!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ήρθε η πίτσα στα Jumbo

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Re: Ήρθε η πίτσα στα Jumbo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

OANNHSEA έγραψε: 12 Ιαν 2020, 18:50 ΥΓ
Το ΠΑΜΕ, που θα είναι όταν θα αρχίσουν τα jumbo να εφαρμόζουν το εν λόγω σύστημα;
Θα κλάνει μέντες και θα σφυρίζει αδιάφορα γιατί ξέρει τη δύναμη του ιδιοκτήτη των jumbo;;;
Δύο τινά μπορούν να συμβούν:
1. Να μας ζητήσουν την βοήθειά μας οι εργαζόμενοι. Σε αυτή την περίπτωση αποκλείεται να τους αφήσουμε απροστάτευτους.
2. Να μη μας τη ζητήσουν (το πιο πιθανό). Σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω τι θα κάνει το κόμμα, αλλά προσωπική μου άποψη είναι, προκειμένου να πηγαίνουμε να ξελαρυγγιαζόμαστε για την πάρτη τους κι αυτοί να το παίζουν τσιράκια του αφεντικού και να λένε "εμείς αφεντικουλίνι θέλαμε να δουλέψουμε, αλλά αυτοί οι κακοί δεν μας αφήνουν" και να βγαίνει το αφεντικό και να λέει "όλοι μας θέλαμε να δουλέψουμε, αλλά τα παλιοκομμούνια διαταράσσουν την κοινή ειρήνη", άστους να δουν του κώλου τους την τρύπα, να αντιληφθούν την αναγκαιότητά μας, να συνδικαλιστούν κι ύστερα από εμάς ό,τι θέλουν.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Είμαι αναφανδον κατά στην εργασία της Κυριακής.
Μη συγχέουμε τους χώρους εστίασης, νοσοκομεία, μετακινήσεις, είναι κάτι το διαφορετικό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

αντικειμενικά πρέπει να είναι τελείως τρόμπας κάποιος για να είναι υπέρ
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

OANNHSEA έγραψε: 12 Ιαν 2020, 18:50 ΥΓ
Το ΠΑΜΕ, που θα είναι όταν θα αρχίσουν τα jumbo να εφαρμόζουν το εν λόγω σύστημα;
Θα κλάνει μέντες και θα σφυρίζει αδιάφορα γιατί ξέρει τη δύναμη του ιδιοκτήτη των jumbo;;;
Καλέ, με έχουν στα 4 και μου βάζουν το αγγούρι στον κώλο.

Δεν έχω σκοπό να ξεβολευτώ, καλά είμαι στα 4, πού είναι όμως το ΠΑΜΕ να με σώσει;
Άβαταρ μέλους
Maspoli

nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:42 αντικειμενικά πρέπει να είναι τελείως τρόμπας κάποιος για να είναι υπέρ
Δεν κατάλαβα; Γιατί όχι;

Γιατί κάποιος να μην έχει δικαίωμα να ανοίγει το μαγαζί του όσες ώρες και μέρες θέλει;

Το έγραψα. 7ήμερο και 24ώρο ωράριο στα καταστήματα για όποιον θέλει κάτι τέτοιο στα μαγαζιά του.

Απελευθέρωση τώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 13 Ιαν 2020, 10:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιαν 2020, 09:17
hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 01:47 Νομικής, οικονομικών, πολυτεχνείου, φιλοσοφικής, κτλ.
Από όλους αυτούς μόνο ο φιλόλογος παίζει να καταλήξει να δουλεύει σε σούπερ μαρκετ
Καλά άτομο που έχεις άποψη για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα από το εξωτερικό όπου... τι κάνεις είπαμε;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Maspoli έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:50
nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:42 αντικειμενικά πρέπει να είναι τελείως τρόμπας κάποιος για να είναι υπέρ
Δεν κατάλαβα; Γιατί όχι;

