Θελουν να ειναι με το ζορι Αθηναιος ελλην αυτοχθων σεπολιωτης ιθαγενης και να εκπροσωπει την ελληνικη ομογενεια, τον αποδημο ελληνισμο και τετοια
Τον εχουν ξεσκισει στο bullying
Θελουν να ειναι με το ζορι Αθηναιος ελλην αυτοχθων σεπολιωτης ιθαγενης και να εκπροσωπει την ελληνικη ομογενεια, τον αποδημο ελληνισμο και τετοια
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Σεπ 2023, 09:24Έχω πει αρκετά για τον Αντετοκούμπο σε πολλά σχετικά θέματα. Και σε παλιότερες συνεντεύξεις που έδωσε σε ξένα μμε αυτά έλεγε, δεν είναι η πρώτη φορά. Είναι στο πλαίσιο του ορθού ίματζBazoomba έγραψε: 14 Σεπ 2023, 09:05
Η ΓΑΛΗ το επιασε το τζιστ κια απο εκει που εναν μηνα πριν επιχειρηματολογουσε υπερ της ελληνικοτητας του, τωρα τονε λεει φιλελληνα.αυτές οι δηλώσεις.
Οπότε ναι, αν σ' ενοχλεί το "φιλέλληνας" δεν έχω κανένα πρόβλημα να επαναλάβω ότι τον θεωρώ περισσότερο Έλληνα από πολλούς εδώ μέσα, που από το πρωί μέχρι το βράδυ αναφέρονται σε "ελληναράδες".
Εκτός αν πρέπει να θεωρήσω τον Τσιτσιπά περισσότερο Έλληνα από τον Αντετοκούμπο.![]()
Να συμπληρώσω ότι αν η μάνα του Τσιτσιπά ήταν μαύρη και όχι Ρωσίδα, μπορεί να ήταν κι ο Τσιτσιπάς μαύρος.vantono έγραψε: 14 Σεπ 2023, 09:57ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Σεπ 2023, 09:24Έχω πει αρκετά για τον Αντετοκούμπο σε πολλά σχετικά θέματα. Και σε παλιότερες συνεντεύξεις που έδωσε σε ξένα μμε αυτά έλεγε, δεν είναι η πρώτη φορά. Είναι στο πλαίσιο του ορθού ίματζBazoomba έγραψε: 14 Σεπ 2023, 09:05
Η ΓΑΛΗ το επιασε το τζιστ κια απο εκει που εναν μηνα πριν επιχειρηματολογουσε υπερ της ελληνικοτητας του, τωρα τονε λεει φιλελληνα.αυτές οι δηλώσεις.
Οπότε ναι, αν σ' ενοχλεί το "φιλέλληνας" δεν έχω κανένα πρόβλημα να επαναλάβω ότι τον θεωρώ περισσότερο Έλληνα από πολλούς εδώ μέσα, που από το πρωί μέχρι το βράδυ αναφέρονται σε "ελληναράδες".
Εκτός αν πρέπει να θεωρήσω τον Τσιτσιπά περισσότερο Έλληνα από τον Αντετοκούμπο.![]()
![]()
Νομιζω οτι καλό θα ηταν να ανοιξουμε και ενα νημα για το πόσο Ελληνας να νιώθει άραγε ο τσογλαναράς πολίτης Μονακό, που χυδαιολογεί απιστευτα μεχρι και στην ίδια του τη μάνα.
Αλλα οχι, τωρα ασχολούμαστε με τον Γιάνναρο, επειδη εχει μεγαλύτερη ψωλή απο εμας.
Ναι βρε όπως η σούπερ Κική ξέσκισε στο μπούλινγκ τον Ξαρχάκο.
Οταν 2 μηνες τον παρακαλαγαν να κατεβει να παιξει και μετα που βολταρε στη μυκονο του λεγαν νταξει γιαννη μ δε πειραζει να γινει καλα το ποδαρακι σου και να ξαναρθειςΓΑΛΗ έγραψε: 14 Σεπ 2023, 10:05Ναι βρε όπως η σούπερ Κική ξέσκισε στο μπούλινγκ τον Ξαρχάκο.
Με ηρεμιστικά τον έχουν ακόμα.
Εναν ελληνα και εναν νιγηριανο.giotis2005 έγραψε: 14 Σεπ 2023, 09:31 Βάζω στο ζύγι, από την μία τον ελληναρά κασιδιάρη και από την άλλη τον "Νιγηριανό" Αντετοκούμπο!
Τι αποτέλεσμα έχω?
