!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επαγγελματίες ετών 30+
Re: Επαγγελματίες ετών 30+
Κρίμα , τις κούρντιζε καλά να ξεσπάσουν ενάντια στον εχθρό - δλδ στις νεαρές.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
νομίζω απλά τις προστατεύουν, μην τις βρει τίποτα κακό και τις στιγματίσει, στα 19 μία κοπέλα είναι πολύ αθώα, γιατί να μην πεθάνει αθώα αφού έφτασε τόσο μακρυά, κρίμα δεν είναι;Αγις έγραψε: 23 Μάιος 2018, 01:39 Κρίμα , τις κούρντιζε καλά να ξεσπάσουν ενάντια στον εχθρό - δλδ στις νεαρές.
Λές ;enaon έγραψε: 23 Μάιος 2018, 01:46νομίζω απλά τις προστατεύουν, μην τις βρει τίποτα κακό και τις στιγματίσει, στα 19 μία κοπέλα είναι πολύ αθώα, γιατί να μην πεθάνει αθώα αφού έφτασε τόσο μακρυά, κρίμα δεν είναι;Αγις έγραψε: 23 Μάιος 2018, 01:39 Κρίμα , τις κούρντιζε καλά να ξεσπάσουν ενάντια στον εχθρό - δλδ στις νεαρές.
Να μην υποφέρουν δλδ οπως αυτές στην ηλικία τους ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ναι δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, ενδιαφέρον μάλλον, ανιδιοτελές.
έφτιαξα και αυτό, δεν το είδα πριν, μεγάλωσαbizeli έγραψε: 23 Μάιος 2018, 00:56 Καταρχήν τα παιδιά επειδή δεν έχουν σωστή αίσθηση του χρόνου όλους μας βλέπουν μεγάλους.
προσπάθησε να χωνέψεις, ότι οι περισσότεροι μεγάλοι ποιητές, ζωγράφοι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, φιλόσοφοι, στρατηλάτες κλπ που ξέρεις, στα 18 τους πέταγανε, στα 35 τους ήταν στην σύνταξη ή στον τάφο. Η γιουκι και τα σχολικά βιβλία ειναι γεμάτα απο εκείνους, τους βάζουν φώτο που ειναι γέροι για να μην μας πάρει απο κάτω, αλλά εσύ μην μασας, να σε πάρει, βοηθάειbizeli έγραψε: 23 Μάιος 2018, 00:56 Εντάξει το περίμενα ότι ο προπονητής τους θα ήταν μικρός σε ηλικία αλλά όχι και 18χρονο ρε φίλε.
Άκου κύριος.
χαχαχαχαχαχαχαχα
Τέσπα, αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 23 Μάιος 2018, 02:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν μπορούσα να φανταστώ την πολυ λογική εξήγηση που σκέφτηκες.
Είχα την λανθασμένη εντύπωση οτι οι ΄΄μικρούλες '' όπως τις αποκαλούν είναι για αυτές μόνιμος εφιάλτης - συνεχής απειλή - πηγές εκρηκτικής ζηλοφθονίας.
Είχα την λανθασμένη εντύπωση οτι οι ΄΄μικρούλες '' όπως τις αποκαλούν είναι για αυτές μόνιμος εφιάλτης - συνεχής απειλή - πηγές εκρηκτικής ζηλοφθονίας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ά οχι ρε Άγι, να είδες που σου λέω οτι δεν τις έχουμε καταλάβει καλά; Παρεξήγηση.
Είναι η σοφία που τις οδηγεί, έχουν διδαχθεί την ζωή και την πνευματικότητα, θέλουν να μεταδώσουν την ουσία, που είναι να είμαστε καλοί άνθρωποι, μακρυά από αμαρτίες κλπ.
Είναι η σοφία που τις οδηγεί, έχουν διδαχθεί την ζωή και την πνευματικότητα, θέλουν να μεταδώσουν την ουσία, που είναι να είμαστε καλοί άνθρωποι, μακρυά από αμαρτίες κλπ.
Κάτι τέτοιες στιγμές αναδεικνύεται η αξία του νηφάλιου διαλόγου κ του πχόρουμ - με την αποκάλυψη της αλήθειας και το τέλος των παρανοήσεων.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
έτσι είναι, αλλά και κάτι να μήν έχω καταλάβει ακριβώς, να θέλει ένα κόμμα κάπου κλπ, θα το διορθώσουν αύριο.
Αλλιώς έτσι είναι, παρανόηση
Αλλιώς έτσι είναι, παρανόηση
Αγις έγραψε: 23 Μάιος 2018, 01:15Ο 35 αρης τι να την κάνει την συνομήλικη η την 30 αρα ; Να τίς γηροκομήσει ;
Ανετα παίζει στην κατηγορια 20 -25 .
Αυτό λέω κι εγώ. Αλλά η ξαδέρφη μου, που μετά το διαζύγιο μου, δείχνει ενδιαφέρον για το μέλλον μου, μου προξενεύει συνέχεια κάτι 35+...
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
πές της οτι εισαι σύμφωνος, η αλήθεια είναι οτι οι γυναίκες είναι στην πιο ώριμη ηλικία εκείνη την εποχή. Όσο γίνεται, μην περιμένεις κάτι φοβερό.
Πες της να σε γνωρίσει σε 25άχρονες φίλες της, σε 10 χρόνια θα έχεις μία καλή εικόνα, και γνώσεις, επιλογές κλπ.
Πες της να σε γνωρίσει σε 25άχρονες φίλες της, σε 10 χρόνια θα έχεις μία καλή εικόνα, και γνώσεις, επιλογές κλπ.
Έχω αρχίσει να υποπτεύομαι ότι προσπαθεί με πλάγιο τρόπο να μου πει κάτι!!!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
μπλουζακια δεν εχετε να βαλετε? αμα πετατε τα στηθη εξω ο αλλος σας φταιει που κοιταει?μλκ λεω, δεν το βλέπω αυτό μπροστά μου..παντρεμενος με βερα να κοιταει τα βυζιά καθώς κάνει ραχιαίους ..
και εγω αμα βαλω τιποτα και ξεπροβαλει ο φισφιρικος θα κοιταξετε φυσιολογικο ειναι.
όχι βρε, απλά τονίζω ότι έχεις πάντα επιλογές, ακριβώς πριν κάνεις μία λάθος για πάντα, έχεις πολλές, και θα ξανά έχεις ίσως.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 23 Μάιος 2018, 07:23 Έχω αρχίσει να υποπτεύομαι ότι προσπαθεί με πλάγιο τρόπο να μου πει κάτι!!!
Δεν ακουγεται καλα το φισφιρικος.perseus έγραψε: 23 Μάιος 2018, 07:44μπλουζακια δεν εχετε να βαλετε? αμα πετατε τα στηθη εξω ο αλλος σας φταιει που κοιταει?μλκ λεω, δεν το βλέπω αυτό μπροστά μου..παντρεμενος με βερα να κοιταει τα βυζιά καθώς κάνει ραχιαίους ..
και εγω αμα βαλω τιποτα και ξεπροβαλει ο φισφιρικος θα κοιταξετε φυσιολογικο ειναι.
Φισφιραρας.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 18 Απαντήσεις