Απίστευτα πράγματα..ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Φεβ 2019, 23:47 Screenshot_3.jpg
https://www.athenscoffeefestival.gr/%CF ... %B4%CE%B1/
Πως εξηγείται τέτοια αύξηση ακόμα και τα τελευταία χρόνια;
Απίστευτα πράγματα..ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Φεβ 2019, 23:47 Screenshot_3.jpg
Πάνας έγραψε: 19 Φεβ 2019, 23:55 Γιατί ρε παιδιά πόση ώρα κάνει να ζεσταθεί στο μπρίκι και πόση να θερμάνεις το νερό;
εξαρτάται.Πάνας έγραψε: 19 Φεβ 2019, 23:55 Γιατί ρε παιδιά πόση ώρα κάνει να ζεσταθεί στο μπρίκι και πόση να θερμάνεις το νερό;
Αυτο δεν ειναι και πολυ υγειινο γιατι τα ανοδια των βραστηρων μολυνουν το νερο με ιοντα, μεταλα κλπ.the comet the course the tail έγραψε: 19 Φεβ 2019, 23:45 για τον ελληνικό έχω βρει πατέντα γιατί δεν έχω υπομονή. προθερμαίνω το νερό στο βραστήρα στους 70-80°C και μετά το βάζω στο μπρίκι.
Όταν ήμουν στην Σάμο είχα βρεί ένα παλιό καφενεδάκι που έκανε τον καφέ στη χόβολη.. δεν περίμενα τέτοια διαφορά. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει.the comet the course the tail έγραψε: 19 Φεβ 2019, 23:59εξαρτάται.Πάνας έγραψε: 19 Φεβ 2019, 23:55 Γιατί ρε παιδιά πόση ώρα κάνει να ζεσταθεί στο μπρίκι και πόση να θερμάνεις το νερό;
αν έχεις γκαζάκι δεν αργεί. στο μάτι της κουζίνας αργεί και με πιάνει απελπισία.
πώς τους ζητάμε αυτούς τους βραστήρες;Υδράργυρος έγραψε: 20 Φεβ 2019, 00:00Αυτο δεν ειναι και πολυ υγειινο γιατι τα ανοδια των βραστηρων μολυνουν το νερο με ιοντα, μεταλα κλπ.the comet the course the tail έγραψε: 19 Φεβ 2019, 23:45 για τον ελληνικό έχω βρει πατέντα γιατί δεν έχω υπομονή. προθερμαίνω το νερό στο βραστήρα στους 70-80°C και μετά το βάζω στο μπρίκι.
Θελει ειδικο βραστηρα που το νερο να μην ερχεται σε επαφη με το ανοδιο
Ο κλαψιαρης Ελληνας πινει χιλιαδες τοννους καφε της παρηγοριας επειδη του επεβαλλαν μνημονια και τον φτωχοποιησανindependent_44 έγραψε: 19 Φεβ 2019, 23:59Απίστευτα πράγματα..ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Φεβ 2019, 23:47 Screenshot_3.jpg
Πως εξηγείται τέτοια αύξηση ακόμα και τα τελευταία χρόνια;
Όχι μόνο αργεί, πρέπει και να σαι απο πάνω μη χυθεί.the comet the course the tail έγραψε: 19 Φεβ 2019, 23:59εξαρτάται.Πάνας έγραψε: 19 Φεβ 2019, 23:55 Γιατί ρε παιδιά πόση ώρα κάνει να ζεσταθεί στο μπρίκι και πόση να θερμάνεις το νερό;
αν έχεις γκαζάκι δεν αργεί. στο μάτι της κουζίνας αργεί και με πιάνει απελπισία.
Εγώ έχω δεί να φτιάχνουν έτσι τον καφέ μπροστά στα μούτρα μου. Για τον κομήτη το λέω, ο καφές είναι απόλαυση.Νon4me έγραψε: 19 Φεβ 2019, 23:59Πάνας έγραψε: 19 Φεβ 2019, 23:55 Γιατί ρε παιδιά πόση ώρα κάνει να ζεσταθεί στο μπρίκι και πόση να θερμάνεις το νερό;
4-5 λεπτα για καθε καφε , με ζεστο νερο μισο -1 λεπτο και με το ακροφυσιο του αφρογαλου 10 δευτερα ανα καφε .
