!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εκλογές: Ο Τσίπρας φέρνει γάμο ομοφυλοφίλων και υιοθεσία

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Εκλογές: Ο Τσίπρας φέρνει γάμο ομοφυλοφίλων και υιοθεσία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

southern έγραψε: 04 Απρ 2023, 12:19 ρωτήστε τι νοιάζει περισσότερο τον μέσο πολίτη, τα αιτήματα του λοατκι λόμπυ ή ή οικονομία και το βιοτικό επίπεδο; είναι ελάχιστοι οι βλαμμενοι που έχουν πρώτη πολιτική προτεραιότητα τον δικαιωματισμο
Ε, και; Δεν είπε κανείς να σταματήσει η (κάθε) κυβέρνηση ό,τι κάνει, να ασχοληθεί με τα σεξουαλικά του Αντιγόνη.

Προσωπικά, κι εμένα δεν με αφορά το θέμα, όπως δεν με αφορά και η όποια νομοθεσία μπορεί να αφορά πχ οδηγούς νταλίκας, ποδοσφαιριστές, ελεγκτές εναέριας πτήσης ή τύπους που έχουν χαμαιλέοντες για κατοικίδια. Προσωπικά λέω, δηλαδή δεν με αγγίζει άμεσα, όχι ότι δεν με νοιάζει αναγκαστικά. Σε μια κοινωνία όμως υπάρχουν όλες αυτές οι κατηγορίες πολιτών, όσο μικρές ή μεγάλες και να είναι πληθυσμιακά, είτε τις διαχωρίσεις σεξουαλικά, είτε επαγγελματικά, είτε βάσει χόμπι κλπ. Και αν η κυβέρνηση δεν ασχολείται μόνο με αυτές, αλλά και με αυτές στον βαθμό που τους αναλογεί, τότε πού είναι το πρόβλημα;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Lugozzi έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:44
Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:41 Τώρα, ρε αδελφέ, πώς κατάφερες να χώσεις (με την καλή έννοια) την νεοφιλελεύθερη πενιά σου μέσα σ' ένα νήμα που ασχολείται με το σεξ, μόνο εσύ ξέρεις.
α, εκεί να επέμβει το κράτος
δεν μας νοιάζει αν είναι ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

μάλιστα...
Δεν είναι το ίδιο ρε συ! Π.χ. εγώ μπορεί να σε εξαπατήσω σε μια αγοραπωλησία και αν δεν έχεις τρόπο να με δείρεις γιατί είμαι πιο δυνατός την έκατσες.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Εν τω μεταξύ ο άλλος ξεχνάει τις απόψεις και τις δράσεις του μαύρου εθνικιστη Ρόμπερτ Μουγκαμπε στο θέμα αυτό
Ο Μουγκαμπε πράγματι πολέμησε για τα δικαιώματα των αυτοχθονων μαύρων αλλά δεν εξελίχθηκε σε κάτι καλό.
Ο Μουγκαμπε θεωρούσε την ομοφυλοφιλία ως αποικιακο κατάλοιπο.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

southern έγραψε: 04 Απρ 2023, 11:53 λύσαμε όλα τα άλλα ζητήματα και μας έπιασε φαγούρα για ελάχιστους ομοφυλοφιλους που ενδιαφέρονται για αυτά τα αιτήματα; ανεπτυγμένη οικονομία και ασφάλεια μπορούν να δημιουργήσουν τα 2 μεγάλα αποτυχημένα κόμματα;
:goodpost:
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Και ποιος είπε ότι εγώ είμαι υπέρ των εθνικιστών μαύρων; Είμαι ενάντια στον εθνικισμό βασικά. Ειδικά ο εθνικισμός στην Ελλάδα έχει μεγάλη δόση ψεκασμού...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 04 Απρ 2023, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Libre arbitre έγραψε: 04 Απρ 2023, 12:32 Και ποιος είπε ότι εγώ είμαι υπέρ των εθνικιστών μαύρων. Είμαι ενάντια στον εθνικισμό βασικά.
Γιατί έχεις καταπιέσει την αληθινή σου φύση, την εθνικιστική. Όλοι γεννιόμαστε εθνικιστές, είναι η φυσική κατάσταση της κοινωνίας, όπως ο καπιταλισμός είναι η φυσική κατάσταση της οικονομίας.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

