Φυσικά και έχει σημασία. Βλέπω ότι συνεχίζεις να χρησιμοποιείς τον όρο του "ξεβρακώματος", χωρίς να σου περνάει από το ακατοίκητο, έστω ως υπόθεση βρε παιδί μου, ότι αυτοί που τον χρησιμοποιούν ξεβρακώνονται.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 13:14Έχει σημασία; Και εδώ τον ξεβράκωτο στο Σύνταγμα η αστυνομία τον μαζεύει. Δεν είναι σαν τις ταινίες ή τα καρτούν που έρχονται με λευκές στολές και του φοράνε ζουρλομανδύα...ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 12:52Σου διαφεύγει ότι στη συγκεκριμένη φάση παίζει και βίντεο της σύλληψης της "τρελλής του χωριού".Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 12:49
Που να ξέρω τί κάνει ο κάθε τρελός μίλια μακριά από εμένα; Εδώ δεν ξέρω τί κάνει ο τρελός της γειτονιάς μου που έχει να εμφανιστεί καιρό. Να πούμε ότι τον έσφαξε ο Μητσοτάκης χωρίς στοιχείο επειδή έτσι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ahoo Daryaei: Το «ελάφι της θάλασσας» που έδειξε τη «γύμνια» του καθεστώτος στο Ιράν
Re: Ahoo Daryaei: Το «ελάφι της θάλασσας» που έδειξε τη «γύμνια» του καθεστώτος στο Ιράν
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Ahoo Daryaei: Το «ελάφι της θάλασσας» που έδειξε τη «γύμνια» του καθεστώτος στο Ιράν
Δεν ισχύει. Πρέπει να είναι εντελώς γυμνός για να κάνει προσβολή δημοσίας αιδούς και να συλληφθεί κάποιος. Επίσης αν συμμετέχει σε κανα parade, ούτε καν τον ακουμπάνε.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 13:14Έχει σημασία; Και εδώ τον ξεβράκωτο στο Σύνταγμα η αστυνομία τον μαζεύει. Δεν είναι σαν τις ταινίες ή τα καρτούν που έρχονται με λευκές στολές και του φοράνε ζουρλομανδύα...ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 12:52Σου διαφεύγει ότι στη συγκεκριμένη φάση παίζει και βίντεο της σύλληψης της "τρελλής του χωριού".Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 12:49
Που να ξέρω τί κάνει ο κάθε τρελός μίλια μακριά από εμένα; Εδώ δεν ξέρω τί κάνει ο τρελός της γειτονιάς μου που έχει να εμφανιστεί καιρό. Να πούμε ότι τον έσφαξε ο Μητσοτάκης χωρίς στοιχείο επειδή έτσι;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μη λέτε χοντρομαλακίες ορισμένοι, το κορίτσι δεν έμεινε με τα εσώρουχα επειδή τρελάθηκε, έμεινε με τα εσώρουχα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κακοποίηση που υπέστη πρωτύτερα από τη θρησκευτική αστυνομία -αστυνομία ηθών τη λένε οι μουλάδες- επειδή δεν φορούσε "σωστά" το χιτζάμπ.
Η γυναίκα αυτή είναι ο πιο γενναίος άνθρωπος στον πλανήτη.
Μιλησες μαζι της;Ναύτης έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 13:24 Μη λέτε χοντρομαλακίες ορισμένοι, το κορίτσι δεν έμεινε με τα εσώρουχα επειδή τρελάθηκε, έμεινε με τα εσώρουχα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κακοποίηση που υπέστη πρωτύτερα από τη θρησκευτική αστυνομία -αστυνομία ηθών τη λένε οι μουλάδες- επειδή δεν φορούσε "σωστά" το χιτζάμπ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Αυτά προκύπτουν από τη λογική. Εδώ όμως είμαστε στο ίντερνετ.Ναύτης έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 13:24 Μη λέτε χοντρομαλακίες ορισμένοι, το κορίτσι δεν έμεινε με τα εσώρουχα επειδή τρελάθηκε, έμεινε με τα εσώρουχα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κακοποίηση που υπέστη πρωτύτερα από τη θρησκευτική αστυνομία -αστυνομία ηθών τη λένε οι μουλάδες- επειδή δεν φορούσε "σωστά" το χιτζάμπ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Έτσι γράφουν όλα τα δημοσιογραφικά πόρταλς, ελληνικά και ξένα. Εσύ έχεις άλλες πληροφορίες;Bazoomba έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 13:25Μιλησες μαζι της;Ναύτης έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 13:24 Μη λέτε χοντρομαλακίες ορισμένοι, το κορίτσι δεν έμεινε με τα εσώρουχα επειδή τρελάθηκε, έμεινε με τα εσώρουχα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κακοποίηση που υπέστη πρωτύτερα από τη θρησκευτική αστυνομία -αστυνομία ηθών τη λένε οι μουλάδες- επειδή δεν φορούσε "σωστά" το χιτζάμπ.
