!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερώτηση Για δέμα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Re: Ερώτηση Για δέμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Kappa έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 11:38 Προφανώς και ήξερε ότι είμαι κουκλί, αφού είχε δει φωτο μου και βίντεο.
Είχες στείλει και dick pic;
Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa »

Οχι προφανως.

Θεωρειτε ότι είναι κακή ιδέα να της πω ότι ήξερα ότι βγαίνει με κάποιον και ποιος είναι; Ανέφερε εμμέσως στην ιστορία που γράφαμε μαζί μια ιδιότητα του. Θεωρώντας ότι εγώ δεν ξέρω. Με κοροιδεψε μες στα μουτρα μου δηλαδή. Τουλάχιστον να ξέρει ότι δεν είμαι ηλιθιος.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Kappa έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 11:55 Οχι προφανως.

Θεωρειτε ότι είναι κακή ιδέα να της πω ότι ήξερα ότι βγαίνει με κάποιον και ποιος είναι; Ανέφερε εμμέσως στην ιστορία που γράφαμε μαζί μια ιδιότητα του. Θεωρώντας ότι εγώ δεν ξέρω. Με κοροιδεψε μες στα μουτρα μου δηλαδή. Τουλάχιστον να ξέρει ότι δεν είμαι ηλιθιος.
Εγώ πάντως θεωρώ κάκιστη ιδέα να δείχνεις το παραμικρό ενδιαφέρον για αυτήν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Άμα της το αποκαλύψεις ασφαλώς θα ξέρει οτι δεν είσαι ηλίθιος και πως απλά εθελοτυφλούσες.

Συνάμα ίσως και να αναρωτηθεί τι άλλο να κάνει για να σε απομακρύνει, αφού τίποτα δεν δείχνει να στέκεται αρκετό. :)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Kappa

Gherschaagk έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 12:07

Ναι αυτό είναι γεγονός γιατί ως τώρα έχω ταΐσει πολύ τον ναρκισσισμό της. Αλλά με ενοχλεί η σκέψη ότι με θεωρούσε χαζο. Και στο μέιλ της έγραφε ότι τόσο καιρό βγαίνει με κόσμο και δεν μου το ειχε πει. Λες και δεν το ήξερα, σιγά τα νέα. Ποια νομίζει ότι είναι; Πιστεύει ότι είναι εξυπνοτερη μου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 31 Ιούλ 2023, 12:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kappa

aLiCat έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 12:12

Άμα της το αποκαλύψεις ασφαλώς θα ξέρει οτι δεν είσαι ηλίθιος και πως απλά εθελοτυφλούσες.

Συνάμα ίσως και να αναρωτηθεί τι άλλο να κάνει για να σε απομακρύνει, αφού τίποτα δεν δείχνει να στέκεται αρκετό. :)
Γιατι εθελοτυφλουσα; Δεν ήμασταν ζευγαρι. Απλώς εγώ θεωρω ότι καλώντας με σπίτι της ενώ ήξερε ότι τη γουστάρω το έκανε με κάποιο σκοπό και στην πορεία ξενερωσε με διαφορα.

Να με θεωρεί χαζο όμως πάει πολυ. Ανέφερε στην ιστορία μας κάτι για τη γλώσσα που ξέρει αυτός. Ε είναι ξεκάθαρη μνεία σε αυτον. Και το έκανε γιατί στο μυαλό της με γελοιοποιουσε. Ποιος πιστεύει ότι ειμαι; Κανένας από αυτους τους βλακες χιπστερακους που σχετίζεται;

Για να με απομακρύνει θα μπορούσε να κάνει πολύ απλά βήματα όπως: 1. Να ήταν ξεκάθαρη στο μέιλ της ότι δεν θέλει να ξαναμιλησουμε και όχι να λέει ότι στο μέλλον ευχαρίστως να το πιάσουμε από εκεί που ήταν στην αρχή αν δεν την βλέπω ως ερωτική σύντροφο ούτε να λέει για ενα διάστημα που θέλει διάλειμμα αλλά να το οριστικοποιησει 2. Να με μπλοκαρει από τα σοσιαλ .
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Kappa έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 12:16

Γιατι εθελοτυφλουσα; Δεν ήμασταν ζευγαρι. Απλώς εγώ θεωρω ότι καλώντας με σπίτι της ενώ ήξερε ότι τη γουστάρω το έκανε με κάποιο σκοπό και στην πορεία ξενερωσε με διαφορά.