Γιατί κάποιος να μην έχει δικαίωμα να ανοίγει το μαγαζί του όσες ώρες και μέρες θέλει;
Αυτός που θέλει να ανοίγει το μαγαζί του όποτε και όσο θέλει, να δουλεύει ο ίδιος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

hellegennes έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:53 Αυτός που θέλει να ανοίγει το μαγαζί του όποτε και όσο θέλει, να δουλεύει ο ίδιος.
Φυσικά μπορεί να δουλεύει και ο ίδιος. Να μπορεί όμως και όποιος άλλος επιθυμεί να πληρώνεται για να προσφέρει την εργασία του. Κάποιος μπορεί να θέλει να δουλεύει υπάλληλος 8ωρο το βράδυ, 22:00-06:00 σε supermarket. Πρέπει να ζητήσει κάποιου άλλου την άδεια για να το κάνει;
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Εννοείται πως το μέτρο δε πρέπει να αφορά μόνο τα καταστήματα. Θέλω να μπορώ να πεταχτώ, με την ησυχία μου, στις 22:00 στο κοντινό υποκατάστημα μιας τράπεζας να με ενημερώσουν για τις κάρτες τους ή για να κάποια δανειοδοτικά προγράμματα. Θέλω να μπορώ, μια Κυριακή πρωί να πάω να ρυθμίσω μια υπόθεσή μου στην πολεοδομία. Πού είναι το πρόβλημα; Πρέπει το κράτος ή οι τράπεζες να κοιμούνται τα απογεύματα ή τις Κυριακές;
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Maspoli έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:50 Δεν κατάλαβα; Γιατί όχι;

Το έγραψα. 7ήμερο και 24ώρο ωράριο στα καταστήματα για όποιον θέλει κάτι τέτοιο στα μαγαζιά του.

Απελευθέρωση τώρα.
δεν πάσχουμε από χρόνο από λεφτά πάσχουμε.και 4 ώρες τη μέρα να άνοιγαν τα μαγαζιά πάνω κάτω τον ίδιο τζίρο θα έκαναν
Άβαταρ μέλους
Maspoli

nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:04 δεν πάσχουμε από χρόνο από λεφτά πάσχουμε.και 4 ώρες τη μέρα να άνοιγαν τα μαγαζιά πάνω κάτω τον ίδιο τζίρο θα έκαναν
Εγώ πάλι πιστεύω ότι πάσχουμε από πολλά μαγαζιά.

Όποιος θέλει να ανοίγει τα μαγαζιά του όσες ώρες θέλει. Ο καλύτερος ας κερδίσει περισσότερα. Το λένε ανταγωνισμό και ελευθερία.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

nowhere έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:04
Maspoli έγραψε: 13 Ιαν 2020, 10:50 Δεν κατάλαβα; Γιατί όχι;

Απελευθέρωση τώρα.
δεν πάσχουμε από χρόνο από λεφτά πάσχουμε.και 4 ώρες τη μέρα να άνοιγαν τα μαγαζιά πάνω κάτω τον ίδιο τζίρο θα έκαναν
Μόνο που οι δεξιοί πιστεύουν στο Κυριακάτικο θαύμα.Οπου εμφανίζονται λεφτά και πάει ο κόσμος να ψωνίσει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Εγώ πάντως από χρόνο πάσχω. Κάνω online αγορές αλλά αναβάλλω συνέχεια κούρεμα, σέρβις αυτοκινήτου, έκδοση διαβατηρίου που θέλω να κάνω αλλά απαιτούν φυσική παρουσία.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:14 Εγώ πάντως από χρόνο πάσχω. Κάνω online αγορές αλλά αναβάλλω συνέχεια κούρεμα, σέρβις αυτοκινήτου, έκδοση διαβατηρίου που θέλω να κάνω αλλά απαιτούν φυσική παρουσία.
Πολύ σωστά.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιαν 2020, 11:14 Εγώ πάντως από χρόνο πάσχω. Κάνω online αγορές αλλά αναβάλλω συνέχεια κούρεμα, σέρβις αυτοκινήτου, έκδοση διαβατηρίου που θέλω να κάνω αλλά απαιτούν φυσική παρουσία.
Κούρεμα=κομμώτρια ή κομμωτής στο σπίτι.

Σέρβις αυτοκινήτου=πολλά συνεργεία προσφέρουν παραλαβή-παράδοση στο σπίτι σου.

Έκδοση διαβατηρίου=δεν μπορώ να βοηθήσω. :)
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”