Άσε να ξέρω καλύτερα την φύση μου από εσένα. Κοίτα καλύτερα να απαλλαχθεις από τζιχανιστικες εθνικιστές ψεκοθεωριες συνωμοσιολογιας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 04 Απρ 2023, 12:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Άβαταρ μέλους
southern

Libre arbitre έγραψε: 04 Απρ 2023, 12:32 Και ποιος είπε ότι εγώ είμαι υπέρ των εθνικιστών μαύρων. Είμαι ενάντια στον εθνικισμό βασικά.
το να θες την ανεξαρτησία σου είναι απολύτως υγιής εθνικισμός. δεν αδικώ το δικαίωμα της αυτοδιαθεσης των αφρικανικών εθνών. Ο Μουγκαμπε ήταν μαρξιστης και παραδοσιοκρατης ταυτόχρονα. δεν νομίζω πως γενικά η κουλτούρα των έγχρωμων έχει σαν πρότυπά άτομα σαν τον Ru Paul
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

. Ο Μουγκαμπε ήταν μαρξιστης και παραδοσιοκρατης ταυτόχρονα.
Και τα δύο είναι προβληματικά. Δεν υπάρχει κοινό καλό όταν δεν υπάρχουν ιδιωτικά δικαιώματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 04 Απρ 2023, 12:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Libre arbitre έγραψε: 04 Απρ 2023, 12:35 Άσε να ξέρω καλύτερα την φύση μου από εσένα. Κοίτα καλύτερα να απαλλαχθεις από τζιχανιστικες εθνικιστές ψεκοθεωριες συνωμοσιολογιας.
Θεωρίες συνομωσίας λέγονται όχι θεωρίες συνομωσιολογίας. Και δεν ξέρω που τις είδες.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

Ο κορεκτορας με πρόλαβε...
Άβαταρ μέλους
southern

Libre arbitre έγραψε: 04 Απρ 2023, 12:37
Και τα δύο είναι προβληματικά. Δεν υπάρχει κοινό καλό όταν δεν υπάρχουν ιδιωτικά δικαιώματα.
Είναι λάθος ο μαρξισμος που πολύ απλά δεν δουλεύει.
όμως αυτός ο τύπος πήρε ένα όπλο και βγήκε στη σαβάνα να πολεμήσει για το λαό του. είχε κωτσια. νομίζω ότι στην Αφρική και στη Καραϊβική είναι πολύ μειοψηφικες οι απόψεις σου
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

southern έγραψε: 04 Απρ 2023, 12:41
Libre arbitre έγραψε: 04 Απρ 2023, 12:37
Είναι λάθος ο μαρξισμος που πολύ απλά δεν δουλεύει.
όμως αυτός ο τύπος πήρε ένα όπλο και βγήκε στη σαβάνα να πολεμήσει για το λαό του. είχε κωτσια. νομίζω ότι στην Αφρική και στη Καραϊβική είναι πολύ μειοψηφικες οι απόψεις σου
Κερδίζουν πολύ γρήγορα έδαφος χάρη στο ίντερνετ.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Green Dragon έγραψε: 04 Απρ 2023, 12:28
Lugozzi έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:44
Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:41 Τώρα, ρε αδελφέ, πώς κατάφερες να χώσεις (με την καλή έννοια) την νεοφιλελεύθερη πενιά σου μέσα σ' ένα νήμα που ασχολείται με το σεξ, μόνο εσύ ξέρεις.
α, εκεί να επέμβει το κράτος
δεν μας νοιάζει αν είναι ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

μάλιστα...
Δεν είναι το ίδιο ρε συ! Π.χ. εγώ μπορεί να σε εξαπατήσω σε μια αγοραπωλησία και αν δεν έχεις τρόπο να με δείρεις γιατί είμαι πιο δυνατός την έκατσες.
αν συμφωνήσουμε να δουλέψεις για μένα 10 ώρες την ημέρα με ένα στάνταρ ποσό
να έχει λόγο το κράτος ποιο ποσό θα είναι αυτό?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

AlienWay έγραψε: 04 Απρ 2023, 12:23
Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 12:15
AlienWay έγραψε: 04 Απρ 2023, 12:08

Αυτό ακριβώς που λες με κεφαλαία είπε και η Ρόουλινγκ και έφαγε κάνσελ από τους τρανς γιατί λέει "υπονόησε ότι οι τρανς είναι παιδόφιλοι".

