ναι να μας βαλει, αν θελει κατι πιο δυνατό απο το μακιτα, νομιζω καλύτερα να το κανει με το χερι και ενα σουγιαδάκι σιγα σιγα, ή να φέρει ανθρωπο που το εχει ξανακάνει, ειδαμε τι έπαθε ενας στο πχορουμ που επαιζε με λεπίδες.kongrosian έγραψε: 18 Ιουν 2024, 10:54 ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ
ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ, Ο ST, ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΤΑΒΡΑΝΤΙΣΜΕΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΜΕ HUSQVARNA 4 ΙΠΠΩΝ. 15€/ΩΡΑ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καθαρισμός οικοπέδου
Re: Καθαρισμός οικοπέδου
- kongrosian
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
sure...
(γελώ)
(γελώ)
- kongrosian
δεν έχεις ιδέα τι μπορεί να έχει φυτρώσει τόσα χρόνια σε παρατημένο οικόπεδο. και γενικά δεν έχεις ιδέα. σου μιλάνε χρόνια εμπειρίας τώρα.enaon έγραψε: 18 Ιουν 2024, 11:01ναι να μας βαλει, αν θελει κατι πιο δυνατό απο το μακιτα, νομιζω καλύτερα να το κανει με το χερι και ενα σουγιαδάκι σιγα σιγα, ή να φέρει ανθρωπο που το εχει ξανακάνει, ειδαμε τι έπαθε ενας στο πχορουμ που επαιζε με λεπίδες.kongrosian έγραψε: 18 Ιουν 2024, 10:54 ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ
ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ, Ο ST, ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΤΑΒΡΑΝΤΙΣΜΕΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΜΕ HUSQVARNA 4 ΙΠΠΩΝ. 15€/ΩΡΑ
ναι βρε οκ, τετοια εποχή κιολας δεν μιλαμε για χόρτα πλεον, μερικα θα εχουν γίνει βεργες. Αλλα, αυτα νεος χρήστης που δεν εχει εξοικίωση δεν κανει να παρει μηχανημα να τα κοψει, ας φερει ανθρωπο νομιζω. Για να υπαρχει ασφάλεια πρέπει να μπορει να τα κόψει η μπετονια, αλλα αν ειναι πολυ χοντρα κλπ θα του σπασουν τα νευρα, αν και οκ το μακιτα φορτώνει μπετονια μονο του. Αν ομως παει να βαλει μεταλο, εγω λεω οχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 18 Ιουν 2024, 11:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Δεν ξέρω αν τρολάρει ο αριστερούλης, ούτε αν είναι υπερβόλας ο συς με το μπαταρίας, πάντως η αλήθεια είναι ότι στην μεγάλη καραντίνα που έχασα έναν χρόνο χωρίς να τα περιποιηθώ, είχαν φυτρώσει σκληρά χόρτα που σε πολλά σημεία χωρίς τσαπα δεν φευγανε με απλή μεσινεζα. Με προβληματίζει το ότι αν είναι το ίδιο καλά, γιατί δεν έχουν καταργηθεί ή δεν έχει περιοριστεί η χρήση των βενζινοκίνητων; Από την άλλη, όσο γερνάω, αργά ή γρήγορα θα στραφω αναγκαστικά σε μπαταρίας, οπότε αν το προτείνει τόσο κατηγορηματικά, θα το ψάξω προσωπικά
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Δε κόβονταν ούτε με τη μεταλλική κεφαλή? Οχι τη πετονιά, το άλλο.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 18 Ιουν 2024, 11:12 Δεν ξέρω αν τρολάρει ο αριστερούλης, ούτε αν είναι υπερβόλας ο συς με το μπαταρίας, πάντως η αλήθεια είναι ότι στην μεγάλη καραντίνα που έχασα έναν χρόνο χωρίς να τα περιποιηθώ, είχαν φυτρώσει σκληρά χόρτα που σε πολλά σημεία χωρίς τσαπα δεν φευγανε με απλή μεσινεζα. Με προβληματίζει το ότι αν είναι το ίδιο καλά, γιατί δεν έχουν καταργηθεί ή δεν έχει περιοριστεί η χρήση των βενζινοκίνητων; Από την άλλη, όσο γερνάω, αργά ή γρήγορα θα στραφω αναγκαστικά σε μπαταρίας, οπότε αν το προτείνει τόσο κατηγορηματικά, θα το ψάξω προσωπικά
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ειναι πολυ ακριβό της μπαταρίας νομιζω, παει 350 ευρώ με δυο μπαταρίες και φορτιστή, τόσο θες για να κανεις συνεχόμενη εργασία, δεν εχει νόημα. Ειναι για να εχεις τον κήπο σου κλπ ή να εχεις τις μπαταρίες απο κατι αλλο, αν ειναι να κοβεις χορτα γενικα βενζίνης σίγουρα.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 18 Ιουν 2024, 11:12 Δεν ξέρω αν τρολάρει ο αριστερούλης, ούτε αν είναι υπερβόλας ο συς με το μπαταρίας,
