Αυτό ισχύει. Και ειδικά για τις δημόσιες υπηρεσίες που έχουν πολύ συγκεκριμένο ωράριο και πολλές φορές χρειάζεται να βρίσκεσαι εκεί για μέρες μαζεύοντας και μεταφέροντας χαρτιά. Αν δουλεύεις το συνηθισμένο ωράριο είναι πρακτικά αδύνατο να πας χωρίς να πάρεις άδεια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:14 Εγώ πάντως από χρόνο πάσχω. Κάνω online αγορές αλλά αναβάλλω συνέχεια κούρεμα, σέρβις αυτοκινήτου, έκδοση διαβατηρίου που θέλω να κάνω αλλά απαιτούν φυσική παρουσία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ήρθε η πίτσα στα Jumbo
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Ήρθε η πίτσα στα Jumbo
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Σε μπαρμπερκικο πήγαινα τόσα χρόνια, αλλά έκλεισε γιατί πήρε σύνταξη ο παππούς που το είχε. Δεν είχαμε ανταλλάξει κουβέντα τόσα χρόνια
Απο τότε αναζητώ μέρος της προκοπής, πήγα σε κατι χιπστερ , με κατι ξυλοκόπους με κάτι μούσια που φιλοξενούν ολόκληρους πολιτισμούς μέσα, πήγε να βάλει κάτι αλοιφές στα μαλλιά, σηκώθηκα έφυγα επι τόπου
Βρήκα ένα αλλο , με ωραίες επαγγελματίες μέσα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
δε θες να ξέρεις τι σκεφτόταν όση ώρα σου χάιδευε το σβερκουλίνο.enterprise-psi έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:05Σε μπαρμπερκικο πήγαινα τόσα χρόνια, αλλά έκλεισε γιατί πήρε σύνταξη ο παππούς που το είχε. Δεν είχαμε ανταλλάξει κουβέντα τόσα χρόνια![]()
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Με βάζεις σε σκέψεις, δεν είχε οικογένεια, παιδιά τίποτα 
The business man whose master plan controls the world each day,
α) Φυσικά και δεν είναι βλάκες,Gherschaagk έγραψε: 12 Ιαν 2020, 14:44Αυτό ακριβώς θα κάνει και βέβαια θα συνυπολογιστεί το κόστος της επιχείρησης εκείνη τη μέρα. Κανονικά οι Κυριακές σαν αργίες που είναι πληρώνονται παραπάνω. Στην ουσία δεν συμφέρει και τόσο να κρατάς το μαγαζί ανοιχτό τις Κυριακές εκτός κι αν γνωρίζεις πως θα γίνει ο χαμός. Με άλλα λόγια ή είναι μούφα η είδηση ή είναι βλάκες στα τζάμπο Πρεβέζης. Εκτός κι αν το ανοίγει με πολύ λίγο προσωπικό ή δεν πληρώνει υπερωρίες.axilmar έγραψε: 12 Ιαν 2020, 11:47 Ούτε αυτο. Θα τους κάνουν ροτεισον, δλδ κάποιοι θα δουλεουνε Κυριακή αντί για καθημερινή. Εκ περιτροπής για όλους τους εργαζόμενους.
Ντροπή και μόνο σε όσους τα δέχονται αυτά.
β) Φυσικά και μπορεί να κερδίζουν ακόμα και αν "χάνουν"
- hellegennes
Ξανασκέψου το, psi. Μπορεί αυτό να ήταν βιασμός. Γράψ'το στο FB.foscilis έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:07δε θες να ξέρεις τι σκεφτόταν όση ώρα σου χάιδευε το σβερκουλίνο.enterprise-psi έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:05Σε μπαρμπερκικο πήγαινα τόσα χρόνια, αλλά έκλεισε γιατί πήρε σύνταξη ο παππούς που το είχε. Δεν είχαμε ανταλλάξει κουβέντα τόσα χρόνια![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Δεν είπα ότι δουλευω. Είπα ότι τα αναβάλλω λόγω χρόνου και όχι λόγω χρημάτων. Αν θες με πιστεύεις αν θες όχι. Επίσης δεν είπα ότι πρέπει να είναι ανοιχτά τα συνεργεία ξέρω γω, απλά διέψευσα αυτό που θεωρώ παπαρια, ότι δηλαδή είμαστε μόνο money-limited και όχι time-limited.hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:28Δηλαδή δουλεύεις 6 μέρες και πρωί και απόγευμα. 60 ώρες την εβδομάδα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:14 Εγώ πάντως από χρόνο πάσχω. Κάνω online αγορές αλλά αναβάλλω συνέχεια κούρεμα, σέρβις αυτοκινήτου, έκδοση διαβατηρίου που θέλω να κάνω αλλά απαιτούν φυσική παρουσία.
Περίεργο, γιατί όλην την ώρα στο φόρουμ είσαι.