Δηλαδή καλή η ανοιχτομυαλιά, αλλά δεν έχει τέρμα, δυστυχώς. Απαξ και ξεκινήσει, δεν σταματάει.
Δεν έχω παρακολουθήσει τι είπε η Ρόουλινγκ (για την ακρίβεια δεν ξέρω καν ποια είναι), αλλά αυτό που υποστηρίζω εγώ είναι ότι στο ιδιωτικό σεξ μεταξύ δυο ελευθέρως συναινούντων και εχεφρόνων ενηλίκων δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να μπορεί να θεωρηθεί σαν ανώμαλο.
Η κοινωνία, βεβαίως, μπορεί να θεωρεί στην πλειοψηφία της κάποιες σεξουαλικές προτιμήσεις ή/και συμπεριφορές σαν ανήθικες, αλλά αυτό είναι κάτι πολύ σχετικό και φυσικά κάτι που αλλάζει από κοινωνία σε κοινωνία, από κουλτούρα σε κουλτούρα, από τόπο σε τόπο και από χρόνο σε χρόνο.
Σε ατομικό επίπεδο, προσωπικά συμφωνώ.

Η λέξη "ανώμαλος" όμως είναι νοηματικά σωστή. Σημαίνει "μη ομαλός". Αν ως "ομαλή" θεωρήσουμε την ιεραποστολική στάση μεταξύ των ενήλικων στρέητ.

Νοηματικά σωστή βρίσκω επίσης τη λέξη "κανονικός". Ο "κανόνας" είναι η κυρίαρχη τάση στην ανθρώπινη φύση και συμπεριφορά. Με τη λέξη αυτή επίσης, δεν αποκλείονται τυχών εξαιρέσεις στον κανόνα.

Με τη λέξη "φυσιολογικός" έχω πρόβλημα η αλήθεια είναι. Ειδικά όπως χρησιμοποιείται γι' αυτές τις περιπτώσεις στην χώρα μας.

Φυσιολογικός είναι αυτός που ακολουθεί τη λογική της φύσης. Το θέμα όμως είναι ότι στη φύση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ. Η ομοφυλοφιλία καλή ώρα, παρατηρείται και σε ζώα, ενώ υπάρχουν πολλά φυτά (όπως πόες) που δημιουργούν διαρκώς υβρίδια. Υπάρχουν μεταλλάξεις κλπ.

Άρα δεν υπάρχει τίποτα το "λογικό" στη φύση. Ίσως γι' αυτό οι συντηρητικοί αγγλοσάξονες χρησιμοποιούν τη λέξη "normal" (κανονικός) και όχι το physiological το οποίο χρησιμοποιείται ως επίθετο μόνο για συγκεκριμένες βιολογικές λειτουργίες.
Το "κανονικό" είναι πολύ σχετικό. "Κανονική", ας πούμε, είναι στη Σομαλία η κλειτοριδεκτομή, όπου η συντριπτική πλειονότητα των νεαρών κοριτσιών ακρωτηριάζεται με αυτόν τον βάρβαρο τρόπο για να μην αισθάνονται ηδονή στο σεξ.
Οι δυτικές κοινωνίες έχουν κερδίσει το δικαίωμα η κανονικότητα να υποχωρεί μπροστά στην ιδιωτικότητα μέσα στο πλαίσιο του νόμου. Με άλλα λόγια, όταν αυτό που κάνω στην ιδιωτική μου ζωή δεν σε ζημιώνει και δεν σε βλάπτει, είναι κανονικό.
Φυσιολογικό είναι, επίσης, ό,τι δεν αντιστρατεύεται τη φύση ενός εκάστου, πάντα μέσα στο πλαίσιο του νόμου.
Απ' εκεί και πέρα ξεκινά μια ολόκληρη ηθικολογική συζήτηση που, εμένα προσωπικά, με αφήνει παγερά αδιάφορο.
Το μόνο που δέχομαι, καθώς ήδη έχω γράψει, είναι οι αισθητικές αντιρρήσεις.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”