!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρόσληψη Σταθμάρχη
- nik_killthemall
Re: Πρόσληψη Σταθμάρχη
Τι ακριβως δειχνει ο νηματοθετης ?
Ο νομος της μεταταξης που υποστηριξαν ολα τα κομματα εξουσιας απο μνημονιο και μετα, ειναι η νομιμοποιηση του βησματος που δεν διαθετει τα προσοντα για μια θεση ! Αρα τι δειχνει το χαρτι ? Οτι αρνηθηκαν να εφαρμοσουν τον συνταγματικο νομο ?
Νομος που απαγορευει την απολυση του χ αχθοφορου ωστε να προσληφθει στη θεση του κανονικος σταθμαρχης σημαινει πρακτικα συνταγματικη νομιμοποιηση του βησματος !
Η μεταταξη του σταθμαρχη ειναι συνταγματικη, καλως τοποθετηθηκε στη θεση αυτη, καλως η τηλεδιοικηση δεν ενεργοποιηθηκε ποτέ, ουτε καν τωρα που μιλαμε και ΔΙΚΑΙΩΣ σκοτωθηκαν 57 ατομα και θα σκοτωθουν ακομα χιλιαδες !
Ο νομος της μεταταξης που υποστηριξαν ολα τα κομματα εξουσιας απο μνημονιο και μετα, ειναι η νομιμοποιηση του βησματος που δεν διαθετει τα προσοντα για μια θεση ! Αρα τι δειχνει το χαρτι ? Οτι αρνηθηκαν να εφαρμοσουν τον συνταγματικο νομο ?
Νομος που απαγορευει την απολυση του χ αχθοφορου ωστε να προσληφθει στη θεση του κανονικος σταθμαρχης σημαινει πρακτικα συνταγματικη νομιμοποιηση του βησματος !
Η μεταταξη του σταθμαρχη ειναι συνταγματικη, καλως τοποθετηθηκε στη θεση αυτη, καλως η τηλεδιοικηση δεν ενεργοποιηθηκε ποτέ, ουτε καν τωρα που μιλαμε και ΔΙΚΑΙΩΣ σκοτωθηκαν 57 ατομα και θα σκοτωθουν ακομα χιλιαδες !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Δεν το πιστεύω. Κάποιοι ναι, θα γίνουν πιο επιφυλακτικοί αλλά πολλοί θα συνεχίσουν να πιέζουν τους γνωστούς τους για διορισμούς κλπ. Εδώ φιλούσαν το χέρι του. Τα ξεχάσατε;mao mao έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:40 Αν μπει ομως φυλακή ο Καραμανλής, ο επόμενος θα το σκεφθεί δυο φορές να κάνει ρουσφέτι. Ο κύκλος έτσι θα σπάσει. Με το να γενικοποιούμαι και να λέμε οτι όλο φταίμε, και έτσι είναι η ελληνική κοινωνία κλπ, δεν γίνεται τίποτα.
Βάζεις το κάρο μπροστά από το άλογο.ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:44Δεν το πιστεύω. Κάποιοι ναι, θα γίνουν πιο επιφυλακτικοί αλλά πολλοί θα συνεχίσουν να πιέζουν τους γνωστούς τους για διορισμούς κλπ. Εδώ φιλούσαν το χέρι του. Τα ξεχάσατε;mao mao έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:40 Αν μπει ομως φυλακή ο Καραμανλής, ο επόμενος θα το σκεφθεί δυο φορές να κάνει ρουσφέτι. Ο κύκλος έτσι θα σπάσει. Με το να γενικοποιούμαι και να λέμε οτι όλο φταίμε, και έτσι είναι η ελληνική κοινωνία κλπ, δεν γίνεται τίποτα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Ενδεχομένως ναι. Αλλά πολλοί νέοι σπουδάζουν ή εργάζονται στο εξωτερικό κι όταν ξαναγυρίζουν πίσω κάνουν τα ίδια. Δεν είναι πως δεν έχουμε παραστάσεις από κάτι άλλο. Υπάρχει και μία δική μας ευθύνη. Όπως όταν πετάει κάποιος σκουπίδια από το αμάξι και δικαιολογείται ότι ο δρόμος είναι βρώμικος έτσι κι αλλιώςΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:41 Μα αυτή η στάση καλλιεργείται από τους πολιτικούς και το σύστημα για να αναπαράγεται η εξουσία του. Πως περιμένεις κάποιος που γαλουχείται σε διεφθαρμένο περιβάλλον να μην είναι διεφθαρμένος; Κάποιοι θα ξεφύγουν, αλλά όχι η κρίσιμη μάζα που να μπορεί να αλλάξει την κατάσταση.
