!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ήρθε η πίτσα στα Jumbo

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Re: Ήρθε η πίτσα στα Jumbo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:14 Εγώ πάντως από χρόνο πάσχω. Κάνω online αγορές αλλά αναβάλλω συνέχεια κούρεμα, σέρβις αυτοκινήτου, έκδοση διαβατηρίου που θέλω να κάνω αλλά απαιτούν φυσική παρουσία.
Αυτό ισχύει. Και ειδικά για τις δημόσιες υπηρεσίες που έχουν πολύ συγκεκριμένο ωράριο και πολλές φορές χρειάζεται να βρίσκεσαι εκεί για μέρες μαζεύοντας και μεταφέροντας χαρτιά. Αν δουλεύεις το συνηθισμένο ωράριο είναι πρακτικά αδύνατο να πας χωρίς να πάρεις άδεια.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

foscilis έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:58 Στα μπαρμπέρικα όμως δε γίνεται να πας αν δεν είσαι γκέι.
Σε μπαρμπερκικο πήγαινα τόσα χρόνια, αλλά έκλεισε γιατί πήρε σύνταξη ο παππούς που το είχε. Δεν είχαμε ανταλλάξει κουβέντα τόσα χρόνια :romance-hearteyes:

Απο τότε αναζητώ μέρος της προκοπής, πήγα σε κατι χιπστερ , με κατι ξυλοκόπους με κάτι μούσια που φιλοξενούν ολόκληρους πολιτισμούς μέσα, πήγε να βάλει κάτι αλοιφές στα μαλλιά, σηκώθηκα έφυγα επι τόπου :smt005:

Βρήκα ένα αλλο , με ωραίες επαγγελματίες μέσα :lol: αλλά πολύ μιλάνε, και όταν της το είπα, τσαντίστηκε :smt005:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

enterprise-psi έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:05
foscilis έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:58 Στα μπαρμπέρικα όμως δε γίνεται να πας αν δεν είσαι γκέι.
Σε μπαρμπερκικο πήγαινα τόσα χρόνια, αλλά έκλεισε γιατί πήρε σύνταξη ο παππούς που το είχε. Δεν είχαμε ανταλλάξει κουβέντα τόσα χρόνια :romance-hearteyes:
δε θες να ξέρεις τι σκεφτόταν όση ώρα σου χάιδευε το σβερκουλίνο.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Με βάζεις σε σκέψεις, δεν είχε οικογένεια, παιδιά τίποτα :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Gherschaagk έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:44
axilmar έγραψε: 12 Ιαν 2020, 11:47 Ούτε αυτο. Θα τους κάνουν ροτεισον, δλδ κάποιοι θα δουλεουνε Κυριακή αντί για καθημερινή. Εκ περιτροπής για όλους τους εργαζόμενους.
Ντροπή και μόνο σε όσους τα δέχονται αυτά.
Αυτό ακριβώς θα κάνει και βέβαια θα συνυπολογιστεί το κόστος της επιχείρησης εκείνη τη μέρα. Κανονικά οι Κυριακές σαν αργίες που είναι πληρώνονται παραπάνω. Στην ουσία δεν συμφέρει και τόσο να κρατάς το μαγαζί ανοιχτό τις Κυριακές εκτός κι αν γνωρίζεις πως θα γίνει ο χαμός. Με άλλα λόγια ή είναι μούφα η είδηση ή είναι βλάκες στα τζάμπο Πρεβέζης. Εκτός κι αν το ανοίγει με πολύ λίγο προσωπικό ή δεν πληρώνει υπερωρίες.
α) Φυσικά και δεν είναι βλάκες,
β) Φυσικά και μπορεί να κερδίζουν ακόμα και αν "χάνουν"
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

foscilis έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:07
enterprise-psi έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:05
δε θες να ξέρεις τι σκεφτόταν όση ώρα σου χάιδευε το σβερκουλίνο.
Ξανασκέψου το, psi. Μπορεί αυτό να ήταν βιασμός. Γράψ'το στο FB.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:28
Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:14 Εγώ πάντως από χρόνο πάσχω. Κάνω online αγορές αλλά αναβάλλω συνέχεια κούρεμα, σέρβις αυτοκινήτου, έκδοση διαβατηρίου που θέλω να κάνω αλλά απαιτούν φυσική παρουσία.
Δηλαδή δουλεύεις 6 μέρες και πρωί και απόγευμα. 60 ώρες την εβδομάδα;

Περίεργο, γιατί όλην την ώρα στο φόρουμ είσαι.
Δεν είπα ότι δουλευω. Είπα ότι τα αναβάλλω λόγω χρόνου και όχι λόγω χρημάτων. Αν θες με πιστεύεις αν θες όχι. Επίσης δεν είπα ότι πρέπει να είναι ανοιχτά τα συνεργεία ξέρω γω, απλά διέψευσα αυτό που θεωρώ παπαρια, ότι δηλαδή είμαστε μόνο money-limited και όχι time-limited.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:33 δεν είπα ότι πρέπει να είναι ανοιχτά τα συνεργεία ξέρω γω.
Πρέπει να είναι κλειστά θεωρείς;
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:18
Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:15
Naida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:02

