!!! DEVELOPMENT MODE !!!

«Οι άνθρωποι κάτω των 40 δεν έχουν λόγο να εμβολιαστούν», λέει ο Δ. Κούβελας

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: «Οι άνθρωποι κάτω των 40 δεν έχουν λόγο να εμβολιαστούν», λέει ο Δ. Κούβελας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Multitasker έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 04:24
nik_killthemall έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 04:17
Το μπολντ ειναι ψευδές. Ολες οι χώρες παρακινούν τους νέους να εμβολιαστούν αφού πρώτα πέτυχαν το αυτονόητο μέσα σε 2-3 μήνες : το ποσοστό εμβολιασμού των άνω των 60 να γίνει > 90% !

Εδώ αυτό το αυτονόητο σαν κράτος και κυβέρνηση δεν το έχεις πετύχει και βασικά αδιαφορείς αν θα το πετυχείς, γιατί εδώ και καιρό η κυβέρνηση διαχειρίζεται τη πανδημία και τα εμβόλια με βάση το κομματικό της κόστος και όχι με βάση την ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ !

Στις χώρες που έχουν μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού σε μεγάλες ηλικίες, δεν το πέτυχαν οι κυβερνήσεις
Απλά ο κόσμος πήγε να κάνει εμβόλια
Το να λέει κάποιος ότι πέτυχε ο Ολλανδός πρωθυπουργός και απέτυχε ο Μητσοτάκης επειδή πχ η Ολλανδία έχει 15% περισσότερους εμβολιασμένους στους άνω των 60 είναι και αυτό κομματική σπέκουλα και τίποτα περισσότερο.
Και ποιο είναι το πρόβλημα σου είπαμε με την κομματική σπέκουλα καρκινιάρη κομματόσκυλε των μηδέν και εξήντα;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Δημοκράτης

Re: «Οι άνθρωποι κάτω των 40 δεν έχουν λόγο να εμβολιαστούν», λέει ο Δ. Κούβελας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

gassim έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 12:08
Δημοκράτης έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 11:58
gassim έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 11:55

Καθε εμβόλιο εχει ενα συγκεκριμένο ποσοστό του πληθυσμού που πρέπει να εμβολιαστεί για να περιορίσει την διασπορα. Εξαρτάται απο τον βαθμό μεταδοτικότητας της ασθένειας. Εχω την εντύπωση οτι για την γρίπη το ποσοστό του εμβολιασμού που πρέπει να επιτευχθεί είναι 40% ενώ του covid ειναι 75%.
Λες οτι τα εμβόλια ειναι για να προστατεύσουν απο την διασπορά στους ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ και μετά λες οτι οι 30ρηδες δεν εχουν λογο να εμβολιαστούν.
Εχουν, αφενός για να προστατέψουν τους εαυτούς τους, το οτι έχει χαμηλή θνησιμότητα σε αυτή την ηλικία δεν σημαίνει οτι δεν έχει καθόλου θνησιμότητα, ούτε οτι αν κολλήσεις θα το περάσεις σπίτι σου με νετφλιξ, και αφετέρου για να προστατέψουν τους ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ, όπως λες κι εσυ (αλλά και τους εμβολιασμένους που δεν έχουν επαρκή προστασία θα συμπληρώσω εγω)