Του φιλούσαν το χέρι επειδή είναι ισχυρός και ξέρουν οτι δεν τον αγγίζει τίποτα. Αν ήταν υπόδικος θα ήταν έξω από τα δικαστήρια και θα τον βρίζανε.ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:44Δεν το πιστεύω. Κάποιοι ναι, θα γίνουν πιο επιφυλακτικοί αλλά πολλοί θα συνεχίσουν να πιέζουν τους γνωστούς τους για διορισμούς κλπ. Εδώ φιλούσαν το χέρι του. Τα ξεχάσατε;mao mao έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:40 Αν μπει ομως φυλακή ο Καραμανλής, ο επόμενος θα το σκεφθεί δυο φορές να κάνει ρουσφέτι. Ο κύκλος έτσι θα σπάσει. Με το να γενικοποιούμαι και να λέμε οτι όλο φταίμε, και έτσι είναι η ελληνική κοινωνία κλπ, δεν γίνεται τίποτα.
στ οταν ο πρωθυπουργός τον κανει μπανακι να αστραφτει, να κατηγορεις τον πολιτη που φίλησε το χερι ειναι οριακά ατιμο. Γιατι να μην φυλήσει χερι ο πολιτης, οταν ο Κυριακος φυλαει αλλα πραγματα; με το παραδειγμα παει η διοικηση.ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:44Δεν το πιστεύω. Κάποιοι ναι, θα γίνουν πιο επιφυλακτικοί αλλά πολλοί θα συνεχίσουν να πιέζουν τους γνωστούς τους για διορισμούς κλπ. Εδώ φιλούσαν το χέρι του. Τα ξεχάσατε;mao mao έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:40 Αν μπει ομως φυλακή ο Καραμανλής, ο επόμενος θα το σκεφθεί δυο φορές να κάνει ρουσφέτι. Ο κύκλος έτσι θα σπάσει. Με το να γενικοποιούμαι και να λέμε οτι όλο φταίμε, και έτσι είναι η ελληνική κοινωνία κλπ, δεν γίνεται τίποτα.
Όχι. Αλλά το λίγο που έζησα έξω θυμάμαι πολύ καλά ότι μου περιέγραφαν τους Έλληνες σαν ανθρώπους που γκρινιάζουν για όλα, που τους φταίνε πάντα οι άλλοι και δεν αναλαμβάνουν ευθύνη για τις δικές τους πράξεις. Και κάπου έβλεπα ότι είχαν ένα δίκιο.
- hellegennes
Όχι, χρησιμοποιώ την πρότερη εμπειρία μου από το πώς λειτουργεί το σύστημα δικαιοσύνης στην Ελλάδα όταν αφορά πολιτικούς. Άλλος έχει θειάδες στην Νιγηρία, άλλος γιαγιάδες στην Άνω Βόλτα.Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:37Λες και τον καφέ;hellegennes έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:26Δεν πειράζει. Στο δικαστήριο ο Κααμανλής θα πει:
-Δεν γνώριζα κύριε πρόεδρε ότι είχε προηγουμένως απορριφθεί. Μια γιαγιά μου από την Άνω Βόλτα μού είπε ότι είναι καλό παιδί και τον προσέλαβα.
