ξαναστηριζω, γιατι αυτο ειναι το σωστο. να πηγαινει μονο οποιος και οποια θελει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο σεξισμός του Μπιτς Χάντμπολ
Re: Ο σεξισμός του Μπιτς Χάντμπολ
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Καραμελίτσα
Γιατί διασπείρεις ψευδείς φήμες; Δεν είναι αρκετό από μόνο του το πρόβλημα;kongrosian έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 13:59 να πούμε επίσης ότι τις υποχρεώνουν να κάνουν αποτρίχωση μια μέρα πριν τoν αγώνα.
Naida Καραμελίτσα
Z
- kongrosian
φανταζόμουν ότι για να φορέσεις τέτοια μπικίνια, "πρέπει" να κάνεις αποτρίχωση. δεν ξέρω.Καραμελίτσα έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 20:38Γιατί διασπείρεις ψευδείς φήμες; Δεν είναι αρκετό από μόνο του το πρόβλημα;kongrosian έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 13:59 να πούμε επίσης ότι τις υποχρεώνουν να κάνουν αποτρίχωση μια μέρα πριν τoν αγώνα.
Naida Καραμελίτσα
πάντως, είναι αρκετά προβληματικό έτσι κι αλλιώς.
Ναι τώρα με αυτό καθάρισες. Πηγαίνετε βαφτείτε τώρα μπας και τυλίξετε κάναν πλούσιο.Naida έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:50Ναι αλλά οι Νορβηγιδες έχουν να κάνουν με Νορβηγούς, εμεις έχουμε να κάνουμε με Έλληνες. Ισοφαριζουμε τον στρατό.nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:13 Η Νορβηγία έχει υποχρεωτική θητεία και για γυναίκες.
Όταν ζητήσετε ίση αντιμετώπιση και οι Ελληνίδες τότε να εκφράσετε άποψη για τον αν πρέπει ή όχι να σας επιβάλλουν τι να φοράτε.
Ο άνεργος κάποια στιγμή πληρώνει φόρους και αυτός. Οπότε υπερβάλλεις.Βλήμα έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:42Είναι σα να λες "αφού είσαι άνεργος και δεν πληρώνεις φόρους, εγώ που πληρώνω πρέπει να σου λέω πότε έχω καύλες και να σκύβεις". Δεν υπερβάλλω καν, την ίδια σχέση έχουν.
Δηλαδή αν δεν πλήρωνε θα μπορούσες να του το πεις; Το ότι πληρώνει είναι ανθυπολεπτομέρεια. Αυτό που είπες ήταν κοτσάνα.nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 21:06Ο άνεργος κάποια στιγμή πληρώνει φόρους και αυτός. Οπότε υπερβάλλεις.Βλήμα έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:42Είναι σα να λες "αφού είσαι άνεργος και δεν πληρώνεις φόρους, εγώ που πληρώνω πρέπει να σου λέω πότε έχω καύλες και να σκύβεις". Δεν υπερβάλλω καν, την ίδια σχέση έχουν.nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:33
Αυτό είναι σχετικό. Γενικά εσύ το έχεις σύστημα οπότε εσύ λες.
Καλά ναι, προς το παρών πάνε με τη Ναιδα και τις υπόλοιπες Ελληνίδες φεμινίστριες να βάψετε τα νύχια και το μαλλί σας παρέα μπας και σας κοιτάξει κανένας λεφτάς.Καραμελίτσα έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:54Ένας καλός λόγος να πάμε στο στρατό είναι για να μάθουμε να πυροβολούμε σεξιστικά γουρούνια.nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:13 Η Νορβηγία έχει υποχρεωτική θητεία και για γυναίκες.
Όταν ζητήσετε ίση αντιμετώπιση και οι Ελληνίδες τότε να εκφράσετε άποψη για τον αν πρέπει ή όχι να σας επιβάλλουν τι να φοράτε.
Υπάρχει άνεργος που δεν δούλεψε ή δεν θα δουλέψει ποτέ;Βλήμα έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 21:09Δηλαδή αν δεν πλήρωνε θα μπορούσες να του το πεις; Το ότι πληρώνει είναι ανθυπολεπτομέρεια. Αυτό που είπες ήταν κοτσάνα.nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 21:06Ο άνεργος κάποια στιγμή πληρώνει φόρους και αυτός. Οπότε υπερβάλλεις.Βλήμα έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:42
Είναι σα να λες "αφού είσαι άνεργος και δεν πληρώνεις φόρους, εγώ που πληρώνω πρέπει να σου λέω πότε έχω καύλες και να σκύβεις". Δεν υπερβάλλω καν, την ίδια σχέση έχουν.
Όχι φυσικά, ίσως μόνο στελέχη του ΚΚΕ. Μέχρι και ο Σαμαράς ήταν πιτσαδόρος κάποτε.
Για να σου δείξω αν ήταν κοτσάνια επαναλαμβάνω την ερώτηση ως. Υπάρχει γυναίκα που δεν πήγε ή και δεν θα πάει στρατό ως θητεία; Φυσικά όλες. Είναι τελείως άκυρη η παρομοίωση σου.
- Καραμελίτσα
Αγαπητέ, υποθέτω σε τέτοιο περιβάλλον ζεις, τόσα ξέρεις.nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 21:10Καλά ναι, προς το παρών πάνε με τη Ναιδα και τις υπόλοιπες Ελληνίδες φεμινίστριες να βάψετε τα νύχια και το μαλλί σας παρέα μπας και σας κοιτάξει κανένας λεφτάς.Καραμελίτσα έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:54Ένας καλός λόγος να πάμε στο στρατό είναι για να μάθουμε να πυροβολούμε σεξιστικά γουρούνια.nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:13 Η Νορβηγία έχει υποχρεωτική θητεία και για γυναίκες.
