!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελληνες:Yποσιτισμενοι λογο κρισης η παχυσαρκοι;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Ελληνες:Yποσιτισμενοι λογο κρισης η παχυσαρκοι;
Πάμε e-food να δούμε :
Μέσος όρος σαλάτας = 7 ευρώ.
Μέσος όρος πίτα σουβλάκι = 2.2 ευρώ.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- hellegennes
Δεν ξέρω τι είναι αυτή η μαλακία που βάζεις, αλλά ναι, πολύ λιγότερα. Ξέρεις, μαγαζί έχω.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 21:11 Εσυ θα τρως ενα μνηνα τζανκ φουντ και εγω ενα μηνα το μενου τον Βησσαριωνα
http://www.magirevoikonomika.gr/Chef
Εχεις τη εντυπωση οτι θα πληρωσεις λιγοτερα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ναι αλλα ο γγ ειναι πονηρος. σου λεει εσυ θα παιρνεις ετοιμα απο ντελιβεραδικο κι εγω θα τα φκιανω σπιτι μ. μήλα με πορτοκαλια.enterprise-psi έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 21:12 Πάμε e-food να δούμε :
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
hellegennes έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 21:15 ]
Δεν ξέρω τι είναι αυτή η μαλακία που βάζεις, αλλά ναι, πολύ λιγότερα. Ξέρεις, μαγαζί έχω.
με κοριτσια;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Φτιαξε σουβλακι και γυρο σπιτιYochanan έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 21:16
ναι αλλα ο γγ ειναι πονηρος. σου λεει εσυ θα παιρνεις ετοιμα απο ντελιβεραδικο κι εγω θα τα φκιανω σπιτι μ. μήλα με πορτοκαλια.
Ελευθερα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
κοίτα ρε. πουλάει πνεύμα κι ο γγ.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- hellegennes
Τυχαίο παράδειγμα
1 κιλό ντομάτες = 1,20 - 1,50 ευρώ
1 κιλό μακαρόνια = 0,60 - 1,20 ευρώ
Άτομα που χορταίνουν με 1 κιλό ντομάτες = 0,5
Άτομα που χορταίνουν με 1 κιλό μακαρόνια = 8
Κόστος ντομάτας ανά άτομο: 2,40 - 3,00 ευρώ
Κόστος μακαρονιών ανά άτομο: 0,075 - 0,15 ευρώ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Spoiler
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
http://www.kathimerini.gr/930533/articl ... -parado3oy
Μπορεί να συνυπάρχει υποσιτισμός με παχυσαρκία ΓΓ. Προφανώς δεν πεθαίνει κόσμος από την πείνα όπως σε χώρες του τρίτου κόσμου αλλά μία κρίση επιδεινωνεί την διατροφή στα χαμηλότερα στρώματα της κοινωνίας.Εκτός, όμως, από τον υποσιτισμό, διατροφική πρόκληση αποτελεί στις μέρες μας ο αποκαλούμενος «σιωπηλός υποσιτισμός» (Hidden Hunger). Το φαινόμενο του «σιωπηλού υποσιτισμού» αναφέρεται στα παιδιά εκείνα, που δεν παρουσιάζουν την τυπική εικόνα του ισχνού, σοβαρά λιπόσαρκου παιδιού, αλλά στη συντριπτική τους πλειονότητα πάσχουν από έλλειψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων.
Οσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, η υποθρεψία μπορεί να συνυπάρξει με την παχυσαρκία. Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη αναφορά του ΠΟΥ, 41 εκατ. παιδιά, αν και δεν λαμβάνουν τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία είναι υπέρβαρα! Ακόμη και στις αναπτυσσόμενες χώρες, όπου παραδοσιακά ο υποσιτισμός θεωρείται το κυριότερο διατροφικό πρόβλημα, το ποσοστό των υπέρβαρων και παχύσαρκων ατόμων αυξάνεται με ανησυχητικούς ρυθμούς. Είναι η περίπτωση του παιδιού που δεν έχει πρόσβαση σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, νωπό κρέας, ψάρι, γάλα, αλλά μπορεί να υπερκαταναλώνει μονοφαγικά τροφές, όπως ρύζι ή πατάτα, επειδή αυτές είναι περισσότερο διαθέσιμες.
πλέον έχει σχεδόν εξαλειφθεί και αυτό, να πεθαίνουν δηλαδή άνθρωποι από την πείνα.Perp έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 21:33 http://www.kathimerini.gr/930533/articl ... -parado3oy
Μπορεί να συνυπάρχει υποσιτισμός με παχυσαρκία ΓΓ. Προφανώς δεν πεθαίνει κόσμος από την πείνα όπως σε χώρες του τρίτου κόσμου αλλά μία κρίση επιδεινωνεί την διατροφή στα χαμηλότερα στρώματα της κοινωνίας.Εκτός, όμως, από τον υποσιτισμό, διατροφική πρόκληση αποτελεί στις μέρες μας ο αποκαλούμενος «σιωπηλός υποσιτισμός» (Hidden Hunger). Το φαινόμενο του «σιωπηλού υποσιτισμού» αναφέρεται στα παιδιά εκείνα, που δεν παρουσιάζουν την τυπική εικόνα του ισχνού, σοβαρά λιπόσαρκου παιδιού, αλλά στη συντριπτική τους πλειονότητα πάσχουν από έλλειψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων.
Οσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, η υποθρεψία μπορεί να συνυπάρξει με την παχυσαρκία. Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη αναφορά του ΠΟΥ, 41 εκατ. παιδιά, αν και δεν λαμβάνουν τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία είναι υπέρβαρα! Ακόμη και στις αναπτυσσόμενες χώρες, όπου παραδοσιακά ο υποσιτισμός θεωρείται το κυριότερο διατροφικό πρόβλημα, το ποσοστό των υπέρβαρων και παχύσαρκων ατόμων αυξάνεται με ανησυχητικούς ρυθμούς. Είναι η περίπτωση του παιδιού που δεν έχει πρόσβαση σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, νωπό κρέας, ψάρι, γάλα, αλλά μπορεί να υπερκαταναλώνει μονοφαγικά τροφές, όπως ρύζι ή πατάτα, επειδή αυτές είναι περισσότερο διαθέσιμες.
κι αυτό με τις τριτοκοσμικές που είπες, πρέπει να βρούμε νέο όνομα σιγά σιγά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Είδα ένα κομμάτι απ' αυτό με τον Βησσαρίωνα που μαγειρεύει οικονομικά και ψόφησα στο γέλιο:
κοτόπουλο φούρνου με ψητά λαχανικά και μπέικον και μία ιδιαίτερη σάλτσα αρωματισμένη με μαστίχα, και το συνοδεύει με γαρίδες τηγανιτές σε φύλλο κανταΐφι και γλυκιά μαγιονέζα
Τούτο τού βγαίνει 15 ευρώ, με μηδενικό υπολογισμό χασούρας (ότι και καλά θα πας κάπου να πάρεις 100 γρ. γαρίδες και ένα τρίτο από το ματσάκι του μαϊντανού). 15 ευρώ για ένα μόνο γεύμα, έτσι; Και με μίνιμαλ μερίδες. Χωρίς να υπολογίζεται ούτε ο χρόνος ενασχόλησης (ένα τρίωρο) ούτε το κόστος μαγειρέματος (κάποιοι άνθρωποι, που μάλλον δεν έχουν μαγειρέψει στην ζωή τους, νομίζουν ότι το μαγείρεμα γίνεται με μαγεία, όχι με ενέργεια).
κοτόπουλο φούρνου με ψητά λαχανικά και μπέικον και μία ιδιαίτερη σάλτσα αρωματισμένη με μαστίχα, και το συνοδεύει με γαρίδες τηγανιτές σε φύλλο κανταΐφι και γλυκιά μαγιονέζα
Τούτο τού βγαίνει 15 ευρώ, με μηδενικό υπολογισμό χασούρας (ότι και καλά θα πας κάπου να πάρεις 100 γρ. γαρίδες και ένα τρίτο από το ματσάκι του μαϊντανού). 15 ευρώ για ένα μόνο γεύμα, έτσι; Και με μίνιμαλ μερίδες. Χωρίς να υπολογίζεται ούτε ο χρόνος ενασχόλησης (ένα τρίωρο) ούτε το κόστος μαγειρέματος (κάποιοι άνθρωποι, που μάλλον δεν έχουν μαγειρέψει στην ζωή τους, νομίζουν ότι το μαγείρεμα γίνεται με μαγεία, όχι με ενέργεια).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
hellegennes έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 21:26 Τυχαίο παράδειγμα
Η αβολη στιγμη που επρεπε να καταταξεις τα ζυμαρικα στην κατηγορια junk food ωστε να επιβαβιωσεις τον εαυτο σου
brbιζεις και tytιζεις
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Pwnd:ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 22:23hellegennes έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 21:26 Τυχαίο παράδειγμα
Η αβολη στιγμη που επρεπε να καταταξεις τα ζυμαρικα στην κατηγορια junk food ωστε να επιβαβιωσεις τον εαυτο σου
brbιζεις και tytιζεις
hellegennes έγραψε: 05 Απρ 2018, 15:45 Οι πίτσες και οι μακαρονάδες είναι η επιτομή του junk food. Στην ουσία οι Ιταλοί εφηύραν το junk food. Πριν απ' αυτούς δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα. Μετά ακολούθησαν οι Αμερικάνοι και ο υπόλοιπος πλανήτης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Για δώσε ορισμό του junk food.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 22:23 Η αβολη στιγμη που επρεπε να καταταξεις τα ζυμαρικα στην κατηγορια junk food
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 4 Απαντήσεις