ετσι ειναι, καλα τα λεςAlienWay έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 13:20Δεν ισχύει. Πρέπει να είναι εντελώς γυμνός για να κάνει προσβολή δημοσίας αιδούς και να συλληφθεί κάποιος. Επίσης αν συμμετέχει σε κανα parade, ούτε καν τον ακουμπάνε.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 13:14Έχει σημασία; Και εδώ τον ξεβράκωτο στο Σύνταγμα η αστυνομία τον μαζεύει. Δεν είναι σαν τις ταινίες ή τα καρτούν που έρχονται με λευκές στολές και του φοράνε ζουρλομανδύα...ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 12:52
Σου διαφεύγει ότι στη συγκεκριμένη φάση παίζει και βίντεο της σύλληψης της "τρελλής του χωριού".

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
-
Εμπεδοκλής
Από ποιους δρόμους περνάτε ρε παλικάρια; Δεν είδα καμία να κυκλοφορεί με το βρακί στο μετρό και να μην έγινε τουλάχιστον θέμα στα κλικ μπάιτ μίντια. Είναι άλλο η αφίσες της Ιρίνας στο μετρό και άλλο πραγματικός άνθρωπος. Μη μπερδεύεις τη φωτογραφία με την πραγματικότητα.AlienWay έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 13:09Μη λες τρελός όταν στη δύση βλέπεις αυτά:Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 12:49Που να ξέρω τί κάνει ο κάθε τρελός μίλια μακριά από εμένα; Εδώ δεν ξέρω τί κάνει ο τρελός της γειτονιάς μου που έχει να εμφανιστεί καιρό. Να πούμε ότι τον έσφαξε ο Μητσοτάκης χωρίς στοιχείο επειδή έτσι;
Και απλά είναι Τρίτη.
Εδώ ένας τύπος που μάλλον είχε χάσει το στοίχημα κυκλοφορούσε ξεβράκωτος πίσω από τη λαχαναγορά του Ρέντη και τον έψαχνε η μισή ΔΙΑΣ.
Αν φορούσε ένα βρακί, δεν θα τον έψαχνε η ΔΙΑΣ. Ασε που σε αυτές τις περιπτώσεις η αστυνομία δρα προληπτικά γιατί φοβάται μήπως ο εκάστοτε γυμνός κάνει τίποτα επικίνδυνο.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 13:27Από ποιους δρόμους περνάτε ρε παλικάρια; Δεν είδα καμία να κυκλοφορεί με το βρακί στο μετρό και να μην έγινε τουλάχιστον θέμα στα κλικ μπάιτ μίντια. Είναι άλλο η αφίσες της Ιρίνας στο μετρό και άλλο πραγματικός άνθρωπος. Μη μπερδεύεις τη φωτογραφία με την πραγματικότητα.AlienWay έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 13:09Μη λες τρελός όταν στη δύση βλέπεις αυτά:Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 12:49
Και απλά είναι Τρίτη.
