!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εκλογές: Ο Τσίπρας φέρνει γάμο ομοφυλοφίλων και υιοθεσία

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Εκλογές: Ο Τσίπρας φέρνει γάμο ομοφυλοφίλων και υιοθεσία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Scouser έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:21
Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:07
Scouser έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:03
Δηλαδή ας πούμε η κοπρολαγνία είναι μια φυσιολογική σεξουαλική επιλογή;
Άμα έτσι τη βρίσκουν μεταξύ τους, βεβαίως.
Μισό: Το να πασαλείβεσαι με σκατά για να φτιαχτείς ή το να την χώνεις μέσα σε μια κουράδα είναι δηλαδή φυσιολογικά; Ή αν έβλεπες πχ κάποιον να πηδάει το πτώμα του σκύλου του, η αντανακλαστική σου σκέψη θα ήταν ''να ένας φυσιολογικός άνθρωπος''; Γιατί αυτά είναι φυσιολογικά, ενώ το να κυκλοφορείς πχ γυμνός στο δρόμο με μια κατσαρόλα στο κεφάλι είναι ένδειξη ψυχικής πάθησης; Νομίζω ότι συγχέεις δύο διαφορετικά πράγματα: το φυσιολογικό με το επιτρεπτό. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου το τι κάνουν μεταξύ τους συναινούντες ενήλικες ή πως τη βρίσκει ο καθένας μόνος του, ούτε έχει καμια δουλειά το κράτος να παρεμβαίνει σε αυτά. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη φυσιολογικότητα ή μη της συμπεριφοράς τους.
Πάμε πάλι.
ΚΟΥΛΑΘΗΚΕ Ο ΧΕΡΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΩ: ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
Αυτά για τα περί σκυλιών που γράφεις.
Μετά, εδώ νομίζω μιλάμε για σεξ, όχι για βαρεμένους που κυκλοφορούν γυμνοί στο δρόμο με μια κατσαρόλα στο κεφάλι.
Ουδέποτε έγραψα εγώ για "επιτρεπτό" ή/και "νόμιμο". Για φυσιολογικό/κανονικό και ανώμαλο γίνεται ο κουβέντα.
Ξαναλέω: φυσιολογικό είναι το σεξ, με όποια επιλογή συντρόφου και με όποιον τρόπο επιλέξουν για να το κάνουν δυο ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝΤΕΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙ (και φυσικά εφόσον η συνεύρεση τους είναι ιδιωτική).
Ανώμαλο είναι να ασχολείται ένας τρίτος με το τι κάνουν και τι δεν κάνουν δυο ελευθέρως συναινούντες ενήλικες στο κρεβάτι τους.
Το μόνο που δέχομαι είναι η αισθητική αντίρρηση. Σού λέει ο άλλος, ρε φίλε εμένα με αηδιάζουν δυο άντρες που πηδιούνται (παραδόξως, ωστόσο, σπάνια θα ακούσεις κάτι ανάλογο, τουλάχιστον από straight άντρα, για δυο γυναίκες που πηδιούνται μεταξύ τους, κι αυτό νομίζω κάτι λέει για την σχετικότητα ανώμαλου-φυσιολογικού στο σεξ). Εντάξει, εκεί δεν έχω να πω κάτι, η αισθητική του καθενός μας είναι εντελώς υποκειμενικό πράγμα.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:33
Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:07
Άμα έτσι τη βρίσκουν μεταξύ τους, βεβαίως.
Μισό: Το να πασαλείβεσαι με σκατά για να φτιαχτείς ή το να την χώνεις μέσα σε μια κουράδα είναι δηλαδή φυσιολογικά; Ή αν έβλεπες πχ κάποιον να πηδάει το πτώμα του σκύλου του, η αντανακλαστική σου σκέψη θα ήταν ''να ένας φυσιολογικός άνθρωπος''; Γιατί αυτά είναι φυσιολογικά, ενώ το να κυκλοφορείς πχ γυμνός στο δρόμο με μια κατσαρόλα στο κεφάλι είναι ένδειξη ψυχικής πάθησης; Νομίζω ότι συγχέεις δύο διαφορετικά πράγματα: το φυσιολογικό με το επιτρεπτό. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου το τι κάνουν μεταξύ τους συναινούντες ενήλικες ή πως τη βρίσκει ο καθένας μόνος του, ούτε έχει καμια δουλειά το κράτος να παρεμβαίνει σε αυτά. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη φυσιολογικότητα ή μη της συμπεριφοράς τους.
Πάμε πάλι.
αυτό ισχύει φαντάζομαι και για άλλες δραστηριότητες μεταξύ δύο συναινούντων ενηλίκων
χωρίς να νοιάζει το κράτος ή εμάς τους υπόλοιπους

