!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η αποχή σημαίνει παραίτηση από την εκπροσώπηση;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Re: Η αποχή σημαίνει παραίτηση από την εκπροσώπηση;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιουν 2024, 21:41

Kαι μια τελευταία σύσταση στα πασοκογεννημένα τοξοβόλια.

Τα σόγια μου, δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τους σοβαρούς γκέι από τον προηγούμενο αιώνα, γλυκούλια. Όταν ακόμη το γελοίο είδος σας ήταν αγέννητο. Σιγά μην περίμεναν την πασοκογενή πλέμπα για επιμόρφωση. Οπότε, όταν εσείς μπορέσετε και αντιμετωπίσετε τα δικά σας σόγια σήμερα, τότε ίσως θα σταματήσετε την ευτέλεια του να απαιτείτε από τους άλλους, να προσθέσουν τον φιλανθρωπικό οβολό τους στη δική σας μίζερη/επιθετική αδυναμία.

Μέχρι τότε, θα παραμείνετε ένα χύμα γυφταριό, που απειλεί αλλά είναι προστατευμένο μόνον για ψηφοθηρικούς λόγους. :e045:

Σιωπή μαρή ξεμωραμένη. Ασε τα ηθικοπλαστικά σου κηρύγματα για τους καθυστέρες στα καπή.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ενιγουέι, καληνυχτώ το ευαισθητοποιημένο και ταλαιπωρημένο εν λόγω είδος. Είτε αφορά σε φτυσμένους γκέι είτε σε φτυσμένους στρέιτ. Σαφώς και τους κατανοώ αλλά πλέον έχω πάψει να συμπάσχω για την περίπτωση τους. Απλώς γιατί αμφότεροι είναι αιθεροβάμονες, που θεωρούν ότι η πολιτική θα λύσει το αμιγώς προσωπικό πρόβλημα τους. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιουν 2024, 18:41
taxalata xalasa έγραψε: 07 Ιουν 2024, 18:31
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιουν 2024, 18:28

Σαφώς όχι. Προσκύνησαν με ψήφο. :lol:
τι σχέση έχει αυτό με την αποχή;
Ομολογώ ότι κάποιες στιγμές, αδυνατώ να ανταπεξέλθω στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τον γραπτό λόγο.

Οπότε, παραδεχόμενη την αδυναμία μου, το κόβω εδώ.
ποιον γραπτό λόγο;
αυτό που κάνεις είναι περιλογικός παράλογος ή και παραλογικός περίλογος... καλύτερα κόψε εντελώς το phorum... κάνε σου την χάρη....
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

taxalata xalasa έγραψε: 07 Ιουν 2024, 21:51

Ομολογώ ότι κάποιες στιγμές, αδυνατώ να ανταπεξέλθω στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τον γραπτό λόγο.

ποιον γραπτό λόγο;
αυτό που κάνεις είναι περιλογικός παράλογος ή και παραλογικός περίλογος... καλύτερα κόψε εντελώς το phorum... κάνε σου την χάρη....
Καληνύχτα και σε σένα ληγμένη τραχανοσαλάτα. Φιλάκια στο φανκλαμπ σου. :g094:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

taxalata xalasa έγραψε: 07 Ιουν 2024, 21:51

ποιον γραπτό λόγο;
εγω το καταλαβα απο την αρχη και βεβαια εχει σχεση με την αποχη :P
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιουν 2024, 16:27
hellegennes έγραψε: 07 Ιουν 2024, 15:28 Εξάλλου τι σημαίνει στέλνω μήνυμα ψηφίζοντας ένα άλλο κόμμα που δεν το πιστεύω; Καταρχήν τι μήνυμα στέλνει στο κόμμα που ψήφισες και κατά δεύτερον τι πρακτικό ρόλο παίζει αυτό στην διακυβέρνηση και την θητεία της βουλής;
Σημαίνει "κατουράω στις γλάστρες μου, ενώ φαντασιώνομαι ότι κατουράω στα μούτρα κάποιων άλλων", τί άλλο;
Otto Weininger έγραψε: 07 Ιουν 2024, 16:45
hellegennes έγραψε: 07 Ιουν 2024, 15:28
Εξάλλου τι σημαίνει στέλνω μήνυμα ψηφίζοντας ένα άλλο κόμμα που δεν το πιστεύω; Καταρχήν τι μήνυμα στέλνει στο κόμμα που ψήφισες και κατά δεύτερον τι πρακτικό ρόλο παίζει αυτό στην διακυβέρνηση και την θητεία της βουλής;
σημαίνει κόβω τις φλέβες μου για να σου λερωσω το χαλί
Νομίζω της Γαλής ήταν λίγο καλύτερο, αλλά κι αυτό καλό είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Αλιόσα έγραψε: 07 Ιουν 2024, 20:47
έργο_μακέτο έγραψε: 07 Ιουν 2024, 17:28
Αλιόσα έγραψε: 07 Ιουν 2024, 17:02 Ἂν οἱ Ἐκλογὲς ἄλλαζαν τὸν κόσμο, θὰ ἦταν παράνομες καὶ ἀπαγορευμένες.