Το πρόβλημα στον συλλογισμό σου ξεκινάει επειδή απο την μια πιστεύεις οτι όποιος μεγαλύτερης ηλικίας δεν εμβολιάστηκε του αξίζει να πεθάνει και απο την άλλη απο το οτι έχει περάσει μέσα σου οτι τα εμβόλια είναι κάτι επικίνδυνο που ενέχει ρίσκο η χρήση τους.
Ούτε το ένα ισχύει, ούτε το άλλο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην εμβολιάζονται και οι νεότεροι εφόσον υπάρχουν εμβόλια.
Ναι ρε φίλε, όλοι οι 30αρηδες που δεν εμβολιαστηκαν παίζει να κολλήσουν κοβιντ αλλά στα τέτοια μας. Ούτε ένας από αυτούς δεν θα έχει πρόβλημα α υφειας
Επίσης δεν είπα ότι όποιος δεν εμβολιάζεται του αξίζει να πεθάνει. Είπα. Ότι είναι υποχρέωση του να κοιτάξει την υγεία του και να πάρει τα ρίσκα του
Επίσης υπάρχουν πολλοί λόγοι να μην εμβολιαστεί ένας 30αρης με τον πολύ απλό τις παρενέργειες του εμβολίου. Πέθανε κόσμος από το εμβόλιο σε ηλικίες που ο κοβιντ θα τους έκανε 3 μαντρες
Εχεις στοιχεια γι αυτό που λες; Στην Αμερική πέθαναν 2700 κατω των 30 απο κοβιντ και 9500 κάτω των 40, εχεις νούμερο για το ποσοι πεθαναν απο παρενέργειες εμβολιου;
Συγκλονιστικα νούμερα :lol: υποθέτω ότι όσοι πέθαναν από το εμβόλιο ήταν πολύ λιγότεροι από 2700. Επίσης είμαι σίγουρος ότι οι 2700 που πέθαναν από κοβιντ είχαν αλλά θέματα
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Arisvilla έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 12:03
Gherschaagk έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 12:01
gassim έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 11:55

Καθε εμβόλιο εχει ενα συγκεκριμένο ποσοστό του πληθυσμού που πρέπει να εμβολιαστεί για να περιορίσει την διασπορα. Εξαρτάται απο τον βαθμό μεταδοτικότητας της ασθένειας. Εχω την εντύπωση οτι για την γρίπη το ποσοστό του εμβολιασμού που πρέπει να επιτευχθεί είναι 40% ενώ του covid ειναι 75%.
Λες οτι τα εμβόλια ειναι για να προστατεύσουν απο την διασπορά στους ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ και μετά λες οτι οι 30ρηδες δεν εχουν λογο να εμβολιαστούν.
Εχουν, αφενός για να προστατέψουν τους εαυτούς τους, το οτι έχει χαμηλή θνησιμότητα σε αυτή την ηλικία δεν σημαίνει οτι δεν έχει καθόλου θνησιμότητα, ούτε οτι αν κολλήσεις θα το περάσεις σπίτι σου με νετφλιξ, και αφετέρου για να προστατέψουν τους ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ, όπως λες κι εσυ (αλλά και τους εμβολιασμένους που δεν έχουν επαρκή προστασία θα συμπληρώσω εγω)

Το πρόβλημα στον συλλογισμό σου ξεκινάει επειδή απο την μια πιστεύεις οτι όποιος μεγαλύτερης ηλικίας δεν εμβολιάστηκε του αξίζει να πεθάνει και απο την άλλη απο το οτι έχει περάσει μέσα σου οτι τα εμβόλια είναι κάτι επικίνδυνο που ενέχει ρίσκο η χρήση τους.
Ούτε το ένα ισχύει, ούτε το άλλο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην εμβολιάζονται και οι νεότεροι εφόσον υπάρχουν εμβόλια.
Πάνω σ' αυτό να προσθέσω πως μια κοινωνία στην οποία ο κάθε κοβιντιασμένος θα μένει σε καραντίνα για 15 μέρες θα καταρρεύσει οικονομικά. Δεν έχουν όλοι την δυνατότητα της τηλεεργασίας.
Nαι μόνο που στο Ισραήλ πια μπαίνουν σε καραντίνα πια και οι εμβολιασμένοι που ήρθαν σε στενή επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.
Αποχαιρέτα την ανθρωπότητα που ξέρεις.

Το έλεγε ο Χόκινγκ. Ή από καταστροφή θα αφανιστούμε ή από ιό.

Μέγας προφήτης.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 12:16
δεν ξέρω γιατί έσκασε στην Ινδία, πες μου εσύ όμως για ποιο λόγο ο ιός "αναγκάστηκε" να μεταλλαχθεί
Ο ιός δεν αναγκάζεται τίποτα. Ο ιός απλά μεταλλάσσεται με μια τυχαία πιθανότητα καθώς αναπαράγεται. Όσο πιο πολύ αναπαράγεται τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να προκύψει μια μετάλλαξη με τα Χ ή τα Ψ χαρακτηριστικά.