-Αθώος!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιατί το περιορίζεις στον Υπουργό και το Δημόσιο;George_V έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:41Το θεμα ειναι οτι "δεν θα πρεπε να φτάνουν" τετοιοι βυσματικοι διορισμοι στο γραφειο του Υπουργου.Spoiler
ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:36Το ότι ένας πολιτικός ή ένας ανώτερος διοικητικός υπάλληλος, "τακτοποιεί" κάποιο βύσμα σε μία θέση είναι ένα ζήτημα που μπορεί να γίνει ιδιαίτερα σοβαρό όταν (όπως στην προκειμένη περίπτωση) η θέση αυτή είναι νευραλγική και μία λάθος απόφαση μπορεί να κοστίσει ζωές.hellegennes έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:26 Δεν πειράζει. Στο δικαστήριο ο Κααμανλής θα πει:
-Δεν γνώριζα κύριε πρόεδρε ότι είχε προηγουμένως απορριφθεί. Μια γιαγιά μου από την Άνω Βόλτα μού είπε ότι είναι καλό παιδί και τον προσέλαβα.
-Αθώος!
Αλλά αν πραγματικά ζητάμε το κεφάλι του όποιου πολιτικού υπέγραψε μία τέτοια πρόσληψη, νομίζω ότι γινόμαστε κάπως υποκριτές και παραβλέπουμε τις δικές μας ευθύνες. Καθημερινά πρέπει να φτάνουν στο γραφείο τους δεκάδες τέτοια αιτήματα για "εξυπηρετήσεις". Σιγά μην κάθεται να ασχοληθεί ο κάθε υπουργός με μία μία από αυτές τις υποθέσεις.
Εμείς* ψηφίζαμε και συνεχίζουμε να ψηφίζουμε πολιτικούς που μας "τακτοποιούν". Σαν λαός συνολικά αυτοί μας αξίζουν. Εμείς τρέχουμε και παρακαλάμε για διορισμούς, για ευνοϊκές μεταθέσεις στο στρατό, για αποσπάσεις, για μεσολαβήσεις διαφόρων ειδών, για να μας σβηστούν πρόστιμα στην τροχαία, κλπ κλπ κλπ
* Μπορεί όχι εσύ κι εγώ, αλλά συνολικά ως κοινωνία το κάνουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό και αυτό είναι που έχει σημασία. Αν ως κοινωνία δεν εγκρίναμε αυτή τη στάση, δεν θα έβλεπες πχ να επανεκλέγεται ο Καραμανλής παρότι τον είχε κατεβάσει υποψήφιο το κόμμα του.
Αυτος ηταν ο λογος που το 1994 εφτιαξε τον ΑΣΕΠ ο Πεπονης.
Για να σταματησει το ρουσφετιλικι και το "spoil system" μεταξυ πολιτικων-ψηφοφορων.
Στο στρατό σε βολεύει ακόμη κι ο φαντάρος, αν τύχει να τον γνωρίζεις και είναι στο κατάλληλο πόστο. Δεν θα σε βάλει βάρδια και θα κάνει ένας φουκαράς που ήταν άτυχος. Μπορεί να κάνει συνέχεια εκείνος κι εσύ ποτέ. Δεν χρειάζεται να ξέρεις ταξίαρχο για να γίνει αυτό.
Στις ιδιωτικές εταιρίες μπαίνει κι εκεί πολιτικό μέσο. Κάποια στιγμή θα πέσει αντάλλαγμα από τον "υποχρεωμένο" υπουργό.
Στον γιατρό θα πας μέσω γνωστού, συστημένος, γιατί στο άσχετο μπορεί να κακοπέσεις.
Στο σχολείο τα ίδια...
Συμπλήρωσε τα υπόλοιπα μόνος σου
Γενικώς η φράση "ξέρεις κάποιον..." υπάρχει σε όλα τα χείλη και για όλα τα πράγματα. Είναι στην νοοτροπία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 03 Φεβ 2025, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ναι, αλλά αν πούμε ότι θα βάλουμε φυλακή κάθε πολιτικό που έχει κάνει μια κάποια διαμεσολάβηση, δεν θα βρεθεί πολιτικός μεγάλου κόμματος έξω. Δεν είναι εξαίρεση μια τέτοια τακτοποίηση. Ο κανόνας είναι.George_V έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:41 Το θεμα ειναι οτι "δεν θα πρεπε να φτάνουν" τετοιοι βυσματικοι διορισμοι στο γραφειο του Υπουργου.