πχ σχέση εργασίας, αγοροπωλησίες κλπ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Bic έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:24
Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:16
Bic έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:12 (...) Ενημερωτικά, αηδιάζω και μόνο με την ιδέα του να δω δυο άντρηδοι να καβαλάνε ο ένας τον άλλον, έτσι; Αλλά αυτό αφορά τα δικά μου γούστα, δεν θα τα επιβάλλω σε κανέναν.
Σ' αυτό συμφωνώ.
Το θέμα της αισθητικής είναι υποκειμενικό. Κι εμένα μού φαίνεται κωμικό να πηδιούνται μεταξύ τους δυο άντρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θεωρώ ότι αυτό που κάνουν είναι ανώμαλο.
Εγώ πάλι λατρεία, το θεωρώ "ανώμαλο" όπως λες. Έχει να κάνει βέβαια με τον... ορισμό των ορισμών και ίσως είναι κάτι υποκειμενικό και πώς αντιλαμβάνομαι εγώ τον όρο και πώς τον μεταφράζω στο μυαλό μου. Δεν λέω ότι είναι και κανόνας.

Και το "ανώμαλο" που λέω, δεν το λέω ως κακό αναγκαστικά (κάποιες φορές το λέω και ως τέτοιο), απλά είναι κόντρα στη φύση και σ' αυτό που κάνει η πλειοψηφία, οπότε εξ ορισμού το θεωρώ και ως μη φυσιολογικό ή ανώμαλο. Που, απ' την άλλη, μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα γιατί ίσως κι εγώ κάνω πράματα στο κρεβάτι μου, που βάσει ορισμού θα θεωρούνται ανώμαλα...
Να σού πω.
Είναι ας πούμε φυσιολογικό το πρωκτικό σεξ μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας (κι εδώ εννοώ ο άντρας να χώνει το πουλί του στον πρωκτό της γυναίκας, το γράφω επειδή είσαι διαβολάκι και θα μού το γυρίσεις σε στραπόνιασμα) ή ανώμαλο;
Γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει ανωμαλία στο σεξ, εφόσον...α, στάσου γιατί θα μ' αρχίσουν τα γνωστά...ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ...οι δυο τους τη βρίσκουν και περνάνε όμορφα.
Να πεις αντιαισθητικό, να συμφωνήσω.
Κι εμένα μού φαίνεται αντιαισθητικό να πηδιόνται μεταξύ τους δυο μαντράχαλοι, αλλά αφού μεταξύ τους τη βρίσκουν, καλά να περνάνε οι άνθρωποι στο κρεβάτι τους.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Lugozzi έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:38
Πάμε πάλι.
αυτό ισχύει φαντάζομαι και για άλλες δραστηριότητες μεταξύ δύο συναινούντων ενηλίκων

Τώρα, ρε αδελφέ, πώς κατάφερες να χώσεις (με την καλή έννοια) την νεοφιλελεύθερη πενιά σου μέσα σ' ένα νήμα που ασχολείται με το σεξ, μόνο εσύ ξέρεις.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Ωχ ωχ ωχ .....σημερινό άρθρο :-?

