Πάμε πάλι.Scouser έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:21Μισό: Το να πασαλείβεσαι με σκατά για να φτιαχτείς ή το να την χώνεις μέσα σε μια κουράδα είναι δηλαδή φυσιολογικά; Ή αν έβλεπες πχ κάποιον να πηδάει το πτώμα του σκύλου του, η αντανακλαστική σου σκέψη θα ήταν ''να ένας φυσιολογικός άνθρωπος''; Γιατί αυτά είναι φυσιολογικά, ενώ το να κυκλοφορείς πχ γυμνός στο δρόμο με μια κατσαρόλα στο κεφάλι είναι ένδειξη ψυχικής πάθησης; Νομίζω ότι συγχέεις δύο διαφορετικά πράγματα: το φυσιολογικό με το επιτρεπτό. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου το τι κάνουν μεταξύ τους συναινούντες ενήλικες ή πως τη βρίσκει ο καθένας μόνος του, ούτε έχει καμια δουλειά το κράτος να παρεμβαίνει σε αυτά. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη φυσιολογικότητα ή μη της συμπεριφοράς τους.
ΚΟΥΛΑΘΗΚΕ Ο ΧΕΡΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΩ: ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
Αυτά για τα περί σκυλιών που γράφεις.
Μετά, εδώ νομίζω μιλάμε για σεξ, όχι για βαρεμένους που κυκλοφορούν γυμνοί στο δρόμο με μια κατσαρόλα στο κεφάλι.
Ουδέποτε έγραψα εγώ για "επιτρεπτό" ή/και "νόμιμο". Για φυσιολογικό/κανονικό και ανώμαλο γίνεται ο κουβέντα.
Ξαναλέω: φυσιολογικό είναι το σεξ, με όποια επιλογή συντρόφου και με όποιον τρόπο επιλέξουν για να το κάνουν δυο ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝΤΕΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙ (και φυσικά εφόσον η συνεύρεση τους είναι ιδιωτική).
Ανώμαλο είναι να ασχολείται ένας τρίτος με το τι κάνουν και τι δεν κάνουν δυο ελευθέρως συναινούντες ενήλικες στο κρεβάτι τους.
Το μόνο που δέχομαι είναι η αισθητική αντίρρηση. Σού λέει ο άλλος, ρε φίλε εμένα με αηδιάζουν δυο άντρες που πηδιούνται (παραδόξως, ωστόσο, σπάνια θα ακούσεις κάτι ανάλογο, τουλάχιστον από straight άντρα, για δυο γυναίκες που πηδιούνται μεταξύ τους, κι αυτό νομίζω κάτι λέει για την σχετικότητα ανώμαλου-φυσιολογικού στο σεξ). Εντάξει, εκεί δεν έχω να πω κάτι, η αισθητική του καθενός μας είναι εντελώς υποκειμενικό πράγμα.