Bazoomba έγραψε: 14 Σεπ 2023, 10:19
Δεν εχει σημασια τι νιωθει ο καθενας. Ο ενας ειναι νιγηριανος και ο αλλος ελληνας κατα το ημισυ. Στα απο τετοια μας ποιος παιρνει δωρα απο τον αη βασιλη τα χριστουγεννα και ποιον επισκεπτονται οι καλικαντζαροι επειδη δεν εκανε τα μαθηματα του. ΕΛΕΟC
Ναι βρε χαρούλα μου αλλά με αυτήν τη λογική ελπίζω να μην ξαναδιαβάσω ποτέ από σας ότι όποιος έρχεται ή γεννιέται στην Ελλάδα, πρέπει να θεωρείται ως Έλλην συμπολίτης.
Και το οποιοδήποτε σχόλιο για τους σημαιοφόρους με άλλη καταγωγή.
Να το τυλίξω;
Εσας; Κανε μου την χαρη θεια, οταν κουωταρεις ενα ατομο μην κανεις παραλληλους διαλογους με φαντασματα.
Στα του σχολιου σου, εαν το κριτηριο ειναι ο βαθμος του μαθητη τοτε ας μπει σημαιοφορος και κενταυρος. Εαν πληρωνει φορους ο αλλος και εκπληρωνει ολες τις υποχρεωσεις που εχει ως διαμενων στον τοπο τοτε εννοειται πως θα τον αποκαλεσω συμπολιτη, απλως οχι Ελληνα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Σεπ 2023, 10:32
Φυσικά κ ο τελευταίος πρεζοαναρχας των Εξαρχείων που δηλώνει ότι δεν έχει πατρίδα κ ο τελευταίος εγκληματίας ναζί σαν τον Κασιδιαρη είναι Έλληνες. Τους αρέσει ή όχι
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
giotis2005 έγραψε: 14 Σεπ 2023, 10:21
Ο ένας νιγηριανός και έκανε την Ελλάδα ακόμα ποιο δημοφιλη, ο άλλος σκατάνθρωπος και πάει την Ελλάδα στο πάτο!
Δεν εχουν νόημα οι συγκρίσεις Γιανναρου με αλγερινό τικάκια κτλ, ειναι σαν να συγκρίνεις μήλα με τούρτα σοκολάτας.
Εχει νόημα η συγκριση με άλλους μπασκετμπολίστες. Πχ, αράπης νιγηριανός ο Γιάνναρος, Ελληναράς 100% ο Μπόγρης. Ε, όποιου δεν του κανει ο αράπης για τον οποιοδήποτε λόγο, υπάρχει και ο Μπόγρης, ας πορευτεί με αυτον.
Το ανέφερα και πριν. Κάτι τέτοια είναι που λατρεύω στους... αντιρατσιστές της αργοναυτικής εκστρατείας.
Bazoomba έγραψε: 14 Σεπ 2023, 10:19
Δεν εχει σημασια τι νιωθει ο καθενας. Ο ενας ειναι νιγηριανος και ο αλλος ελληνας κατα το ημισυ. Στα απο τετοια μας ποιος παιρνει δωρα απο τον αη βασιλη τα χριστουγεννα και ποιον επισκεπτονται οι καλικαντζαροι επειδη δεν εκανε τα μαθηματα του. ΕΛΕΟC
Ναι βρε χαρούλα μου αλλά με αυτήν τη λογική ελπίζω να μην ξαναδιαβάσω ποτέ από σας ότι όποιος έρχεται ή γεννιέται στην Ελλάδα, πρέπει να θεωρείται ως Έλλην συμπολίτης.
Και το οποιοδήποτε σχόλιο για τους σημαιοφόρους με άλλη καταγωγή.
Να το τυλίξω;
Εσας; Κανε μου την χαρη θεια, οταν κουωταρεις ενα ατομο μην κανεις παραλληλους διαλογους με φαντασματα.
Γλυκό μου παιδί, εσύ προσκάλεσες τη θεία.
