!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το Νήμα της Σινοφοβίας

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Keyser Soze

Re: Το Νήμα της Σινοφοβίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Keyser Soze »

hades έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:06
Keyser Soze έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:03
Northern Spirit έγραψε: 20 Μαρ 2020, 00:33

Papers μπορει να γραψει και η κουτση Μαρια....Οριτζιναλ καινοτομες ιδεες, θεωριες κλπ εχεις δει πουθενα;
Το διαστημικο του προγραμμ το στησανε οι Ρωσοι, την βιομηχανια οι δυτικοι, Το μονο οριτζιναλ που εχουνε τα κινεζια ειναι ακομη οι παγωδες δεν ο βουδισμος..
Ο Βουδισμος ειναι Iνδικης καταγωγης :003:
με άμεσες επιρροές από την Ελληνική φιλοσοφία μέσω των Ελληνιστικών βασιλείων της περιοχής :003:
:003:

Θα πρόσθετα οτι μεχρι και το kung-fu διδάχτηκε απο Ινδο βουδιστη μοναχο(monk Bodhidharma) στο μοναστήρι Shaolin. :003:

(O Βουδισμός πάντως προϋπήρχε της Ελληνικής επιρροής, που ήρθε μεταγενέστερα)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Keyser Soze την 20 Μαρ 2020, 11:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Keyser Soze έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:15
hades έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:06
Keyser Soze έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:03

Ο Βουδισμος ειναι Iνδικης καταγωγης :003:
με άμεσες επιρροές από την Ελληνική φιλοσοφία μέσω των Ελληνιστικών βασιλείων της περιοχής :003:
:003:

Θα πρόσθετα οτι μεχρι και το kung-fu διδάχτηκε απο Ινδο βουδιστη μοναχο(monk Bodhidharma) στο μοναστήρι Shaolin. :003:
όπως και τα αγάλματα του βούδα και ο πήλινος στρατός έχουν ευθείες επιρροές μπόρει να έγιναν και από τεχνίτες Ελληνικής καταγώγης. Λάθος παράδειγμα διάλεξε ο πίθηκαας
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Εγω βλέπω οτι σ αυτο το θεμα ξεπλένεται απο κάποιους ενα πολυ βρωμικο και απάνθρωπο καθεστώς στο όνομα της πλούσιας ιστορίας. Σα να ξεπλένει κανείς τον isis επειδή καποτε οι Αραβες ηταν πρωτοπόροι στην Άλγεβρα.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Αρίστος έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:13
Northern Spirit έγραψε: 20 Μαρ 2020, 10:30
Αρίστος έγραψε: 20 Μαρ 2020, 07:01 Δεν υποστηριζω τους Κινεζους αλλα οι λαοι καθε κυριαρχης υπερδυναμης του πλανητη ιστορικα, ΠΡΙΝ την κανουν υπερδυναμη ηταν τρισαθλιοι.

.

Αστα ψοφια...Να μας πεις μια κριτικη που εχεις ασκησει στους Κινεζους αντι να πας και να το παιζεις και απο εδωκαι απο εκει...Ο,τι λενε οι Κινεζοι τα παρουσιαζεις σαν αληθειες και θεσφατα..

Μαθε μια φορα ρε γαμωτο να εισαι συνεπης και ευθυς αντι να το παιζεις διαρκως κωλοτουμπας δηθεν για να πεφτεις μεσα σε καθε εξελιξη.,

Εχεις μεγα κολλημα.

Θα επαναλαβω λοιπον οτι απο το 2016 υποστηριζω την πολιτικη Τραμπ για συμμαχια με τη Ρωσια προκειμενου να αναχαιτισθει η Κινα.

Το Παγκοσμιοποιητικο Μπλοκ που εσυ εκπροσωπεις και το Δημοκρατικο Κομμα που το εκφραζει δεν αφησε να υλοποιηθει αυτη η πολιτικη.

Οποτε μη ζητας και τα ρεστα. Απο τη μια το παιζεις αντικινεζος, απο την αλλη βριζεις τον Τραμπ που ειναι ο μονος που θελησε να τα βαλει με την ΚΙνα.

.

Κριτικη στην Κινα λεω δεν βλεπω και απαντας με ..Τραμπ. Δειξε μου ενα αρθρο σου που ασκει κριτικη στην Κινα για πολιτικες, ενεργειες κλπ.

Για τον Τραμπ συγνωμη αλλα παλι σε κουτσο αλογο επενδυσες..

Την καλυτερη πολιτικη για containment των Κινεζων την ειχε ο Ομπαμα...Λεγοτανε TPP. Ολες οι μεργαλες οικονομιες της Ασιας σε οικονομικη συμμαχια με τις ΗΠΑ..Ο Ομπαμα επισης προωθουσε οικονομικη συμμαχια με Ευρωπη..

