Kappa έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 11:01
Μα εχω αποσυρθεί. Δεν έστειλα τίποτα μετά το δέμα. Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί δεν διαβασε έστω το μήνυμα. Με ενοχλεί να βλέπω το αδιάβαστο μήνυμα.
Κι αν το διαβάσει μετά θα σκας γιατί δεν σ' απαντάει.
Τι να κάνουμε πια να σε ξεκολλήσουμε δεν ξέρω
Δεν ξερω. Το θέμα είναι ότι θα μπορουσα να την κάνω να ζηλεψει , αν πχ έβρισκα μια τυχαία γκομενα αλλά αυτή ούτε που ανοίγει τα στορυς μου. Είναι εξοργιστική. Θα αγοράσω το βιβλίο του συγγραφισκου και θα γράψω κακή κριτική. Έτσι θα πλουτησουν στο τέλος όλοι οι εκδοτικοί που συνεργάζεται, επειδή εγώ τρέχω και αγοράζω την κάθε βλακεια που πιάνει στα χέρια της. 100 ευρώ παραγγελία περιμένω με 9 βιβλία. Να είχε τουλάχιστον στάνταρτ!!!! Αλλά όχι, μεχρι και στον ορθοδοξο θα καταλήξει να κάτσει, εγώ της ξινισα μόνο.
Ε ποιος είναι εξοργιστικος; Εγω; Σου φαίνεται δηλαδή οκει να προσπαθεί λυσσαλέα να κάνει συνδέσεις με τον κάθε βλακακο. Πόσο με νευριάζει αυτή η συμπεριφορά. Με απογοητεύει να μην έχει στάνταρ.
Kappa έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 20:37
Ε ποιος είναι εξοργιστικος; Εγω; Σου φαίνεται δηλαδή οκει να προσπαθεί λυσσαλέα να κάνει συνδέσεις με τον κάθε βλακακο. Πόσο με νευριάζει αυτή η συμπεριφορά. Με απογοητεύει να μην έχει στάνταρ.
Εσένα ποια δεν σου εκατσε;
Με όποιον θέλει θα εχει συνδέσεις, εσένα τι λόγος σου πέφτει;
Η δικιά σου ντε, να μην νομίζεις οτι είσαι ο μόνος που δεν έχει πάρει.
Δεν μου πεφτει λόγος, πολύ απλά με εξοργιζει η ασυνέχεια μεταξύ των υποτιθέμενων απόψεων της και των όσων συνδέσεων επιχειρεί. Δείχνει άτομο που δεν είναι ειλικρινές. Ο τύπος μιλάμε είναι ντιπ θεούσος. Αν είναι δυνατόν.
Kappa έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 11:01
Μα εχω αποσυρθεί. Δεν έστειλα τίποτα μετά το δέμα. Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί δεν διαβασε έστω το μήνυμα. Με ενοχλεί να βλέπω το αδιάβαστο μήνυμα.
Κι αν το διαβάσει μετά θα σκας γιατί δεν σ' απαντάει.
Τι να κάνουμε πια να σε ξεκολλήσουμε δεν ξέρω
Δεν ξερω. Το θέμα είναι ότι θα μπορουσα να την κάνω να ζηλεψει , αν πχ έβρισκα μια τυχαία γκομενα αλλά αυτή ούτε που ανοίγει τα στορυς μου. Είναι εξοργιστική. Θα αγοράσω το βιβλίο του συγγραφισκου και θα γράψω κακή κριτική. Έτσι θα πλουτησουν στο τέλος όλοι οι εκδοτικοί που συνεργάζεται, επειδή εγώ τρέχω και αγοράζω την κάθε βλακεια που πιάνει στα χέρια της. 100 ευρώ παραγγελία περιμένω με 9 βιβλία. Να είχε τουλάχιστον στάνταρτ!!!! Αλλά όχι, μεχρι και στον ορθοδοξο θα καταλήξει να κάτσει, εγώ της ξινισα μόνο.
Βασικα ισχυει αυτο,τα εχει εξηγησει και η Ναιδα με το τριμηνο.Αν η γκομενα δεν σε εκτιμα μπορει και να σου κατσει με τη μια χωρις δοκιμασιες.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τι κακό μας βρήκε πάλι;;;;;; Νομίζω πως διάβασε βιβλίο με άλλον. Το να πηδιέται οκέι, πάει και έρχεται, δεν με πειράζει τόσο πλέον, αλλά το να διαβάζει βιβλία με άλλους;;;; Κάτι που της είχα προτείνει εγώ δηλαδή. Να διαβάζουμε μαζί. Και τώρα σπεύδει να το κάνει με άλλον. Με έναν βλακάκο υποψήφιο διδάκτορα. Αυτός μένει Θεσσαλονικη, αρα δεν σκοπεύει να κάνει κάτι ερωτικό μαζί του, θα τον έχει όπως είχε εμένα. Άραγε του γράφει και εκείνου; Υποφέρω. Αν ζούσαμε σε άλλη εποχή θα τον προκαλούσα σε μονομαχία τον βλακέντιο.
Τόσο καιρό ασχολουμαι με τον φωτογράφο όταν αυτό έχει λήξει από μέσα Ιουλίου. Μετά αξιωνω πως έχω ικανότητες Τζο Γκολμπεργκ. Πώς δεν το είδα πιο νωρις; Λέω μένει Θεσσαλονίκη, άρα είναι ακίνδυνος. Και τώρα αποδεικνύεται πως αυτός είναι ο αντικατάστατης μου. Δεν ειναι εραστης της,ειναι ο καινουργιος της φιλαρακος. Αυτος εχει πιο μονιμο χαρακτηρα,οπως ειχα κι εγω, ταχα.
Εχει λιγδωμενο μαλλι και ασχολειται δηθεν με αριστερη ιδεολογια ενω ειναι δικηγόρος. Άρα αυτά που εκείνη πρόσθετε και είχαν σχέση με κομμουνισμο αφορουσαν αυτόν.
Τώρα πρέπει να παρακολουθώ τι θα διαβάσει αυτός στη συνέχεια για να δω αν έχουν συνάφεια οι επιλογες τους. Λίγες μέρες έμειναν μέχρι τα γενεθλια μου. Αν δεν μου στείλει χρόνια πολλά, θα τη ξεμπροστιασω και θα αποχωρησω.