!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Nøel
Phorum.gr user: Nøel

Re: Κόλαση: καίγονται τα πρώτα σπίτια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nøel »

Αδιανόητο: Ιδιοκτήτρια Airbnb αναρωτιόταν αν έπρεπε να χρεώσει τους πελάτες που έφυγαν λόγω της φωτιάς :lol:

Εικόνα

https://www.gazzetta.gr/plus/2239448/ad ... RbGQYJ_xCY
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Στη πρώτη γραμμή του αγώνα και οι γελοιογράφοι μας :smt038

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Όταν καιγόταν η Εύβοια, νομίζω πέρυσι, άκουσα κυράτσα να λέει "έχω δικαιώματα στα καμένα εγώ". Απ' ότι ξέρω δεν έχει τίποτε στην Εύβοια.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 07:44
Frappezitis έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 22:03 Έχω βαρεθεί και σήμερα και όλα αυτά τα χρόνια να βλέπω επί της ουσίας ακροδεξιά σκουπίδια να πανηγυρίζουν για τις πυρκαγιές γιατί βγήκε πρώτο κόμμα το Χ κι όχι το Ψ και πρέπει να τιμωρηθεί ο βλάκας λαός. Χαιρέκακοι ιδιοτελείς πρόθυμοι υπηρέτες του πολιτευτή της αρεσκείας τους, το πέρασμα από το στάδιο αυτό στον φασισμό είναι ένα μικρό βήμα.
Μαδουραίος έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 04:42 Σε όσους πολίτες καίγονται τα σπίτια τους και η περιουσία τους να καλέσει το 40 τακατο να τους βοηθήσει.Εμας δεν μας ενδιαφέρει.
Εντάξει; Εντάξει.
Citroenakias έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 23:12 Ευχάριστο να καίγονται τα σπίτια αυτών που αδιαφορησαν για τους νεκρούς των Τεμπών
Μαδουραίος έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 05:41 Τέτοιες φωτογραφίες δεν προκαλούν θλίψη πλέον αφού βγάλατε πάλι τον βιαστή σας.

ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΆΘΕΤΕ
θα ρίξετε κανα μπαν ή χάλασε το μπανόκουμπο με το πάτα ξαναπάτα?
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Nøel έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 08:58 Αδιανόητο: Ιδιοκτήτρια Airbnb αναρωτιόταν αν έπρεπε να χρεώσει τους πελάτες που έφυγαν λόγω της φωτιάς :lol:

Εικόνα

«οι guests»…
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Nøel έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 08:58 Αδιανόητο: Ιδιοκτήτρια Airbnb αναρωτιόταν αν έπρεπε να χρεώσει τους πελάτες που έφυγαν λόγω της φωτιάς :lol:

Εικόνα

Γιατί είναι αδιανόητο; Αυτά τα πράματα πρέπει να είναι κανονισμένα και ξεκάθαρα. Ναι μεν καταστροφή κλπ, αλλά αυτή έχει πάρει μερικά χιλιάρικα. Τι γίνεται με αυτά; Πρέπει να τα γυρίσει πίσω; Υπάρχει ανωτέρα βία.
Γυφτάκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι »

Saliveros έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 08:10
Frappezitis έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 22:03 Έχω βαρεθεί και σήμερα και όλα αυτά τα χρόνια να βλέπω επί της ουσίας ακροδεξιά σκουπίδια να πανηγυρίζουν για τις πυρκαγιές γιατί βγήκε πρώτο κόμμα το Χ κι όχι το Ψ και πρέπει να τιμωρηθεί ο βλάκας λαός. Χαιρέκακοι ιδιοτελείς πρόθυμοι υπηρέτες του πολιτευτή της αρεσκείας τους, το πέρασμα από το στάδιο αυτό στον φασισμό είναι ένα μικρό βήμα.
Μαδουραίος έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 04:42 Σε όσους πολίτες καίγονται τα σπίτια τους και η περιουσία τους να καλέσει το 40 τακατο να τους βοηθήσει.Εμας δεν μας ενδιαφέρει.
Εντάξει; Εντάξει.
Citroenakias έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 23:12 Ευχάριστο να καίγονται τα σπίτια αυτών που αδιαφορησαν για τους νεκρούς των Τεμπών
Μαδουραίος έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 05:41 Τέτοιες φωτογραφίες δεν προκαλούν θλίψη πλέον αφού βγάλατε πάλι τον βιαστή σας.

ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΆΘΕΤΕ
"Σπασίμπα. Τρώμε τα καροτάκια μας, πίνουμε το νεράκι μας, λέμε και καμιά χοντρομαλακία να περνάει η ώρα" είπε ο λαγόφ.
Που είναι ρε παιδιά το καπάκι του ζαιοβόθρου ;
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Εικόνα

Έπος! Για το καραμπαμπομουσείο!
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

Γυφτάκι έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 09:28
Spoiler
Saliveros έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 08:10

"Σπασίμπα. Τρώμε τα καροτάκια μας, πίνουμε το νεράκι μας, λέμε και καμιά χοντρομαλακία να περνάει η ώρα" είπε ο λαγόφ.
Που είναι ρε παιδιά το καπάκι του ζαιοβόθρου ;
Είναι στεγανός, δεν σώζεται.
Θέλει θάψιμο κι άνοιγμα καινούριου.
Ο ιδανικός ήταν ο Πολάκης, αλλά τον έφαγε η ντόπια κι η ξένη Αντίδραση :a040:
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης
    Άβαταρ μέλους
    ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
    Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

.

Νομίζω πως μια κάποια λύση της αμυνας στην πυρκαϊα θα ήταν η δημιουργία αντιπυρικής ζώνης 150 - 200 μέτρων

σε όλα τα χωριά και οικισμούς της χώρας.....

.
    Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
    Άβαταρ μέλους
    ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
    Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 09:22

Εικόνα

«οι guests»…
    κι εμένα αυτό μου έκανε περισσότερο εντύπωση από την απορία που διατυπώνεται
    τι είναι αυτό, κάποιο code word; απαγορεύεται να πει "πελάτες" ή "επισκέπτες";
    "Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
    Τζίμης Πανούσης
    Άβαταρ μέλους
    foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 10:27 .

Νομίζω πως μια κάποια λύση της αμυνας στην πυρκαϊα θα ήταν η δημιουργία αντιπυρικής ζώνης 150 - 200 μέτρων

σε όλα τα χωριά και οικισμούς της χώρας.....

.
    Δε χρειάζεται να είναι εντελώς καραφλή ζώνη, μπορεί απλά να κυνηγηθεί το πεύκο και να αντικατασταθεί με άλλα είδη. Αυτό θα περιορίσει σημαντικά τον κίνδυνο για απώλειες ζωών και περιουσιών.

Ταυτόχρονα όμως χρειάζεται δρακόντεια εφαρμογή των νόμων για καθάρισμα οικοπέδων, μπάζα, πυροτεχνήματα, ηλεκτροκολλήσεις, μπάρμπεκιου, ρίψη σκουπιδιών και φυσικά αποτσίγαρων. Τόσο προληπτικά όσο και τιμωρητικά. Δηλαδή ρε πούστη μου δε γίνεται ο γέρος που από μαλακία του κάηκαν 2.000 στρέμματα στη Νάξο να παίρνει μόνο 500 ευρώ πρόστιμο, όσα σου ρίχνει η Εφορία αν καθυστερήσεις μια μέρα τη δήλωση!
    Άβαταρ μέλους
    Λίνο Βεντούρα

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 10:34

Εικόνα

«οι guests»…
    Είναι καθυστερημένοι
    Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
    Άβαταρ μέλους
    Λίνο Βεντούρα

foscilis έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 10:37 Ταυτόχρονα όμως χρειάζεται δρακόντεια εφαρμογή των νόμων για καθάρισμα οικοπέδων, μπάζα, πυροτεχνήματα, ηλεκτροκολλήσεις, μπάρμπεκιου, ρίψη σκουπιδιών και φυσικά αποτσίγαρων. Τόσο προληπτικά όσο και τιμωρητικά
    https://www.voria.gr/article/tritokosmi ... ys-dromoys
    Άβαταρ μέλους
    foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 10:34

Εικόνα

«οι guests»…
    Χρησιμοποιεί την ορολογία της εφαρμογής. Όπως λέμε "ινφλουένσερ" αντί για "μαλακισμένη".
    Απάντηση
    • Παραπλήσια Θέματα
      Απαντήσεις
      Προβολές
      Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”