Βγηκε μετα ο Τραμπ που στηριζεις και πεταξε στα σκουπιδια τις προσπαθειες...Το παιζει τωρα μοναχικος καουμπους..

Υ.Γ. Τι εγινε με τις Φιλιππινες; Συμμαχια σχεδον 2 αιωνων την πεταξε ο μλκας στα σκουπιδια
Υ.Γ.2 Τι εγινε με την Ευρωπη; Αντι να τους τραβηξει μαζι του σε μετωπο με Κινα τους σιχτιριζει και το παιζει παληκαρας..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:32 Εγω βλέπω οτι σ αυτο το θεμα ξεπλένεται απο κάποιους ενα πολυ βρωμικο και απάνθρωπο καθεστώς στο όνομα της πλούσιας ιστορίας. Σα να ξεπλένει κανείς τον isis επειδή καποτε οι Αραβες ηταν πρωτοπόροι στην Άλγεβρα.

Αυτο το βρωμικο και απανθρωπο καθεστως ομως οι Δυτικοι το ανεβασαν που αδειασαν τον Τσανγκ Και Σεκ γιατι δεν ηθελαν μια Εθνικιστικη Κινα.

Και αφου το ανεβασαν μετα πηγαν το 1972 και καναν κονε μαζι του.

Στη συνεχεια πηγαν εκει και τις βιομηχανιες τους και εγινε το κινεζικο θαυμα.

.
Keyser Soze

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Keyser Soze »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:32 Εγω βλέπω οτι σ αυτο το θεμα ξεπλένεται απο κάποιους ενα πολυ βρωμικο και απάνθρωπο καθεστώς στο όνομα της πλούσιας ιστορίας. Σα να ξεπλένει κανείς τον isis επειδή καποτε οι Αραβες ηταν πρωτοπόροι στην Άλγεβρα.
Και η Αλγεβρα εχει Βαβυλώνια και Ελληνικη καταγωγή(Θυμαριδας ο Παριος,Ευκλείδης,Διόφαντος ὁ Ἀλεξανδρεύς) την οποια οι Άραβες αντέγραψαν σωστά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Keyser Soze την 20 Μαρ 2020, 11:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Απλώς το καθεστώς είναι ΜΙΑ πλευρά, πάρα πολύ προσωρινή και περιορισμένη in the grand scheme of things. Εγώ αντίθετα με εσένα βλέπω ότι κάποιοι ταυτίζουν την Κίνα με το τρέχον καθεστώς της ακριβώς σα να λένε ότι Άραβες = ISIS.
Άβαταρ μέλους
foscilis

[ ] με το που τους δανείζεις λεφτά εξαφανίζονται
[ ] είναι τα πάντα LGB
[ ] βρωμάνε γιδοτύρι

==> κλείνει η συζήτηση για το αν οι Κινέζοι είναι επηρεασμένοι από Έλληνες
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

foscilis έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:42
Απλώς το καθεστώς είναι ΜΙΑ πλευρά, πάρα πολύ προσωρινή και περιορισμένη in the grand scheme of things. Εγώ αντίθετα με εσένα βλέπω ότι κάποιοι ταυτίζουν την Κίνα με το τρέχον καθεστώς της ακριβώς σα να λένε ότι Άραβες = ISIS.
Εντάξει τυπε, οταν θα χτισεις σπίτι να παρεις Αιγυπτιο αρχιτεκτονα επειδή οι Αιγύπτιοι εχτιζαν πυραμίδες πριν 3000 χρόνια :102:

Το καθεστώς έχει ευθύνη για τον κορωνοιο. Αυτο λεμε και δε θέλετε να το καταλάβετε. Το τι είναι προσωρινό ή οχι δε με απασχολεί. Εγω μιλαω για το τώρα. Προσωρινά ειναι ολα. Και ο isis, και η Νοτια Αφρική. Οταν μιλουσε ο κοσμος για το απαρτχάιντ, αναφεροταν στη συγκεκριμένη χρονική εποχή. Στη συγκεκριμένη χρονική εποχή λοιπόν, η Κινα ειναι ενα καρκινωμα που δε σεβεται στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, γαμαει το περιβάλλον πατόκορφα, και οι συνέπειες των πράξεών τους μας επηρεάζουν ολους.
Paralimnitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paralimnitis »

Eμπαρκο σε Lenovo,Xiaomi,Huawei.Tι αλλες εταιριες βγαζουν αυτοι?
Άβαταρ μέλους
foscilis

EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:06
foscilis έγραψε: 20 Μαρ 2020, 11:42
Εντάξει τυπε, οταν θα χτισεις σπίτι να παρεις Αιγυπτιο αρχιτεκτονα επειδή οι Αιγύπτιοι εχτιζαν πυραμίδες πριν 3000 χρόνια :102:

Το καθεστώς έχει ευθύνη για τον κορωνοιο. Αυτο λεμε και δε θέλετε να το καταλάβετε. Το τι είναι προσωρινό ή οχι δε με απασχολεί. Εγω μιλαω για το τώρα. Προσωρινά ειναι ολα. Και ο isis, και η Νοτια Αφρική. Οταν μιλουσε ο κοσμος για το απαρτχάιντ, αναφεροταν στη συγκεκριμένη χρονική εποχή. Στη συγκεκριμένη χρονική εποχή λοιπόν, η Κινα ειναι ενα καρκινωμα που δε σεβεται στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, γαμαει το περιβάλλον πατόκορφα, και οι συνέπειες των πράξεών τους μας επηρεάζουν ολους.
Δε διάβασα τι μου γράφεις, αν μπορείς σε παρακαλώ γίνεται να σβήσεις το ποστ και να το επαναλάβεις χωρίς να χρησιμοποιήσεις απολύτως τίποτα που να έχει φτιαχτεί στην Κϊνα;
Άβαταρ μέλους
foscilis

Πικρή πραγματικότητα: Η Κίνα έχει σχεδόν ολόκληρη τη βιομηχανική βάση του πλανήτη. Δε μολύνει "παραπάνω". Απλώς όλα παράγονται εκεί. Αν δεν είχαν πάει στην Κίνα θα υπήρχε η ίδια ακριβώς μόλυνση απλώς θα ήταν μοιρασμένη ανάμεσα στις χώρες (και θα ήταν ακριβότερα τα προϊόντα αλλά ας το αγνοήσουμε αυτό). Μέχρι και πλαστικά σκουπίδια αγόραζαν έως πολύ πρόσφατα, για να λένε οι δυτικές χώρες ότι ανακυκλώνουν. Και δως του 1 εκατομμύριο τόνοι "ανακύκλωση" η Νορβηγία μετάφραση τα στέλνουμε σε κοντέηνερ στην Κίνα και κλαίει το μουνί μας ταυτόχρονα για τη βρωμερή Κίνα που για κοίτα σύμπτωση μολύνει 1 εκατομμύριο τόνους παραπάνω.

Οπότε όποιος δε ζει σε δάσος φορώντας αρκουδοτόμαρα παντελώς αποκομμένος από το παγκόσμιο σύστημα παραγωγής να μη μας πολυσκοτίζει με τις συνέπειες των πράξεών τους εκτός αν τα λέει σε κανένα καθρέφτη.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Paralimnitis έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:08 Eμπαρκο σε Lenovo,Xiaomi,Huawei.Tι αλλες εταιριες βγαζουν αυτοι?
Εχω huawei :oops:
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

foscilis έγραψε: 20 Μαρ 2020, 12:13
Δε διάβασα τι μου γράφεις, αν μπορείς σε παρακαλώ γίνεται να σβήσεις το ποστ και να το επαναλάβεις χωρίς να χρησιμοποιήσεις απολύτως τίποτα που να έχει φτιαχτεί στην Κϊνα;
Υποψιάζομαι πως όχι. Δεν μπορώ να ελέγξω καθε compartment που χρησιμοποιώ πού έχει φτιαχτεί. Αλλα δε μου λεει και κατι αυτό. Και vw ειχαμε στην οικογένεια, να πω οτι νταξ κομπλε που οι απατεώνες οι Γερμανοί ελεγαν ψεματα στον κοσμο για τους ρυπους επειδή η γυναίκα μου είχε γερμανικό αυτοκίνητο; Μαλακες μου εχετε βγαλει λυκειο; Αυτό είναι ο ορισμος του tu quoque, σα να λες σε εναν καπνιστη κ εσυ καπνιζεις οταν σου λεει οτι το καπνισμα βλαπτει. Αυτα που θα λεγαμε για καθε αλλη χωρα αν τα εκανε, ή οταν τα κανει, ξαφνικα γίνονται τζιζ οταν τα λεμε για την Κινα. Πες μου τωρα και για τις αλλες χωρες που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τυπου ανοιγουμε μειονότητες να τους κλεψουμε τα οργανα να τα πουλήσουμε. Γιατι αυτό συμβαίνει στην Κινα.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Στους κινηματογράφους αντί για ποπκορν έχουν ένα σακουλάκι με τηγανιτές κατσαρίδες
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”