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Δεν εχει σημασια τι νιωθει ο καθενας. Ο ενας ειναι νιγηριανος και ο αλλος ελληνας κατα το ημισυ. Στα απο τετοια μας ποιος παιρνει δωρα απο τον αη βασιλη τα χριστουγεννα και ποιον επισκεπτονται οι καλικαντζαροι επειδη δεν εκανε τα μαθηματα του. ΕΛΕΟCvantono έγραψε: 14 Σεπ 2023, 09:57ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Σεπ 2023, 09:24Έχω πει αρκετά για τον Αντετοκούμπο σε πολλά σχετικά θέματα. Και σε παλιότερες συνεντεύξεις που έδωσε σε ξένα μμε αυτά έλεγε, δεν είναι η πρώτη φορά. Είναι στο πλαίσιο του ορθού ίματζBazoomba έγραψε: 14 Σεπ 2023, 09:05
![]()
Νομιζω οτι καλό θα ηταν να ανοιξουμε και ενα νημα για το πόσο Ελληνας να νιώθει άραγε ο τσογλαναράς πολίτης Μονακό, που χυδαιολογεί απιστευτα μεχρι και στην ίδια του τη μάνα.
Αλλα οχι, τωρα ασχολούμαστε με τον Γιάνναρο, επειδη εχει μεγαλύτερη ψωλή απο εμας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ε, ακριβώς γι' αυτά που αναφέρεις, είναι σημαντικό στοιχείο το ότι ξαναπάτησε εκεί και εδώ, όταν ήταν πλέον ένα από τα πρώτα ονόματα στο NBA. Και αναρωτιέμαι αν μέτρησε κάποιος αξιολογητής πόσες φορές πήγε στη Νιγηρία και πόσες ήρθε στην Ελλάδα...vantono έγραψε: 14 Σεπ 2023, 10:14 Φταίει και ο ίδιος σε όλα αυτά όμως, που αρχικα εβγαινε και ελεγε οτι ειναι Ελληνας, οτι "δεν υπογραφει αυτογραφα σε σημαια γιατι τη σεβεται" κτλ, αντι να ρίξει μια τριφασική χλέπα στο συρφετό των βρωμύλων ιδρομάσχαλων και να παει να γινει επισημως Αμερικανός πολίτης απο την πρωτη στιγμη, όπως η αθυρόστομη τενίστω.
Στα Σεπολια δεν του εδιναν δελτιο για να παιξει στην ομαδα επειδη δεν ειχε να το πληρωσει, και πάλευε το παιδι να δανειστει απο 'δω κι απο 'κει, και να βγαινει στα φαναρια. Τα εχω μαθει απο τόσο μέσα όσο δεν φαντάζεστε, γιατι ειμαι και της περιοχης σχεδον.
Μετά οταν πηγε εκει Ζωγράφου δεν ξερω πως του φέρονταν, αλλά στα ξεκώλια του φερόντουσαν σαν σκουπίδι.
Να χεσω και τα γκραφίτια του που του εχουν φτιαξει, και όλα. Με αυτά που εμαθα, εγω αν ημουν σαν αυτόν δεν θα ξαναπατούσα εκει.
Ουτε τι νιώθει ο καθενας έχει σημασία, ούτε τί είναι ο καθενας έπρεπε να εχει σημασία. Κι ομως, όλοι ασχολούνται με το τί ειναι ο καθένας, εν έτει 2023. Και τον κρίνει ο καθε απόγονος κατσικογάμηδων, ο χωριάτης που εσωτερικομετανάστευσαν στην πρωτεύουσα κάποτε οι δικοί του, και το παίζει Αθηναίος.Bazoomba έγραψε: 14 Σεπ 2023, 10:19Δεν εχει σημασια τι νιωθει ο καθενας.vantono έγραψε: 14 Σεπ 2023, 09:57ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Σεπ 2023, 09:24
Έχω πει αρκετά για τον Αντετοκούμπο σε πολλά σχετικά θέματα. Και σε παλιότερες συνεντεύξεις που έδωσε σε ξένα μμε αυτά έλεγε, δεν είναι η πρώτη φορά. Είναι στο πλαίσιο του ορθού ίματζαυτές οι δηλώσεις.
![]()
Ναι βρε χαρούλα μου αλλά με αυτήν τη λογική ελπίζω να μην ξαναδιαβάσω ποτέ από σας ότι όποιος έρχεται ή γεννιέται στην Ελλάδα, πρέπει να θεωρείται ως Έλλην συμπολίτης.Bazoomba έγραψε: 14 Σεπ 2023, 10:19 Δεν εχει σημασια τι νιωθει ο καθενας. Ο ενας ειναι νιγηριανος και ο αλλος ελληνας κατα το ημισυ. Στα απο τετοια μας ποιος παιρνει δωρα απο τον αη βασιλη τα χριστουγεννα και ποιον επισκεπτονται οι καλικαντζαροι επειδη δεν εκανε τα μαθηματα του. ΕΛΕΟC
Δεν εχουν νόημα οι συγκρίσεις Γιανναρου με αλγερινό τικάκια κτλ, ειναι σαν να συγκρίνεις μήλα με τούρτα σοκολάτας.giotis2005 έγραψε: 14 Σεπ 2023, 10:21 Ο ένας νιγηριανός και έκανε την Ελλάδα ακόμα ποιο δημοφιλη, ο άλλος σκατάνθρωπος και πάει την Ελλάδα στο πάτο!