Παιδάκι μου, ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Το θέμα είναι οτι κάποια πράγματα, όπως το να "θάψεις" κάτι που έχει πρωτοκολληθεί ΔΕΝ μπορεί να πετύχει, γιατί πηγαίνει ο άλλος με τον αριθμό πρωτοκόλλου ή την όποια αντίστοιχη βεβαίωση οτι έκανε την ενέργεια και σε σκίζει. Το να επιχειρήσει κάποιος αστυνομικός θάψιμο μήνυσης είναι βέβαιος τρόπος για να μπλέξει άσχημα. Εκτός αν για κάποιο λόγο πιστεύει οτι ο μηνυτής δεν θ' ασχοληθεί περαιτέρω, στο στύλ "κάνω μια μήνυση για να περνάει η ώρα".vatraxos έγραψε: 14 Σεπ 2018, 17:25Α, το ζήτημα είναι τελικά αν πετυχαίνει το θάψιμο ή αν τελικά υφίσταται ως πρακτική;Kauldron έγραψε: 14 Σεπ 2018, 17:24E, και μόνος σου το δηλώνεις λοιπόν οτι δεν πέτυχε το θάψιμο.vatraxos έγραψε: 14 Σεπ 2018, 17:23
Δεν πρόκειται να επεκταθώ σε λεπτομέρειες για προφανείς λόγους. Πάντως η υπόθεση μετά από ενέργειες του δικηγόρου που "ξέθαψε" την υπόθεση εκδικάστηκε τελικά λίγο πριν παρέλθει η προθεσμία και μάλιστα ο κατηγορούμενος έφαγε και καλή ποινή.
Τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου.
Το να μου λες για πλήθος μηνύσεων που είχαν γίνει κατά της ΧΑ και θάφτηκαν, γιατί σκίσανε τα χαρτιά οι αστυνομικοί, δείχνει τερατώδη ασχετοσύνη (για το zteo το λέω πιο πολύ).