Δεν τη μπερδεύουν, τα γυναικεία δικαιώματα τα μετατρέπουν σε μπούρκα που κρύβει τον επεμβατισμό τους.Καραμελίτσα έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 11:47Άλλος ένας ηλίθιος που μπερδεύει τη γεωπολιτική με τα γυναικεία δικαιώματα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ahoo Daryaei: Το «ελάφι της θάλασσας» που έδειξε τη «γύμνια» του καθεστώτος στο Ιράν
- Dwarven Blacksmith
Re: Ahoo Daryaei: Το «ελάφι της θάλασσας» που έδειξε τη «γύμνια» του καθεστώτος στο Ιράν
Re: Ahoo Daryaei: Το «ελάφι της θάλασσας» που έδειξε τη «γύμνια» του καθεστώτος στο Ιράν
Μπούρδες!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Εμπεδοκλής
Την έφαγαν τα σκυλιά του Κιμ αφού την είχαν βιάσει οι μαχητές της Χαμάς.
Σιγά μην την σκότωσαν. Παρείσφρησε τηλεοπτικό συνεργείο της μοσάντ στο πανεπιστήμιο, έβαλαν μια ισραηλινή ηθοποιό να παριστάνει την Ιρανή, κάποιους άλλους να την μαζεύουν και να την χτυπάνε στο δρόμο και όταν τελείωσε το πρότζεκτ, τα μάζεψαν κι έφυγαν σαν κύριοι.
Ακόμη δεν το καταλάβατε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 05 Νοέμ 2024, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Υποστηρίζεις δηλαδή ότι είναι ζωντανή και καλά;Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 12:40Την έφαγαν τα σκυλιά του Κιμ αφού την είχαν βιάσει οι μαχητές της Χαμάς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τον κυνισμό και την σκατοψυχιά της Γαλής, απο πάνω, δεν την είδες;AlienWay έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 12:42Υποστηρίζεις δηλαδή ότι είναι ζωντανή και καλά;Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 12:40Την έφαγαν τα σκυλιά του Κιμ αφού την είχαν βιάσει οι μαχητές της Χαμάς.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Το εξέλαβα σαν ειρωνικό.Πασιφάη έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 12:46Τον κυνισμό και την σκατοψυχιά της Γαλής, απο πάνω, δεν την είδες;AlienWay έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 12:42Υποστηρίζεις δηλαδή ότι είναι ζωντανή και καλά;Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 12:40
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Κάποια άρχισε τα τσίπουρα από το πρωί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όξω μωρή τελειωμένη ποιότητα ανθρώπου. Που κάνεις πλάκα με τη ζωή μιας γυναίκας που ζει στον Άδη. Και βιώνει το απόλυτο σκοτάδι.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 12:41Σιγά μην την σκότωσαν. Παρείσφρησε τηλεοπτικό συνεργείο της μοσάντ στο πανεπιστήμιο, έβαλαν μια ισραηλινή ηθοποιό να παριστάνει την Ιρανή, κάποιους άλλους να την μαζεύουν και να την χτυπάνε στο δρόμο και όταν τελείωσε το πρότζεκτ, τα μάζεψαν κι έφυγαν σαν κύριοι.
Ακόμη δεν το καταλάβατε;
Δεν τα λες αυτά γτχμ. Έστω και ειρωνικά.
-
Εμπεδοκλής
Που να ξέρω τί κάνει ο κάθε τρελός μίλια μακριά από εμένα; Εδώ δεν ξέρω τί κάνει ο τρελός της γειτονιάς μου που έχει να εμφανιστεί καιρό. Να πούμε ότι τον έσφαξε ο Μητσοτάκης χωρίς στοιχείο επειδή έτσι;AlienWay έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 12:42Υποστηρίζεις δηλαδή ότι είναι ζωντανή και καλά;Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 12:40Την έφαγαν τα σκυλιά του Κιμ αφού την είχαν βιάσει οι μαχητές της Χαμάς.
Σύρε γαμήσου. Η πλάκα έχει τα όριά της. Και η συγκεκριμένη κατάσταση δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο.
Σου διαφεύγει ότι στη συγκεκριμένη φάση παίζει και βίντεο της σύλληψης της "τρελλής του χωριού".Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 12:49Που να ξέρω τί κάνει ο κάθε τρελός μίλια μακριά από εμένα; Εδώ δεν ξέρω τί κάνει ο τρελός της γειτονιάς μου που έχει να εμφανιστεί καιρό. Να πούμε ότι τον έσφαξε ο Μητσοτάκης χωρίς στοιχείο επειδή έτσι;AlienWay έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 12:42Υποστηρίζεις δηλαδή ότι είναι ζωντανή και καλά;Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 12:40
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μη λες τρελός όταν στη δύση βλέπεις αυτά:Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 12:49Που να ξέρω τί κάνει ο κάθε τρελός μίλια μακριά από εμένα; Εδώ δεν ξέρω τί κάνει ο τρελός της γειτονιάς μου που έχει να εμφανιστεί καιρό. Να πούμε ότι τον έσφαξε ο Μητσοτάκης χωρίς στοιχείο επειδή έτσι;AlienWay έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 12:42Υποστηρίζεις δηλαδή ότι είναι ζωντανή και καλά;Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 12:40

Και απλά είναι Τρίτη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Εμπεδοκλής
Έχει σημασία; Και εδώ τον ξεβράκωτο στο Σύνταγμα η αστυνομία τον μαζεύει. Δεν είναι σαν τις ταινίες ή τα καρτούν που έρχονται με λευκές στολές και του φοράνε ζουρλομανδύα...ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 12:52Σου διαφεύγει ότι στη συγκεκριμένη φάση παίζει και βίντεο της σύλληψης της "τρελλής του χωριού".Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 12:49Που να ξέρω τί κάνει ο κάθε τρελός μίλια μακριά από εμένα; Εδώ δεν ξέρω τί κάνει ο τρελός της γειτονιάς μου που έχει να εμφανιστεί καιρό. Να πούμε ότι τον έσφαξε ο Μητσοτάκης χωρίς στοιχείο επειδή έτσι;