Antigeist έγραψε: 17 Δεκ 2019, 22:50
Juno έγραψε: 17 Δεκ 2019, 19:20
Antigeist έγραψε: 17 Δεκ 2019, 19:11
Ποτέ δεν θα έφυγα. Εγώ μάλιστα πιστεύω ότι για να είναι ένα μέρος πατρίδα σου πρέπει η να έχεις γεννηθείς σε αυτή η να την έχεις κατακτήσεις με τα όπλα. Όμως επειδή είναι η πατρίδα μου δεν σημαίνει ότι επιβάλλεται να μας αρέσει οτιδήποτε δίνει τον πολιτιστικό και κοινωνικό τόνο. Αν η πλειοψηφία των Ελλήνων γινόταν σύριζαιοι και σου λέγανε άμα δεν γουστάρεις τράβα φύγε εσύ πως θα αντιδρούσες;
Αν η πλειοψηφία γίνονταν συριζαίοι εννοείται πως θα ρευστοποιούσα ό,τι έχω και θα έφευγα πριν μου το πουν. Σιγά μην καθόμουν να πληρώνω επιδόματα για τους κηφήνες και τους τελειωμένους ναρκομανείς ενώ αυτοί θα έστελναν τη χώρα για φούντο. Καλύτερα να ήμουν έξω και να ερχόμουν όταν θα είχε μείνει καμμένη γη για να αγοράσω σε τιμές ευκαιρίας και μετά να τους πήξω. Η εναλλακτική μου θα ήταν να μείνω και να μοιραστώ τη μοίρα τους.
Τέλος πάντων αφού σιχαίνεσαι οτιδήποτε ελληνικό και παραμένεις εδώ, κάτσε να κλαίγεσαι και να γεμίζεις την ατμόσφαιρα γύρω σου αρνητική ενέργεια.
Με άλλα λόγια
για τον πούτσο πατριωτισμό δηλαδή έχετε και εσείς τα δεξιά.
Όταν έχει μάσα μένουμε όταν
δεν έχει οι αριστεροί αυτοκτονούν τη χώρα και δεν μπορούμε να αντιδράσουμε φεύγουμε και γυρνάμε για να κάνουμε επενδύσεις
σε καμμένη γη και να ορθοποδήσει η χώρα και να
πουλήσουμε μούρη να βάλουμε τους αριστερούς στη θέση τουςσαν τους "Αμερικανούς" της κακιάς ώρας στα πανηγύρια το καλοκαίρι που μοιράζουν τα ντόλα στα παιδάκια. Αυτά είναι μαλακίες.
Fixed!
Εγώ είπα ότι αν κυβερνήσετε ανεξάρτητοι, χωρίς ΕΕ και μνημόνια, θα τα κάνετε όπως έγινε σε κάθε χώρα που κυβέρνησε αριστερά, άρα πρώτον είναι καλύτερα να βγει έξω όποιος μπορεί να φύγει με ό,τι μπορεί να πάρει μαζί του για να επιστρέψει όταν τα έχετε διαλύσει όλα και να βοηθήσει τη χώρα και δεύτερον γιατί να του τα φάτε εσείς; Γιατί δεν πρόκειται να πάνε για το κράτος, συζητάμε ποιος θα τα φάει: ο νόμιμος δικαιούχος ή ο αριστερός κατσαπλιάς;
Εσύ θέλεις να κυβερνήσετε, να στείλετε σε γκουλαγκ όσους θέλετε, να τα κάνετε χάλια και όταν καταρρεύσει η χώρα να πάρετε άφεση αμαρτιών,
"ε μια προσπάθεια κάναμε, δεν φταίμε, είχαμε καλό σκοπό φταίνε οι καπιταλιστές που δεν μας βοήθησαν όταν τους είχαμε ανάγκη (έχει ειπωθεί και αυτό) φταίει ο ανάδρομος Ερμής κλπ".
Και μετά να βάλουμε όλοι πλάτη να σώσουμε τη κατάσταση σαν να μην τρέχει τίποτα.
Ο καθένας όπως το βλέπει.
Antigeist έγραψε: 17 Δεκ 2019, 22:50 Πατριώτης είσαι όταν νιώθεις ότι δεν θα μπορούσες να ζήσεις σε άλλο μέρος ή με άλλο κόσμο. Πατριώτης είσαι όταν σου ανήκει ο τόπος σου. Και όταν σου ανήκει ο τόπος σου δεν παρακαλάς ούτε την Ευρώπη ούτε κανέναν να σε σώσει από τους γείτονες, ούτε ανέχεσαι να έρχονται στην χώρα σου και να σε λένε βρωμιάρη χωρίς να βγουν τα δόντια τους με τανάλια,
https://www.militaire.gr/γκάμπριελ-βρωμ ... ραμσάουερ/ ούτε αποδίδεις επίσημες τιμές σε σφαγείς σου. Κατάλαβες γιατί σας λέμε τους γραικούληδες ταπεινούς και προτιμάμε το παλιό Ρωμαίος ; Το όνομα Ελληνας έχει συσσωρεύσει πάνω του 200 χρόνια τέτοιο τρομερό αίσχος που θέλεις να το πετάξεις από πάνω σου άμα έχεις λίγο τιμή μέσα σου
https://belisarius21.wordpress.com/2014 ... σκαμμένων/
Πατριώτης είσαι όταν η πατρίδα σου είναι πάνω από όλα. Και κάποιες φορές δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για τη πατρίδα σου ενώ είσαι εδώ και πρέπει να φύγεις έξω. Η Φιλική Εταιρεία ιδρύθηκε στο εξωτερικό και οργάνωσε την Επανάσταση.
Δηλαδή σε μία υποθετική κόκκινη "επανάσταση" αν κάποιος μπορεί να φύγει έξω με όση από την περιουσία του μπορεί, πρέπει να μείνει πίσω να του τα φάνε τα κουμούνια και όταν πέσουν (γιατί ο κομμουνισμός στο τέλος πέφτει παντού και πάντα, νόμος της Φύσης) να βρεθούν τα παιδιά του σε ξένες χώρες υποτελείς για μεροκάματο στην καλύτερη; Γιατί υπάρχει και χειρότερη μοίρα.
Και τα παιδιά του Γενικού Γραμματέα να αλωνίζουν τα σαλόνια των καπιταλιστικών χωρών με τα λεφτά που θα έχουν φάει από τους συμπατριώτες τους, πατριώτες λέμε.
Γιοι Φιντέλ.
Εγγονός Φιντέλ.
Κόρη Τσάβες
https://bankingnews.gr/index.php?id=408122
Να, κάτι τέτοια βλέπετε και σας τρέχουν τα σάλια.