Το ΚΚΕ ούτε καν σ αυτό θα στηρίξει Αλέξη; :cry

Τι γνωμη έχουν οι σύντροφοι του φορουμ; :p2:

Εικόνα
https://www.lifo.gr/stiles/optiki-gonia ... ia-toy-kke

Είτε στην παραδοσιακή «ξύλινη», είτε στην εκσυγχρονισμένη της wannabe ελευθερόφρονα εκδοχή της, η στάση του ΚΚΕ απέναντι στους ΛΟΑΤΚΙ+ ανθρώπους παραμένει βαθιά συντηρητική, όπως έδειξε και η πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του γ.γ. του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Απρ 2023, 09:33 Πολύ σωστή η πρόταση.

Δεν είναι σωστό να αποκλείεις παιδιά από ένα εν δυνάμει καλύτερο μέλλον.

Οι ομοφυλόφιλοι επίδοξοι γονείς θα πρέπει να μπαίνουν στο σύστημα των υιοθεσιών.
Στο κάτω κάτω είναι εντελώς υποκριτικό να αποκλείονται τα ζευγάρια ομοφυλοφίλων , όταν έχουν δικαίωμα να μπουν στο σύστημα μόνοι άνθρωποι (που κανείς δεν τους ρωτά τον σεξουαλικό προσανατολισμό).
επιπλέον κάποιος ομοφυλόφιλος μπορεί να γίνει πατέρας μέσω παρένθετης μητέρας και κάποια ομοφυλόφιλη μητέρα, είτε με την παραδοσιακή μέθοδο είτε από τράπεζα σπέρματος.

Βέβαια, έχοντας ως γνώμονα επιλογής κατάλληλων γονέων το καλό το εκάστοτε παιδιού, η έλλειψη μητέρας για μένα θα πρέπει να είναι σημαντικός αρνητικός παράγοντας όταν κρίνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες.
Πάντοτε όμως υπάρχουν "λιγότερο επιθυμητά" παιδιά (μεγαλύτερα , με θέματα υγείας) που ξεμένουν στα ιδρύματα, και σαφώς θα ήταν καλύτερα με γονείς που τα αγαπανε.
Ουδείς αποκλείει παιδιά από ένα εν δυνάμει καλύτερο μέλλον.

Γιατί πάντα υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής. Για τους κηδεμόνες και όχι τα παιδιά. Και δεν νομίζω ότι τα παιδιά που μένουν στα "αζήτητα" δηλαδή τα μεγαλύτερα και με θέματα υγείας θα μειωθούν ακόμη και αν περάσει η νομοθεσία για τους γκέι.

Αν κάποιος θέλει να υιοθετήσει παιδί για να προσφέρει αγάπη και ασφάλεια, πάντα υπάρχουν τρόποι να το κάνει.

Το ζητούμενο είναι να μη βλέπει το παιδί ως ακτιβιστικό τρόπαιο.

Τα αναφορικά με τις ερωτικές προτιμήσεις του καθενός, γενικώς και αορίστως, είναι παντελώς άσχετα με το θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:33Αυτά για τα περί σκυλιών που γράφεις.
Μετά, εδώ νομίζω μιλάμε για σεξ, όχι για βαρεμένους που κυκλοφορούν γυμνοί στο δρόμο με μια κατσαρόλα στο κεφάλι.
Το νεκρό σκυλί νομικά είναι αντικείμενο, οπότε το σεξ μαζί του ανήκει στην κατηγορία κάνω ότι θέλω με τον εαυτό μου. Αλλά ας δούμε ένα άλλο παράδειγμα. Έχεις δύο συναινούντες ενήλικες που τη βρίσκουν την ώρα του σεξ να χέζει ο ένας στο στόμα του άλλου, και μετά ο άλλος να τα μασάει και να τα καταπίνει ενώ τον παίρνει από πίσω. Θες να μου πεις ότι αυτή είναι μια κανονική/φυσιολογική συμπεριφορά, αλλά το να κυκλοφορείς γυμνός με κατσαρόλα στο κεφάλι δεν είναι;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:41
Lugozzi έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:38
Πάμε πάλι.