Z
Νομίζω, Λίτσα, ότι δεν το έπιασε το υπονοούμενο με την λούφα λούφα.Καραμελίτσα έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 18:12Γμτ, να μην έχουμε τέτοιο στην Ελλάδα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 18:02Δουλεύω στο Bed Bath & Beyond. Κανονικά είμαι στο τμήνα των Bed και συνήθως κρύβομαι στο Beyond, αλλά καμια φορά που έχει πολύ δουλειά πηγαίνω και προς τα Bath και κρύβομαι κάτω από τον αφρό, αναπνέω με καλάμι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Φυσικά και ζω σε τέτοιο περιβάλλον. Ο φεμινισμός στην Ελλάδα είναι απλά μια βαλβίδα εκτόνωσης των άσχημων. Δεν το λέω εγώ αλλά τα στοιχεία. Μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας έχει περισσότερα κέντρα αισθητικής κομμωτήρια και νυχουδες από όσο όλη η Νορβηγία. Ε δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την τάση αυτή. Λυπάμαι που πιστεύεις σε μια απάτη. Θέλετε ακόμα χιλιάδες χρόνια μέχρι να φτάσετε τις Νορβηγές.Καραμελίτσα έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 21:14Αγαπητέ, υποθέτω σε τέτοιο περιβάλλον ζεις, τόσα ξέρεις.nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 21:10Καλά ναι, προς το παρών πάνε με τη Ναιδα και τις υπόλοιπες Ελληνίδες φεμινίστριες να βάψετε τα νύχια και το μαλλί σας παρέα μπας και σας κοιτάξει κανένας λεφτάς.Καραμελίτσα έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:54
Ένας καλός λόγος να πάμε στο στρατό είναι για να μάθουμε να πυροβολούμε σεξιστικά γουρούνια.
- Καραμελίτσα
Χμμμ, επαρχιακή πόλη. Ενδιαφέρον. Για λέγε. Ποια είναι αυτή; Να δούμε τη συγκρίνουμε με τη Νορβηγία.nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 21:23Φυσικά και ζω σε τέτοιο περιβάλλον. Ο φεμινισμός στην Ελλάδα είναι απλά μια βαλβίδα εκτόνωσης των άσχημων. Δεν το λέω εγώ αλλά τα στοιχεία. Μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας έχει περισσότερα κέντρα αισθητικής κομμωτήρια και νυχουδες από όσο όλη η Νορβηγία. Ε δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την τάση αυτή. Λυπάμαι που πιστεύεις σε μια απάτη. Θέλετε ακόμα χιλιάδες χρόνια μέχρι να φτάσετε τις Νορβηγές.Καραμελίτσα έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 21:14Αγαπητέ, υποθέτω σε τέτοιο περιβάλλον ζεις, τόσα ξέρεις.nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 21:10
Καλά ναι, προς το παρών πάνε με τη Ναιδα και τις υπόλοιπες Ελληνίδες φεμινίστριες να βάψετε τα νύχια και το μαλλί σας παρέα μπας και σας κοιτάξει κανένας λεφτάς.
Z
Νομίζω εννοεί τα Άνω Σέκλανα, Λίτσα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Βαφομαι 2-3 φορές τον μήνα αλλά δεν έχω βρει ακόμα πλούσιο. Μήπως να βαφομαι πιο συχνά;nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 21:05Ναι τώρα με αυτό καθάρισες. Πηγαίνετε βαφτείτε τώρα μπας και τυλίξετε κάναν πλούσιο.Naida έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:50Ναι αλλά οι Νορβηγιδες έχουν να κάνουν με Νορβηγούς, εμεις έχουμε να κάνουμε με Έλληνες. Ισοφαριζουμε τον στρατό.nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:13 Η Νορβηγία έχει υποχρεωτική θητεία και για γυναίκες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Δεν χρειάζεταιΚαραμελίτσα έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 21:25Χμμμ, επαρχιακή πόλη. Ενδιαφέρον. Για λέγε. Ποια είναι αυτή; Να δούμε τη συγκρίνουμε με τη Νορβηγία.nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 21:23Φυσικά και ζω σε τέτοιο περιβάλλον. Ο φεμινισμός στην Ελλάδα είναι απλά μια βαλβίδα εκτόνωσης των άσχημων. Δεν το λέω εγώ αλλά τα στοιχεία. Μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας έχει περισσότερα κέντρα αισθητικής κομμωτήρια και νυχουδες από όσο όλη η Νορβηγία. Ε δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την τάση αυτή. Λυπάμαι που πιστεύεις σε μια απάτη. Θέλετε ακόμα χιλιάδες χρόνια μέχρι να φτάσετε τις Νορβηγές.
Edit
Κάποια επίσημα στοιχεία
https://ec.europa.eu/eurostat/web/pro ... 200612-1
Δεν συμπεριλαμβάνεται επίσης το γεγονός ότι πελάτισσες και ιδιοκτήτριες/εργαζόμενες είναι συνήθως οι μετανάστες στις χώρες με χαμηλά ποσοστά. Αυτό το συμπέρασμα το βγάζουμε πολύ εύκολα καθώς οι χώρες της βόρειας Ευρώπης είναι αυτές που έχουν πολύ υψηλά ποσοστά μεταναστών από το Νότο, όπου η συγκέντρωση είναι μεγάλη. Άρα η ψαλίδα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Άρα ναι ο φεμινισμός στην Ελλάδα είναι απάτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 22 Ιούλ 2021, 21:49, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 43 Απαντήσεις