Πάντως η μετάλλαξη Δέλτα είναι εντελώς άσχετη με τα εμβόλια για τον απλούστατο λόγο ότι πρωτοεντοπίστηκε τον Οκτώβρη του 2020 στο κρατίδιο Μαχαράστρα, με ακριβώς μηδέν αριθμό εμβολιασμένων σε ακτίνα 6.000 χιλιομετρων.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Gherschaagk έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 12:14
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 11:59

ακόμα είναι σχετικά νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα ως προς αυτά που γράφει ο otto weininger
οι μέχρι τώρα στατιστικές ανά τον κόσμο τι λένε;
και όσον αφορά τις μεταλλάξεις έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ, ο ιός μεταλλάσεται σε μια προσπάθεια να προσαρμοστεί και να επιβιώσει
όταν ο άλλος είναι ανεμβολίαστος και συνεπώς δεν έχει αναπτύξει αντισώματα, ο ιός "δεν έχει λόγο" να μεταλλαχθεί
αντιθέτως αν είναι εμβολιασμένος, τότε ο ιός προσπαθεί να βρει τρόπους να επιβιώσει στον ξενιστή και συνεπώς μεταλλάσεται
αυτό τουλάχιστον νόμιζα μέχρι πρότινος, ας με διορθώσει κάποιος
Το ξέρουμε πως η συγκεκριμένη οικογένεια ιών έχουν κάτι από αποκαλύπτικ. Φάνηκε τις 2 προηγούμενες φορές από Σαρς και Μερς τι μπορεί να συμβεί. Για αυτό με το που έσκασε η φάση κατάλαβαν όλοι, πλην ηλίθιων, την σοβαρότητα της κατάστασης.

Η μετάλλαξη Δέλτα έσκασε στην Ινδία. Πες μου σε τι ποσοστό ήταν εμβολιασμένοι η Ινδοί και θέλησε ο ιός να μεταλλαχθεί γιατί κινδύνευε με αφανισμό; Ο συλλογισμός σου κάπου δεν στέκει.

Όσο για αυτό που λέτε για τους νέους που δεν έχουν λόγο να εμβολιαστούν. Μαγκιά τους, μόνο που σε πολλούς αφήνει κουσούρια. Ποιο το νόημα να είσαι 30αρης και να τραβιέσαι μέχρι τα βαθιά γεράματα με προβλήματα που σου προέκυψαν λόγω κόβιντ; Ποιος ο λόγος να το ρισκάρεις;
δεν ξέρω γιατί έσκασε στην Ινδία, πες μου εσύ όμως για ποιο λόγο ο ιός "αναγκάστηκε" να μεταλλαχθεί
όσο για τα κουσούρια που γράφεις, εφόσον είναι αλήθεια αυτό, έχεις δίκιο
Μεταλλάχθηκε γιατί βρήκε έδαφος. Βρήκε έδαφος γιατί ήταν ανεμβολίαστοι.

Και τώρα χρειαζόμαστε ένα εμβόλιο για την Δέλτα.

Εννοείται πως είναι αλήθεια ότι αφήνει κουσούρια σε πολλούς. Αν είναι όμως από επιλογή τους, μαγκιά τους, θα ζήσουν με τις συνέπειες των πράξεών τους. Το θέμα όμως είναι τι γίνεται όταν οι επιλογές κάποιων καταστρέφουν τις ζωές όλων.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Δημοκράτης έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 12:18
gassim έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 12:08
Δημοκράτης έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 11:58
Ναι ρε φίλε, όλοι οι 30αρηδες που δεν εμβολιαστηκαν παίζει να κολλήσουν κοβιντ αλλά στα τέτοια μας. Ούτε ένας από αυτούς δεν θα έχει πρόβλημα α υφειας
Επίσης δεν είπα ότι όποιος δεν εμβολιάζεται του αξίζει να πεθάνει. Είπα. Ότι είναι υποχρέωση του να κοιτάξει την υγεία του και να πάρει τα ρίσκα του
Επίσης υπάρχουν πολλοί λόγοι να μην εμβολιαστεί ένας 30αρης με τον πολύ απλό τις παρενέργειες του εμβολίου. Πέθανε κόσμος από το εμβόλιο σε ηλικίες που ο κοβιντ θα τους έκανε 3 μαντρες
Εχεις στοιχεια γι αυτό που λες; Στην Αμερική πέθαναν 2700 κατω των 30 απο κοβιντ και 9500 κάτω των 40, εχεις νούμερο για το ποσοι πεθαναν απο παρενέργειες εμβολιου;
Συγκλονιστικα νούμερα :lol: υποθέτω ότι όσοι πέθαναν από το εμβόλιο ήταν πολύ λιγότεροι από 2700. Επίσης είμαι σίγουρος ότι οι 2700 που πέθαναν από κοβιντ είχαν αλλά θέματα
Φιλε μαλλον δεν εχεις καταλάβει το ποσο μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα και το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση.
Αν αυριο εμφανιστεί μια μετάλλαξη που θα ακυρώσει εντελώς τα τωρινά εμβόλια τα λέμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 06 Ιούλ 2021, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Gherschaagk έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 12:23