Τώρα, ρε αδελφέ, πώς κατάφερες να χώσεις (με την καλή έννοια) την νεοφιλελεύθερη πενιά σου μέσα σ' ένα νήμα που ασχολείται με το σεξ, μόνο εσύ ξέρεις.
α, εκεί να επέμβει το κράτος
δεν μας νοιάζει αν είναι ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

μάλιστα...
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:39
Bic έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:24
Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:16
Σ' αυτό συμφωνώ.
Το θέμα της αισθητικής είναι υποκειμενικό. Κι εμένα μού φαίνεται κωμικό να πηδιούνται μεταξύ τους δυο άντρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θεωρώ ότι αυτό που κάνουν είναι ανώμαλο.
Εγώ πάλι λατρεία, το θεωρώ "ανώμαλο" όπως λες. Έχει να κάνει βέβαια με τον... ορισμό των ορισμών και ίσως είναι κάτι υποκειμενικό και πώς αντιλαμβάνομαι εγώ τον όρο και πώς τον μεταφράζω στο μυαλό μου. Δεν λέω ότι είναι και κανόνας.

Και το "ανώμαλο" που λέω, δεν το λέω ως κακό αναγκαστικά (κάποιες φορές το λέω και ως τέτοιο), απλά είναι κόντρα στη φύση και σ' αυτό που κάνει η πλειοψηφία, οπότε εξ ορισμού το θεωρώ και ως μη φυσιολογικό ή ανώμαλο. Που, απ' την άλλη, μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα γιατί ίσως κι εγώ κάνω πράματα στο κρεβάτι μου, που βάσει ορισμού θα θεωρούνται ανώμαλα...
Να σού πω.
Είναι ας πούμε φυσιολογικό το πρωκτικό σεξ μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας (κι εδώ εννοώ ο άντρας να χώνει το πουλί του στον πρωκτό της γυναίκας, το γράφω επειδή είσαι διαβολάκι και θα μού το γυρίσεις σε στραπόνιασμα) ή ανώμαλο;
Γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει ανωμαλία στο σεξ, εφόσον...α, στάσου γιατί θα μ' αρχίσουν τα γνωστά...ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ...οι δυο τους τη βρίσκουν και περνάνε όμορφα.
Να πεις αντιαισθητικό, να συμφωνήσω.
Κι εμένα μού φαίνεται αντιαισθητικό να πηδιόνται μεταξύ τους δυο μαντράχαλοι, αλλά αφού μεταξύ τους τη βρίσκουν, καλά να περνάνε οι άνθρωποι στο κρεβάτι τους.
Ρε συ, σου είπα τι θεωρώ ως ανώμαλο και γιατί. Σου είπα επίσης, πόση βαρύτητα δεν έχει αυτή η λέξη για μένα, στις περισσότερες των περιπτώσεων βέβαια.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Η κοπροφιλια και τα γλειφοκωλια είναι όντως υγειονομικές βόμβες (ηπατίτιδες, παράσιτα, βακτήρια κτλ).
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Αρίστος έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:25
Bic έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:20
Πρώτον, η παιδοφιλία και η σχέση με συγγενείς τι σχέση έχουν με υγειονομικά κριτήρια. Μιλάμε για σεξ, πιστεύω, και όχι για αναπαραγωγικές μεθόδους...

Δεύτερον, την παιδοφιλία ειδικά (που για μένα είναι άνετα λόγος επαναφοράς της θανατικής ποινής), γιατί την βάζεις στα όποια βίτσια έχουν κάποιοι ενήλικοι που συναινούν να πηδηχτούν κρεμασμένοι ανάποδα, να φάνε σκατά, να κάνουν χρυσοντουσάκια και άλλα αηδιαστικά...