Για να σταματησει το ρουσφετιλικι και το "spoil system" μεταξυ πολιτικων-ψηφοφορων.
Στρατό δεν πήγατε οι περισσότεροι εδώ μέσα; Δεν θυμάστε τι γινόταν με τα βύσματα;
Αλήθειες έγραψε.sharp έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:49Γιατί το περιορίζεις στον Υπουργό και το Δημόσιο;George_V έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:41Το θεμα ειναι οτι "δεν θα πρεπε να φτάνουν" τετοιοι βυσματικοι διορισμοι στο γραφειο του Υπουργου.Spoiler
ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:36
Το ότι ένας πολιτικός ή ένας ανώτερος διοικητικός υπάλληλος, "τακτοποιεί" κάποιο βύσμα σε μία θέση είναι ένα ζήτημα που μπορεί να γίνει ιδιαίτερα σοβαρό όταν (όπως στην προκειμένη περίπτωση) η θέση αυτή είναι νευραλγική και μία λάθος απόφαση μπορεί να κοστίσει ζωές.
Αλλά αν πραγματικά ζητάμε το κεφάλι του όποιου πολιτικού υπέγραψε μία τέτοια πρόσληψη, νομίζω ότι γινόμαστε κάπως υποκριτές και παραβλέπουμε τις δικές μας ευθύνες. Καθημερινά πρέπει να φτάνουν στο γραφείο τους δεκάδες τέτοια αιτήματα για "εξυπηρετήσεις". Σιγά μην κάθεται να ασχοληθεί ο κάθε υπουργός με μία μία από αυτές τις υποθέσεις.
Εμείς* ψηφίζαμε και συνεχίζουμε να ψηφίζουμε πολιτικούς που μας "τακτοποιούν". Σαν λαός συνολικά αυτοί μας αξίζουν. Εμείς τρέχουμε και παρακαλάμε για διορισμούς, για ευνοϊκές μεταθέσεις στο στρατό, για αποσπάσεις, για μεσολαβήσεις διαφόρων ειδών, για να μας σβηστούν πρόστιμα στην τροχαία, κλπ κλπ κλπ
* Μπορεί όχι εσύ κι εγώ, αλλά συνολικά ως κοινωνία το κάνουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό και αυτό είναι που έχει σημασία. Αν ως κοινωνία δεν εγκρίναμε αυτή τη στάση, δεν θα έβλεπες πχ να επανεκλέγεται ο Καραμανλής παρότι τον είχε κατεβάσει υποψήφιο το κόμμα του.
Στο στρατό σε βολεύει ακόμη κι ο φαντάρος, αν τύχει να τον γνωρίζεις και είναι στο κατάλληλο πόστο. Δεν θα σε βάλει βάρδια και θα κάνει ένας φουκαράς που ήταν άτυχος. Μπορεί να κάνει συνέχεια εκείνος κι εσύ ποτέ. Δεν χρειάζεται να ξέρεις ταξίαρχο για να γίνει αυτό.
Στις ιδιωτικές εταιρίες μπαίνει κι εκεί πολιτικό μέσο. Κάποια στιγμή θα πέσει αντάλλαγμα από τον "υποχρεωμένο" υπουργό.
Στον γιατρό θα πας μέσω γνωστού, συστημένος, γιατί στο άσχετο μπορεί να κακοπέσεις.
Στο σχολείο τα ίδια... συμπλήρωσε μόνος σου
Γενικώς η φράση "ξέρεις κάποιον..." υπάρχει σε όλα τα χείλη και για όλα τα πράγματα. Είναι στην νοοτροπία.
Αλλά υπάρχει ένα αλλά με τον κρατικό λειτουργό και τον πολιτικό.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Δεν μου λες; Αυτοί που ζήτησαν ρουσφέτι από τον πολιτικό ή έστω αυτοί που το πήραν να πάνε μέσα; Ή δεν φταίνε;ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:50ναι, αλλά αν πούμε ότι θα βάλουμε φυλακή κάθε πολιτικό που έχει κάνει μια κάποια διαμεσολάβηση, δεν θα βρεθεί πολιτικός μεγάλου κόμματος έξω. Δεν είναι εξαίρεση μια τέτοια τακτοποίηση. Ο κανόνας είναι.George_V έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:41 Το θεμα ειναι οτι "δεν θα πρεπε να φτάνουν" τετοιοι βυσματικοι διορισμοι στο γραφειο του Υπουργου.
