!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο σεξισμός του Μπιτς Χάντμπολ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Ο σεξισμός του Μπιτς Χάντμπολ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Βλήμα έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:00
Naida έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:58 Εγώ από την άλλη θα ήθελα να πηγαίνουμε κι εμείς και να εκπαιδευομαστε στο μάξιμουμ.
Βρήκα την καλύτερη λύση: να σταματήσουμε να πηγαίνουμε εμείς που δεν θέλουμε και να αρχίσετε να πηγαίνετε εσείς.
ξαναστηριζω, γιατι αυτο ειναι το σωστο. να πηγαινει μονο οποιος και οποια θελει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

kongrosian έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 13:59 να πούμε επίσης ότι τις υποχρεώνουν να κάνουν αποτρίχωση μια μέρα πριν τoν αγώνα.

Naida Καραμελίτσα
Γιατί διασπείρεις ψευδείς φήμες; Δεν είναι αρκετό από μόνο του το πρόβλημα;
Z
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

Καραμελίτσα έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 20:38
kongrosian έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 13:59 να πούμε επίσης ότι τις υποχρεώνουν να κάνουν αποτρίχωση μια μέρα πριν τoν αγώνα.

Naida Καραμελίτσα
Γιατί διασπείρεις ψευδείς φήμες; Δεν είναι αρκετό από μόνο του το πρόβλημα;
φανταζόμουν ότι για να φορέσεις τέτοια μπικίνια, "πρέπει" να κάνεις αποτρίχωση. δεν ξέρω.

πάντως, είναι αρκετά προβληματικό έτσι κι αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Naida έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:50
nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:13 Η Νορβηγία έχει υποχρεωτική θητεία και για γυναίκες.
Όταν ζητήσετε ίση αντιμετώπιση και οι Ελληνίδες τότε να εκφράσετε άποψη για τον αν πρέπει ή όχι να σας επιβάλλουν τι να φοράτε.
Ναι αλλά οι Νορβηγιδες έχουν να κάνουν με Νορβηγούς, εμεις έχουμε να κάνουμε με Έλληνες. Ισοφαριζουμε τον στρατό.
Ναι τώρα με αυτό καθάρισες. Πηγαίνετε βαφτείτε τώρα μπας και τυλίξετε κάναν πλούσιο.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Βλήμα έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:42
nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:33
Βλήμα έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:27

Λες μαλακίες.
Αυτό είναι σχετικό. Γενικά εσύ το έχεις σύστημα οπότε εσύ λες.
Είναι σα να λες "αφού είσαι άνεργος και δεν πληρώνεις φόρους, εγώ που πληρώνω πρέπει να σου λέω πότε έχω καύλες και να σκύβεις". Δεν υπερβάλλω καν, την ίδια σχέση έχουν.
Ο άνεργος κάποια στιγμή πληρώνει φόρους και αυτός. Οπότε υπερβάλλεις.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 21:06
nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:33
Αυτό είναι σχετικό. Γενικά εσύ το έχεις σύστημα οπότε εσύ λες.
Είναι σα να λες "αφού είσαι άνεργος και δεν πληρώνεις φόρους, εγώ που πληρώνω πρέπει να σου λέω πότε έχω καύλες και να σκύβεις". Δεν υπερβάλλω καν, την ίδια σχέση έχουν.
Δηλαδή αν δεν πλήρωνε θα μπορούσες να του το πεις; Το ότι πληρώνει είναι ανθυπολεπτομέρεια. Αυτό που είπες ήταν κοτσάνα.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Καραμελίτσα έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:54
nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:13 Η Νορβηγία έχει υποχρεωτική θητεία και για γυναίκες.
Όταν ζητήσετε ίση αντιμετώπιση και οι Ελληνίδες τότε να εκφράσετε άποψη για τον αν πρέπει ή όχι να σας επιβάλλουν τι να φοράτε.
Ένας καλός λόγος να πάμε στο στρατό είναι για να μάθουμε να πυροβολούμε σεξιστικά γουρούνια.
Καλά ναι, προς το παρών πάνε με τη Ναιδα και τις υπόλοιπες Ελληνίδες φεμινίστριες να βάψετε τα νύχια και το μαλλί σας παρέα μπας και σας κοιτάξει κανένας λεφτάς.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Βλήμα έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 21:09
nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 21:06