Πρέπει να είναι κλειστά θεωρείς;Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:33 δεν είπα ότι πρέπει να είναι ανοιχτά τα συνεργεία ξέρω γω.
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:18Πήγαινε να δουλέψεις σε σούπερ μάρκετ και αν αντέξεις δύο βδομάδες, μπέμπη, τρύπα μου την μύτη!Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:15Αυτές είναι οι δικαιολογίες του τεμπέλη. Δεν ξέρω κανέναν που να δουλεύει στον μασπυτη ή στον αβ και να μη πληρώνεται κανονικά τα κυριακάτικα τουNaida έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:02
Αυτό που τσιμπάνε έξτρα για την Κυριακάτικη εργασία το τσιμπάνε και κάθε τέλος του μήνα με την μισθοδοσία.
Τώρα αν περιμένετε ότι ο υπάλληλος σούπερ μάρκετ με μόνη ικανότητα να βάζει πράγματα σε ράφια θα πάρει πχ 1000ε μισθό ε νταξει ζείτε εκτός πραγματικοτητας
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Μαλακιες γραφεις, το σουπερ μαρκετ ειναι απο τις πιο δυσκολες εργασιες και μονο που γραφεις οτι ξερεις κοσμο και μαλιστα αρκετο που δεν αγκομαχαει σε κατατασσει για μενα μεγιστο ψευταρα!Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:22Ξέρω αρκετό κόσμο που δουλεύει στον μασουτη και στον αβ, δεν ξέρω κανέναν να αγκομαχαει. Επίσης εγώ γιατί να πάω να δουλέψω σε σούπερ μάρκετ, αν με ενδιέφερε να δουλέψω σε σούπερ μάρκετ δεν θα σπούδαζα σε παραγωγική σχολήΟΥΤΙΣ έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:18Πήγαινε να δουλέψεις σε σούπερ μάρκετ και αν αντέξεις δύο βδομάδες, μπέμπη, τρύπα μου την μύτη!Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιαν 2020, 15:15
Αυτές είναι οι δικαιολογίες του τεμπέλη. Δεν ξέρω κανέναν που να δουλεύει στον μασπυτη ή στον αβ και να μη πληρώνεται κανονικά τα κυριακάτικα του
Τώρα αν περιμένετε ότι ο υπάλληλος σούπερ μάρκετ με μόνη ικανότητα να βάζει πράγματα σε ράφια θα πάρει πχ 1000ε μισθό ε νταξει ζείτε εκτός πραγματικοτητας
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
να είναι όλα ανοιχτά 24/7.κάποιος πολυάσχολος μπορεί να έχει χρόνο για να αγοράσει το τρακτέρ που χρειάζεται στις 3 το βράδυ
- hellegennes
Αν δεν δουλεύεις και τα αναβάλλεις, δεν είναι λόγω έλλειψης χρόνου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:33Δεν είπα ότι δουλευω. Είπα ότι τα αναβάλλω λόγω χρόνου και όχι λόγω χρημάτων. Αν θες με πιστεύεις αν θες όχι. Επίσης δεν είπα ότι πρέπει να είναι ανοιχτά τα συνεργεία ξέρω γω, απλά διέψευσα αυτό που θεωρώ παπαρια, ότι δηλαδή είμαστε μόνο money-limited και όχι time-limited.hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:28Δηλαδή δουλεύεις 6 μέρες και πρωί και απόγευμα. 60 ώρες την εβδομάδα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:14 Εγώ πάντως από χρόνο πάσχω. Κάνω online αγορές αλλά αναβάλλω συνέχεια κούρεμα, σέρβις αυτοκινήτου, έκδοση διαβατηρίου που θέλω να κάνω αλλά απαιτούν φυσική παρουσία.
Περίεργο, γιατί όλην την ώρα στο φόρουμ είσαι.
Επίσης αν δεν τα αναβάλλεις λόγω χρημάτων, σημαίνει ότι τα λεφτά που δεν ξοδεύεις σε όλα αυτά που αναβάλλεις θα αυξάνονται και άρα θα έχεις πλέον μπόλικο χρήμα στην άκρη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πολύ σωστή παρατήρηση. Και ποιος είναι αυτός που θα τον κρίνει;nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2020, 12:38 να είναι όλα ανοιχτά 24/7.κάποιος πολυάσχολος μπορεί να έχει χρόνο για να αγοράσει το τρακτέρ που χρειάζεται στις 3 το βράδυ
Παρα πολυ μεγαλο ποσοστο ειναι πτυχιουχοι, μαλιστα σε βαθμο που δεν το πιστευα, απλα οσοι γραφουν "αφ' υψηλου" κανει μπαμ οτι δεν γνωριζουν απολυτως τιποτα.hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 01:19 Εμένα όλοι οι γνωστοί μου που δουλεύουν σε ΣΜ είναι πτυχιούχοι.
κανείς.είπαμε υπάρχει χρήμα που δεν προφταίνει να ξοδευτεί
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 2487 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