Εγω μιλησα καθαρα για επαγγελματικη φαση . Πχ δουλευεις σε καφετερια και σκαει παραγγελια 10 ελλ καφεδες και εχεις 2 χ γκαζακια , Αν υπαρχει ομως σιροπι ζαχαρης τους βγαζεις κανονικα ολους σε 1 η 2 μεγαλα μπρικια με κανονικο ζεσταμα και με το σιροπι ζαχαρης φτιαχνεις τους μετριους - ολιγη - γλυκους κοκ .
Γιατι το γκαζακι πια η διαφορα σε φωναζει να τον βγαλεις ? Αν βρασει πολυ κοβει το καιμακι η γευση ειναι ιδια . Μιλαμε για 2-3 δευτερα διαφορα και απλα θα χυθει απ εξω .πήζον bot έγραψε: 20 Φεβ 2019, 00:05Όχι μόνο αργεί, πρέπει και να σαι απο πάνω μη χυθεί.the comet the course the tail έγραψε: 19 Φεβ 2019, 23:59εξαρτάται.Πάνας έγραψε: 19 Φεβ 2019, 23:55 Γιατί ρε παιδιά πόση ώρα κάνει να ζεσταθεί στο μπρίκι και πόση να θερμάνεις το νερό;
Αν προλάβει και βράσει χαλάει η γεύση κλπ.
όχι γενικά αργεί και πρέπει να προσεχεις εννοώ. Ίσως να εχεις δίκιο και να είναι ψυχολογικό.Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2019, 00:07Γιατι το γκαζακι πια η διαφορα σε φωναζει να τον βγαλεις ? Αν βρασει πολυ κοβει το καιμακι η γευση ειναι ιδια . Μιλαμε για 2-3 δευτερα διαφορα και απλα θα χυθει απ εξω .πήζον bot έγραψε: 20 Φεβ 2019, 00:05Όχι μόνο αργεί, πρέπει και να σαι απο πάνω μη χυθεί.the comet the course the tail έγραψε: 19 Φεβ 2019, 23:59
εξαρτάται.
Αν το έχεις στο δυνατό ναι, στο μάτι της κουζίνας στο 1 κάνει πολύ καλό καφέ. Απλά θέλει να το χρονομετρήσεις για να κάνεις τις δουλειές (πλύσιμο, δόντια, αιλάινερ) πριν ετοιμαστεί.Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2019, 00:07Γιατι το γκαζακι πια η διαφορα σε φωναζει να τον βγαλεις ? Αν βρασει πολυ κοβει το καιμακι η γευση ειναι ιδια . Μιλαμε για 2-3 δευτερα διαφορα και απλα θα χυθει απ εξω .πήζον bot έγραψε: 20 Φεβ 2019, 00:05Όχι μόνο αργεί, πρέπει και να σαι απο πάνω μη χυθεί.the comet the course the tail έγραψε: 19 Φεβ 2019, 23:59
εξαρτάται.
Αργει καπως γιατι στο ματι της κουζινας το ματι έρχεται σε επαφη με το γκαζακι πιο φτωχα αποτι στο μπρικι που η φλογα το αγκαλιαζει θερμαινοντας ταυτοχρονα μεγαλυτερη επιφανεια ( στις ιδιες ''σκαλες'' και οι 2 περιπτωσεις ) τωρα απο τη στιγμη που αρχισει να φουσκωνει θελει τραβηγμα το μπρικι να μεινει το καιμακι πλουσιο . Αν δεν το τραβηξεις καποια δευτερα μενουν μεχρι να χυθει , η γευση θα ειναι ιδια αλλα η παρουσιαση σαν αναποδο γαμωτο ( καφες χωρις καιμακι )πήζον bot έγραψε: 20 Φεβ 2019, 00:11όχι γενικά αργεί και πρέπει να προσεχεις εννοώ. Ίσως να εχεις δίκιο και να είναι ψυχολογικό.Νon4me έγραψε: 20 Φεβ 2019, 00:07Γιατι το γκαζακι πια η διαφορα σε φωναζει να τον βγαλεις ? Αν βρασει πολυ κοβει το καιμακι η γευση ειναι ιδια . Μιλαμε για 2-3 δευτερα διαφορα και απλα θα χυθει απ εξω .πήζον bot έγραψε: 20 Φεβ 2019, 00:05
Όχι μόνο αργεί, πρέπει και να σαι απο πάνω μη χυθεί.
πιθανόν.