Να με θεωρεί χαζο όμως πάει πολυ. Ανέφερε στην ιστορία μας κάτι για τη γλώσσα που ξέρει αυτός. Ε είναι ξεκάθαρη μνεία σε αυτον. Και το έκανε γιατί στο μυαλό της με γελοιοποιουσε. Ποιος πιστεύει ότι ειμαι; Κανένας από αυτουςωτουε χιπστερακους που σχετίζεται;

Για να με απομακρύνει θα μπορούσε να κάνει πολύ απλά βήματα όπως: 1. Να ήταν ξεκάθαρη στο μέιλ της ότι δεν θέλει να ξαναμιλησουμε και όχι να λέει ότι στο μέλλον ευχαρίστως να το πιάσουμε από εκεί που ήταν στην αρχή αν δεν την βλέπω ως ερωτική σύντροφο ούτε να λέει για ενα διάστημα που θέλει διάλειμμα αλλά να το οριστικοποιησει 2. Να με μπλοκαρει από τα σοσιαλ .
Δεν ήμασταν ζευγαρι.
Μπορεί όχι στην πραγματικότητα, αλλά νομίζω στη φαντασία σου είστε ζευγάρι.

Δεν είναι ξεκάθαρη, γιατί θέλει να σε έχει διαθέσιμο,.... όποτε και αν τύχει και χρειαστεί άμεσα κανα έξτρα Εgo boost.
Φιλοσοφία χρειάζεται;

Για την ώρα δεν είσαι τίποτα παραπάνω για κείνη, παρά ένας από τους -πολλούς- "δορυφόρους" γύρω της.
Δέξου το. :102:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Kappa έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 12:14

Ναι αυτό είναι γεγονός γιατί ως τώρα έχω ταΐσει πολύ τον ναρκισσισμό της. Αλλά με ενοχλεί η σκέψη ότι με θεωρούσε χαζο. Και στο μέιλ της έγραφε ότι τόσο καιρό βγαίνει με κόσμο και δεν μου το ειχε πει. Λες και δεν το ήξερα, σιγά τα νέα. Ποια νομίζει ότι είναι; Πιστεύει ότι είναι εξυπνοτερη μου;
Δεν είστε φίλοι. Δεν είστε εραστές. Δεν είστε τίποτα παραπάνω από γνωστοί. Δεν σε εμπιστεύεται και δεν σου εκμυστηρεύεται τα πάντα. Δεν είναι εξυπνότερή σου. Είναι απλά στις ωοθήκες της μαζί σου.

Τέλος.

Όσο πιο γρήγορα ξεκολλήσεις και συνεχίσεις τη ζωή σου τόσο καλύτερα για εσένα. Αυτή έτσι κι αλλιώς κάνει τη δική της και δεν της κάνει καμία διαφορά αν υποφέρεις ή όχι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Δώσε πόνο ρε συ Kappa,

το τραβάει ο οργανισμός τους εδώ μέσα...
:003:
Kappa

aLiCat έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 12:30
Kappa έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 12:16

Γιατι εθελοτυφλουσα; Δεν ήμασταν ζευγαρι. Απλώς εγώ θεωρω ότι καλώντας με σπίτι της ενώ ήξερε ότι τη γουστάρω το έκανε με κάποιο σκοπό και στην πορεία ξενερωσε με διαφορά.

Να με θεωρεί χαζο όμως πάει πολυ. Ανέφερε στην ιστορία μας κάτι για τη γλώσσα που ξέρει αυτός. Ε είναι ξεκάθαρη μνεία σε αυτον. Και το έκανε γιατί στο μυαλό της με γελοιοποιουσε. Ποιος πιστεύει ότι ειμαι; Κανένας από αυτουςωτουε χιπστερακους που σχετίζεται;

Δεν ήμασταν ζευγαρι.
Μπορεί όχι στην πραγματικότητα, αλλά νομίζω στη φαντασία σου είστε ζευγάρι.