Δηλαδή αν δεν πλήρωνε θα μπορούσες να του το πεις; Το ότι πληρώνει είναι ανθυπολεπτομέρεια. Αυτό που είπες ήταν κοτσάνα.
Υπάρχει άνεργος που δεν δούλεψε ή δεν θα δουλέψει ποτέ;
Όχι φυσικά, ίσως μόνο στελέχη του ΚΚΕ. Μέχρι και ο Σαμαράς ήταν πιτσαδόρος κάποτε.
Για να σου δείξω αν ήταν κοτσάνια επαναλαμβάνω την ερώτηση ως. Υπάρχει γυναίκα που δεν πήγε ή και δεν θα πάει στρατό ως θητεία; Φυσικά όλες. Είναι τελείως άκυρη η παρομοίωση σου.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 21:10
Ένας καλός λόγος να πάμε στο στρατό είναι για να μάθουμε να πυροβολούμε σεξιστικά γουρούνια.
Καλά ναι, προς το παρών πάνε με τη Ναιδα και τις υπόλοιπες Ελληνίδες φεμινίστριες να βάψετε τα νύχια και το μαλλί σας παρέα μπας και σας κοιτάξει κανένας λεφτάς.
Αγαπητέ, υποθέτω σε τέτοιο περιβάλλον ζεις, τόσα ξέρεις.
Z
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Καραμελίτσα έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 18:12
Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 18:02
Καραμελίτσα έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 17:55

Τι δουλειά κάνεις που έχεις μπανιέρα προσβάσιμη;
Δουλεύω στο Bed Bath & Beyond. Κανονικά είμαι στο τμήνα των Bed και συνήθως κρύβομαι στο Beyond, αλλά καμια φορά που έχει πολύ δουλειά πηγαίνω και προς τα Bath και κρύβομαι κάτω από τον αφρό, αναπνέω με καλάμι.
Γμτ, να μην έχουμε τέτοιο στην Ελλάδα.
Νομίζω, Λίτσα, ότι δεν το έπιασε το υπονοούμενο με την λούφα λούφα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Καραμελίτσα έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 21:14

Φυσικά και ζω σε τέτοιο περιβάλλον. Ο φεμινισμός στην Ελλάδα είναι απλά μια βαλβίδα εκτόνωσης των άσχημων. Δεν το λέω εγώ αλλά τα στοιχεία. Μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας έχει περισσότερα κέντρα αισθητικής κομμωτήρια και νυχουδες από όσο όλη η Νορβηγία. Ε δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την τάση αυτή. Λυπάμαι που πιστεύεις σε μια απάτη. Θέλετε ακόμα χιλιάδες χρόνια μέχρι να φτάσετε τις Νορβηγές.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 21:23

Φυσικά και ζω σε τέτοιο περιβάλλον. Ο φεμινισμός στην Ελλάδα είναι απλά μια βαλβίδα εκτόνωσης των άσχημων. Δεν το λέω εγώ αλλά τα στοιχεία. Μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας έχει περισσότερα κέντρα αισθητικής κομμωτήρια και νυχουδες από όσο όλη η Νορβηγία. Ε δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την τάση αυτή. Λυπάμαι που πιστεύεις σε μια απάτη. Θέλετε ακόμα χιλιάδες χρόνια μέχρι να φτάσετε τις Νορβηγές.
Χμμμ, επαρχιακή πόλη. Ενδιαφέρον. Για λέγε. Ποια είναι αυτή; Να δούμε τη συγκρίνουμε με τη Νορβηγία.
Z
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Νομίζω εννοεί τα Άνω Σέκλανα, Λίτσα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 21:05
Naida έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 16:50
Ναι αλλά οι Νορβηγιδες έχουν να κάνουν με Νορβηγούς, εμεις έχουμε να κάνουμε με Έλληνες. Ισοφαριζουμε τον στρατό.
Ναι τώρα με αυτό καθάρισες. Πηγαίνετε βαφτείτε τώρα μπας και τυλίξετε κάναν πλούσιο.
Βαφομαι 2-3 φορές τον μήνα αλλά δεν έχω βρει ακόμα πλούσιο. Μήπως να βαφομαι πιο συχνά;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Καραμελίτσα έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 21:25
nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2021, 21:23

Χμμμ, επαρχιακή πόλη. Ενδιαφέρον. Για λέγε. Ποια είναι αυτή; Να δούμε τη συγκρίνουμε με τη Νορβηγία.
Δεν χρειάζεται
Edit
Κάποια επίσημα στοιχεία
https://ec.europa.eu/eurostat/web/pro ... 200612-1
Δεν συμπεριλαμβάνεται επίσης το γεγονός ότι πελάτισσες και ιδιοκτήτριες/εργαζόμενες είναι συνήθως οι μετανάστες στις χώρες με χαμηλά ποσοστά. Αυτό το συμπέρασμα το βγάζουμε πολύ εύκολα καθώς οι χώρες της βόρειας Ευρώπης είναι αυτές που έχουν πολύ υψηλά ποσοστά μεταναστών από το Νότο, όπου η συγκέντρωση είναι μεγάλη. Άρα η ψαλίδα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Άρα ναι ο φεμινισμός στην Ελλάδα είναι απάτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 22 Ιούλ 2021, 21:49, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”