enaon έγραψε: 18 Ιουν 2024, 11:10 ναι βρε οκ, τετοια εποχή κιολας δεν μιλαμε για χόρτα πλεον, μερικα θα εχουν γίνει βεργες. Αλλα, αυτα νεος χρήστης που δεν εχει εξοικίωση δεν κανει να παρει μηχανημα να τα κοψει, ας φερει ανθρωπο νομιζω. Για να υπαρχει ασφάλεια πρέπει να μπορει να τα κόψει η μπετονια, αλλα αν ειναι πολυ χοντρα κλπ θα του σπασουν τα νευρα, αν και οκ το μακιτα φορτώνει μπετονια μονο του. Αν ομως παει να βαλει μεταλο, εγω λεω οχι.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Κόβονταν αλλά υπήρχαν σημεία με πέτρα διακοσμητική η ευαίσθητα φυτά κήπου, έπρεπε να προσέχωKauldron έγραψε: 18 Ιουν 2024, 11:14Δε κόβονταν ούτε με τη μεταλλική κεφαλή? Οχι τη πετονιά, το άλλο.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 18 Ιουν 2024, 11:12 Δεν ξέρω αν τρολάρει ο αριστερούλης, ούτε αν είναι υπερβόλας ο συς με το μπαταρίας, πάντως η αλήθεια είναι ότι στην μεγάλη καραντίνα που έχασα έναν χρόνο χωρίς να τα περιποιηθώ, είχαν φυτρώσει σκληρά χόρτα που σε πολλά σημεία χωρίς τσαπα δεν φευγανε με απλή μεσινεζα. Με προβληματίζει το ότι αν είναι το ίδιο καλά, γιατί δεν έχουν καταργηθεί ή δεν έχει περιοριστεί η χρήση των βενζινοκίνητων; Από την άλλη, όσο γερνάω, αργά ή γρήγορα θα στραφω αναγκαστικά σε μπαταρίας, οπότε αν το προτείνει τόσο κατηγορηματικά, θα το ψάξω προσωπικά
sure...
(γελώ)
(γελώ)

αυτή είναι καθαρή λύση
τα χορτοκοπτικά κλπ δεν είναι για πολλά στρέμματα
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Δεν γνωρίζω από οικοδομικές εργασίες, αλλά ίσως σε βοηθήσει έμμεσα η ερώτηση.ST48410 έγραψε: 18 Ιουν 2024, 02:50
Οι λύσεις χαλίκι ή κήπος ουσιαστικά δεν υφίστανται στην περίπτωση που μιλάμε για απομακρυσμένο οικόπεδο. Το να πουληθεί επίσης δεν το θεωρώ λογικό. Πουλάς κάτι την στιγμή που μπορείς να πετύχεις καλή τιμή ή που υπάρχει ζήτηση κι όχι όταν το κράτος σε εξαναγκάζει με πρόστιμα. Και μπορεί να υπάρξει ζήτηση καθώς η γύρω (δασική κατά τους χάρτες) περιοχή είναι χτισμένη, οπότε σε ένα κράτος χωρίς συνέχεια δεν είναι παράλογο να υποθέσει κανείς ότι μετά από 10-15 χρόνια μπορεί να έχουν αλλάξει τα χαρακτηριστικά της αδειοδότησης.
Διαθέτεις κάποιο ρεαλιστικό και μέσα σε χρονικό πλαίσιο σχέδιο σχετικά με την οικονομική εκμετάλλευση του οικοπέδου, πέραν του γνωστού Ελληνικού χαοτικού "δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται";
ναι ωραιος που το ειπες, και σε πιο καλη τιμη το εχουν εδώ. Θελει μπαταρία βεβαια και φορτιστή, λιγο πανω απο 200 παει με μια μπαταρία. Εχουν και ενα πιο δυνατό, αλλα γενικά αυτα ειναι για συντήρηση πραγματι, αν θες να κοβεις κορμους απο το πατωμα και να εισαι ντυμένος ραμπο, δεν κανουν.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 18 Ιουν 2024, 10:42 Ελλάδα δεν υπάρχει για εμάς τους μπουμερς δικέ μου;
https://www.skroutz.gr/s/5166276/Makita ... 3-1kg.html
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
enaon έγραψε: 18 Ιουν 2024, 11:32ναι ωραιος που το ειπες, και σε πιο καλη τιμη το εχουν εδώ. Θελει μπαταρία βεβαια και φορτιστή, λιγο πανω απο 200 παει με μια μπαταρία. Εχουν και ενα πιο δυνατό, αλλα γενικά αυτα ειναι για συντήρηση πραγματι, αν θες να κοβεις κορμους απο το πατωμα και να εισαι ντυμένος ραμπο, δεν κανουν.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 18 Ιουν 2024, 10:42 Ελλάδα δεν υπάρχει για εμάς τους μπουμερς δικέ μου;
https://www.skroutz.gr/s/5166276/Makita ... 3-1kg.html
sure...
(γελώ)
(γελώ)
ναι και εγώ ετσι νομιζω, τα μακιτα ειναι πολυ γερά σιγουρα, αλλά υπάρχει και το οπαδικό μεσα σε αυτα δυστυχώς, αν διαλέξεις μαρκα πρέπει να ειναι μαπα για να κανεις πίσω, και μαπα δεν ειναι κανένα απο τα καλα. Εχει σημασί απαντως να παρεις καλες μπαταρίες, δικές τους, εχουν σονυ μουρατα μεσα, οι φθηνές οι συμβατές χαλάνε πολυ ευκολα αν τα ζορίσεις, οπότε ουσιαστικά μπαταρία διαλέγεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 18 Ιουν 2024, 11:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 681 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 5 Απαντήσεις