!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ληγμένα κρουασάν

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Re: Ληγμένα κρουασάν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

The Age of Aquarius έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 22:44
Μάλλον θα τά βαλε ο μπακάλης στο ντουλάπι όπως κοιμόσουνα ένα βράδυ.
Είσαι κίνδυνος θάνατος για το σύστημα υγείας της χώρας
Όχι,η μικρή τα είχε φέρει τελικά και τα ξέχασε.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 22:46 Έχεις δει το έργο, Φονικές μηχανές; Σε κάποια φάση ένας ανοίγει και τρώει ένα κρουασάν, νομίζω, που έχει 1000 χρόνια ληγμένο. :lol:
Στο e-bay έπρεπε να το βγάλει.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

BigChiefWahoo έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 21:52
ksk έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 21:48

Μια χαρά...Είχαν κι άλλο περιθώριο αλλά πρώτα ελέγχουμε και μετά τρώμε...
Κάτι πιο υγιεινό;
Η διατροφή μου είναι ξεκάθαρα 50/50.
Από το πρωί που φεύγω για δουλειά,μέχρι το απόγευμα,τρώω βρώμες με κατσικίσιο γιαούρτι,μπανάνες,χυμό ρόδι,πλαστό (καλαμποκόπιτα με σπανάκι,κοινώς μπομπότα),μπάρες,αμύγδαλα,ρόδι,σαλάτες,μαγειρευτό φαγητό,κακάο κλπ
Μόλις πέσει ο ήλιος και καθήσω μπροστά στον υπολογιστή,αρχίζει η παρακμή.Σαμπλέ :romance-hearteyes: ,κανά πατατάκι,σουβλάκια,τοστ με γαλοπούλα και ανθότυρο (αυτό είναι ΟΚ),σοκολάτες,πίτσες :romance-hearteyes: κλπ
Ευτυχώς που δεν πίνω κόκα κόλα.

Οι δικές μου τραβάνε τα μαλλιά τους.
Μόλις πέσει ο ήλιος μεταμορφώνεσαι δλδ...
Παθαίνεις e- seliniasi...
Χμ...δύσκολη περίπτωση...αν έπινες κόκα κόκα ίσως να βρίσκαμε μια λυση :102:
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

ksk έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:49 αν έπινες κόκα κόκα ίσως να βρίσκαμε μια λυση :102:
Κόκα κόκα όχι,καμμιά κόκα κόλα μία στο τόσο.
περαστική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστική »

Εγω πινω καμια φορα καφε σε τενεκεδακι, π.χ ποκα (δεν εχετε Ελλαδα νομιζω). Τιγκα στα συντηρητικα δηλαδη. Το ξαναξεκινησα τωρα με την δουλεια και θα τον κοψω μαχαιρι. Καθε φορα που με βλεπει ο γλυκουλης ο συναδελφος με αυτο τον καφε (η ευκολη λυση γιατι τον αρπαζω απ’ το ψυγειο, τον βαζω στην τσαντα και μολις φτανω δουλεια τον βγαζω για να τον πιω) με μαλωνει και μου λεει πως θα ζαλιστω και θα παθω κατι. Τις προαλες μου λεει θα παρω καφετιερα και θα σου φερνω και σενα. :hebit:
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

BigChiefWahoo έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:50
ksk έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:49 αν έπινες κόκα κόκα ίσως να βρίσκαμε μια λυση :102:
Κόκα κόκα όχι,καμμιά κόκα κόλα μία στο τόσο.
Δεν προλαβαίνω να διορθώνω τον αυτόματο διορθωτή... :smt005: :smt005: :smt005:
Πάντως βγάζει διαμαντάκια καμία φορα. :fp:
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

περαστική έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:55 Εγω πινω καμια φορα καφε σε τενεκεδακι, π.χ ποκα (δεν εχετε Ελλαδα νομιζω). Τιγκα στα συντηρητικα δηλαδη. Το ξαναξεκινησα τωρα με την δουλεια και θα τον κοψω μαχαιρι. Καθε φορα που με βλεπει ο γλυκουλης ο συναδελφος με αυτο τον καφε (η ευκολη λυση γιατι τον αρπαζω απ’ το ψυγειο, τον βαζω στην τσαντα και μολις φτανω δουλεια τον βγαζω για να τον πιω) με μαλωνει και μου λεει πως θα ζαλιστω και θα παθω κατι. Τις προαλες μου λεει θα παρω καφετιερα και θα σου φερνω και σενα. :hebit:
Για πότε λέτε να γίνει ο γάμος ;
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

περαστική έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:55 Εγω πινω καμια φορα καφε σε τενεκεδακι, π.χ ποκα (δεν εχετε Ελλαδα νομιζω). Τιγκα στα συντηρητικα δηλαδη. Το ξαναξεκινησα τωρα με την δουλεια και θα τον κοψω μαχαιρι. Καθε φορα που με βλεπει ο γλυκουλης ο συναδελφος με αυτο τον καφε (η ευκολη λυση γιατι τον αρπαζω απ’ το ψυγειο, τον βαζω στην τσαντα και μολις φτανω δουλεια τον βγαζω για να τον πιω) με μαλωνει και μου λεει πως θα ζαλιστω και θα παθω κατι. Τις προαλες μου λεει θα παρω καφετιερα και θα σου φερνω και σενα. :hebit:
Πες του ότι είναι τζιν τόνικ και να μην το κάνει θέμα
Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk »

BigChiefWahoo έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 21:39 Μόλις χτύπησα δύο κρουασάν,χαζεύοντας τις μλκιες στο φόρουμ.