Στρατό δεν πήγατε οι περισσότεροι εδώ μέσα; Δεν θυμάστε τι γινόταν με τα βύσματα;
Αν η διαμεσολάβηση έχει κοστίσει τις ζωές 57 ανθρώπων δεν πρέπει να μπει φυλακή;ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:50ναι, αλλά αν πούμε ότι θα βάλουμε φυλακή κάθε πολιτικό που έχει κάνει μια κάποια διαμεσολάβηση, δεν θα βρεθεί πολιτικός μεγάλου κόμματος έξω. Δεν είναι εξαίρεση μια τέτοια τακτοποίηση. Ο κανόνας είναι.George_V έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:41 Το θεμα ειναι οτι "δεν θα πρεπε να φτάνουν" τετοιοι βυσματικοι διορισμοι στο γραφειο του Υπουργου.
Τι σημασία έχει αν έχω σπουδάσει ή αν έχω δουλέψει στο εξωτερικό ; Το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα είναι δομημένο έτσι ώστε να διαιωνίζει τον εαυτό του κι αυτό το πετυχαίνει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο ή συγκεκριμένους τρόπους. Και έχει πείσει σχεδόν άπαντες ότι έτσι είναι η Ελλάδα και δεν αλλάζει. Γι'αυτό και οι περισσότεροι δεν θέλουν μπλεξίματα.ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:46Ενδεχομένως ναι. Αλλά πολλοί νέοι σπουδάζουν ή εργάζονται στο εξωτερικό κι όταν ξαναγυρίζουν πίσω κάνουν τα ίδια. Δεν είναι πως δεν έχουμε παραστάσεις από κάτι άλλο. Υπάρχει και μία δική μας ευθύνη. Όπως όταν πετάει κάποιος σκουπίδια από το αμάξι και δικαιολογείται ότι ο δρόμος είναι βρώμικος έτσι κι αλλιώςΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:41 Μα αυτή η στάση καλλιεργείται από τους πολιτικούς και το σύστημα για να αναπαράγεται η εξουσία του. Πως περιμένεις κάποιος που γαλουχείται σε διεφθαρμένο περιβάλλον να μην είναι διεφθαρμένος; Κάποιοι θα ξεφύγουν, αλλά όχι η κρίσιμη μάζα που να μπορεί να αλλάξει την κατάσταση.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- hellegennes
Δεν μπορείς να αποδίδεις την ευθύνη στον λαό για τις αυθαιρεσίες που κάνουν πολιτικοί, ακόμα κι αν υπάρχουν πολίτες που ζητάνε αυθαιρεσίες υπέρ τους.ST48410 έγραψε: 03 Φεβ 2025, 23:36 Αλλά αν πραγματικά ζητάμε το κεφάλι του όποιου πολιτικού υπέγραψε μία τέτοια πρόσληψη, νομίζω ότι γινόμαστε κάπως υποκριτές και παραβλέπουμε τις δικές μας ευθύνες. Καθημερινά πρέπει να φτάνουν στο γραφείο τους δεκάδες τέτοια αιτήματα για "εξυπηρετήσεις". Σιγά μην κάθεται να ασχοληθεί ο κάθε υπουργός με μία μία από αυτές τις υποθέσεις.
Είναι σαν να αποδίδεις ευθύνες στο παιδί που πήρε το αυτοκίνητο του μπαμπά και το τράκαρε γιατί του το ζήτησε επίμονα κι εκείνος του το έδωσε.
Ξέρω ότι μιλάμε για ενήλικους, αλλά η αναλογία αφορά την θέση γνώσης και ισχύος. Είναι αυτό που λένε οι Άγγλοι "you should know better".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 18 Απαντήσεις