Bazoomba έγραψε: 14 Σεπ 2023, 09:05
Η ΓΑΛΗ το επιασε το τζιστ κια απο εκει που εναν μηνα πριν επιχειρηματολογουσε υπερ της ελληνικοτητας του, τωρα τονε λεει φιλελληνα.
giotis2005 έγραψε: 14 Σεπ 2023, 10:21
Ο ένας νιγηριανός και έκανε την Ελλάδα ακόμα ποιο δημοφιλη, ο άλλος σκατάνθρωπος και πάει την Ελλάδα στο πάτο!
Δεν εχουν νόημα οι συγκρίσεις Γιανναρου με αλγερινό τικάκια κτλ, ειναι σαν να συγκρίνεις μήλα με τούρτα σοκολάτας.
Εχει νόημα η συγκριση με άλλους μπασκετμπολίστες. Πχ, αράπης νιγηριανός ο Γιάνναρος, Ελληναράς 100% ο Μπόγρης. Ε, όποιου δεν του κανει ο αράπης για τον οποιοδήποτε λόγο, υπάρχει και ο Μπόγρης, ας πορευτεί με αυτον.
Το ανέφερα και πριν. Κάτι τέτοια είναι που λατρεύω στους... αντιρατσιστές της αργοναυτικής εκστρατείας.
Εγώ ως αριοαλγερινό τικάκια παίζει να τον καθιέρωσα και στο πχορουμ τον Κάσι, τον αποκαλώ ετσι για το πχορουμοκαλτ της υπόθεσης.
Κακώς βέβαια που μου ηρθε εξ αρχής να τον αποκαλέσω έτσι, γιατί Αλγερινός ειναι ο Ζιντάν, ο Καντονά, κι άλλοι τόσοι γίγαντες του αθλητισμού σε κάθε αθλημα, οπότε αρχιζω να αισθάνομαι οτι προσβάλλω όλους αυτους οταν τον αποκαλώ έτσι, και μάλλον θα το σταματήσω.
vantono έγραψε: 14 Σεπ 2023, 10:32
Εγώ ως αριοαλγερινό τικάκια παίζει να τον καθιέρωσα και στο πχορουμ τον Κάσι, τον αποκαλώ ετσι για το πχορουμοκαλτ της υπόθεσης.
Κακώς βέβαια που μου ηρθε εξ αρχής να τον αποκαλέσω έτσι, γιατί Αλγερινός ειναι ο Ζιντάν, ο Καντονά, κι άλλοι τόσοι γίγαντες του αθλητισμού σε κάθε αθλημα, οπότε αρχιζω να αισθάνομαι οτι προσβάλλω όλους αυτους οταν τον αποκαλώ έτσι, και μάλλον θα το σταματήσω.
Στο ίδιο ακριβώς πχορουμοκαλτ πνεύμα παίζει και το δικό μου "προχωκάγκουρες".
vantono έγραψε: 14 Σεπ 2023, 10:32
Από πού κι ως που ο Καντονά είναι Αλγερινός;
Ότι να ναι γράφει ο καθένας
Ερμής έγραψε: 14 Σεπ 2023, 10:34
Φιλοι εγω τον βλέπω να βοηθάει κόσμο στην Ελλάδα (και όχι μονο μετανάστες), είδα να κάνει δωρεές και τον είδα να απαγγέλει τον Εθνικό ύμνο με φανατισμό όσο δέκα απο τους ημεδαπούς.
Μαγκιά του που λέει και νιώθει περήφανος και για τη χώρα που μεγάλωσε αλλά και για την καταγωγή του. Για εμένα θα ήταν κατάπτυστος αν ντρεπόταν για την αφρικανική του καταγωγή.
Βοηθάει κόσμο στην Ελλαδα και σε προσωπικό επιπεδο, οχι μονο με δωρεές σε φορείς κτλ.
