10Φρουτάκι ειναι ρε το ψάρι, σιγά. Να πω να τρώγατε τιποτα μπουγιουρντιά με προβατινες οκ.Ασέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2025, 12:51 τσακωσα 2 κωλοχτυπες την κυριακη, και μου ειπα θα τις φτιαξει την παρασκευη, λογω της ημερας.
δεν εδωσα σημασια, ειδα τωρα τουτο το τοπικ, και καταλαβα τι εχει η μερα. αλλα ναι, κι εγω στηριζω πηδημα πριν, οχι μετα που θαχουμε ντερλικωσει τον αγλεουρα. αντε, και δευτερο γυρο το ξημερωμα.![]()
Και ο ΣΕ με τη Σαία πεσκατεριάνοι ειναι, οπότε μικρό το κακό. Μια χαρα θα μπορουν να αποδώσουν και μετά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ε ναι.Fata_Morgana έγραψε: 12 Φεβ 2025, 21:06Κοίτα και εγώ θεωρώ πολύ ερωτικά τα κοψίδια. Οργασμικά θα έλεγα.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 20:58Και όμως οι γήινες μυρωδιές είναι αυτές που ενισχύουν τα γήινα ένστικτα.
Κάποιοι θεωρούν πιο ερωτικό τον συνδυασμό εστιατόριο, μετά ατμοσφαιρικό ποτάκι και μετά άφτερ επί κλίνης με ροδοπέταλα, που παραπέμπει σε μονοήμερο ταξιδιωτικό τουρ.
Θα πρότεινα στα γουότερ φαν παρκ να κάνουν εκτός από τσουλήθρες κλπ και μια παραλλαγή με γόνδολες και καντάδες για ενήλικους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Αρκεί και μια βόλτα στη παραλία με ένα κρασί και καλαμάκια. Χοιρινά όχι κοτόπουλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 21:22Ε ναι.Fata_Morgana έγραψε: 12 Φεβ 2025, 21:06Κοίτα και εγώ θεωρώ πολύ ερωτικά τα κοψίδια. Οργασμικά θα έλεγα.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 20:58
Και όμως οι γήινες μυρωδιές είναι αυτές που ενισχύουν τα γήινα ένστικτα.
Κάποιοι θεωρούν πιο ερωτικό τον συνδυασμό εστιατόριο, μετά ατμοσφαιρικό ποτάκι και μετά άφτερ επί κλίνης με ροδοπέταλα, που παραπέμπει σε μονοήμερο ταξιδιωτικό τουρ.
Θα πρότεινα στα γουότερ φαν παρκ να κάνουν εκτός από τσουλήθρες κλπ και μια παραλλαγή με γόνδολες και καντάδες για ενήλικους.
κατι τετοια γραφεις - οταν δεν τρολλομαλακιζεσαι - κ σε γουσταρω - ειδικα το χοιρινο αντι κοτοπουλοFata_Morgana έγραψε: 12 Φεβ 2025, 21:43Αρκεί και μια βόλτα στη παραλία με ένα κρασί και καλαμάκια. Χοιρινά όχι κοτόπουλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 21:22Ε ναι.Fata_Morgana έγραψε: 12 Φεβ 2025, 21:06
Κοίτα και εγώ θεωρώ πολύ ερωτικά τα κοψίδια. Οργασμικά θα έλεγα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Fata_Morgana
Ε όταν μιλάμε για σουβλάκι νόστιμο,μιλάμε για χοιρινό.Αγις έγραψε: 12 Φεβ 2025, 21:49κατι τετοια γραφεις - οταν δεν τρολλομαλακιζεσαι - κ σε γουσταρω - ειδικα το χοιρινο αντι κοτοπουλοFata_Morgana έγραψε: 12 Φεβ 2025, 21:43Αρκεί και μια βόλτα στη παραλία με ένα κρασί και καλαμάκια. Χοιρινά όχι κοτόπουλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 21:22
Ε ναι.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μην δινεις σημασια παραμειναμε αμορφωτοι καραβλαχοι - εσυ που ξεβλαχεψες νωρις μεινε στα Γαλλικα -Πιανο - ρεστοραντ κ σηκωνε το φρυδι οταν ερχεσαι σε επαφη με τους πλεμπαιους - τηρωντας παντα αποσταση ασφαλειας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
εγώ είμαι παιδί του λαού. εσείς δεν κτλβν γτ συμπεριφέρεστε σαν νήπιαΑγις έγραψε: 12 Φεβ 2025, 22:15Μην δινεις σημασια παραμειναμε αμορφωτοι καραβλαχοι - εσυ που ξεβλαχεψες νωρις μεινε στα Γαλλικα -Πιανο - ρεστοραντ κ σηκωνε το φρυδι οταν ερχεσαι σε επαφη με τους πλεμπαιους - τηρωντας παντα αποσταση ασφαλειας
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ναι - Κωστοπουλικο απολιθωμαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Φεβ 2025, 22:24εγώ είμαι παιδί του λαού. εσείς δεν κτλβν γτ συμπεριφέρεστε σαν νήπιαΑγις έγραψε: 12 Φεβ 2025, 22:15Μην δινεις σημασια παραμειναμε αμορφωτοι καραβλαχοι - εσυ που ξεβλαχεψες νωρις μεινε στα Γαλλικα -Πιανο - ρεστοραντ κ σηκωνε το φρυδι οταν ερχεσαι σε επαφη με τους πλεμπαιους - τηρωντας παντα αποσταση ασφαλειας![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 79 Απαντήσεις
- 2546 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-