Το ξέρουμε πως η συγκεκριμένη οικογένεια ιών έχουν κάτι από αποκαλύπτικ. Φάνηκε τις 2 προηγούμενες φορές από Σαρς και Μερς τι μπορεί να συμβεί. Για αυτό με το που έσκασε η φάση κατάλαβαν όλοι, πλην ηλίθιων, την σοβαρότητα της κατάστασης.

Η μετάλλαξη Δέλτα έσκασε στην Ινδία. Πες μου σε τι ποσοστό ήταν εμβολιασμένοι η Ινδοί και θέλησε ο ιός να μεταλλαχθεί γιατί κινδύνευε με αφανισμό; Ο συλλογισμός σου κάπου δεν στέκει.

Όσο για αυτό που λέτε για τους νέους που δεν έχουν λόγο να εμβολιαστούν. Μαγκιά τους, μόνο που σε πολλούς αφήνει κουσούρια. Ποιο το νόημα να είσαι 30αρης και να τραβιέσαι μέχρι τα βαθιά γεράματα με προβλήματα που σου προέκυψαν λόγω κόβιντ; Ποιος ο λόγος να το ρισκάρεις;
Μεταλλάχθηκε γιατί βρήκε έδαφος. Βρήκε έδαφος γιατί ήταν ανεμβολίαστοι.

Και τώρα χρειαζόμαστε ένα εμβόλιο για την Δέλτα.

Εννοείται πως είναι αλήθεια ότι αφήνει κουσούρια σε πολλούς. Αν είναι όμως από επιλογή τους, μαγκιά τους, θα ζήσουν με τις συνέπειες των πράξεών τους. Το θέμα όμως είναι τι γίνεται όταν οι επιλογές κάποιων καταστρέφουν τις ζωές όλων.
Σαν τιις εκλογές ένα πράμα
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

ο τιτλος οτι δεν χρειαζεται να εμβολιαστουν οι κατω των 40 μου φαινεται οντως υπερβολικος

το ερωτημα ειναι τι γινεται αν μπουμε στην κουβεντα να εμβολιαζουμε τα ανηλικα κατω των 18 για να αυξηθει το τειχος ανοσιας ενω τα παιδια δεν φαινεται να εχουν σοβαρες επιπτωσεις αν κολλησουν
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Δημοκράτης έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 12:18
Και αυτοι που πεθαναν απο το μπολι ειχαν αλλα θεματα.Που το στηριζω;Πουθενα,οπως ακριβως αστηριχτη ειναι η παπαρια που εγραψες.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

foscilis έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 12:20
Ο ιός δεν αναγκάζεται τίποτα. Ο ιός απλά μεταλλάσσεται με μια τυχαία πιθανότητα καθώς αναπαράγεται. Όσο πιο πολύ αναπαράγεται τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να προκύψει μια μετάλλαξη με τα Χ ή τα Ψ χαρακτηριστικά.