Ένα αυτό
Εικόνα

και το άλλο,αυτό (με γέμιση Oreo)
Εικόνα

Πετώντας τη συσκευασία στη σακούλα με τα σκουπίδια,το μάτι μου έπεσε στις ημερομηνίες λήξης - το πρώτο έληξε στις 5/11,το άλλο στις 6/11.

Τι κάνουμε τώρα ;

Θα εχει ενδιαφερον στα πλαισια της αναζητησης, να εργαστεις περιστασιακα στις κουζινες διαφορων καταστηματων που ασχολουνται με την εστιαση. Αν το κανεις, ελα να μας γραψεις τα οσα ειδες και διαπιστωσες.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

BigChiefWahoo έγραψε: 08 Νοέμ 2021, 21:39 Μόλις χτύπησα δύο κρουασάν,χαζεύοντας τις μλκιες στο φόρουμ.

Ένα αυτό
Εικόνα

Εικόνα

Πετώντας τη συσκευασία στη σακούλα με τα σκουπίδια,το μάτι μου έπεσε στις ημερομηνίες λήξης - το πρώτο έληξε στις 5/11,το άλλο στις 6/11.

Τι κάνουμε τώρα ;

2111;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Στον στρατό μάθαμε ότι η πραγματική ημερομηνία λήξης είναι ότι λέει η συσκευασία και έναν χρόνο μετα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Υπάρχουν τρόφιμα που πρακτικά δεν λήγουν. Π.χ. κανένα όσπριο δεν λήγει. Απλά σταδιακά μεταβάλλονται σε μοριακό επίπεδο και χάνουν την θρεπτική τους αξία, όπως επίσης χρειάζονται και περισσότερο βράσιμο γιατί σκληραίνουν (συγκεκριμένα για τα όσπρια μιλάω). Αυτή όμως η μεταβολή είναι πολύ αργή. Τυπικά οι φακές, ας πούμε, θα διατηρήσουν την θρεπτική τους αξία για καμμιά 5ετία. Αλλά είναι ασφαλές να τις φας ακόμα και μετά από 20 χρόνια, αν δεν έχουν πάρει υγρασία ή δεν έχουν εκτεθεί σε έντομα. Απλά δεν υπάρχει λόγος στην σύγχρονη εποχή να φας φακές 20 ετών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Fixer66

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fixer66 »

hellegennes έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 13:23 Υπάρχουν τρόφιμα που πρακτικά δεν λήγουν. Π.χ. κανένα όσπριο δεν λήγει. Απλά σταδιακά μεταβάλλονται σε μοριακό επίπεδο και χάνουν την θρεπτική τους αξία, όπως επίσης χρειάζονται και περισσότερο βράσιμο γιατί σκληραίνουν (συγκεκριμένα για τα όσπρια μιλάω). Αυτή όμως η μεταβολή είναι πολύ αργή. Τυπικά οι φακές, ας πούμε, θα διατηρήσουν την θρεπτική τους αξία για καμμιά 5ετία. Αλλά είναι ασφαλές να τις φας ακόμα και μετά από 20 χρόνια, αν δεν έχουν πάρει υγρασία ή δεν έχουν εκτεθεί σε έντομα. Απλά δεν υπάρχει λόγος στην σύγχρονη εποχή να φας φακές 20 ετών.
Ποιά άλλα;
περαστική

BigChiefWahoo έγραψε: 10 Νοέμ 2021, 23:59
Για πότε λέτε να γίνει ο γάμος ;
Κολλημα με τον γαμο ολοι σας :-?
Εγω θελω απλα να βγουμε. Αλλα πρεπει να ξεκολλησω και δεν ξεκολλαω.
περαστική

Volk έγραψε: 11 Νοέμ 2021, 03:48

Ένα αυτό
Εικόνα

Εικόνα

Τι κάνουμε τώρα ;

Θα εχει ενδιαφερον στα πλαισια της αναζητησης, να εργαστεις περιστασιακα στις κουζινες διαφορων καταστηματων που ασχολουνται με την εστιαση. Αν το κανεις, ελα να μας γραψεις τα οσα ειδες και διαπιστωσες.
Ως ατομο που εχει δουλεψει σερβις ακομη και σε high class εστιατορια (πχ δημοφιλες κινεζικο) θα συμφωνησω απολυτα. Απο την μερα που δουλεψα εκει και ειδα τι κανουν με τα πιατα, δεν θα ξαναφαω απο εκει. Αλλα δυστυχως για ο,τι τρως απ’εξω, ποτε δεν ξερεις τι γινεται στην κουζινα τους.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”