Δεν είναι ξεκάθαρη, γιατί θέλει να σε έχει διαθέσιμο,.... όποτε και αν τύχει και χρειαστεί άμεσα κανα έξτρα Εgo boost.
Φιλοσοφία χρειάζεται;

Για την ώρα δεν είσαι τίποτα παραπάνω για κείνη, παρά ένας από τους -πολλούς- "δορυφόρους" γύρω της.
Δέξου το. :102:
Το έχω δεχτεί απλώς πλέον, εφόσον ξέρω ότι με γράφει στο μουνι της θέλω να της διαλύσω την ψευδαίσθηση ότι με έπαιξε και να της πω όσα ξέρω. Απλώς λέω καλύτερα να περιμενω ένα διαστημα ακόμα .
Kappa

Gherschaagk έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 12:36
Kappa έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 12:14

Δεν είστε φίλοι. Δεν είστε εραστές. Δεν είστε τίποτα παραπάνω από γνωστοί. Δεν σε εμπιστεύεται και δεν σου εκμυστηρεύεται τα πάντα. Δεν είναι εξυπνότερή σου. Είναι απλά στις ωοθήκες της μαζί σου.

Τέλος.

Όσο πιο γρήγορα ξεκολλήσεις και συνεχίσεις τη ζωή σου τόσο καλύτερα για εσένα. Αυτή έτσι κι αλλιώς κάνει τη δική της και δεν της κάνει καμία διαφορά αν υποφέρεις ή όχι.
Αυτή μου έλεγε ότι είμαι πολύ σημαντικός στη ζωή της και ένα σωρό αλλα που τα πίστευα για αληθινά. Πλέον αναρωτιέμαι, τα έλεγε και σε αλλους; Ποσες συνδεσεις με ανθρώπους επιχειρεί;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 31 Ιούλ 2023, 21:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Kappa έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 11:02
aLiCat έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 09:12
Kappa έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 08:49 Πορτρέτο σου; Γιατί εγω ειμαι κούκλος. Απλως κοντός.
"κοντός", εννοείς κάτω από 1.60 ; :p2:
Γιατι; Εκείνη είναι λίγο ψηλότερη μου αλλά το ήξερε και πριν βρεθούμε.
https://www.reader.gr/viral/o-eros-ypso ... 172/526582
Kappa

Δεν είναι γυναίκα γίγαντας.

Αυτές τις ημέρες θέλω τόσο πολύ να την κράξω. Σήμερα πρόσθεσε έναν καινούργιο συγγραφισκο που φαίνεται ημιτρελος στην καλύτερη και όλο το προφίλ του στο φβ είναι γεμάτο με εικόνες ορθοδοξίας. Εκείνη κοπτεται ότι είναι φανατική άθεη. Γιατι ρίχνει τον εαυτό της τόσο χαμηλα; Τι μανία είναι αυτή να κάνει διασυνδέσεις ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ με τον καθενα; Πώς να την πάρει κανείς στα σοβαρά όταν λέει ότι πιστεύει κάτι και παρόλα αυτά τρέχει να σχετιστει με τον καθε ένα που πρεσβεύει τα ακροβως αντίθετα; Αηδία.
user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 »

Kappa έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 11:01 Μα εχω αποσυρθεί. Δεν έστειλα τίποτα μετά το δέμα. Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί δεν διαβασε έστω το μήνυμα. Με ενοχλεί να βλέπω το αδιάβαστο μήνυμα.
Κι αν το διαβάσει μετά θα σκας γιατί δεν σ' απαντάει.
Τι να κάνουμε πια να σε ξεκολλήσουμε δεν ξέρω :102:
Kappa

user έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 20:13
Kappa έγραψε: 31 Ιούλ 2023, 11:01 Μα εχω αποσυρθεί. Δεν έστειλα τίποτα μετά το δέμα. Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί δεν διαβασε έστω το μήνυμα. Με ενοχλεί να βλέπω το αδιάβαστο μήνυμα.
Κι αν το διαβάσει μετά θα σκας γιατί δεν σ' απαντάει.
Τι να κάνουμε πια να σε ξεκολλήσουμε δεν ξέρω :102:

Δεν ξερω. Το θέμα είναι ότι θα μπορουσα να την κάνω να ζηλεψει , αν πχ έβρισκα μια τυχαία γκομενα αλλά αυτή ούτε που ανοίγει τα στορυς μου. Είναι εξοργιστική. Θα αγοράσω το βιβλίο του συγγραφισκου και θα γράψω κακή κριτική. Έτσι θα πλουτησουν στο τέλος όλοι οι εκδοτικοί που συνεργάζεται, επειδή εγώ τρέχω και αγοράζω την κάθε βλακεια που πιάνει στα χέρια της. 100 ευρώ παραγγελία περιμένω με 9 βιβλία. Να είχε τουλάχιστον στάνταρτ!!!! Αλλά όχι, μεχρι και στον ορθοδοξο θα καταλήξει να κάτσει, εγώ της ξινισα μόνο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”