Πάντως η μετάλλαξη Δέλτα είναι εντελώς άσχετη με τα εμβόλια για τον απλούστατο λόγο ότι πρωτοεντοπίστηκε τον Οκτώβρη του 2020 στο κρατίδιο Μαχαράστρα, με ακριβώς μηδέν αριθμό εμβολιασμένων σε ακτίνα 6.000 χιλιομετρων.
ok κατανοητό
για την ιστορία μόλις έκλεισα ραντεβού για να εμβολιαστώ
ο Θεός βοηθός
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

alekhine έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 12:29 ο τιτλος οτι δεν χρειαζεται να εμβολιαστουν οι κατω των 40 μου φαινεται οντως υπερβολικος

το ερωτημα ειναι τι γινεται αν μπουμε στην κουβεντα να εμβολιαζουμε τα ανηλικα κατω των 18 για να αυξηθει το τειχος ανοσιας ενω τα παιδια δεν φαινεται να εχουν σοβαρες επιπτωσεις αν κολλησουν
https://www.kathimerini.gr/society/5614 ... chora-mas/

"Δεν πειράζει πρέπει να προστατευτούν οι ανεμβολίαστοι γέροι"
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 11:59

ακόμα είναι σχετικά νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα ως προς αυτά που γράφει ο otto weininger
οι μέχρι τώρα στατιστικές ανά τον κόσμο τι λένε;
και όσον αφορά τις μεταλλάξεις έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ, ο ιός μεταλλάσεται σε μια προσπάθεια να προσαρμοστεί και να επιβιώσει
όταν ο άλλος είναι ανεμβολίαστος και συνεπώς δεν έχει αναπτύξει αντισώματα, ο ιός "δεν έχει λόγο" να μεταλλαχθεί
αντιθέτως αν είναι εμβολιασμένος, τότε ο ιός προσπαθεί να βρει τρόπους να επιβιώσει στον ξενιστή και συνεπώς μεταλλάσεται
αυτό τουλάχιστον νόμιζα μέχρι πρότινος, ας με διορθώσει κάποιος

Ο ιός δεν "αναγκάζεται" να κάνει τίποτα. Οι μεταλλάξεις συμβαίνουν τυχαία. Οσο μεγαλύτερος ο πληθυσμός (τού ιού, όχι των ανθρώπων), τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να συμβεί ευνοϊκή γιά τον ιό μετάλλαξη. Αν συμβεί τέτοια, τείνει να εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον πληθυσμό, είτε γιατί πολλαπλασιάζεται ταχύτερα, είτε γιατί αντιδρά καλύτερα σε φάρμακα, εμβόλια κ.λ.π. Ετσι συνέβη με την Α μετάλλαξη που εξαπλώθηκε πριν υπάρξει εκτεταμένος εμβολιασμός. Αν βέβαια υπάρχουν μέτρα κατά του ιού όπως εμβόλια, λοκντάουν κ.λ.π. τότε εξαπλώνεται πιό γρήγορα η ευνοϊκή μετάλλαξη, γιατί εξαφανίζεται ο μη μεταλλαγμένος ιός, αφού δυσκολεύεται να αναπαραχθεί λόγω των μέτρων.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

alekhine έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 12:29 ο τιτλος οτι δεν χρειαζεται να εμβολιαστουν οι κατω των 40 μου φαινεται οντως υπερβολικος

Είναι λάθος κατά τη γνώμη μου στην παρούσα. Κανένα ανήλικο δεν πρέπει να ρισκάρουμε ως κοινωνία για τους εσχατογερους. Ας είναι και 1 στο εκατομμύριο. Είναι άδικο, απάνθρωπο και ηλιθιο. Προσωπικά δεν πρόκειται να εμβολιασω το παιδί μου για κοβιντ :)
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 12:34

ok κατανοητό
ο Θεός βοηθός
Σκεψου οτι το 80% των φόβων και των δισταγμών σου για το εμβόλιο προέρχεται απο λόγια άσχετων και αγράμματων που διάβασες στο ιντερνετ και θα νιώσεις πιο σίγουρος.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 12:34

ok κατανοητό
ο Θεός βοηθός
Μπράβο νέε μου, θα πας μπροστά.

Για την ιστορία, είναι πολύ μεγαλύτερεςx οι πιθανότητες να σου βάλω εγώ χέρι παρά ο Θεός.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”