Είναι γαμάτος ο Κούτουλας.
Ανακάλυψα το κανάλι πρόσφατα και είμαι ακόμα στη φάση του ενθουσιασμού.

Και 'γω μιλήσα για αυτόν σε έναν φίλο μου και τώρα βλέπει όλα σχεδόν τα βιντεό του.

το φιλοσοφειν χωρις να αγγιζει τον σκληρο πυρηνα της ανθρωπινης -ψυχης
ειναι ...να μην πω ! κατα τα αλλα καλα τα λεει σε μερικα σημεια
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιουν 2024, 18:17
hellegennes έγραψε: 07 Ιουν 2024, 11:44
Ούτε οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ με αντιπροσωπεύουν -έστω και ελάχιστα- ούτε οι απόψεις της ΝΔ -έστω και ελάχιστα- ούτε οι απόψεις του ΚΚΕ -έστω και ελάχιστα- και πάει λέγοντας. Ποιο είναι το νόημα να ψηφίσω; Να ρίξω στο ράντομ μια ψήφο; Και τι νόημα θα είχε αυτό;;
Το ίδιο ακριβώς νόημα που έχει η κριτική σου για την πολιτική, όταν δεν ψηφίζεις.

Τί άλλο;

ΥΓ. Προσωπικώς αποδέχομαι την συγκεκριμένη επίπτωση. Από τη στιγμή που θα απέχω, είναι σαφές ότι καθίσταται ανυπόστατη και η όποια άποψη έχω για τα πολιτικά τεκταινόμενα, ως κάτι σημαντικό για το ευρύτερο σύνολο. Μόνον ως ποιητική, λογοτεχνική κλπ κλπ άποψη θα έχει την όποια δυναμική.

Όσοι θεωρούν ότι ως απέχοντες, μπορούν να συγκλονίσουν τα πλήθη, είναι καραψωνισμένοι παπάρες.
Εγώ διαφωνώ. Το ακριβώς αντίθετο θεωρώ. Κριτική μπορούν να κάνουν στην εκάστοτε κυβέρνηση όσοι δεν την ψήφισαν είτε γιατί ψήφισαν κάτι άλλο είτε γιατί έριξαν λευκό (το οποίο είναι η αποχή).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

με απλά λόγια όσα γίδια ρίξατε κούλη 2023 rid us of your fucking moronity και τουλάχιστον κάντε αποχή.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιουν 2024, 18:28 Πάω κατευθείαν στον τίτλο, φυσικά και όχι. Σε εκπροσωπεί κάποιος με το ζόρι, θες δε θες.
Ο τίτλος είναι συνοπτικός και μπορεί να χάνεις το νόημά του. Δεν γίνεται να παραιτηθείς από την εκπροσώπηση, αυτό θα σήμαινε πως ό,τι αλλάζει στο κράτος δεν σε αφορά και αυτό είναι τεχνικά ανέφικτο. Η ερώτηση είναι αν σημαίνει παραίτηση από το δικαίωμα να επιλέγεις ποιος θα σε εκπροσωπεί ή, για να το πω αλλιώς, αν η αποχή σημαίνει ότι αφήνεις τους άλλους να επιλέγουν για σένα.

Από αυτήν την δοξασία συγκεκριμένα είναι που προκύπτει το έωλο συμπέρασμα ότι δεν έχει δικαίωμα κριτικής ο απέχων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Πάμε για αποχή γυρω στο 60% πιστεύω, ίσως και παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Αλιόσα έγραψε: 07 Ιουν 2024, 22:21 Πάμε για αποχή γυρω στο 60% πιστεύω, ίσως και παραπάνω.
αποτυχία...

το 75% είναι μια καλή αρχή...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

OANNHSEA έγραψε: 07 Ιουν 2024, 21:16
Δεν υπήρξες μέλος αυτού του συστήματος, αλλά το άφησες να ζει χωρίς να θέλεις να το ρίξεις γιατί σου αρέσει να ζεις μέσα σε αυτό.
Με λίγα λόγια, λες στους άλλους ότι φταίνε και, ενώ εσύ φταις για όλη αυτή τη σαπίλα, βγάζεις την ουρά σου απέξω λέγοντας "εγώ δεν ψηφίζω αυτό το σύστημα...".
Οι σκλάβοι, οι δουλοπάροικοι και όσοι βρίσκονται σε ολιγαρχικά καθεστώτα δεν ψηφίζουν!!!
Και αυτό γιατί αυτοί πραγματικά δεν έχουν την ικανότητα να αλλάξουν την μοίρα τους - αν και υπάρχουν εξαιρέσεις με κάτι που λέγεται επανάσταση. Ακόμα και οι σκλάβοι θέλουν να αλλάξουν την κατάσταση, ξέροντας ότι θα πεθάνουν στην πορεία!!!, αλλά εσύ που μπορεί να επιφέρεις κάποια αλλαγή, απλά βγάζεις την ουρά σου απέξω και κατηγορείς τους άλλους για ότι συμβαίνει...