Μεχρι και αυτούς που του εκλειναν το δρομο και δεν του έδιναν δελτίο, εχει βοηθήσει. Μιλάμε για λεβελ Ανθρωπιάς που δεν ξερω αν θα έβρισκα ποτέ εγω, για να κανω τα ίδια στη θεση του.
Περασα προχθές απο τον καφετζή που ειναι απέναντι απο το γηπεδο στα Σεπόλια, που ειναι και οικογενειακός μας φίλος, και μου τα ξανα έλεγε ολα απο την αρχη με λεπτομέρειες. Το μόνο άτομο σε όλη την περιοχή αυτος ο καφετζής, που του φέρθηκε σπαθί όσο ηταν ακομα γιαννάκης, πριν γινει Γιάνναρος.
Φιλοι εγω τον βλέπω να βοηθάει κόσμο στην Ελλάδα (και όχι μονο μετανάστες), είδα να κάνει δωρεές και τον είδα να απαγγέλει τον Εθνικό ύμνο με φανατισμό όσο δέκα απο τους ημεδαπούς.
Μαγκιά του που λέει και νιώθει περήφανος και για τη χώρα που μεγάλωσε αλλά και για την καταγωγή του. Για εμένα θα ήταν κατάπτυστος αν ντρεπόταν για την αφρικανική του καταγωγή.
Βοηθάει κόσμο στην Ελλαδα και σε προσωπικό επιπεδο, οχι μονο με δωρεές σε φορείς κτλ.
Μεχρι και αυτούς που του εκλειναν το δρομο και δεν του έδιναν δελτίο, εχει βοηθήσει. Μιλάμε για λεβελ Ανθρωπιάς που δεν ξερω αν θα έβρισκα ποτέ εγω, για να κανω τα ίδια στη θεση του.
Περασα προχθές απο τον καφετζή που ειναι απέναντι απο το γηπεδο στα Σεπόλια, που ειναι και οικογενειακός μας φίλος, και μου τα ξανα έλεγε ολα απο την αρχη με λεπτομέρειες. Το μόνο άτομο σε όλη την περιοχή αυτος ο καφετζής, που του φέρθηκε σπαθί όσο ηταν ακομα γιαννάκης, πριν γινει Γιάνναρος.
Από πού κι ως που ο Καντονά είναι Αλγερινός;
Ότι να ναι γράφει ο καθένας
Πολλές υπερβολές. Οπότε θέλει ας έρθει αλλά χωρίς να κουβαλάει τους μισους Μπαγκς. Τι ποσό Έλληνας είναι δεν με ενδιαφέρει, σίγουρα σε αυτόν δεν βλέπω ευκαιρίες για τα παιδιά μου ούτε πρόκειται να του μοιάσουν, μπορεί κάλλιστα να είναι πρότυπο για έναν μαύρο Αμερικανό ο οποίος μπορεί να του μοιάσει λόγω κοινής καταγωγής. Αυτό που θα του πρόσφερε του ίδιου η εθνική είναι μια επική διάκριση που θα φέρει στην Ελλάδα σε επίπεδο εθνικών ομάδων ως ο βασικός παίκτης της. Αυτό δεν μπορεί να του το προσφέρει καμιά άλλη ομάδα και θα τον ανεβάσει πάρα πολύ σε όλο τον κόσμο.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κι αυτό που λέει ο Ερμής είναι σημαντικό.
Ναι ειναι. Γενικά δεν εχει νόημα να ντρέπεσαι για την καταγωγή σου, όπως ακριβώς δεν εχει νόημα το να εισαι και περήφανος. Είτε μιλάμε σε εθνικό επιπεδο, ειτε σε τοπικό.
Είναι κάτι το οποίο δεν επέλεξες, δεν απέκτησες με κόπο, δεν μπορείς να το αλλάξεις κτλ, απλώς το κληρονόμησες. Ειναι σαν να είσαι περήφανος/ή να ντρέπεσαι για τα πράσινα ματια σου, την ελιά στο μάγουλο ή την ημερομηνία γέννησής σου.