και να λες μετα μα καλα χαθηκε ο κοσμος να παιξει σε καμια τσοντα οπως τα κοριτσια της ηλικιας της
οχιτζου επρεπε να γινει;

Ορίστε όλα έχουν τη λύση τους.fagano3 έγραψε: 07 Μάιος 2018, 09:25Καλο κοριτσι αλλαlyna έγραψε: 07 Μάιος 2018, 07:50![]()
Μλκες έχω πεθάνει στο γέλιο πρωί πρωί
Φάγανε κ εγώ για κουλούρι σε έχω .![]()
1. Δεν της αρεσει να μαγειρευει Επειδή θα μαγειρεύει για σένα θα της αρέσει και επίσης θα μαγειρεύεις και εσύ
2. Μενει Θεσσαλονικη θα μετακομίσει
3. Υποψιαζομαι οτι εχει τατουαζ ίσως ένα μικρό κάπου που δε θα φαίνεται και θα κάνεις και εσύ έναν συμβιβασμό
αν παρω Ελληνιδα θα πρεπει
1. Να μενει Αθηνα θα μετακομίσει
2. Να της αρεσει να μαγειρευει
3. Να μην εχει τατουαζ
4. Να ψηφισε Ναι στο δημοψηφισμα
μπλα μπλα
Θετικα θα ληφθουν υποψη
1. Να της αρεσει η πεζοπορια.Εναλλακτικα να εχει σπιτι στα νοτια προαστια για να κανω βολτα στο Φαληρο. Θα περπατάτε μαζί![]()
2. Να εχει νεα μαμα που να μπορει να κραταει τα παιδια κενενα απογευμα την βδομαδα και κανενα σκ το διμηνο για να νιωθουμε και σαν ζευγαρι. Αυτό για τη νέα μαμά ακούστηκε κάπωςαλλά το παραβλέπουμε. Αν παντρευτείτε και κάνετε παιδάκια θα βρείτε μια κοπέλα για όταν θέλετε να βγείτε όπως κάνει όλος ο κόσμος.
fagano3 έγραψε: 07 Μάιος 2018, 10:18 Μα φαντασου εκει που σερφαρεις να πεσεις σε καμια τετοια φωτογραφια
και να λες μετα μα καλα χαθηκε ο κοσμος να παιξει σε καμια τσοντα οπως τα κοριτσια της ηλικιας της
οχιτζου επρεπε να γινει;
Συμφέρον λέγεται. Άμα έχεις ηλικιωμένη πεθερα όχι μονο δεν έχεις βοήθεια, έχεις +1 παιδί.Cecily Anne έγραψε: 07 Μάιος 2018, 09:59 Αυτό με την νέα μαμά δεν το κατάλαβα. Εγώ που έχω νέα μαμά, εργάζεται.
Μα έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή θα την έχεις να την κουράρεις. Αυτός λέει για να του κρατά το παιδί. Και του λέω ε δεν παίζει, αν κρίνω από τη δικιά μου που εργάζεται, γιατί ακριβώς είναι νέα.Υδράργυρος έγραψε: 07 Μάιος 2018, 11:51Συμφέρον λέγεται. Άμα έχεις ηλικιωμένη πεθερα όχι μονο δεν έχεις βοήθεια, έχεις +1 παιδί.Cecily Anne έγραψε: 07 Μάιος 2018, 09:59 Αυτό με την νέα μαμά δεν το κατάλαβα. Εγώ που έχω νέα μαμά, εργάζεται.
σε μερσώ για την χυλόπιτα που δεν επεδίωξα!fagano3 έγραψε: 07 Μάιος 2018, 09:25Καλο κοριτσι αλλαlyna έγραψε: 07 Μάιος 2018, 07:50![]()
1. Δεν της αρεσει να μαγειρευει
2. Μενει Θεσσαλονικη
3. Υποψιαζομαι οτι εχει τατουαζ
1. Να μενει Αθηνα
3. Να μην εχει τατουαζ
Θετικα θα ληφθουν υποψη
1. Να της αρεσει η πεζοπορια.Εναλλακτικα να εχει σπιτι στα νοτια προαστια για να κανω βολτα στο Φαληρο.
2. Να εχει νεα μαμα που να μπορει να κραταει τα παιδια κενενα απογευμα την βδομαδα και κανενα σκ το διμηνο για να νιωθουμε και σαν ζευγαρι.
Nαι αλλα θα την κουραρεις οταν εχουν μεγαλωσει τα παιδια.Συν οτι ακομα και αν δουλευει το σκ μπορει να κραταει τα παιδια.Και λιγο το απογευμα, και κανενα φαγακι να κανει που και που.Καλη διαθεση να υπαρχει και ολοι χωνονταιCecily Anne έγραψε: 07 Μάιος 2018, 11:52Μα έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή θα την έχεις να την κουράρεις. Αυτός λέει για να του κρατά το παιδί. Και του λέω ε δεν παίζει, αν κρίνω από τη δικιά μου που εργάζεται, γιατί ακριβώς είναι νέα.Υδράργυρος έγραψε: 07 Μάιος 2018, 11:51Συμφέρον λέγεται. Άμα έχεις ηλικιωμένη πεθερα όχι μονο δεν έχεις βοήθεια, έχεις +1 παιδί.Cecily Anne έγραψε: 07 Μάιος 2018, 09:59 Αυτό με την νέα μαμά δεν το κατάλαβα. Εγώ που έχω νέα μαμά, εργάζεται.
LEONAS έγραψε: 07 Μάιος 2018, 14:17
Κλοτσανε
Κακως το εξελαβες ως χυλοπιτα.Χυλοπιτα ειναι να ρθει καποιος να σου πει οτι του αρεσεις και να πεις οχι.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 07 Μάιος 2018, 14:01σε μερσώ για την χυλόπιτα που δεν επεδίωξα!fagano3 έγραψε: 07 Μάιος 2018, 09:25Καλο κοριτσι αλλαlyna έγραψε: 07 Μάιος 2018, 07:50![]()
1. Δεν της αρεσει να μαγειρευει
2. Μενει Θεσσαλονικη
3. Υποψιαζομαι οτι εχει τατουαζ
1. Να μενει Αθηνα
3. Να μην εχει τατουαζ
Θετικα θα ληφθουν υποψη
1. Να της αρεσει η πεζοπορια.Εναλλακτικα να εχει σπιτι στα νοτια προαστια για να κανω βολτα στο Φαληρο.
2. Να εχει νεα μαμα που να μπορει να κραταει τα παιδια κενενα απογευμα την βδομαδα και κανενα σκ το διμηνο για να νιωθουμε και σαν ζευγαρι.
αλλά δεν έχω τατουάζ.
έχω μόνο πίρσινκ.
Τι να μπω;Αυτο ειναι παιδακι.Υδράργυρος έγραψε: 07 Μάιος 2018, 11:48fagano3 έγραψε: 07 Μάιος 2018, 10:18 Μα φαντασου εκει που σερφαρεις να πεσεις σε καμια τετοια φωτογραφια
οχιτζου επρεπε να γινει;
Μη μου πεις οτι δεν έμπαινες;![]()
Ξεκόλα από τις τσόντες. Τα ρήαλ γκιρλς είναι οχιτζούδες
Μη σου πω για-ουρτ