Εδώ ένας τύπος που μάλλον είχε χάσει το στοίχημα κυκλοφορούσε ξεβράκωτος πίσω από τη λαχαναγορά του Ρέντη και τον έψαχνε η μισή ΔΙΑΣ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
επισης ολες οι υπολοιπες γυναικες του ιραν που φορανε μπουρκες, ειναι και αυτες πραχτοροι, για να μας κανουν να σιχαθουμε τα γαμημενα μουσλιμια, και να σταθουμε διπλα στους οβραιοι.
trust me bro.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Εμπεδοκλής
Α εντάξει τότε. Το έγραψαν και οι new York times του Λονδίνου. Αντικειμενική ενημέρωση.Ναύτης έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 13:27Έτσι γράφουν όλα τα δημοσιογραφικά πόρταλς, ελληνικά και ξένα. Εσύ έχεις άλλες πληροφορίες;Bazoomba έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 13:25Μιλησες μαζι της;Ναύτης έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 13:24 Μη λέτε χοντρομαλακίες ορισμένοι, το κορίτσι δεν έμεινε με τα εσώρουχα επειδή τρελάθηκε, έμεινε με τα εσώρουχα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κακοποίηση που υπέστη πρωτύτερα από τη θρησκευτική αστυνομία -αστυνομία ηθών τη λένε οι μουλάδες- επειδή δεν φορούσε "σωστά" το χιτζάμπ.
δεν ξερεις τι ειναι η μπουρκα ε?Ασέβαστος έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 13:30επισης ολες οι υπολοιπες γυναικες του ιραν που φορανε μπουρκες, ειναι και αυτες πραχτοροι, για να μας κανουν να σιχαθουμε τα γαμημενα μουσλιμια, και να σταθουμε διπλα στους οβραιοι.
trust me bro.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zundapp την 05 Νοέμ 2024, 13:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Εγω ΔΕΝ εχω, οποτε δεν παιρνω θεση με υφος λες και επινα καφε μαζι της το πρωι.Ναύτης έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 13:27Έτσι γράφουν όλα τα δημοσιογραφικά πόρταλς, ελληνικά και ξένα. Εσύ έχεις άλλες πληροφορίες;Bazoomba έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 13:25Μιλησες μαζι της;Ναύτης έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 13:24 Μη λέτε χοντρομαλακίες ορισμένοι, το κορίτσι δεν έμεινε με τα εσώρουχα επειδή τρελάθηκε, έμεινε με τα εσώρουχα ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κακοποίηση που υπέστη πρωτύτερα από τη θρησκευτική αστυνομία -αστυνομία ηθών τη λένε οι μουλάδες- επειδή δεν φορούσε "σωστά" το χιτζάμπ.
Αν σταθμιζα τις θεσεις μου με βαση τα "δημοσιογραφικα πορταλς" τωρα θα "γνωριζα" οτι ο κοντος και ο Κιμ κανουν παρεα στον Παντελο, οτι οι Ιρανοι περιμενουν κρυμμενοι στις σπηλιες τον Παχλαβι, οτι οι ρωσοι ανατιναξαν τον αγωγο αεριου απο τον οποιο εξαρτωνται για την διατηρηση του πολεμου που ξεκινησαν και αλλα κουλα.
Σε οτι εχει να κανει με διεθνη πολιτικη, αυτα τα δακρυβρεχτα ειναι τις περισσοτερες φορες, ξες...ατοφια προπαγανδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Σωστά, αντικειμενική ενημέρωση έχουμε μόνο από το Al Kawthar TV.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 13:30Α εντάξει τότε. Το έγραψαν και οι new York times του Λονδίνου. Αντικειμενική ενημέρωση.
Α κατάλαβα, σιωνιστική προπαγάνδα έπαιξε. Προβλέψιμος έχεις γίνει.Bazoomba έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 13:33Εγω ΔΕΝ εχω, οποτε δεν παιρνω θεση με υφος λες και επινα καφε μαζι της το πρωι.![]()
Αν σταθμιζα τις θεσεις μου με βαση τα "δημοσιογραφικα πορταλς" τωρα θα "γνωριζα" οτι ο κοντος και ο Κιμ κανουν παρεα στον Παντελο, οτι οι Ιρανοι περιμενουν κρυμμενοι στις σπηλιες τον Παχλαβι, οτι οι ρωσοι ανατιναξαν τον αγωγο αεριου απο τον οποιο εξαρτωνται για την διατηρηση του πολεμου που ξεκινησαν και αλλα κουλα.
Σε οτι εχει να κανει με διεθνη πολιτικη, αυτα τα δακρυβρεχτα ειναι τις περισσοτερες φορες, ξες...ατοφια προπαγανδα.