Η εφαρμογή έχει μεταφραστεί βέβαια στα ελληνικά εδώ και αιώνες. Αλλά πώς θα το παίξει επαγγελματίας ο κάθε τάκης αν δεν χρησιμοποιεί … εξεζητημένη εγγλέζικη ορολογίαfoscilis έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 10:43Χρησιμοποιεί την ορολογία της εφαρμογής. Όπως λέμε "ινφλουένσερ" αντί για "μαλακισμένη".ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 10:34κι εμένα αυτό μου έκανε περισσότερο εντύπωση από την απορία που διατυπώνεται
τι είναι αυτό, κάποιο code word; απαγορεύεται να πει "πελάτες" ή "επισκέπτες";
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια
- Λίνο Βεντούρα
Re: Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ναι, έτσι αποκαλούνται εδώ και χρόνια οι πελάτες ξενοδοχείων κλπ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 10:34κι εμένα αυτό μου έκανε περισσότερο εντύπωση από την απορία που διατυπώνεταιΛίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 09:22«οι guests»…Spoiler
Nøel έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 08:58 Αδιανόητο: Ιδιοκτήτρια Airbnb αναρωτιόταν αν έπρεπε να χρεώσει τους πελάτες που έφυγαν λόγω της φωτιάς![]()
https://www.gazzetta.gr/plus/2239448/ad ... RbGQYJ_xCY
Πάνος Σκουρλέτης
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Eννοειται πως τους επιστρέφεις τα χρήματα οπως έκανε η Airbnb οταν επισκέπτες κλεισαν airbnb διαμερισματα αλλά δεν μπορούσανε να πάνε επειδή κλεισανε τα σύνορα λογω κωροναιού και όχι επειδή έτσι τους κάπνισε να μην πάνε. Το 2020 αυτά στην πρώτη καραντινα.Nøel έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 08:58 Αδιανόητο: Ιδιοκτήτρια Airbnb αναρωτιόταν αν έπρεπε να χρεώσει τους πελάτες που έφυγαν λόγω της φωτιάς![]()
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Κανένα μπαν, πρέπει να ξέρουμε πως πραγματικά είναι ο κόσμος και τι άτομα υπάρχουν.nowhere έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 09:16θα ρίξετε κανα μπαν ή χάλασε το μπανόκουμπο με το πάτα ξαναπάτα?Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 07:44Frappezitis έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 22:03 Έχω βαρεθεί και σήμερα και όλα αυτά τα χρόνια να βλέπω επί της ουσίας ακροδεξιά σκουπίδια να πανηγυρίζουν για τις πυρκαγιές γιατί βγήκε πρώτο κόμμα το Χ κι όχι το Ψ και πρέπει να τιμωρηθεί ο βλάκας λαός. Χαιρέκακοι ιδιοτελείς πρόθυμοι υπηρέτες του πολιτευτή της αρεσκείας τους, το πέρασμα από το στάδιο αυτό στον φασισμό είναι ένα μικρό βήμα.Μαδουραίος έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 04:42 Σε όσους πολίτες καίγονται τα σπίτια τους και η περιουσία τους να καλέσει το 40 τακατο να τους βοηθήσει.Εμας δεν μας ενδιαφέρει.
Εντάξει; Εντάξει.Citroenakias έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 23:12 Ευχάριστο να καίγονται τα σπίτια αυτών που αδιαφορησαν για τους νεκρούς των ΤεμπώνΜαδουραίος έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 05:41 Τέτοιες φωτογραφίες δεν προκαλούν θλίψη πλέον αφού βγάλατε πάλι τον βιαστή σας.
ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΆΘΕΤΕ
- Otto Weininger
Τι μπαν; Παντού έτσι είναι. Αν δεις τι γράφουν τα ζαιοτρολ στο Twitter θα αηδιάσεις.nowhere έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 09:16θα ρίξετε κανα μπαν ή χάλασε το μπανόκουμπο με το πάτα ξαναπάτα?Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 07:44Frappezitis έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 22:03 Έχω βαρεθεί και σήμερα και όλα αυτά τα χρόνια να βλέπω επί της ουσίας ακροδεξιά σκουπίδια να πανηγυρίζουν για τις πυρκαγιές γιατί βγήκε πρώτο κόμμα το Χ κι όχι το Ψ και πρέπει να τιμωρηθεί ο βλάκας λαός. Χαιρέκακοι ιδιοτελείς πρόθυμοι υπηρέτες του πολιτευτή της αρεσκείας τους, το πέρασμα από το στάδιο αυτό στον φασισμό είναι ένα μικρό βήμα.Μαδουραίος έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 04:42 Σε όσους πολίτες καίγονται τα σπίτια τους και η περιουσία τους να καλέσει το 40 τακατο να τους βοηθήσει.Εμας δεν μας ενδιαφέρει.
Εντάξει; Εντάξει.Citroenakias έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 23:12 Ευχάριστο να καίγονται τα σπίτια αυτών που αδιαφορησαν για τους νεκρούς των ΤεμπώνΜαδουραίος έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 05:41 Τέτοιες φωτογραφίες δεν προκαλούν θλίψη πλέον αφού βγάλατε πάλι τον βιαστή σας.
ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΆΘΕΤΕ
Ακόμα και τα επίσημα τρολ που απεδείχθησαν μετακλητοί.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Οι Οττο και ο Λινο μάλλον δεν ξερουν να διαβαζουν. Κακως βαζουν τον Frappezitis μαζι με τους αλλους ηταν απο τους πρωτους που τους κατεκρινε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Πελάτες ή επισκέπτες τους λένε στον μπύθουλα, Λούτσα, Αίγινα, Αγκίστρι, στα χάικλας airbnb, Σαρωνίδα, Μύκονο, Σαντορίνη, τους λένε guests και μάλιστα με βρετανική προφορά. Σαν τη Βασιλειάδου στη θεία απ' το Σικάγο: "Αχ πως τα λέτε εσείς εδώ, γιατί ξεχνάω πως τα λέμε εμείς εκεί!", μη μας περάσουν και για τίποτα βλαχαδερά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 10:34κι εμένα αυτό μου έκανε περισσότερο εντύπωση από την απορία που διατυπώνεταιΛίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 09:22«οι guests»…Nøel έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 08:58 Αδιανόητο: Ιδιοκτήτρια Airbnb αναρωτιόταν αν έπρεπε να χρεώσει τους πελάτες που έφυγαν λόγω της φωτιάς![]()
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Ξύλο θέλουν όσοι ψήφισαν τους δολοφόνους των Τεμπών. Ας καούν τα κωλοσπιτα τους, δεκάρα δεν δίνουμεunholydiver έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 07:43ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ θες πολύ ξύλο.Μαδουραίος έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 05:41 Τέτοιες φωτογραφίες δεν προκαλούν θλίψη πλέον αφού βγάλατε πάλι τον βιαστή σας.
ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΆΘΕΤΕ
[img]https://i.postimg.cc/260qhHQJ/F1-S ... .jpg[/img]
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Νέες μεγάλες αποκαλύψεις απ τη σπουδαία μας λογοτέχνιδα