Το "σ" για χάρη του Ναύτη, που ποτέ δεν λέει ντουζ αλλά ντους. :lol:

Αν πας με στενο συγγενη και προκυψει παιδι, το παιδι ενδεχεται να εχει σοβαρα προβληματα υγειας.

Αν ο παιδοφιλος παει με τετραχρονο κοριτσακι πιθανοτατα θα το τραυματισει εκτος απο ψυχικα και σωματικα.

.
Αρίστο, συνήθως (αν όχι πάντα) όταν μιλάμε για υγειονομικά κριτήρια, αναφερόμαστε σε ασθένειες, μολύνσεις και άλλα παραπλήσια.

Τα υπόλοιπα που λες για την παιδεραστία αφορούν τραυματισμούς (σωματικούς ή ψυχολογικούς), δε νομίζω ότι μπορούν να συμπεριληφθούν στα "υγειονομικά". Και δεν τα θεωρώ καθόλου μα καθόλου επουσιώδη, έτσι; Το είπα κιόλας, θανατική ποινή ή έστω ευνουχισμός (χημικός ή μη).

Όσο για τους συγγενείς που λες, μάλλον δεν διάβασες τι έγραψα σ' αυτό που απαντάς...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Scouser έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:43
Το νεκρό σκυλί νομικά είναι αντικείμενο, οπότε το σεξ μαζί του ανήκει στην κατηγορία κάνω ότι θέλω με τον εαυτό μου. Αλλά ας δούμε ένα άλλο παράδειγμα. Έχεις δύο συναινούντες ενήλικες που τη βρίσκουν την ώρα του σεξ να χέζει ο ένας στο στόμα του άλλου, και μετά ο άλλος να τα μασάει και να τα καταπίνει ενώ τον παίρνει από πίσω. Θες να μου πεις ότι αυτή είναι μια κανονική/φυσιολογική συμπεριφορά, αλλά το να κυκλοφορείς γυμνός με κατσαρόλα στο κεφάλι δεν είναι;
Καλά τώρα, το τραβάς σαν λάστιχο με το νεκρό σκυλί για να καταλήξεις που; Ότι η νεκροφιλία γενικά πρέπει να κατατάσσεται στην ίδια κατηγορία με την ομοφυλοφιλία; Είναι επιχείρημα του τύπου: ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, επομένως ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.
Αν δυο άνθρωποι τη βρίσκουν με το να κατουράνε ο ένας τον άλλον όταν κάνουν σεξ, μια χαρά φυσιολογικό είναι γι' αυτούς, αυτή είναι η σεξουαλική ορμή τους.
Άβαταρ μέλους
Kotas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kotas »

μας ανοιξατε την ορεξη πρωινιατικα :lol:
Άβαταρ μέλους
Kotas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kotas »

Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:50
Καλά τώρα, το τραβάς σαν λάστιχο με το νεκρό σκυλί για να καταλήξεις που; Ότι η νεκροφιλία γενικά πρέπει να κατατάσσεται στην ίδια κατηγορία με την ομοφυλοφιλία; Είναι επιχείρημα του τύπου: ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, επομένως ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.
Αν δυο άνθρωποι τη βρίσκουν με το να κατουράνε ο ένας τον άλλον όταν κάνουν σεξ, μια χαρά φυσιολογικό είναι γι' αυτούς, αυτή είναι η σεξουαλική ορμή τους.
δεν ειναι φυσιολογικο, ακομα και τα ζωα εκτονωνται σε οπες δεν χεζει το ενα το αλλο για να καβλωσει, δεν υπαρχουν τετοιες συμπεριφορες πουθενα στη φυση για να θεωρηθουν φυσιολογικες (επιχειρημα των γκει οτι ειναι φυσιολογικο να πηγαινουν με ατομα του ιδιου φυλου αφου ειναι κατι που συνανταται και στη φυση απο ζωα)
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2023, 10:50
για τον κάθε βλαμμένο αυτό ισχύει
Αλλά παραμένει βλαμμένος
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”