.
Στους σκλάβους,στους δουλοπάροικους και στα ολιγαρχικά καθεστώτα δεν επιτρέπεται να ψηφίσουν. Εγώ, και πολύ μεγάλο ποσοστό του λαού, το κάνω συνειδητά ενώ έχω δικαίωμα ψήφου.
Δεν συντηρώ κανένα σύστημα σε αντίθεση με τους πραγματικούς σκλάβους, δηλαδή τους ψηφοφόρους, οι οποίοι ψηφίζουν με γνώμονα το συμφέρον και αναπαράγουν το μαύρο χάλι αυτής της χώρας.
Ερώτηση, όλοι εκείνοι που ψήφισαν Καραμανλή στις Σέρρες και τον χειροκρότησαν μετά την εκλογή του τον Μάιο του 2023, τι ακριβώς είναι; Ελεύθεροι και συνειδητοποιημένοι πολίτες σε αντίθεση με εμένα τον....σκλάβο;
Μάλλον με δουλεύεις ή απλά τρολλαρεις.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Ιουν 2024, 21:25

Εσύ όχι μόνον κατηγορείς αλλά προτείνεις και ποινές βρε καρακαημένε. Όταν ο οποιοσδήποτε πάρει στα σοβαρά τις απειλές σου, ειδοποία.

Ενιγουέι, το ότι κάποιοι έχουν μπλέξει την ψυχολογική τους αποφόρτιση για τον χ ή ψ λόγο με μία πανελλήνια απειλή για το τι θα γίνει αν τα πάρουν στο ανεμώδες κρανίο τους, είναι επίσης ένα ψυχοπαθολογικοπολιτικό θεματάκι. :lol:

Καρατσεκαρισμένο.
Εσύ από την άλλη, κάνε την πάπια, κούνα σημαιάκια και γράφε από το πρωί μέχρι το βράδυ ότι σου κατέβει στην γκλάβα...
Καρατσεκαρισμένο ότι δεν θα κινδυνεύσεις ποτέ.

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

runner έγραψε: 07 Ιουν 2024, 22:29
OANNHSEA έγραψε: 07 Ιουν 2024, 21:16
Δεν υπήρξες μέλος αυτού του συστήματος, αλλά το άφησες να ζει χωρίς να θέλεις να το ρίξεις γιατί σου αρέσει να ζεις μέσα σε αυτό.
Με λίγα λόγια, λες στους άλλους ότι φταίνε και, ενώ εσύ φταις για όλη αυτή τη σαπίλα, βγάζεις την ουρά σου απέξω λέγοντας "εγώ δεν ψηφίζω αυτό το σύστημα...".
Οι σκλάβοι, οι δουλοπάροικοι και όσοι βρίσκονται σε ολιγαρχικά καθεστώτα δεν ψηφίζουν!!!
Και αυτό γιατί αυτοί πραγματικά δεν έχουν την ικανότητα να αλλάξουν την μοίρα τους - αν και υπάρχουν εξαιρέσεις με κάτι που λέγεται επανάσταση. Ακόμα και οι σκλάβοι θέλουν να αλλάξουν την κατάσταση, ξέροντας ότι θα πεθάνουν στην πορεία!!!, αλλά εσύ που μπορεί να επιφέρεις κάποια αλλαγή, απλά βγάζεις την ουρά σου απέξω και κατηγορείς τους άλλους για ότι συμβαίνει...

.
Στους σκλάβους,στους δουλοπάροικους και στα ολιγαρχικά καθεστώτα δεν επιτρέπεται να ψηφίσουν. Εγώ, και πολύ μεγάλο ποσοστό του λαού, το κάνω συνειδητά ενώ έχω δικαίωμα ψήφου.
Δεν συντηρώ κανένα σύστημα σε αντίθεση με τους πραγματικούς σκλάβους, δηλαδή τους ψηφοφόρους, οι οποίοι ψηφίζουν με γνώμονα το συμφέρον και αναπαράγουν το μαύρο χάλι αυτής της χώρας.
Ερώτηση, όλοι εκείνοι που ψήφισαν Καραμανλή στις Σέρρες και τον χειροκρότησαν μετά την εκλογή του τον Μάιο του 2023, τι ακριβώς είναι; Ελεύθεροι και συνειδητοποιημένοι πολίτες σε αντίθεση με εμένα τον....σκλάβο;
Μάλλον με δουλεύεις ή απλά τρολλαρεις.

Δεν σε δουλεύω - απλά δεν έχεις καταλάβει ότι όντως έχεις γίνει σκλάβος.
Και μάλιστα από αυτούς που δεν σηκώνουν καν το κεφάλι γιατί θέλουν να διαφέρουν από τους άλλους, που είτε είναι κωλογλύφτες του κυρίου τους για να περνάνε καλά, είτε σκέφτονται την απόδραση και την επανάσταση!!!
Δειλοί και άβουλοι αντάμα περιμένουν ίσως κάποιο θάμα...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”