Αφού μας αποκάλυψε της έκανε ο Κουλης με το εμβόλιο του

τώρα ήρθε η ώρα να μας αποκαλύψει και τα ψέματα που μας λένε για τις φωτιές

Αφού μας αποκάλυψε της έκανε ο Κουλης με το εμβόλιο του

τώρα ήρθε η ώρα να μας αποκαλύψει και τα ψέματα που μας λένε για τις φωτιές

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Συνεχίζεις να είσαι βλαμμένος...Citroenakias έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 12:32Ξύλο θέλουν όσοι ψήφισαν τους δολοφόνους των Τεμπών. Ας καούν τα κωλοσπιτα τους, δεκάρα δεν δίνουμεunholydiver έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 07:43ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ θες πολύ ξύλο.Μαδουραίος έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 05:41 Τέτοιες φωτογραφίες δεν προκαλούν θλίψη πλέον αφού βγάλατε πάλι τον βιαστή σας.
ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΆΘΕΤΕ
[img]https://i.postimg.cc/260qhHQJ/F1-S ... .jpg[/img]![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
ας περιμένει λίγο μήπως και πεθάνει ο γκεστ απο τη φωτιάNøel έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 08:58 Αδιανόητο: Ιδιοκτήτρια Airbnb αναρωτιόταν αν έπρεπε να χρεώσει τους πελάτες που έφυγαν λόγω της φωτιάς![]()
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Μαντέψτε ποιος έβαλε τις φωτιές για να δώσει τα βουνά μας στα φιλαράκια του
Δεν το λέω εγώ
ο πιθανός μελλοντικός αρχηγός του συριζα το λέει

https://marketnews.gr/2866416/tzoumakas ... oboltaika/

Δεν το λέω εγώ
ο πιθανός μελλοντικός αρχηγός του συριζα το λέει

https://marketnews.gr/2866416/tzoumakas ... oboltaika/
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Μαδουραίος
Μπα ,καλύτερα να καλέσουμε το 18% που χει και το νόου χάου στην αντιμετώπιση πυρκαγιών ..
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ε αυτό δεν κάνουν? Καλούν τις κυβερνητικές υπηρεσίες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 878 Απαντήσεις