Αυτό που τσιμπάνε έξτρα για την Κυριακάτικη εργασία το τσιμπάνε και κάθε τέλος του μήνα με την μισθοδοσία.
Αυτές είναι οι δικαιολογίες του τεμπέλη. Δεν ξέρω κανέναν που να δουλεύει στον μασπυτη ή στον αβ και να μη πληρώνεται κανονικά τα κυριακάτικα του
Τώρα αν περιμένετε ότι ο υπάλληλος σούπερ μάρκετ με μόνη ικανότητα να βάζει πράγματα σε ράφια θα πάρει πχ 1000ε μισθό ε νταξει ζείτε εκτός πραγματικοτητας
Πήγαινε να δουλέψεις σε σούπερ μάρκετ και αν αντέξεις δύο βδομάδες, μπέμπη, τρύπα μου την μύτη!
:+1:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:22
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:18
Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:15
Αυτές είναι οι δικαιολογίες του τεμπέλη. Δεν ξέρω κανέναν που να δουλεύει στον μασπυτη ή στον αβ και να μη πληρώνεται κανονικά τα κυριακάτικα του
Τώρα αν περιμένετε ότι ο υπάλληλος σούπερ μάρκετ με μόνη ικανότητα να βάζει πράγματα σε ράφια θα πάρει πχ 1000ε μισθό ε νταξει ζείτε εκτός πραγματικοτητας
Πήγαινε να δουλέψεις σε σούπερ μάρκετ και αν αντέξεις δύο βδομάδες, μπέμπη, τρύπα μου την μύτη!
Ξέρω αρκετό κόσμο που δουλεύει στον μασουτη και στον αβ, δεν ξέρω κανέναν να αγκομαχαει. Επίσης εγώ γιατί να πάω να δουλέψω σε σούπερ μάρκετ, αν με ενδιέφερε να δουλέψω σε σούπερ μάρκετ δεν θα σπούδαζα σε παραγωγική σχολή
Μαλακιες γραφεις, το σουπερ μαρκετ ειναι απο τις πιο δυσκολες εργασιες και μονο που γραφεις οτι ξερεις κοσμο και μαλιστα αρκετο που δεν αγκομαχαει σε κατατασσει για μενα μεγιστο ψευταρα!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

να είναι όλα ανοιχτά 24/7.κάποιος πολυάσχολος μπορεί να έχει χρόνο για να αγοράσει το τρακτέρ που χρειάζεται στις 3 το βράδυ
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:33
hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:28
Δηλαδή δουλεύεις 6 μέρες και πρωί και απόγευμα. 60 ώρες την εβδομάδα;

Περίεργο, γιατί όλην την ώρα στο φόρουμ είσαι.
Δεν είπα ότι δουλευω. Είπα ότι τα αναβάλλω λόγω χρόνου και όχι λόγω χρημάτων. Αν θες με πιστεύεις αν θες όχι. Επίσης δεν είπα ότι πρέπει να είναι ανοιχτά τα συνεργεία ξέρω γω, απλά διέψευσα αυτό που θεωρώ παπαρια, ότι δηλαδή είμαστε μόνο money-limited και όχι time-limited.
Αν δεν δουλεύεις και τα αναβάλλεις, δεν είναι λόγω έλλειψης χρόνου.

Επίσης αν δεν τα αναβάλλεις λόγω χρημάτων, σημαίνει ότι τα λεφτά που δεν ξοδεύεις σε όλα αυτά που αναβάλλεις θα αυξάνονται και άρα θα έχεις πλέον μπόλικο χρήμα στην άκρη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:38 να είναι όλα ανοιχτά 24/7.κάποιος πολυάσχολος μπορεί να έχει χρόνο για να αγοράσει το τρακτέρ που χρειάζεται στις 3 το βράδυ
Πολύ σωστή παρατήρηση. Και ποιος είναι αυτός που θα τον κρίνει;
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 01:19 Εμένα όλοι οι γνωστοί μου που δουλεύουν σε ΣΜ είναι πτυχιούχοι.
Παρα πολυ μεγαλο ποσοστο ειναι πτυχιουχοι, μαλιστα σε βαθμο που δεν το πιστευα, απλα οσοι γραφουν "αφ' υψηλου" κανει μπαμ οτι δεν γνωριζουν απολυτως τιποτα.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Maspoli έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:44 Πολύ σωστή παρατήρηση. Και ποιος είναι αυτός που θα τον κρίνει;
κανείς.είπαμε υπάρχει χρήμα που δεν προφταίνει να ξοδευτεί
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”